Moralnost LGBT stila zivota je jos uvijek aktuelna debata, ali definitivno niko nema pravo drugome diktirati s kim da spava, bez obzira na okolnosti (djeca su izuzetak, nemaju mogucnost saglasnosti tako da homoseksualizam =/= pedofilija). Siguran sam da dosta mladje konzervativne raje dijeli ovo misljenje
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- paleoconservative
#41151 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Samo da se oglasim, da ima i nas drustveno konzervativnih, pro-porodicne vrijednosti ljudi koji podrzavamo ljudsku slobodu da se vole, druze i krhaju s kim hoce.
Moralnost LGBT stila zivota je jos uvijek aktuelna debata, ali definitivno niko nema pravo drugome diktirati s kim da spava, bez obzira na okolnosti (djeca su izuzetak, nemaju mogucnost saglasnosti tako da homoseksualizam =/= pedofilija). Siguran sam da dosta mladje konzervativne raje dijeli ovo misljenje
- drug_profi
#41152 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Mislim da bi Frojd na poseban način objasnio ovu mržnju i strah od gejeva. I vjerovatno bi bio u pravu.
- valjuga
#41153 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
drug_profi wrote:Ja moram reci da sam bio protiv parade ponosa. Mislim sta treba sad i strejt parade praviti?
Kakav je smisao paradiranja svojom seksualnom orijetnacijom, mislim privatna stvar, sta je koga briga...
Međutim onda sam shvatio da je to potrebno kao politicki manifest sloboda i ljudskih prava.
Narocito nakon ovih fasistickih i katastrofalnih komentara iz naroda i od predstavnika tog naroda.
Narod je potonuo duboko u fasizam! Danas pobij pedere, sutra ateiste, prekosutra one koji toce alkohol, za godinu ko god nije na dzumi...
Zato treba napraviti ovu paradu. Jer crta se mora podvuci.
Mislim da smo okasnili,treba bježat.
- drug_profi
#41154 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jebo mene budalu. Imao sponzora za USA, Phoenix... 1996. jok ja, kud cu roditelje ostaviti, rat prosao, imam stan, imam posao, moze samo da bude bolje svakim danom.
-
Heller
#41155 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Preporučujem da priču podijeliš na subredditu Today i fucked updrug_profi wrote:Jebo mene budalu. Imao sponzora za USA, Phoenix... 1996. jok ja, kud cu roditelje ostaviti, rat prosao, imam stan, imam posao, moze samo da bude bolje svakim danom.
-
starisalko
#41156 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pitanje za mog druga KMirsa inace dobrog prijatelja onog supka na celu nase stranke
Kako to odjednom Marjanovic postade hinja koja se uvukla u NS kako bi zavladao istom,kako je SDA igrac i lopov.

Kako to odjednom Marjanovic postade hinja koja se uvukla u NS kako bi zavladao istom,kako je SDA igrac i lopov.
- Roccohljup
#41157 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne kukaj....ima i gorihdrug_profi wrote:Jebo mene budalu. Imao sponzora za USA, Phoenix... 1996. jok ja, kud cu roditelje ostaviti, rat prosao, imam stan, imam posao, moze samo da bude bolje svakim danom.
- kmirsad
#41158 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
starisalko wrote:Pitanje za mog druga KMirsa inace dobrog prijatelja onog supka na celu nase stranke
![]()
Dobar prijatelj mi je zato što sam i ja šupak, samo takav... a želim biti još veči kad porastem...Šupčina... i samo s takvim hoču da se družim.
A to za Marjanovića, pročitao... Damir je na pitanje novinara hoče li se kandidovati za predsjednika stranke, odgovorio da je još rano da o tome govori.
Znači razmišlja o tome, ali još nije dovoljno razmislio... a čim o tome razmišlja, znači da misli da bi mogao biti bolji Predsjednik od mog druga, šupka Pedje...
Dakle ima osnova pomisao da je želi preuzeti i ovladati strankom...kad več u drugim nije uspio...
A vjerovatno si gledao onaj stari film... Predsjednik i svi predsjednikovi ljudi.
I nije odjednom... masovni prelazak one Gi se dogodio davno... početkom prošle godine... nije to baš malo vremena... da shvatiš da stranka ne bi ni u snu postigla ovakav uspjeh na izborima... da ta pukovnija nije u nju ušla... i da pripadnost zasluge za taj uspjeh ne pripišu sebi...kapitalcima iz pukovnije.
Ali to je valjda ta demokratija... svako ima pravo da o sebi misli najbolje...
Znam da ide taj Kongres, a isto tako znam da je mnoge zasvrbilo da budu Halid mjesto Halida...
A nikada nisam za njega pomislio da on igra za SDA...
Ako igra neku igranku, onda je igra za sebe.
Jebeš život političara ako nisi bar jedan mandat bio Predsjednik... promašen život.
A poveznica sa SDA je za neke druge igraće... one što igraju za ubicu Tuzlaka... Elektroprivredu dd Sarajevo kojima je SDA vlasnik.
Eto ti materijala za primjenu logike... vidi ko nije propustio predizborni miting da nije hvalo Blok 7...
Moja logika, možda neispravna... ko god se kao lav bori za Blok 7, bori se za SDA... da ga metnu malo da liže investiciju od 2 milijarde maraka.Kolko ono bi 10 % od te cifre
Investicije koja je unaprijed promašena.
Jer nema uglja,
Kaže tako laik, redovni član Akademije nauke i umjetnosti BiH, za sektor rudarstva profesor rudarstva na RGF i prorektor za nastavu, prof. dr, sci i to onaj Titin kojeg su u jednom danu, poprijeko, poslali u penziju kad je o tome govorio.....
Kaže Manđo da će Blok 7 sigurno izgraditi, ali da nikada neče proraditi... jer uglja, lignita, uTuzli do tada neče biti... i da več sada kupuju ugalj u Stanarima, Miljevini, Ugljeviku...đe stignu.
A i kad ja u Banovičima napravim svoju TE, ne pada mi na pamet da svoj banovički ugalj dajem Korporaciji... imat ću ja svoju EP.
Ta priča o borbi za energetsku stabilnost i energetsku nezavisnost BiH je žestoka ma največa poslijeratna ubleha i šupljiranje...
Pola proizvodnje, Elektroprivreda izvozi i mlati pare ogromne pare,
U januaru ove godine Elektro privreda je ostvarenu neto dobit po završnom računu, profit nakon oporezivanja i izmirenja obaveza za tendeski isporučene robe i usluge... u iznosu od 72 000 000 maraka prebacuila u Novaličev Buđet.
-
starisalko
#41159 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
kmirsad wrote:starisalko wrote:Pitanje za mog druga KMirsa inace dobrog prijatelja onog supka na celu nase stranke
![]()
Dobar prijatelj mi je zato što sam i ja šupak, samo takav... a želim biti još veči kad porastem...Šupčina... i samo s takvim hoču da se družim.
A to za Marjanovića, pročitao... Damir je na pitanje novinara hoče li se kandidovati za predsjednika stranke, odgovorio da je još rano da o tome govori.
Znači razmišlja o tome, ali još nije dovoljno razmislio... a čim o tome razmišlja, znači da misli da bi mogao biti bolji Predsjednik od mog druga, šupka Pedje...
Dakle ima osnova pomisao da je želi preuzeti i ovladati strankom...kad več u drugim nije uspio...
Centralom vlada panika moj kmirso,sefa ti ni jedan odbor od Mostara do Bihaca nije podrzao.Tvoja Tuzla isto tako,svi predlozili Marjanovica,sinoc i ilidza.Poslo Fortu u Mostar da lobira za njega al kurko.Sad otvoreno prica kako je Marjanovic LOPOV i da je ubacen od strane SDA kako bi preuzeo stranku i postao predsjednik umjesto njega.Sad isto radi Marjanovicu samo otvorenije nego sto je radio Denisu. Jednog vidio kao prijetnju za drzavni parlament,a drugog za predsjednika NS.
-
kiligonzales
#41160 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Vala Kiki opusti se, na zemaljskoj kugli naroda i naroda, drzava i drzava, tako ljudi i ljudi, zar svi moramo voljeti ili ne voljeti iste stvari. Svi znamo da u BiH nema smrtne, kao ni u ovome dijelu svijeta, ni za gore stvari od homoseksualizma. Tako da je ta prica palamudolatrija. Nisam ljubitelj nasilja, ali nisam ljubitelj ni homoseksualaca, zato sam da svako svoju intimu drzi u 4 zida, tu svako moze imati svoja prava, tako neko moze da se krpi sa osobom istog spola, a neko da ima vise zena, dok u svakom drustvu to zakon ne mora da trpi.Kikibombona wrote:Pedja, ocekujem da sudjelujete u setnji sa LGBT osobama i ostalim gradjanima Sarajeva. Ambasador VB je najavio da ce sudjelovati a vjerujem da ce isto uraditi ambasador Amerike.
Vidjeli smo jucer saopstenje istaknute clanice SDA koja bi homosekusalce negdje izolovala a mozda i pogubila da ima moc. Bruneji su neki dan donijeli zakon po kojem se homosekuslnost kaznjava smrcu (kamenovanje). Nema dileme da veliki broj pripadnika SDA i slicnih organizacija podrzava ovakav zakon.
SDA i slicne organizacije BiH vuku prema Somaliji i Brunejima a na vama je zadatak da povucete prema Belgiji i Norveskoj. To se od vas ocekuje. Morate hrabrije odgovoriti na fasizam.
Naša stranka: Zaštititi organizatore Povorke ponosa u Sarajevu od uvreda i poziva na nasilje
https://www.klix.ba/vijesti/bih/nasa-st ... /190402114
![]()
Primjerice sto se tice homoseksualne populacije i te setnje, mogu oni i ovako setati, pa cak i pod rucicu, setali su prosle godine obalom, kako bi pokazali da ih ima i napomenuli drustvo na svoja prava, neki dan u jednom od kafica gradskih dvije lezbe mi se cmakaju iza ledja, niko im ni rijeci nije rekao, iako nam vala nije bilo prijatno, sta se sve u sitan sat u Sarajevu moze vidjeti u mnogim klubovima, te dvije su male mace za njih.
Povorka ce proci, medjutim ko ce pumpati ovu pricu i podgrijavati atmosferu, vidjecemo u buducnosti, LGBT svakako povorkom skrece paznju na sebe, to im je nacin da se bore za svoja prava, koja neminovno dolaze sa BH kandidatskim statusom u EU, sve nase partije ce na toj prici graditi sebi put do srca ljudih onih koji su za i protiv i gledati kako da sve to okrenu u svoju korist. Sda vec jednu pricu drvi na klixu, juce odlucan stav kako ne treba biti povorke, a danas vec mlaki clanak kako nisu svi u SDA ipak protiv, neki su i za povorku. Pa popusi Fadil komentare zbog marame i kite cvijeca
Atmosfera linca nikome ne treba, a drustvu je svakako nepotrebna. Vec su napravili pomake onom usvojenom incijativom od Vlade FBiH. Ubrzo ce doci vrijeme kada ce prava homoseksualaca biti upotpunosti afirmisana i potvrdjena zakonom.
- Banksy
#41161 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Na kraju smo saznali da je Denis SDA.
Ne bi valjalo da je i Marjanović njihov. A pričalo se, i ovdje, odavno.
- kmirsad
#41162 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
starisalko wrote: Centralom vlada panika moj kmirso,sefa ti ni jedan odbor od Mostara do Bihaca nije podrzao.Tvoja Tuzla isto tako,svi predlozili Marjanovica,sinoc i ilidza.Poslo Fortu u Mostar da lobira za njega al kurko.Sad otvoreno prica kako je Marjanovic LOPOV i da je ubacen od strane SDA kako bi preuzeo stranku i postao predsjednik umjesto njega.Sad isto radi Marjanovicu samo otvorenije nego sto je radio Denisu. Jednog vidio kao prijetnju za drzavni parlament,a drugog za predsjednika NS.
Last edited by kmirsad on 05/04/2019 07:23, edited 2 times in total.
- kmirsad
#41163 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A možda i PDA...sjeti se Trgovine utjecajem, opet bi ja izabrao za koaliciju SBB i PDA , SBiH bi se odmah vratili, ali ne da Enko i Mešalić, hoče ono zlo od SDA...... mislim da bi čak i Kojoviču i Nikšiču to bilo i prihvatljivo...Banksy wrote:Na kraju smo saznali da je Denis SDA.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#41164 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ima covjek informacije izc centrale....sda centralestarisalko wrote: Centralom vlada panika moj kmirso,sefa ti ni jedan odbor od Mostara do Bihaca nije podrzao.Tvoja Tuzla isto tako,svi predlozili Marjanovica,sinoc i ilidza.Poslo Fortu u Mostar da lobira za njega al kurko.Sad otvoreno prica kako je Marjanovic LOPOV i da je ubacen od strane SDA kako bi preuzeo stranku i postao predsjednik umjesto njega.Sad isto radi Marjanovicu samo otvorenije nego sto je radio Denisu. Jednog vidio kao prijetnju za drzavni parlament,a drugog za predsjednika NS.
- kmirsad
#41165 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
izvrsni direktor wrote:Ima covjek informacije izc centrale....sda centralestarisalko wrote: Centralom vlada panika moj kmirso,sefa ti ni jedan odbor od Mostara do Bihaca nije podrzao.Tvoja Tuzla isto tako,svi predlozili Marjanovica,sinoc i ilidza.Poslo Fortu u Mostar da lobira za njega al kurko.Sad otvoreno prica kako je Marjanovic LOPOV i da je ubacen od strane SDA kako bi preuzeo stranku i postao predsjednik umjesto njega.Sad isto radi Marjanovicu samo otvorenije nego sto je radio Denisu. Jednog vidio kao prijetnju za drzavni parlament,a drugog za predsjednika NS.
Ja vidim na granicama Naše Stranke... zapjenjene Hune, Južne Slavene, Mongole i druga divljačka mongoloidna Lajoševa plemena željna krvi i vlasti...
Hoče li Tvrtko I Kotromanić imati snage i mudrosti da odbrani Bosnu i porazi Lajoševe mongoloidne falange i legije, koje je okupio da okupira Grad Srebrenik a stanovnike porobi i proda na pijacima roblja...željni su čiste neiskvarene krvi i dobrih gena...
Last edited by kmirsad on 05/04/2019 07:35, edited 1 time in total.
-
starisalko
#41166 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Naravno OSA je nasaizvrsni direktor wrote:Ima covjek informacije izc centrale....sda centralestarisalko wrote: Centralom vlada panika moj kmirso,sefa ti ni jedan odbor od Mostara do Bihaca nije podrzao.Tvoja Tuzla isto tako,svi predlozili Marjanovica,sinoc i ilidza.Poslo Fortu u Mostar da lobira za njega al kurko.Sad otvoreno prica kako je Marjanovic LOPOV i da je ubacen od strane SDA kako bi preuzeo stranku i postao predsjednik umjesto njega.Sad isto radi Marjanovicu samo otvorenije nego sto je radio Denisu. Jednog vidio kao prijetnju za drzavni parlament,a drugog za predsjednika NS.
- kmirsad
#41167 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
OSA je mala beba za Crvenu Strelu...starisalko wrote:Naravno OSA je nasaizvrsni direktor wrote:Ima covjek informacije izc centrale....sda centralestarisalko wrote: Centralom vlada panika moj kmirso,sefa ti ni jedan odbor od Mostara do Bihaca nije podrzao.Tvoja Tuzla isto tako,svi predlozili Marjanovica,sinoc i ilidza.Poslo Fortu u Mostar da lobira za njega al kurko.Sad otvoreno prica kako je Marjanovic LOPOV i da je ubacen od strane SDA kako bi preuzeo stranku i postao predsjednik umjesto njega.Sad isto radi Marjanovicu samo otvorenije nego sto je radio Denisu. Jednog vidio kao prijetnju za drzavni parlament,a drugog za predsjednika NS.
-
MK81
#41168 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Mene evo interesuje zašto edin ( čiji rad poznajem i smatram neradnikom) je doveo u KS 6 ljudi u svoj kabinet na ugovor o djelu? postoje službe i ljudi koji rade ove poslove a on doveo iz NS klince, koji blage veze nemaju ali zato imaju onaj stav, ultra mega , ruka u džepu, nonšalantno, vako nako...a plitko ko Huso Ćesir u mlađim danima:)
-
starisalko
#41169 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nema Brutova kmirso.Tamo je velika vecina casni i posteni ljudi.Zbog jednog bolesnika koji je umislio da je NS njegova privatna stranka ovo se moralo desiti kad tad.Kad je njegova guzica u pitanju nestade partizanskog morala i serijatskog prava.kmirsad wrote:starisalko wrote: Centralom vlada panika moj kmirso,sefa ti ni jedan odbor od Mostara do Bihaca nije podrzao.Tvoja Tuzla isto tako,svi predlozili Marjanovica,sinoc i ilidza.Poslo Fortu u Mostar da lobira za njega al kurko.Sad otvoreno prica kako je Marjanovic LOPOV i da je ubacen od strane SDA kako bi preuzeo stranku i postao predsjednik umjesto njega.Sad isto radi Marjanovicu samo otvorenije nego sto je radio Denisu. Jednog vidio kao prijetnju za drzavni parlament,a drugog za predsjednika NS.![]()
![]()
![]()
Nema ti ja to pojma... ali sam sve to predvidio, davno još... da su to sve zavjerenici...Ovaj tuzlanski odbor, da te bog dragi sačuva... mislim da je najgori, karijeristi, uvlakači, lajkači...... ima par dobrih ljudi, ostalo pet para ne vrijedi.Ona Lepička, Mirjana je najjači kadar, prava osoba...nadam se da ne griješim, ali ona mi je sjela od prvog dana...Ne mogu vjerovati, da ih Pedja nije pročitao, mislio sam da je lukaviji... Bolji Marjanović od Kojovića
![]()
![]()
![]()
, pa taj nit smrdi, nit miriše, bezličan tip bez boje mirisa okusa.., Karađin, svi šurovali s Enkom, izvukli ga obalu, spasili... slatkorječivi pohlepni prevarant sa akademskim obrazovanjem..., ne znam kako ih je zaveo, njega samo Blok7 interesuje, ne znam kako će preboliti što nije ministar okolice u TK...... ma daj, sa DF i SDP razjebali BH Blok......ode sve u tri pizde materine...razjebaše Brutovi...najbolju stranku u BiH... u stvari... jedinu dobru, poštenu i časnu.
- kmirsad
#41170 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Misliš da ih je trebao zaposliti u stalni radni odnos?MK81 wrote:Mene evo interesuje zašto edin ( čiji rad poznajem i smatram neradnikom) je doveo u KS 6 ljudi u svoj kabinet na ugovor o djelu? postoje službe i ljudi koji rade ove poslove a on doveo iz NS klince, koji blage veze nemaju ali zato imaju onaj stav, ultra mega , ruka u džepu, nonšalantno, vako nako...a plitko ko Huso Ćesir u mlađim danima:)
A ne bih rekao da je neradnik. Koliko vidim radi dan i noč.
Nikada, baš nikada ni jedan Premijer nije radio ni petinu od ovoga.
Jedino kad su se dogovarali talovi i namještali tenderi... e tu su bili... neumorni.
- kmirsad
#41171 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ima ima...ja ih znam nekolicinu.starisalko wrote:Nema Brutova kmirso.Tamo je velika vecina casni i posteni ljudi.Zbog jednog bolesnika koji je umislio da je NS njegova privatna stranka ovo se moralo desiti kad tad.Kad je njegova guzica u pitanju nestade partizanskog morala i serijatskog prava.kmirsad wrote:starisalko wrote: Centralom vlada panika moj kmirso,sefa ti ni jedan odbor od Mostara do Bihaca nije podrzao.Tvoja Tuzla isto tako,svi predlozili Marjanovica,sinoc i ilidza.Poslo Fortu u Mostar da lobira za njega al kurko.Sad otvoreno prica kako je Marjanovic LOPOV i da je ubacen od strane SDA kako bi preuzeo stranku i postao predsjednik umjesto njega.Sad isto radi Marjanovicu samo otvorenije nego sto je radio Denisu. Jednog vidio kao prijetnju za drzavni parlament,a drugog za predsjednika NS.![]()
![]()
![]()
Nema ti ja to pojma... ali sam sve to predvidio, davno još... da su to sve zavjerenici...Ovaj tuzlanski odbor, da te bog dragi sačuva... mislim da je najgori, karijeristi, uvlakači, lajkači...... ima par dobrih ljudi, ostalo pet para ne vrijedi.Ona Lepička, Mirjana je najjači kadar, prava osoba...nadam se da ne griješim, ali ona mi je sjela od prvog dana...Ne mogu vjerovati, da ih Pedja nije pročitao, mislio sam da je lukaviji... Bolji Marjanović od Kojovića
![]()
![]()
![]()
, pa taj nit smrdi, nit miriše, bezličan tip bez boje mirisa okusa.., Karađin, svi šurovali s Enkom, izvukli ga obalu, spasili... slatkorječivi pohlepni prevarant sa akademskim obrazovanjem..., ne znam kako ih je zaveo, njega samo Blok7 interesuje, ne znam kako će preboliti što nije ministar okolice u TK...... ma daj, sa DF i SDP razjebali BH Blok......ode sve u tri pizde materine...razjebaše Brutovi...najbolju stranku u BiH... u stvari... jedinu dobru, poštenu i časnu.
Šta misliš ko ih je navratio da budu uzdržani kada se glasalo o promašenoj investiciji Ubica Tuzlaka br. 7.
Je li Pedja... nije...
Onaj koji je talu s Elektroprivredom, i želi se još rastaljivati...
A Pedju mi ne možeš ocrniti da si pita burek...
Postaješ mi Salko gori od one Sabine1.
Izgleda ti je negdje gadno stao na žulj.
-
starisalko
#41172 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sam sebe crni. Nikad al bas nikad se nisam sluzio lazima i podmetanjem i sve sto sam pisao je istina,a to mogu rec i za Sabinu1. To sto ti volis lebdit u oblacima nije do mene.Haj uscujemo se.kmirsad wrote:Ima ima...ja ih znam nekolicinu.starisalko wrote: Nema Brutova kmirso.Tamo je velika vecina casni i posteni ljudi.Zbog jednog bolesnika koji je umislio da je NS njegova privatna stranka ovo se moralo desiti kad tad.Kad je njegova guzica u pitanju nestade partizanskog morala i serijatskog prava.
Šta misliš ko ih je navratio da budu uzdržani kada se glasalo o promašenoj investiciji Ubica Tuzlaka br. 7.
Je li Pedja... nije...
Onaj koji je talu s Elektroprivredom, i želi se još rastaljivati...
A Pedju mi ne možeš ocrniti da si pita burek...
Postaješ mi Salko gori od one Sabine1.
Izgleda ti je negdje gadno stao na žulj.
-
MK81
#41173 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Molim vas da budemo ozbiljni.... Nije ih trebao ni dovoditi. Zašto? Zato što imaju ljudi koji već primaju platu za određene poslove, ovako se pravi dupli trošak, ljudi sjede besposličare ( jer ih on ne zna upotrijebiti kao rukovodilac), pravi se pometnja jer se postavljaju klinci na ugovoru o djelu a usmeno im se daje zadatak da su šefovi itd itd. milion promašaja. Što se tiče njegovog rada , opet ponavljam čovjeka znam tj. znam njegov rad on je neradnik, samo se voli eksponirati i hajmo reći "pametovati" (što je možda i teška riječ). Dosta ljudi u NS ustvari su prototip Sabine, koja je vježbala samo debatu i ništa drugo. Nisu operativci tj. nemaju ljude kojii znaju sistem ( kakav god da je, a loš je), niti ljude koji duži vremenski period imaju iskustvo u javnom sektoru, privatnom... Neke poznajem lično i najbolja riječ koja ih opisuje je da su "ublehaši".Čast izuzetcima, što nije dovoljno. Nemaju kadra 100%, ja bi volio da nije tako ali jeste... Edinu je uspjeh pokrenuti FB stranicu, twiter nalog i objavljivati sastanke... Čovjek dolazi nespreman na sastanke, čak ne zna ni zašto je na pojedinim tu...kmirsad wrote:Misliš da ih je trebao zaposliti u stalni radni odnos?MK81 wrote:Mene evo interesuje zašto edin ( čiji rad poznajem i smatram neradnikom) je doveo u KS 6 ljudi u svoj kabinet na ugovor o djelu? postoje službe i ljudi koji rade ove poslove a on doveo iz NS klince, koji blage veze nemaju ali zato imaju onaj stav, ultra mega , ruka u džepu, nonšalantno, vako nako...a plitko ko Huso Ćesir u mlađim danima:)
A ne bih rekao da je neradnik. Koliko vidim radi dan i noč.
Nikada, baš nikada ni jedan Premijer nije radio ni petinu od ovoga.
Jedino kad su se dogovarali talovi i namještali tenderi... e tu su bili... neumorni.
- kmirsad
#41174 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Moram priznati da nikoga od tih tamo ljudi ne poznajem lično
Svoje mišljenje baziram na objavama po fb, društvenim stranicama, web sajtu stranke, aktivnostima i inicijativama koje pokreču, zakonima i mjerama koje donose, ponekom mail ili FB kontektu i eventualno mišljenja ljudi iz mog okruženja
Na bazi tih inputa moje mišljenje o NS, a posebno prema PK je izrazito pohvalno.
Dijametralno suprotno od mišljenja prema SVIM ostalim strankama, koje poznajem na isti način kao i NS.
Moram još priznati da nisam vjerovao Dini Konakovaču, ali sada znam da sam pogriješio, i da je sjajan igrač u svom djelokrugu posla kojeg obavlja,
čak je i onaj Zvoko Marić, kojeg iz nekih subjektivnih razloga nisam volio, sada mi odličan i veoma simpatičan.
Ako Pedja ne bude i sljedeći mandat predsjednik, a postane mlakonja Damir Marjanović, to će biti nepopravljiv promašaj, Kao i bilo koji pridošlica, ne zato što je pridošlica, nego zato što mislim da se nisu dokazali ničim, šupljiraju kako su došli, da su velika večina njih, slatkorječivi ljudi sa dva lica i deset maski...
Ako Pedja baš neče da bude predsjednik, onda mi je prihvatljiv Tarik Haverić ili Danis Tanović. Sabina je premlada za tu važnu funkciju u stranci.
O Tuzalacima sam već sve rekao.Šupački desperadosi i lajkači spremni da za funkciju gaze preko mrtvih.
Do juče su se utrkivali ko će više i brŽe PEDJU LJUBITI U DUPE, SLIKATI SE, BORILI SE ZA NAKLKONOST, a danas, ako je istina što stari salko kaže, nisu ga kandidovali za Predsjednika. Sramota.
Hoče svoje ljude. I naravno za tu podršku tražit će usluge, priviledije, kandidaske i kompentacione liste, imenovanja.
Sve što im nije kod Pedje orolazilo.
Čast izuzecima.
Stvar koju NS- ne mogu oprostiti: uzdržanost pri glasanju nza ogromno kreditno zaduženje, za investiciju od 2 milijarde.Blok 7.
Znam i ko je odgovoran.
.
Svoje mišljenje baziram na objavama po fb, društvenim stranicama, web sajtu stranke, aktivnostima i inicijativama koje pokreču, zakonima i mjerama koje donose, ponekom mail ili FB kontektu i eventualno mišljenja ljudi iz mog okruženja
Na bazi tih inputa moje mišljenje o NS, a posebno prema PK je izrazito pohvalno.
Dijametralno suprotno od mišljenja prema SVIM ostalim strankama, koje poznajem na isti način kao i NS.
Moram još priznati da nisam vjerovao Dini Konakovaču, ali sada znam da sam pogriješio, i da je sjajan igrač u svom djelokrugu posla kojeg obavlja,
čak je i onaj Zvoko Marić, kojeg iz nekih subjektivnih razloga nisam volio, sada mi odličan i veoma simpatičan.
Ako Pedja ne bude i sljedeći mandat predsjednik, a postane mlakonja Damir Marjanović, to će biti nepopravljiv promašaj, Kao i bilo koji pridošlica, ne zato što je pridošlica, nego zato što mislim da se nisu dokazali ničim, šupljiraju kako su došli, da su velika večina njih, slatkorječivi ljudi sa dva lica i deset maski...
Ako Pedja baš neče da bude predsjednik, onda mi je prihvatljiv Tarik Haverić ili Danis Tanović. Sabina je premlada za tu važnu funkciju u stranci.
O Tuzalacima sam već sve rekao.Šupački desperadosi i lajkači spremni da za funkciju gaze preko mrtvih.
Do juče su se utrkivali ko će više i brŽe PEDJU LJUBITI U DUPE, SLIKATI SE, BORILI SE ZA NAKLKONOST, a danas, ako je istina što stari salko kaže, nisu ga kandidovali za Predsjednika. Sramota.
Hoče svoje ljude. I naravno za tu podršku tražit će usluge, priviledije, kandidaske i kompentacione liste, imenovanja.
Čast izuzecima.
Stvar koju NS- ne mogu oprostiti: uzdržanost pri glasanju nza ogromno kreditno zaduženje, za investiciju od 2 milijarde.Blok 7.
Znam i ko je odgovoran.
.
-
palermo
#41175 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A zašto ne i Šukrija Arifović ????kmirsad wrote:Moram priznati da nikoga od tih tamo ljudi ne poznajem lično
Čast izuzecima.
Znam i ko je odgovoran.
.