Da ti dodam i ovo...sa ponosom sam nosio uniformu titine vojske...a budala sam bio što sam nosio uniformu Alijine vojske.A kako vrijeme teče sve više vidim kakva je ono bila država i sistem a kako je sranje od džave i sistema ovo u čemu sad preživljavamo...vatrogasac wrote:Što odmah ne reče da ne trošim vrijene sa tobom.PM72 wrote:
Ja sam nosio Titovu štafetu u VI razredu osnovne škole .Ovu Alijinu bi pljuno.
SDA-All about
-
PM72
#41101 Re: SDA-All about
- vatrogasac
#41102 Re: SDA-All about
Idi ba uključi Baju Malog Knindžu i uživaj. Ne davi budalaštinama po forumu.PM72 wrote:Da ti dodam i ovo...sa ponosom sam nosio uniformu titine vojske...a budala sam bio što sam nosio uniformu Alijine vojske.A kako vrijeme teče sve više vidim kakva je ono bila država i sistem a kako je sranje od džave i sistema ovo u čemu sad preživljavamo...vatrogasac wrote:Što odmah ne reče da ne trošim vrijene sa tobom.PM72 wrote:
- Leverage
#41103 Re: SDA-All about
Čini se da ste istomišljenici.vatrogasac wrote: Idi ba uključi Baju Malog Knindžu i uživaj. Ne davi budalaštinama po forumu.
-
PM72
#41104 Re: SDA-All about
Ma jašta.Kome se zgadila SDA,Alija i njihov kriminal odmah je četnik...
- drug_profi
#41105 Re: SDA-All about
jal komunjara...PM72 wrote:Ma jašta.Kome se zgadila SDA,Alija i njihov kriminal odmah je četnik...
Ali kad mi balija kaze da sam četnik ili komunjara, meni to dođe ko kompliment...
(nek se ne nađu oponenti sa ove teme uvrijeđeni, govorim generalno)
I za baliluk se zna šta je, nije nacionalna pripadnost.
-
PM72
#41106 Re: SDA-All about
Upravo tako.Oni prije se nisu bojali Boga al jesu Golog otoka.Ova paščad se ne boji ni Boga ni Golog otoka.Samo kevću iza taraba a pogotovo se okuraže kad su u čoporu.
-
daddy-kool
#41107 Re: SDA-All about
Džaba ste se upalili, uz sve svoje nedostatke Alije je bio i ostao legenda.
Bio je čovjek visokog i čvrstog karaktera, izrazito inteligentan i pronicljiv.
-
A_A_AKCIJA
#41108 Re: SDA-All about
Jarane, ti kad napišeš post, odmah se trojica onih što su na klackalici da izađu iz SDA, trkom vrate, eto kakav efekat imašPM72 wrote:Da ti dodam i ovo...sa ponosom sam nosio uniformu titine vojske...a budala sam bio što sam nosio uniformu Alijine vojske.A kako vrijeme teče sve više vidim kakva je ono bila država i sistem a kako je sranje od džave i sistema ovo u čemu sad preživljavamo...vatrogasac wrote:Što odmah ne reče da ne trošim vrijene sa tobom.PM72 wrote:
Vjeruj mi, i mene je stid što si nosio uniformu Armije BiH, nevjerovatno me stid da mi jedan takav može reći da me branio. Ali, šta da se radi i JNA je 44. primila 200.000 četnika u svoje redove...
- drug_profi
#41109 Re: SDA-All about
daddy-kool wrote:Džaba ste se upalili, uz sve svoje nedostatke Alije je bio i ostao legenda.
Trolas nas malo, hajd...
Da si rekao "merhametli" pa da ti povjerujemo.
- drug_profi
#41110 Re: SDA-All about
Jel te stid sto sam te i ja branio?A_A_AKCIJA wrote:Jarane, ti kad napišeš post, odmah se trojica onih što su na klackalici da izađu iz SDA, trkom vrate, eto kakav efekat imašPM72 wrote:
Da ti dodam i ovo...sa ponosom sam nosio uniformu titine vojske...a budala sam bio što sam nosio uniformu Alijine vojske.A kako vrijeme teče sve više vidim kakva je ono bila država i sistem a kako je sranje od džave i sistema ovo u čemu sad preživljavamo...![]()
Vjeruj mi, i mene je stid što si nosio uniformu Armije BiH, nevjerovatno me stid da mi jedan takav može reći da me branio. Ali, šta da se radi i JNA je 44. primila 200.000 četnika u svoje redove...
Eto necu nikad vise vjeruj mi.
A ako ce zbog mene i kolege ostati u SDA i za SDA, onda nek ostanu. Dokazuju teoriju o zici između usiju.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#41111 Re: SDA-All about
drug_profi wrote:jal komunjara...PM72 wrote:Ma jašta.Kome se zgadila SDA,Alija i njihov kriminal odmah je četnik...
Ali kad mi balija kaze da sam četnik ili komunjara, meni to dođe ko kompliment...
ovakve su ti sdO balije prdCenika Alije... ovaj dobiva poso u opĆŠini koda gledam...
sto žešči to bolji kad vidim zaHiragica da ima u ZZO preko dvice platu, bacio bi atomsku...Naime, opsežnim radnjama na terenu došlo se do materijalnih dokaza kao i priznanja oštećene osobe A. P. rođene 1987. godine, da je sama počinila radnje koje su okarakterisane kao djelo izazivanja narodnosne, rasne i vjerske mržnje, razdora ili netrpeljivosti.
Riječ je o Adisu Pokviću koji je čak i medijima licemjerno davao izjave nakon incidenta u Gornjem Vakufu o tome kako su natpisi katastrofalni i kukavički pokušavajući na taj način prebaciti krivicu na druge.
-
A_A_AKCIJA
#41112 Re: SDA-All about
druže, prijavio sam ti post. Balija je isto kao zvati crnca nigger ili Jevreja ćifut i nema opravdanja. I ne, ustaše, četnici i komunjare nisu u ovoj kategoriji.drug_profi wrote:jal komunjara...PM72 wrote:Ma jašta.Kome se zgadila SDA,Alija i njihov kriminal odmah je četnik...
- drug_profi
#41113 Re: SDA-All about
More komforno. Ako ti ne znas sta je balija i baliluk, nema ti pomoci.A_A_AKCIJA wrote:druže, prijavio sam ti post. Balija je isto kao zvati crnca nigger ili Jevreja ćifut i nema opravdanja. I ne, ustaše, četnici i komunjare nisu u ovoj kategoriji.drug_profi wrote:jal komunjara...PM72 wrote:Ma jašta.Kome se zgadila SDA,Alija i njihov kriminal odmah je četnik...
-
PM72
#41114 Re: SDA-All about
A_A_AKCIJA wrote: Vjeruj mi, i mene je stid što si nosio uniformu Armije BiH, nevjerovatno me stid da mi jedan takav može reći da me branio. Ali, šta da se radi i JNA je 44. primila 200.000 četnika u svoje redove...
Jel ono Vuk karadžić rekao "čitaj kako piše" ili neki Hekim Ogul jal kakav paša?
Napisao sam "bio sam budala što sam nosio uniformu Armije BiH" jer smo poniženi,popljuvani i prebrisani od strane ljigavaca,podrumaša,pobjegulja,dijasporaca a sve u režiji SDA. da sam bio pametan kao što nisam otišao bih u Dansku jal Norvešku pa otamo glumio patriotu.
I edukuj se malo.JNA je postala nakon rata i to pedesetih godina...kakvi četnici jadan nebio.
-
A_A_AKCIJA
#41115 Re: SDA-All about
Ne, nema tebi pomoći ako koristiš uvrjedljivi naziv za jednu nacionalnu skupinu, da bi nekome nešto dokazao. Mene, kao Bošnjaka taj izraz vrijeđa, jednako kao crnca nigger ili Jevreja ćifut, i zarad kulture dijaloga, zamolio bih te da ga ne koristiš.drug_profi wrote: More komforno. Ako ti ne znas sta je balija i baliluk, nema ti pomoci.
Siguran sam da neki KKKovac ima itekako objašnjenje za izraz nigger, ali ima stotina godina da je konsenzus da je u pitanju rasizam i da se o tome ne raspravlja.
Uživaj u svojim zabludama i ideološkim zanosima, ali ne vrijeđaj druge.
- drug_profi
#41116 Re: SDA-All about
Znači ti misliš da je balija= musliman?A_A_AKCIJA wrote:Ne, nema tebi pomoći ako koristiš uvrjedljivi naziv za jednu nacionalnu skupinu, da bi nekome nešto dokazao. Mene, kao Bošnjaka taj izraz vrijeđa, jednako kao crnca nigger ili Jevreja ćifut, i zarad kulture dijaloga, zamolio bih te da ga ne koristiš.drug_profi wrote: More komforno. Ako ti ne znas sta je balija i baliluk, nema ti pomoci.
Siguran sam da neki KKKovac ima itekako objašnjenje za izraz nigger, ali ima stotina godina da je konsenzus da je u pitanju rasizam i da se o tome ne raspravlja.
Uživaj u svojim zabludama i ideološkim zanosima, ali ne vrijeđaj druge.
Šta je onda baliluk po tebi? islam?
Sve pogrešno. Baliluk je mentalitet gdje je tvoj ćar vrijedniji od države, a balija je nosilac tog mentaliteta.
Četnici i ustaše koriste taj izraz za muslimane, a ti si to prihvatio.
Tu nisam ja kriv, ljudino.
- pici
-
daddy-kool
#41118 Re: SDA-All about
Koji ti je dio trolanje?drug_profi wrote:daddy-kool wrote:Džaba ste se upalili, uz sve svoje nedostatke Alije je bio i ostao legenda.
Bio je čovjek visokog i čvrstog karaktera, izrazito inteligentan i pronicljiv.![]()
Trolas nas malo, hajd...![]()
Da si rekao "merhametli" pa da ti povjerujemo.
- geralt
#41119 Re: SDA-All about
Kojih bolan 200 000 cetnikaA_A_AKCIJA wrote:Ali, šta da se radi i JNA je 44. primila 200.000 četnika u svoje redove...
I o kakvoj JNA govoris 1944.?
-
daddy-kool
#41120 Re: SDA-All about
Ta JNA se samovoljno trasformisala u srpsku narodnu vojsku, pravila planove o istrebljenju Muslimana i osvajanju vekovnih srpskih teritorija.PM72 wrote:
I edukuj se malo.JNA je postala nakon rata i to pedesetih godina...kakvi četnici jadan nebio.
Sjajna je bila ta JNA.
- pici
#41121 Re: SDA-All about
et ih niz vraca silaze... dajte im tijeH 18 rukica da ne plaČu... selam 
-
criticos
#41122 Re: SDA-All about
Davno su oni sišli i infiltrirali se u društvo, a sad čekaju nalog s vrha da dijelom samoeksplodiraju a drugim dijelom strateške kote zauzmu i obezglave neprijatelja. Točno hodaju, žvaču i s prezirom gledaju neprijatelja kao i ovi. Za neprepoznat.pici wrote:et ih niz vraca silaze... dajte im tijeH 18 rukica da ne plaČu... selam
- vatrogasac
#41123 Re: SDA-All about
Da, čini ti se.Leverage wrote:Čini se da ste istomišljenici.vatrogasac wrote: Idi ba uključi Baju Malog Knindžu i uživaj. Ne davi budalaštinama po forumu.
Nisam ja advokat SDA niti je branim niti bih uspio. Bili dugo u vlasti kao komunisti pa se zaprljali ko se sjeća pred rat Omladinskog radija na Radio Sarajevu i javljanja uživo u smislu....daj šta bilo da se riješimo komunjara više. Aliji pored takve vlasti nije trebala predizborna koja je bila vrlo jadna. Dođe Safet Isović sa Bebom Selimović i Zehrom Deović i otpjeva nekoliko pjesama dok neki seoski efendija dovede razred srednjoškolaca i druge dječurlije iz svog sela da viču na Safetovo Za koga? Za SDA! Čak nisu imali ni zastave nego nosali džamijske. Nagovore mene da uđem u SDA, ali kada poslije mene nahrupiše bivši KP BiH članovi pa poslije rata i šverceri lubeničari ja se isključim ne hajrujući ništa nego sam imao štetu kada dođe do koalicije SDA-SDP zbog onih koji pokupovaše diplome i hdjedoše na moje mjesto, ali mi nisu uspjeli uzeti nafaku. Kada ovdje pričate ova je stranka dobra, a ova loša meni izazovete smijeh i pišem što pišem. Alija nije ovo što pišete jer imam vrlo povjerljive i provjerljive izvore pa zato jesam njegov advokat kada krene pljuvačina poput one Baje Malog Knindže, Šagolja, SRNE i ostatka široke lepeze pete kolone.PM72 wrote:Ma jašta.Kome se zgadila SDA,Alija i njihov kriminal odmah je četnik...
- Leverage
#41124 Re: SDA-All about
To je bio eufemizam, jasno je da ste istomišljenici po predmetnom pitanju.vatrogasac wrote: Da, čini ti se.
I ne znam šta očekuješ kad nekom ko ima pozitivno mišljenje o SFRJ ili Titu kažeš da ide slušat ovog Knindžu. Ta tri linka su dokaz da si izrekao notornu glupost.
- vatrogasac
#41125 Re: SDA-All about
Dokaz za šta su ove Knindžine pjesmice? Da je Bratsvo i Jedinstvo bilo ubleha koja je najviše koštala Bosnu i Bošnjake. Nemam ja pozitivan stav o SFRJ i Titu nego objektivan. Moj prvi posao je bio takve prirode da sam morao mnogo putovati pa tako i moji izvori su iz prve ruke. Nikakva ideloški obojena historija. Živ svjedok i njegova riječ i tako ogroman zbir je stvorio realnu sliku koju emotivni panegiričari i emotivni simpatizer ne mogu promijeniti.Leverage wrote:To je bio eufemizam, jasno je da ste istomišljenici po predmetnom pitanju.vatrogasac wrote: Da, čini ti se.
I ne znam šta očekuješ kad nekom ko ima pozitivno mišljenje o SFRJ ili Titu kažeš da ide slušat ovog Knindžu. Ta tri linka su dokaz da si izrekao notornu glupost.