Mijesamo malo kruske i jabuke. Neka obdanista, svaka cast, ne bi bio problem da se odmah isto ne poklopi izjavom koja onima koji i u jogurt pusu (jedan sam od tih, definitivno) ne znaci skoro pa najava buduceg rata.General War wrote:Ne znam je li pratis kako dodjosmo do ovdje?GandalfSivi wrote:
Shvatam ja donekle racionalno razmisljanje koje se moze primjeniti na mnoge druge stvari, ali ozbiljno da li uzimas da je obdaniste u Srebrenici znak dobre volje Srbije?
Ali malo je zajebano sad vagati kad dodjes do zakljucka da je gradnja " obdanista" jednako granati...kad je tako, cini mi se da samo jedan rat do kraja moze iznivelisati emocije kod dobrog dijela forumasa.
Kako god okrenes, s koje god strane pogledas, jebem mu mater, nisu nas se okanili, zao mi je to reci ali fakat nisu, ne samo vodeci politicari, nego i mediji, i javne licnosti, i najtirazbiji magazini i jebeni Maric sa Happy-ja i dobar dio konzumenata tog smeca. Dolazi se opet do situacije da se mi moramo pravdati, sve se relativizira, ubacuje se ne demagogija, nego ona zadnja suplja, gledaju nas sa neke kao visine, a da je pravde na koljenima bi bili i molili za oprost. I oprostili bi mi, jer na stranu nasa sranja, mi jesmo dobri ljudi, trazimo uvijek taj mali znak dobre volje, pa hajmo nastaviti gdje smo neki dan stali, jebo rat, jebo sve.
Ali ne da buraz, udara opet, udara po najsvetijem, ono hoce novi izvjestaj o Srebrenici, ono svaki dan kod njih sjede, pricaju svoje price bez nas, jer nas nema, nismo relevantni u njihovim glavama.
Ne moze tako, da mu jebem mater po stoti put, moramo stati ukraj tome dok je jos benigno, jer strah me je gdje cemo otici ako ne prestane. Ja sam bio u Sarajevu cijeli rat, znam kako to izgleda, i ako nisam tamo vise danas i mama i tata i brat i njegovo dijete mi jesu. I strah me je rata, i sjedim i gledam kako Dodik od prije 8 godina dok je sjedio uz Tadica ide od price da cemo uci u NATO jer ovdje nikada nece zapucati, dolazi do toga da sjedi pored Vucica i ulazi u totalnu drugu pricu, onu koje yo pickiusto govno pokusava prosuti i u Bosni i CG i Makedoniji i Kosovu, i ja sada treba da kazem dobro mu je obdeniste, neka ga.
Kazem ti, sjecam se ja salonskog cetnikovanja i Isidore i Kapora i Seselja (sve sarajevska raja jebo te) i kazem, necemo vise nikada tako.
Mladi erotika ovdje jeste pao kao koleteral, ali pod A, nije se naucio odmaci od toga i pod B, on ce balavac Muhi reci da ga sazaljeva. Haaaaloooo, dokle ta nadmenost ide, realno pisaj ga, idemo dalje...