Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote:samo navijacima Reala je "nezahvalno porediti" Messija i Ronalda ... btw, totalno neukusna usporedba
za ostatak svijet nema dileme da je Lavić iz Rosarija najveci svih vremena.
Neukusno je i jednog od najvecih svih vremena na ovaj nacin ponizavati, ali sta da se radi.
Ronaldo i Bendtner...tu su negdje
na koji nacin
cinjenica što se ne može porediti za Messijem je za tebe ponižavanje Ronalda e svaka ti cast
i ja nikad ne pravim takva stupidna poređenja igraca, vec vidimo ko to radi...evo sad si i Bendtnera izvukao iz cista mira...nidje veze ali eto, bitno je nešto pisati
Nisam ja poredio Ronalda s Messijem. Procitaj unazad na temi ko je to ucinio. Ne znam ni sto bi ih poredili. Cemu to mjerenje ciji je veci?
Eto i sam kazes, ne pravis ta poredjenja. Ja sam samo prokometarisao da je to nezahvalno porediti, ispada da je ovaj neki tamo Bendtner (kojeg sam i spomenuo u tom ironicnom tonu).
http://sportsport.ba/ino_fudbal/barcelo ... tea/160516
"Ako je vjerovati pisanju španskih medija"...
To ovako kad naiđe period da se ne dešava ništa ekstra bitno u svijetu nogometa, onda izvuku iz arhive neku vijest iz perioda prelaznih rokova, kako je neki tim bio zainteresovan za nekog igrača. Definitivno imamo najgluplje sportske portale, al de šta ćeš
http://sportsport.ba/ino_fudbal/barcelo ... tea/160516
"Ako je vjerovati pisanju španskih medija"...
To ovako kad naiđe period da se ne dešava ništa ekstra bitno u svijetu nogometa, onda izvuku iz arhive neku vijest iz perioda prelaznih rokova, kako je neki tim bio zainteresovan za nekog igrača. Definitivno imamo najgluplje sportske portale, al de šta ćeš
Jeboteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Iz ovoga ispada da je Laporta novi predsjednik
Znaci ako dodje Laporta dolazi Laporte
I naravno, on ce otici u Bilbao i baciti na sto 30 miliona i reci ce im " Cuvajte ga dobro do januara"
I to iz razloga sto je dobar sa Mendesom
I naravno, 3,5 godisnje. Kao Mascherano
Ne kazem da ovo neko nije objavio a oni preveli i napisali. Samo ovo je strava.
Pazi. Sva ova prica krece u petak kada je procurilo da ce Peter Lim navodno poloziti aval za Laportinu kandidaturu, sto znaci da bi Jorge Mendes imao otvorena vrata kluba da dovodi koga hoce. Ta vijest dolazi od ljudi koji su protiv Laporte tako da mi je malo sumnjivo. Nije nemoguce, pare nema, odjebali su ga mnogi, a ako hoce da bude predsjednik mora poloziti skoto 80 miliona pologa. I na tu pricu se kaleme "vijesti".
Sta da ti kazem, ja sam danas procitao da ce novi trener Barcelone biti Nuno Espiritu Santo iz Valencije
Objasnjenje vec znas:
Laporta je dobar sa Mendesom, Nuno je Mendesov cova itd. itd.. Isto kao i ovo.
Pazi. Sva ova prica krece u petak kada je procurilo da ce Peter Lim navodno poloziti aval za Laportinu kandidaturu, sto znaci da bi Jorge Mendes imao otvorena vrata kluba da dovodi koga hoce. Ta vijest dolazi od ljudi koji su protiv Laporte tako da mi je malo sumnjivo. Nije nemoguce, pare nema, odjebali su ga mnogi, a ako hoce da bude predsjednik mora poloziti skoto 80 miliona pologa. I na tu pricu se kaleme "vijesti".
Sta da ti kazem, ja sam danas procitao da ce novi trener Barcelone biti Nuno Espiritu Santo iz Valencije
Objasnjenje vec znas:
Laporta je dobar sa Mendesom, Nuno je Mendesov cova itd. itd.. Isto kao i ovo.
Pretpostavljao sam nešto slicno...nema sumnje da medijske kampanje uveliko rade svoj i da ce biti niskih udaraca do samih izbora
Ali po meni, stvarno nema smisla nagađati i špekulisati....tek nakon izbora i izbornog rezultata, možemo pricati o opcijama.
Na koncu, ne treba se zamarati medijskim špekulacijama....ja bi volio da dođe najbolji i najsposobniji covjek za Barcu (ako to bude Barto, bujrum neka ostane), imena me apsolutno ne zanimaju.
vidim vecina raje uvjerena da ce laporta opet biti predsjednik i da je ubjedljivo najbolja opcija pa me zanima zasto to misle i na cemu baziraju svoje uvjerenje
dinty2 wrote:vidim vecina raje uvjerena da ce laporta opet biti predsjednik i da je ubjedljivo najbolja opcija pa me zanima zasto to misle i na cemu baziraju svoje uvjerenje
dinty2 wrote:vidim vecina raje uvjerena da ce laporta opet biti predsjednik i da je ubjedljivo najbolja opcija pa me zanima zasto to misle i na cemu baziraju svoje uvjerenje
Sreca pa se ta raja ne pita
Tako nekako, ali ko zna. Jos se ne nista ne zna o ozbiljnijim kandidaturama. Naravno, tu su vec avanturisti i lovci na licnu promociju, ali od ozbiljnih ljudi tu je za sada samo Barto.