Zar ti misliš da ja mogu tvoje rupe u znanju popuniti s par linkova? I to još besplatno. Ovdje ti je kume jedan semestar 900 KM, zimi ti ne treba neko vele grijanje u stanu, pa velim ako si interesant."oakville"
Može li taj spisak konclogora u Maroku i Tunisu i još pokoji podatak? Za Jasenovac i genocid nad Jevrejima i Srbima u Hrvatskoj imamo čvrste dokaze, daj da vidimo tvoje dokaze da se isto radilo na mjestima koja navodiš.
I ako si pažljivo pratio onaj moj post (a vidim da nisi) ja sam upravo i naveo da nije bilo logora u Maroku i Tunisu.
Inače, ako ti nje teško izguglaj Maroko i Židovi. Lahko je, jer google tražilica djeluje na načelu neuronske mreže i zna povezati ta dva pojma. Nisam bezveze spomenuo baš Maroko, a i Tunis.
Pa nije baš ni kulturna Bosna i Hercegovina puno zaostala na tom židovskom pitanju i u takvim usporedbama. Čak što Koliko Židova živi u BiH?Eto dokle smo došli, uljudbena hrvatska je u istom rangu s marokom, tunisom i iranom, pa kako dalje
Uostalom, mnoge se europske države mogu pohvaliti sličnim ''poduhvatom'' u svojoj prošlosti. Počevši od Rumunske, Mađarske, mitteleu, Francuske pa sve do Španije. Zašto bi to zaobišlo i Hrvatsku?