Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Leverage

#41076 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Leverage »

Alhemicarkaa wrote: Sad ti posmatraš iz ugla djece avaxa. Posmatraj iz ugla imunokompromitovane djece koja ne smiju biti vakcinisana i koju susret sa nekom od zaraznih bolesti može koštati života. Zato se zabranjuje prisustvo nevakcinisane djece koja nisu vakcinisana zbog hira roditelja. I to je jedan od alata koje koristi država, a koja je kod nas zakazala.

Dok mi mlađe djete nije dostiglo dob da može primiti MRP umirala sam od straha da se ne zarazi.
Posmatram iz ugla sve djece, a ti samo iz ugla vlastitog djeteta.

Zato se zalažem da dođe nadležna služba sa sudskim nalogom, privremeno oduzme dijete roditeljima zbog vakcinacije i potom ga vrati roditeljima. To je jedini način.

Djeca ne smiju ispaštati zbog neodgovornih roditelja.
kmirsad

#41077 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Ima rješenje... upisivati sve, ali ih razvrstavati na vakcinisane razrede i nevakcinisine razrede...dva razreda pod jednim krovom...zarazni i imuni...Nema sukoba zakona...Svačija prava ispoštovana...
drug_profi

#41078 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

Nema prava za krsenje zakona.
Zakon kaze - vakcinacija. Djeca moraju biti zasticena od gluposti i zlostavljanja svojih roditelja, cak i kad to rade nenamjerno.
Sutra ce nevakcinisana majka prenijeti morbile svojoj bebi... zato sto je tupava baka odbila vakcinaciju svog djeteta.
Mogy87

#41079 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Mogy87 »

drug_profi wrote:Nema prava za krsenje zakona.
Zakon kaze - vakcinacija. Djeca moraju biti zasticena od gluposti i zlostavljanja svojih roditelja, cak i kad to rade nenamjerno.
Sutra ce nevakcinisana majka prenijeti morbile svojoj bebi... zato sto je tupava baka odbila vakcinaciju svog djeteta.
Upravo se to desilo sa novorodjencetom koje je na aparatima
drug_profi

#41080 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

Mogy87 wrote:
drug_profi wrote:Nema prava za krsenje zakona.
Upravo se to desilo sa novorodjencetom koje je na aparatima
Da, znam. I ko je kriv? Baka i dedo. Imali su dobru namjeru, ali put do pakla je...
kmirsad

#41081 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

http://ba.n1info.com/Vijesti/a324479/La ... w1MNyn_F_g

[youtube] http://www.youtube.com/watch?time_conti ... V25unH3PHo [/youtube]

Mirsad Čamđić i dva funkcija gladna i pohlepna kobca, rušitelja građanske BiH-e. Sve je jasno kao dan....Dva puta preslušao.Ne mogu da sakriju svoju ogromnu,neutaživu želju da skoče u zagrljaj SDA i dobiju gomilu imenovanja za svoje uhljebe.Razjebali bi ovi kobci BH Blok u Sarajevu za koji su svesni da je je jedina nada za izlaz iz pakla, đehenema, koji su stvorili HDZ,SNSD, i SDA, običnih građania BiH u sekundi, bez imalo zadrške i grižnje savjesti..., da ih nije strah naroda, ogromne diskreditacije, kompromitacije i ogromnog gubitka glasova na prvim sljedećim izborima.Vjerovatno ne znaju i panično smišljaju, kako da ispune osnovni zahtjev SDA... da im vrate babovinu, Kanton Sarajevo, zahtjev koji je jedini usluv da ih SDA stavi u krilo ne pitajuči koliko to košta i češka po glavi a da ne izvrše suicid i samouništenje. .Nije im lako. Kako uču u seks sa SDA, a ostati virgo intakta...Vjerovatno računaju na naknadnu himeno plastiku, što ovaj poziv DF-a koji ne želi da se prokurva sam, u stvari predstavlja... ili neke druge vrste seksa,npr analnim koje ih mogu ostaviti jebanim, a nevinim.
pemanapemani

#41082 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pemanapemani »

kmirsad wrote:http://ba.n1info.com/Vijesti/a324479/La ... w1MNyn_F_g

[youtube] http://www.youtube.com/watch?time_conti ... V25unH3PHo [/youtube]

Mirsad Čamđić i dva funkcija gladna i pohlepna kobca, rušitelja građanske BiH-e. Sve je jasno kao dan....Dva puta preslušao.Ne mogu da sakriju svoju ogromnu,neutaživu želju da skoče u zagrljaj SDA i dobiju gomilu imenovanja za svoje uhljebe.Razjebali bi ovi kobci BH Blok u Sarajevu za koji su svesni da je je jedina nada za izlaz iz pakla, đehenema, koji su stvorili HDZ,SNSD, i SDA, običnih građania BiH u sekundi, bez imalo zadrške i grižnje savjesti..., da ih nije strah naroda, ogromne diskreditacije, kompromitacije i ogromnog gubitka glasova na prvim sljedećim izborima.Vjerovatno ne znaju i panično smišljaju, kako da ispune osnovni zahtjev SDA... da im vrate babovinu, Kanton Sarajevo, zahtjev koji je jedini usluv da ih SDA stavi u krilo ne pitajuči koliko to košta i češka po glavi a da ne izvrše suicid i samouništenje. .Nije im lako. Kako uču u seks sa SDA, a ostati virgo intakta...Vjerovatno računaju na naknadnu himeno plastiku, što ovaj poziv DF-a koji ne želi da se prokurva sam, u stvari predstavlja... ili neke druge vrste seksa,npr analnim koje ih mogu ostaviti jebanim, a nevinim.
:thumbup:

Dobar Čamđić. Prvi put ga slušam uživo.

Đonlagić vergla jednu te istu priču mjesecima. Nemaju ništa konkretno ponuditi građanima. Komšić 18 godina sisa državne grudi, a ne može nabrojati 10 stvari koje je uradio. Ne 10 inovacija i ideja, nego 10 aktivnosti koje su mu bile u opisu posla. Poštenog čovjeka bi bilo stid.

On je prošle 4 godine bio plaćen da u Parlamentu BiH postavlja pitanja, amndmane, inicijative..., a pravio se da je predstavnik Udruženja gluhih i nagluhih osoba općine Novo Sarajevo.

8 godina u Predsjedništu - propala revizija presude protiv Srbije. Imali rok 10 godina da konsolidujemo redove. Rok počeo teći 2006. godine, a Komšić te iste godine ušao u Predsjedništvo. Imao 8 od 10 godina da nešto pokrene i on uradi ništa.

Ugovor sa Islamskom zajednicom. Zašto je potpisao sa druge dvije, a nije sa Islamskom zajednicom i onda to predstavio kao problem i nepravdu.

Lobiranje...

Lazović . :lol:
Alhemicarkaa

#41083 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Alhemicarkaa »

Leverage wrote:
Alhemicarkaa wrote: Sad ti posmatraš iz ugla djece avaxa. Posmatraj iz ugla imunokompromitovane djece koja ne smiju biti vakcinisana i koju susret sa nekom od zaraznih bolesti može koštati života. Zato se zabranjuje prisustvo nevakcinisane djece koja nisu vakcinisana zbog hira roditelja. I to je jedan od alata koje koristi država, a koja je kod nas zakazala.

Dok mi mlađe djete nije dostiglo dob da može primiti MRP umirala sam od straha da se ne zarazi.
Posmatram iz ugla sve djece, a ti samo iz ugla vlastitog djeteta.

Zato se zalažem da dođe nadležna služba sa sudskim nalogom, privremeno oduzme dijete roditeljima zbog vakcinacije i potom ga vrati roditeljima. To je jedini način.

Djeca ne smiju ispaštati zbog neodgovornih roditelja.
Oboje moje djece su vakcinisana. Promatram iz ugla djece koja ne smiju biti vakcinisana jer su imunokompromitovana. Djeca sa autoimunim oboljenjima, malignim oboljenjima i slično. Djeca koja nikad ne smiju primiti vakcinu i koje štiti kolektivni imunitet. Tako je umrla mala Nadja u Srbiji.
Leverage

#41084 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Leverage »

To je skretanje s teme.
kmirsad

#41085 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Pravila se, naravno, krše u iznimnim. pojedinačnim slučajevima.
Ovdje se govori o opasnosti od masovnih epidemija.
Pravi Valter

#41086 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Pravi Valter »

kmirsad wrote:
nemampojma0 wrote:
kmirsad wrote:U moje vrijeme, vakcinacija vršena u školi,,, kolona, pa razred po razred, učiteljica na čelu.... Čak bila ambulanta u školi, dispanzer. Bio i zubar. Svaki učenik imao zdravstveni karton. Doktor dolazi sedmično ili po potrebi.
Govorim o školi Brača Ribar. Niko ni9je pitao roditelje. Samo ih obavještavao
Moguce da su te tad zarazili PDA virusom, jesil razmisljao o tome? Zapravo, mutirao virus :D A znas da su se tad igle sterilisale, nije kao sad jednokratna upotreba, mozda nije bila dobro sterilisana poslije koristenja na Kuki i odmah je tebi zaboli...hajd znaj :skoljka:
Ti još izgleda izgleda baš nemaš pojma... pa eno stari salko mi je nekažnjeno otkrio identitet...
ćitaj bnb... čitanje je majka forumskog znanja...
Ja sam Kukić Mirsad lično...KMirsad
Samo me jebe onaj DF, neče sa mnom ni mrtav, kaže da sam nacionalista... neće ni ni sa SBB... kaže nacionalisti... neče ni sa SBiH... kaže nacionalisti...
Oče samo sa SDA... kaže, oni su jedina građanska snaga u BiH... U boj, u boj, u boj... u boj za narod svoj.
Ma ti si najgori od sve djece :lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#41087 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JoseMujica »

kmirsad wrote:
nemampojma0 wrote:
kmirsad wrote:U moje vrijeme, vakcinacija vršena u školi,,, kolona, pa razred po razred, učiteljica na čelu.... Čak bila ambulanta u školi, dispanzer. Bio i zubar. Svaki učenik imao zdravstveni karton. Doktor dolazi sedmično ili po potrebi.
Govorim o školi Brača Ribar. Niko ni9je pitao roditelje. Samo ih obavještavao
Moguce da su te tad zarazili PDA virusom, jesil razmisljao o tome? Zapravo, mutirao virus :D A znas da su se tad igle sterilisale, nije kao sad jednokratna upotreba, mozda nije bila dobro sterilisana poslije koristenja na Kuki i odmah je tebi zaboli...hajd znaj :skoljka:
Ti još izgleda izgleda baš nemaš pojma... pa eno stari salko mi je nekažnjeno otkrio identitet...
Samo me jebe onaj DF, neče sa mnom ni mrtav, kaže da sam nacionalista... neće ni ni sa SBB... kaže nacionalisti... neče ni sa SBiH... kaže nacionalisti...
Oče samo sa SDA... kaže, oni su jedina građanska snaga u BiH... U boj, u boj, u boj... u boj za narod svoj.
#PravdazaKuku :lol:
kmirsad

#41088 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Pravi Valter wrote:
kmirsad wrote:
nemampojma0 wrote: Moguce da su te tad zarazili PDA virusom, jesil razmisljao o tome? Zapravo, mutirao virus :D A znas da su se tad igle sterilisale, nije kao sad jednokratna upotreba, mozda nije bila dobro sterilisana poslije koristenja na Kuki i odmah je tebi zaboli...hajd znaj :skoljka:
Ma ti si najgori od sve djece :lol:
:lol: Al vakcinisano... :lol:
JoseMujica wrote:
kmirsad wrote:
nemampojma0 wrote: Moguce da su te tad zarazili PDA virusom, jesil razmisljao o tome? Zapravo, mutirao virus :D A znas da su se tad igle sterilisale, nije kao sad jednokratna upotreba, mozda nije bila dobro sterilisana poslije koristenja na Kuki i odmah je tebi zaboli...hajd znaj :skoljka:
#PravdazaKuku :lol:
:lol: Pravda! :lol:
Porodice Foht

#41089 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Porodice Foht »

Forto bi valjda trebao danas da otvori i kancelariju NS u Banja Luci i ogranak stranke u tom gradu. To najavio jedan iz NS neki dan.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#41090 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pici »

Porodice Foht wrote:Forto bi valjda trebao danas da otvori i kancelariju NS u Banja Luci i ogranak stranke u tom gradu. To najavio jedan iz NS neki dan.

masHallah :thumbup: :bih:
GandalfSivi

#41091 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by GandalfSivi »

Porodice Foht wrote:Forto bi valjda trebao danas da otvori i kancelariju NS u Banja Luci i ogranak stranke u tom gradu. To najavio jedan iz NS neki dan.
Jedna mala kritika. Sto bi Forto otvarao kancelariju, valjda su mogli naci nekoga iz BL da to uradi, a ostali da budu gosti?
insomnia78

#41092 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

Nisu mogli :lol:
thekupus

#41093 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by thekupus »

GandalfSivi wrote:
Jedna mala kritika. Sto bi Forto otvarao kancelariju, valjda su mogli naci nekoga iz BL da to uradi, a ostali da budu gosti?
a da je neko iz BL otvorio, bilo bi "jedna mala kritika, što forto nije otvorio, time bi pokazali da im je stalo do te kancelarije i da nije samo zbog šminke"

:-)
GandalfSivi

#41094 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by GandalfSivi »

thekupus wrote:
GandalfSivi wrote:
a da je neko iz BL otvorio, bilo bi "jedna mala kritika, što forto nije otvorio, time bi pokazali da im je stalo do te kancelarije i da nije samo zbog šminke"

:-)
Pa trebali bi svi otici da pokazu da im jeste stalo, ali ovako su “strani faktor” odmah u startu...
kluz franjo

#41095 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

GandalfSivi wrote: ...utopija svega mi...
Mentalitet i koncept "tronošca".
Imaju standardi ponašanja za većinu i standardi ponašanja za manjinu.
Najtužnije je što će pola ovih što se danas kunu u ovaj koncept, već sutra polagati zakletvu na oltaru nekog drugog koncepta.
Čim taj novi postane većinski.
Porodice Foht

#41096 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Porodice Foht »

Nepotrebna je finta Forti najava o promjeni ulica u Sarajevu. Camparoidi u Skupstini kantona ce to jedva docekati a Sivro vec moze poceti stancati zute prsluke. Los potez.
Dr. Kuca

#41097 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dr. Kuca »

Predlazem da se titova zove ul radovana, a alijin trg ratkov, i vratite nam 1 mil.srba. hvala.
Prpa.ba

#41098 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Prpa.ba »

Porodice Foht wrote:Nepotrebna je finta Forti najava o promjeni ulica u Sarajevu. Camparoidi u Skupstini kantona ce to jedva docekati a Sivro vec moze poceti stancati zute prsluke. Los potez.
Makar je ovaj put bio oprezniji pa spomenuo da ce se "gradjanska inicijativa" (tj. SDA-SNSD inicijativa) razmatrati "u lokalnim zajednicama" i da ce biti neka "komisija koja ce sve to probati definisati ako moze". Kanton ne moze nametati imena ulica, a ne smije se ni ignorisati SDA-SNSD partizane, tako da za sada nema razloga za uzbunu.
Porodice Foht

#41099 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Porodice Foht »

Prpa.ba wrote:
Porodice Foht wrote:Nepotrebna je finta Forti najava o promjeni ulica u Sarajevu. Camparoidi u Skupstini kantona ce to jedva docekati a Sivro vec moze poceti stancati zute prsluke. Los potez.
Makar je ovaj put bio oprezniji pa spomenuo da ce se "gradjanska inicijativa" (tj. SDA-SNSD inicijativa) razmatrati "u lokalnim zajednicama" i da ce biti neka "komisija koja ce sve to probati definisati ako moze". Kanton ne moze nametati imena ulica, a ne smije se ni ignorisati SDA-SNSD partizane, tako da za sada nema razloga za uzbunu.
To je to, otprilike. Slazem se.
_Scarlett_

#41100 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by _Scarlett_ »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/sve-uce ... /190330016

Par pitanja, da li ovaj divni multietniCki sporazum izmedju dva bejha gradova podrazumijeva i vracanje nazive ulica po Bosnjacima u BL? :izet: :izet:

Ako je poenta price samo da se vrate imena ulice partizana, zasto uvlaciti BL u pricu?

Drugo: zasto navode primjere promjene ulica Beogradske u Emerika Bluma i Uzickog radnickog bataljona u Fadila Jahica Spanca kao problematicne? Mislim, meni slabo koja od tih promjena jeste problematicna ali zasto bosanskim neokomunistima smeta da nazivi ulica budu po BH antifasistima :lol: Ili je ova organizacija Federacijskih Srba sastavila ovaj spisak?
Locked