Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug_profi wrote: ↑28/12/2020 13:21
A meni se cini da je fitnes trener ili tako nesto iz Arsenala dosao u Liverpul lani.
Trebao je doći O’Driscoll iz Arsenala kao novi doktor, ili ti ga head of sports medicine odlaskom doskorašnjeg doce u Liverpoolu Masseya. Na kraju nije došlo do tog "transfera", odlučio je ostati u Arsenalu.
ZyzzSar wrote: ↑28/12/2020 17:45
@Gerro
veceras dobijamo lagano msm, Werner i Havertz na klupi, zabijaju Pulisic i Giroud (CHO asistencija)
al nemoj provokacija ako opet izgubimo
@Gerro
veceras dobijamo lagano msm, Werner i Havertz na klupi, zabijaju Pulisic i Giroud (CHO asistencija)
@Gerro
Ja se nadam da otkidate koji bod Villi koja bi nam mogla praviti problema u nastavku sezone.
Nego, ovo odgadjanje utakmice radi corone je cista glupost. Kako se steli Cityu, to nije humano.
Edin H. wrote: ↑28/12/2020 18:25
Zasto Pepe nije poput Nune Espirito Santosa zabranio igracima i clanovima njihovih familija da landaraju po prodavnicama?
Sigurno da treneri nekakvih fudbalskih ekipa mogu zabraniti članovima familija (rođacima, tetkama, dajidžama, svastikama, punicama, šurama itd) da landaraju po prodavnicama
Edin H. wrote: ↑28/12/2020 18:25
Zasto Pepe nije poput Nune Espirito Santosa zabranio igracima i clanovima njihovih familija da landaraju po prodavnicama?
Sigurno da treneri nekakvih fudbalskih ekipa mogu zabraniti članovima familija (rođacima, tetkama, dajidžama, svastikama, punicama, šurama itd) da landaraju po prodavnicama
Jedan je Nuno Herlander Simões Espírito Santo
Moze isaretom , i dajdza voli cash , ne igras sljedecu tekmu, pa te opali po dzepu
With the new strain of the virus wreaking havoc across the UK, Wolves boss Nuno Espirito Santo revealed that his players and their families have been instructed not to do the big shop in person.
Dobar je Nuno nema šta ali osim svojim igracima, on ne može nikome ništa narediti.
Ili što bi reko Inzko - nema ingerencije za to
Svaka ce mu supruga reci, ne'š meni naređivat šta da radim, ne treniraš mene, vec mog muža ...bjež tamo
Last edited by LSD on 28/12/2020 18:50, edited 1 time in total.
LSD wrote: ↑28/12/2020 18:50
Dobar je Nuno nema šta ali osim svojim igracima, on ne može nikome ništa narediti.
Ili što bi reko Inzko - nema ingerencije za to
Svaka ce mu supruga reci, ne'š meni naređivat šta da radim, ne treniraš mene, vec mog muža ...bjež tamo
Da je Amar izdao naredjenje Zeljo je mogao prekucati Evropu
jednio fer u ovom slucaju bi bilo 3:0 za everton, iako to meni ne godi kao LFC navijacu. Siti je morao posalti ekipu na teren. Imaju brzi testovi. Proberi 17 zdravih i bujrum.
drug_profi wrote: ↑28/12/2020 19:52
jednio fer u ovom slucaju bi bilo 3:0 za everton, iako to meni ne godi kao LFC navijacu. Siti je morao posalti ekipu na teren. Imaju brzi testovi. Proberi 17 zdravih i bujrum.
drug_profi wrote: ↑28/12/2020 19:52
Bez Kyle Walkera i Gabriel Jesusa?
Sta me briga. Nemas 17? Izvedi 11. Da li bi Liverpool imao ikakvu postedu ili bi se i Klopp morao presvuci?
Ja mislim da će im ovo dugoročno donijeti velike probleme.
Dakle, kako stvari stoje odgodiće se 3 utakmice:
Everton od večeras, Chelsea i Man Utd u 1/2 finalu kupa.
Ritam ove sezone je generalno paklen, maltene svake sedmice igraš minimalno dvije utakmice. U januaru koji je tradicionalno krcat stiže FA Kup, u februaru Liga Prvaka.
U svemu tome moraće se naći termin za 3 ligaške utakmice (Everton, Chelsea i utakmica sa početka sezone koju imaju za nadoknaditi), te za 1/2 finale kupa što će vjerovatno biti stavljeno u stilu finala u termin neke ligaške utakmice što dovodit do četvrte PL utakmice za koju će morati izmisliti termin.
I na sve to, vrlo vjerovatno bez ekipnih treninga te dvije sedmice, jer kako stvari stoje moraće svi u karantin.