A da znaš samo koliko mi tvoji odgovori znače...
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ja jednostavno moram biti ponekad sama, inače ostanem bez snage, volje, želje za bilo čim.motorna_pila wrote:Volite li samoću?
Inače volite li neko vrijeme šutjeti i razmišljati recimo o tome kako je život prolazan , ili kako je smrt neizbježna ili sl.?
Okružujete li se sumornim mislima često?
Ono što želim pitati također je koliko često Vam se dešava MOOD CHANGE da od ultra - pozitivnog razmišljanja zapadnete u
mega - depresivne epizode ili obrnuto?
Kako se nosite sa takvim promjenama? Ili jesu li relativno česte?
Ti si savršena.Secer_033 wrote:Ja samo Halida slusam.p206 wrote:narodnjak sa najboljim tekstom?
jesi sigurna u to?sherbett wrote:ne pomaže..kad tad se moraš otrijeznitkloniran wrote:pocni traziti u alkoholuamiliana wrote:Cesto sam sama tako da i ne razmisljam puno o tome jer sam se navikla. Depresivnih epizoda nema samo se nekad ruzno osjecam pa utjehu pronalazim u poslu, tako da i ne razmisljam o tome.
alchak.ba wrote:Na koju pjesmu ostavljate pice na stolu, dizete se i zaplesete?
pozeli srecu drugima...alchak.ba wrote:Na koju pjesmu ostavljate pice na stolu, dizete se i zaplesete?
Ostavljas srecu drugimaveze s vezom wrote:alchak.ba wrote:Na koju pjesmu ostavljate pice na stolu, dizete se i zaplesete?![]()
ja kad cujem jednu pjesmu...castim cijelu kafanu
evo banke cigane moj ...alchak.ba wrote:Zelim srecu drugima.
sta sad?
Tesanjalchak.ba wrote:Na koju pjesmu ostavljate pice na stolu, dizete se i zaplesete?
Podnosim samocu dobro i volim biti sama kad npr. citam.motorna_pila wrote:Volite li samoću?
Inače volite li neko vrijeme šutjeti i razmišljati recimo o tome kako je život prolazan , ili kako je smrt neizbježna ili sl.?
Ono što želim pitati također je koliko često Vam se dešava MOOD CHANGE da od ultra - pozitivnog razmišljanja zapadnete u
Konačno da dođeš.Secer_033 wrote:Podnosim samocu dobro i volim biti sama kad npr. citam.motorna_pila wrote:Volite li samoću?
Ne okruzujem se sumornim mislima a mood change mi se desi kad dobijem racune i kad u granapu vidim da je poskupljala cokolada i kafa. Ne daju mi ni da uzivam, DUSMANI!!!
Svaka sekiracija mi prodje nakon izvjesnog vremena i nakon par pojedenih cokolada
Ne pijem skoro nikad. Sampanjac za novu godinu, koktele kad se bas nesto slavi i sve to jednom u 2-3 godine. Ne volim alkohol, nisam nikad bila pjana i uopste ne znam koliko bih mogla popiti.alchak.ba wrote:Pijete li alkohol i sta od istog?
Znale su me Halidove pjesme od prvog poljupca pa do ove zadnje oraspoloziti. Kad mi se stisne, pustim njegove pjesme.motorna_pila wrote:Šećeru.. Reci mi.. Koja ti je najdraža pjesma, pjesma koja ti mnogo znači... Koja te uvijek oraspolozi... Koja te digne iz ponora..

Ne znam plesati.alchak.ba wrote:Na koju pjesmu ostavljate pice na stolu, dizete se i zaplesete?
Što, bona? Nekako znaš baš fino sročiti svoj odgovor, pa naprosto uživam dok čitam tvoje postove.Secer_033 wrote:Znale su me Halidove pjesme od prvog poljupca pa do ove zadnje oraspoloziti. Kad mi se stisne, pustim njegove pjesme.motorna_pila wrote:Šećeru.. Reci mi.. Koja ti je najdraža pjesma, pjesma koja ti mnogo znači... Koja te uvijek oraspolozi... Koja te digne iz ponora..
Ja cu poceti prestati odgovarati na tvoja pitanja. Poceo si mi plasiti
Meni isto.direktni wrote:Kad slučajno čujem ili vidim Cecu na TVu, meni se povraća. A vama?