Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Maharadza

#41051 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Woole Triwunovich wrote:Hotu
Gawu. :mrgreen:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
relativno84

#41052 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by relativno84 »

Mozda sam prespavao donosenje zakona o sportu na drzavnom nivuo koji regulise privatizaciju sportskih klubova :D Jer vidim da se spominje kako je Tan postao vecinski vlasnik samo se pitam cega :-)

Ok postao je prvi i glavni sponzor ali ne i vlasnik, samo sto se to kod nas odmah tako podrazumjeva, jer ce svoje ljude postaviti na kljucne pozicije i samim tim odlucivati o zivotu i smrti :D

Nisam simpatizr bordo boje cak naprotiv ali mi je drago da bar nekome svane u ovoj zemlji, nadati se samo da ce biti ispostovan dogovor da sve ostaje kako jeste sto se tice grba, naziva i boje inace u protivnom dzaba sve pare ovog svijeta ako prodas identitet.

Neka vam je hairli i sa srecom pa da vidimo i konkretne stvari dosta je obecanja sa svih strana :bih:
hopcup

#41053 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by hopcup »

fosil wrote:Kvesica za pocetak
keep it real lads, keep it real :-)
R2D2_SA

#41054 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by R2D2_SA »

Dobar Tan. Prije svega svoj braći katolicima čestit Božić, bogami u čarapici poklon iz Malezije :-D . Sve najbolje.
Ja se nadam da će nas mister Tan ubrzo počastiti posjetom, pa da ga fino dočekamo.

Dođi najdraži :-D :-D
emigrazione

#41055 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Jao kao jeben osjecaj, jos sebi ne mogu doci :sretan:
Nego, imam prijedlog za naziv naseg buduceg ultramodernog trening kampa... PITARELO :mrgreen:
Cossack

#41056 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

north wrote:--- NO LINKS ---/novost/136013/predan-rad-i-velika-ljubav-pobijedili-stereotipe-sarajevo-pobjeglo-iz-prosjecnosti
Pošto ti nije dobar link: http://www.radiosarajevo.ba/novost/1360 ... osjecnosti

Svakako odličan članak.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#41057 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Tan Sri Dato’ Seri Vincent Tan Chee Yioun valja mu ime upamtiti :D
DonVitoN

#41058 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by DonVitoN »

Bice zanimljivo pratiti u nastavku simpatizere Tana.
omega369

#41059 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

ne bih da zagorcavam ovako slatke trenutke ali mislim da je bas sada pravo vrijeme da se zapitamo jesmo li mi kao navijaci spremni na ovo sto ce se dogadjati nasem klubu? jesmo li se spremni 'opustiti' i 'prepustiti' da nas 'drugi' vode?
mislim, sad je svakako gotovo, povretka nema. ja sam licno prezadovoljan i mislim da bi svi mi to trebali biti

ali, valjda smo dovoljno svjesni da shvatimo da ce sad svaka upaljena baklja biti mnogo 'skuplja' nego sto je do sada bila jer se sad ne izbijaju pare iz 'drzavne' ili 'drustvene' blagajne nego i iz privatnog dzepa. a privatnici ne vole da im se ista izbija iz dzepa pa tako mislim da bi u tom kontekstu moglo u buducnosti doci do odredjenih problema. ona grupa narucenih divljaka sto je cesto skakala na ogradu oko loze mogla bi u buducnosti biti potpuno izbacena sa stadiona i tako to... definitivno stvari na koje 'mi' nismo navikli

sto se mene tice ja sam po tome pitanju 'spreman' jer jednostavno drugog izlaza za nas klub nije bilo od ovoga
dakine

#41060 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by dakine »

Craig Bellamy ... na proljece :mrgreen:
Kaunas

#41061 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Kaunas »

Stadion Kosevo 2019.god.

Image

:D
north

#41062 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

omega369 wrote:ne bih da zagorcavam ovako slatke trenutke ali mislim da je bas sada pravo vrijeme da se zapitamo jesmo li mi kao navijaci spremni na ovo sto ce se dogadjati nasem klubu? jesmo li se spremni 'opustiti' i 'prepustiti' da nas 'drugi' vode?
mislim, sad je svakako gotovo, povretka nema. ja sam licno prezadovoljan i mislim da bi svi mi to trebali biti

ali, valjda smo dovoljno svjesni da shvatimo da ce sad svaka upaljena baklja biti mnogo 'skuplja' nego sto je do sada bila jer se sad ne izbijaju pare iz 'drzavne' ili 'drustvene' blagajne nego i iz privatnog dzepa. a privatnici ne vole da im se ista izbija iz dzepa pa tako mislim da bi u tom kontekstu moglo u buducnosti doci do odredjenih problema. ona grupa narucenih divljaka sto je cesto skakala na ogradu oko loze mogla bi u buducnosti biti potpuno izbacena sa stadiona i tako to... definitivno stvari na koje 'mi' nismo navikli

sto se mene tice ja sam po tome pitanju 'spreman' jer jednostavno drugog izlaza za nas klub nije bilo od ovoga
Odlično pitanje, iako se s tobom ne slažem baš uvijek, ali znao si i poentirati....baš tako, jesmo li mi svjesni šta se događa, ovo je jedan veliki bum, najveći u zadnjih nekoliko decenija..... neke stvari ćemo i mi morati promijeniti, naročito oko ponašanja navijača, jer svaka kazna zbog koje će klub ispaštati, neko za to neko odgovarati...pa šta mislite kako će taj isti Tan reagovati kad mu se kaže da je klub kažnjen sa par hiljada zbog bakljade protiv jebog Travnika ili Slavije? vjerovatno će reći, ma nije frka, imam ja para na bacanje samo neka opletu...moramo biti svjesni da će biti nekih novih pravila kojih ćemo se i mi morati pridržavati ako već podržavamo ovo što se desilo...dakle, po meni bakljadu ostaviti SAMO za derbi, upad navijača ni u ludilu taman da si ne znam koliko isprovociran, itd....
Obuca9

#41063 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

DonVitoN wrote:Bice zanimljivo pratiti u nastavku simpatizere Tana.
Ako je suditi po ova prva dana, zanimljivije će biti pratiti vas druge. Već ste počeli oduševljavati sa postovima, mogu misliti šta će biti za pola godine ili godinu.
Tomos

#41064 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomos »

Kaunas wrote:Stadion Kosevo 2019.god.

Image

:D
Jeste kupili i stadion Koševo, nešto nisam pročitao o tome, ovaj stadion Koševo je Gradski atletski stadion, i stadion svih nas ??
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#41065 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Isto tako, treba rascistiti sada sa prijasnjom praksom, gdje nakon par kikseva, dodje do smjene na klupi ili sportskog direktora i slicno...a mi kao dizemo frku, jer eto emotivno smo vezani za nekoga od njih.

Drugovi, ulazimo u skroz drugu fazu poslovanja i funkcionisanja, i mahali mora biti jasno da ce sve biti podredjeno rezultatu i planu koji je zacrtan.

Ne sumnjam da ce biti trzavica i bunjenja, jer mnogi su navikli na rezon i funkcionisanje, koje vise jednostavno nece prolaziti.
nekoeko

#41066 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nekoeko »

dovest lijevo krilo iz olimpika, pod hitno! a poslije sezone, napraviti listu sta valja iz nase lige i preuzeti te igrace.
DonVitoN

#41067 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by DonVitoN »

Obuca9 wrote:
DonVitoN wrote:Bice zanimljivo pratiti u nastavku simpatizere Tana.
Ako je suditi po ova prva dana, zanimljivije će biti pratiti vas druge. Već ste počeli oduševljavati sa postovima, mogu misliti šta će biti za pola godine ili godinu.
Vidjecemo.
Neradnik

#41068 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Neradnik »

dovest ce vas brus li do prosijackog stapa :lol:
Anestezija

#41069 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Anestezija »

Hocemo Mačkića nazad :D
Fauja Singh

#41070 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Fauja Singh »

@DonVito
Ne bih o vama ali kad si vec dosao ovdje pa da kazem, zanimljivije je posjetiti vas forum i vidjeti kakva vas je muka snasla, neki su pozeljeli da se nisu ni probudili kad su klix otvorili.
Dr. Kuca

#41071 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

omega369 wrote:ne bih da zagorcavam ovako slatke trenutke ali mislim da je bas sada pravo vrijeme da se zapitamo jesmo li mi kao navijaci spremni na ovo sto ce se dogadjati nasem klubu? jesmo li se spremni 'opustiti' i 'prepustiti' da nas 'drugi' vode?

Ma ovaj ce zatvorit tribinu ako mu se izbije po miliona iz djepa.
ZPP

#41072 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ZPP »

Znao sam da će im biti vuna, ali ovoliko :lol: :lol: :lol:
emigrazione

#41073 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Ovakav blackout koji vlada kod njih je nezabiljezen, totalna konfuzija osjecaja. Zbunjenost koja im ne silazi sa lica je nenadjebiva :lol:
Murat Sabanovic

#41074 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Murat Sabanovic »

za 3-5 god. sarajevo igra protiv reala,barce i bayerna.

lijepa novost za bh-fudbal !
Ali_G

#41075 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ali_G »

Malo se smirila ona pocetna euforija. Prvo cestitke upravi na zavrsavanju ovog posla. Nisam bio bas vatreni pristalica uprave u proteklom periodu, al za Tana se mora odati priznanje. Nek nam svima bude sretno i hairli, a nek je i njemu sretno sa nama.
Ovo sto je omega napisao je tacno. Mene samo zanima da li postoje instrumenti da se klub izbori protiv navijackih ispada? Mislim, ok zatvore tribinu, al ti isti ce doci na drugu
Locked