Gawu.Woole Triwunovich wrote:Hotu
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Gawu.Woole Triwunovich wrote:Hotu
keep it real lads, keep it realfosil wrote:Kvesica za pocetak
Pošto ti nije dobar link: http://www.radiosarajevo.ba/novost/1360 ... osjecnostinorth wrote:--- NO LINKS ---/novost/136013/predan-rad-i-velika-ljubav-pobijedili-stereotipe-sarajevo-pobjeglo-iz-prosjecnosti

Odlično pitanje, iako se s tobom ne slažem baš uvijek, ali znao si i poentirati....baš tako, jesmo li mi svjesni šta se događa, ovo je jedan veliki bum, najveći u zadnjih nekoliko decenija..... neke stvari ćemo i mi morati promijeniti, naročito oko ponašanja navijača, jer svaka kazna zbog koje će klub ispaštati, neko za to neko odgovarati...pa šta mislite kako će taj isti Tan reagovati kad mu se kaže da je klub kažnjen sa par hiljada zbog bakljade protiv jebog Travnika ili Slavije? vjerovatno će reći, ma nije frka, imam ja para na bacanje samo neka opletu...moramo biti svjesni da će biti nekih novih pravila kojih ćemo se i mi morati pridržavati ako već podržavamo ovo što se desilo...dakle, po meni bakljadu ostaviti SAMO za derbi, upad navijača ni u ludilu taman da si ne znam koliko isprovociran, itd....omega369 wrote:ne bih da zagorcavam ovako slatke trenutke ali mislim da je bas sada pravo vrijeme da se zapitamo jesmo li mi kao navijaci spremni na ovo sto ce se dogadjati nasem klubu? jesmo li se spremni 'opustiti' i 'prepustiti' da nas 'drugi' vode?
mislim, sad je svakako gotovo, povretka nema. ja sam licno prezadovoljan i mislim da bi svi mi to trebali biti
ali, valjda smo dovoljno svjesni da shvatimo da ce sad svaka upaljena baklja biti mnogo 'skuplja' nego sto je do sada bila jer se sad ne izbijaju pare iz 'drzavne' ili 'drustvene' blagajne nego i iz privatnog dzepa. a privatnici ne vole da im se ista izbija iz dzepa pa tako mislim da bi u tom kontekstu moglo u buducnosti doci do odredjenih problema. ona grupa narucenih divljaka sto je cesto skakala na ogradu oko loze mogla bi u buducnosti biti potpuno izbacena sa stadiona i tako to... definitivno stvari na koje 'mi' nismo navikli
sto se mene tice ja sam po tome pitanju 'spreman' jer jednostavno drugog izlaza za nas klub nije bilo od ovoga
Ako je suditi po ova prva dana, zanimljivije će biti pratiti vas druge. Već ste počeli oduševljavati sa postovima, mogu misliti šta će biti za pola godine ili godinu.DonVitoN wrote:Bice zanimljivo pratiti u nastavku simpatizere Tana.
Jeste kupili i stadion Koševo, nešto nisam pročitao o tome, ovaj stadion Koševo je Gradski atletski stadion, i stadion svih nas ??Kaunas wrote:Stadion Kosevo 2019.god.
Vidjecemo.Obuca9 wrote:Ako je suditi po ova prva dana, zanimljivije će biti pratiti vas druge. Već ste počeli oduševljavati sa postovima, mogu misliti šta će biti za pola godine ili godinu.DonVitoN wrote:Bice zanimljivo pratiti u nastavku simpatizere Tana.
omega369 wrote:ne bih da zagorcavam ovako slatke trenutke ali mislim da je bas sada pravo vrijeme da se zapitamo jesmo li mi kao navijaci spremni na ovo sto ce se dogadjati nasem klubu? jesmo li se spremni 'opustiti' i 'prepustiti' da nas 'drugi' vode?
mislim, sad je svakako gotovo, povretka nema. ja sam licno prezadovoljan i mislim da bi svi mi to trebali biti
ali, valjda smo dovoljno svjesni da shvatimo da ce sad svaka upaljena baklja biti mnogo 'skuplja' nego sto je do sada bila jer se sad ne izbijaju pare iz 'drzavne' ili 'drustvene' blagajne nego i iz privatnog dzepa. a privatnici ne vole da im se ista izbija iz dzepa pa tako mislim da bi u tom kontekstu moglo u buducnosti doci do odredjenih problema. ona grupa narucenih divljaka sto je cesto skakala na ogradu oko loze mogla bi u buducnosti biti potpuno izbacena sa stadiona i tako to... definitivno stvari na koje 'mi' nismo navikli
sto se mene tice ja sam po tome pitanju 'spreman' jer jednostavno drugog izlaza za nas klub nije bilo od ovoga