Dešavanja u Srbiji

General War

#41051 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

LBVIEW wrote: Cekaj, jesi li ti samo zaboravan, ili se pravis nevjest - tip je, otkako se registrirao, zagovarao povratak Srbije na Kosovo silom, sad je samo bio direktan.
A tako misli, budi siguran, i o BiH, to odmalena filuju o serpskim grobovima i zemljama.
Jesam li ja i ti na kosovu? Ja mogu da kazem da treba kosovo imati drzavu jer je srbi nisu zasluzili, kao sto on ima drugacije misljenje...ali sta sad treba da boli mene i tebe qarina sta hoce jedni i drugi...kao sto vidis i jedni i drugi nas handre (zvanicno) a ne neki forumas koji zeli da podjeli misljenje.
kad dirne BiH, pridruzit cu se u reagovanju a znas da znam hraljat :D ,a ovako ja se ne sjecam da je ista rekao kontra BiH sto bi trebalo da dize galamu...tj. da mu ovako namjestite sablonski.
muha_sa

#41052 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

Matzan wrote:Image
za jedno 100 godina možda se u Srbiji pojavi neko ala Vili Brant

tema se pretvori o forumašu koji je ovo napiso--"Najebaćemo vam se majke kad tad, zapamti smradu lazljivi." :-)

imam raje-što drugova što prijatelja-koji su preživjeli 4 godine barbarskog granatiranja ovog grada :-) barbarskog ubijanja civila, izgladnjivanja i cega sve ne za te 4 godine--al ni od jednog od tih koje poznajem ne cuh da je nešto slicno izjavio za jedan narod iz kojeg poticu ovi barbari koji su cinili zlocine

al--svakom svacije

pozdrav za forumašicu pesak koja je otvorila ovu temu
zavrzlama

#41053 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

General War wrote:
zavrzlama wrote: problem i jest sto mu se mora objasnjavat,ono sto zna a hinjski odvlaci paznju na druge stvari.. :wink:

Ono kroz sta je BIH prosla zna sav civilizovani svijet, vec predstavio milionima snimaka,filmova,pisanih dokumenata i Haskih presuda...i sad ti advokat nekom jadniku koji zna upalit kompjuter i registrovat se na forum,a jadnik nezna sta je bilo u BIH pa mu zavrzlama mora objasnjavat. :-)

Slucaj @young erotica vise govori o tebi nego njemu..pametni su vec skontali.....uzdravlje :bih:
Tvoj modus operandi sam i prije erotice skontao, ja pravim razliku od neprijatelja i potencionalnog neprijatelja, ovako tvoji postovi su samo eho onih koje toboze otkrivas...uzdravlje isto :thumbup:
:bih: ;-)

Bitnoi je da si skontao poentu...sad nastavi dalje. :D
General War

#41054 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

muha_sa wrote:

tema se pretvori o forumašu koji je ovo napiso--"Najebaćemo vam se majke kad tad, zapamti smradu lazljivi." :-)

imam raje-što drugova što prijatelja-koji su preživjeli 4 godine barbarskog granatiranja ovog grada :-) barbarskog ubijanja civila, izgladnjivanja i cega sve ne za te 4 godine--al ni od jednog od tih koje poznajem ne cuh da je nešto slicno izjavio za jedan narod iz kojeg poticu ovi barbari koji su cinili zlocine

al--svakom svacije

Ne znam jel se zajebavate ili je stavrno neko mentalno stanje

Image
Dosao da se pokloni, dobio kamen u njusku...sta?
Jbt sad moram i da Vucica da branim :D :-)
GandalfSivi

#41055 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by GandalfSivi »

smijesni_ste wrote:
GandalfSivi wrote:
Nije ovo prizivanje na novi rat, daleko od toga, ali zajebi pricu da li je nazivanje Hrvata i Bosnjaka ustasama i balijama rasizam, nacionalizam ili ksenofobija. Nazovimo ga fasizam i nastavimo dalje, isto kao sto cu ja prvi prozvati slicnu pojavu (ako do nje dodje) kod Bosnjaka...
Tačno, isto kao što su epiteti "djikan" ili "genocidaš" fašistički, a koji su ustaljeni na forumu već duže vrijeme
Treba se i protiv toga boriti, barem potonjeg, ako je bez razloga...
LBVIEW

#41056 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

славянин wrote:
LBVIEW wrote: Pa vidis, trebalo bi svakog Srbijanca uciti sta i kako je bilo u BiH 90-tih 23 godine nakon rata :-) , da bi neki bili zadovoljni. Lafo to ne zna, a zna da "hrvat, siptar, balija nisu moja bratija" nije rasizam, vec samo ksenofobija.
Rekao ti je da terminoloski nije isto rasizam i ksenofobija .. to ti je i naglasio sto i nije.Nisam znao da su Albanci,Hrvati,Bosnjaci i Srbi rasa...
Ne praviti se blesav, poenta je kako je to onako manje "zlo" nego da se radilo o cistom primjeru rasizma - spinovao je svjesno.
Maraschino

#41057 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Je li to neki pokusavaju ovu pricu okrenuti zato sto je @Young Erotica Srbin?

On je individua i kao takav odgovara za svoje postupke.
4L0n3

#41058 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by 4L0n3 »

LBVIEW wrote:
славянин wrote:
LBVIEW wrote: Pa vidis, trebalo bi svakog Srbijanca uciti sta i kako je bilo u BiH 90-tih 23 godine nakon rata :-) , da bi neki bili zadovoljni. Lafo to ne zna, a zna da "hrvat, siptar, balija nisu moja bratija" nije rasizam, vec samo ksenofobija.
Rekao ti je da terminoloski nije isto rasizam i ksenofobija .. to ti je i naglasio sto i nije.Nisam znao da su Albanci,Hrvati,Bosnjaci i Srbi rasa...
Ne praviti se blesav, poenta je kako je to onako manje "zlo" nego da se radilo o cistom primjeru rasizma - spinovao je svjesno.
Nesto ne znam ko je krenuo vagati izmedju ksenofobije i rasizma.
Maraschino

#41059 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

General War wrote:
Image
Ne moras i samim postiranjem ove slike vec ga branis.

Je li to mi zaboravljamo da je na taj dan prebacio policajce u civilu u Srebrenicu.Zasto? Nije da ga stite nego da naprave upravo ovo o cemu ti govoris.

Da sam na njegovom mjesti i da imam mrvu obraza nikada ovaj slucaj ne bi spomenuo nakon izjave pojedinaca iz policije ali gdje ces ocekivati od radikala nesto takvo.
LBVIEW

#41060 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

General War wrote:
LBVIEW wrote: Cekaj, jesi li ti samo zaboravan, ili se pravis nevjest - tip je, otkako se registrirao, zagovarao povratak Srbije na Kosovo silom, sad je samo bio direktan.
A tako misli, budi siguran, i o BiH, to odmalena filuju o serpskim grobovima i zemljama.
Jesam li ja i ti na kosovu? Ja mogu da kazem da treba kosovo imati drzavu jer je srbi nisu zasluzili, kao sto on ima drugacije misljenje...ali sta sad treba da boli mene i tebe qarina sta hoce jedni i drugi...kao sto vidis i jedni i drugi nas handre (zvanicno) a ne neki forumas koji zeli da podjeli misljenje.
kad dirne BiH, pridruzit cu se u reagovanju a znas da znam hraljat :D ,a ovako ja se ne sjecam da je ista rekao kontra BiH sto bi trebalo da dize galamu...tj. da mu ovako namjestite sablonski.
Nije rekao jer se bojao bana(Milos se u grobu okrece :D ), to znas i ti samo se pravis nevjest. Jer, na listi neprijatelja serpstva, balije i siptari su tu negdje, nisu tek onako nad jednima sproveli, a na drugima pokusali genocid, zbog cega ih je snasao milosrdni andjeo.
Btw. , sve i da nije tako, otkad je to postalo normalno tolerirati "jebavanje majki" bilo kom narodu, samo zato jer se radi o forumskom manjincu?
muha_sa

#41061 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

Maraschino wrote:
General War wrote:
Image

Je li to mi zaboravljamo da je na taj dan prebacio policajce u civilu u Srebrenicu.Zasto? Nije da ga stite nego da naprave upravo ovo o cemu ti govoris.

Da sam na njegovom mjesti i da imam mrvu obraza nikada ovaj slucaj ne bi spomenuo nakon izjave pojedinaca iz policije ali gdje ces ocekivati od radikala nesto takvo.
General War

#41062 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

Maraschino wrote:
General War wrote:
Image

Prije ce biti da branim zdrav razum na ovom forumu :-) :roll:

Ili je bio fokus na buketu cvijeca ili kvaliteti fotografije a ne zelja da neko se pokloni zrtvama...jbg, ili to napisite sljedeci put ili cu misliti da antisve srpsko je razlog :roll: :-)
insomnia78

#41063 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by insomnia78 »

:lol:
Matzan

#41064 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Matzan »

General War wrote:
muha_sa wrote:

al--svakom svacije

Ne znam jel se zajebavate ili je stavrno neko mentalno stanje

Image

Pretpostavljam da to već znaš, možda samo ne razumiješ u dovoljnoj mjeri, ovaj gore Veliki čovjek se ISKRENO poklonio u ime njemačkog naroda. Nijemci su priznali genocid, platili stotine milijardi maraka odštete i ponovo izgradili državu u koju odlaze ovi naši nasretnei narodi da rade.
Ukoliko veličaš fašizam, šta misliš gdje će se najgore provesti?

U Srbiji još uvijek 90 i neka godina.
Maraschino

#41065 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

ode insomnija prije mene

:lol: :lol:

cuj da se pokloni zrtvama
General War

#41066 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

muha_sa wrote:
Maraschino wrote:
General War wrote:
Image

Aha, hajmo sad brzo o ubacenim elementima :lol:
General War

#41067 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

Matzan wrote:
Pretpostavljam da to već znaš, možda samo ne razumiješ u dovoljnoj mjeri, ovaj gore Veliki čovjek se ISKRENO poklonio u ime njemačkog naroda. Nijemci su priznali genocid, platili stotine milijardi maraka odštete i ponovo izgradili državu u koju odlaze ovi naši nasretnei narodi da rade.

Nije ba iskren ni ovaj post sto postaviste a kamo li drugo sta...sta znaci politcicki "ISKRENO", kakva je mjera za iskrenost, moze li se to izvagati? :roll:
Jbt, od politicara trazis iskrenost...ne od samo Vucica vec od politicara...gdje vi zivite?
LBVIEW

#41068 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

славянин wrote:
Bil ti zagovarao gasenje RSa silom da je moguce ?
Jedni napravili jedan genocid i u pokusaju drugog uhvaceni, da bi sad najavljivali "popravni", a ti
drugim postavljas to pitanje?
Maraschino

#41069 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

General War wrote: Aha, hajmo sad brzo o ubacenim elementima :lol:
Da se ne poznajemo dugo ovdje na forumu sada bih ti rekao nesto ali cu se suzdrzati. :D

Pored svih dokaza i ti to negiras?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#41070 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

SNS deMonkratisHeeeennnn...

STEFANOVIĆ TRAŽI KRIVCE
Srbijanski ministar optužio HRT da huška na nasilje tokom protesta u Beogradu

Na sinoćnjim protestima u Beogradu prema procjeni ministra unutrašnjih poslova Srbije Nebojše Stefanovića bilo je 5.000 ljudi, iako učesnici demonstracija i snimci pokazuju drugačiju sliku.
"Neka mi pokažu matematički egzaktno da je drugačije", izjavio je Stefanović i dodao da su organizatori protesta "Jedan u pet miliona" broj učesnika povećali za deset puta.

Ipak, srbijanski ministar policije je pored izjave o broju učesnika, tražio i krivce za demonstracije protiv aktuelne vlasti, pa je tako direktno optužio Hrvatsku radioteleviziju (HRT) za, kako je naveo, huškanje na nasilje na ulicama.

"HRT-u je bilo važno da kaže da izvještava iz grotla građanskih protesta, samo što nisu pozvali na rušenje vlasti u Srbiji. Takav način izvještavanja je sve samo ne profesionalan", kazao je Stefanović.

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić poručio je da neće udovoljiti zahtjevima demonstranata.

S obzirom da javni servis Srbije (RTS) nije pridavao veliku pažnju demonstracijama u Beogradu, veliki broj korisnika Twittera je negodovao zbog toga. Poručili su da je žalosno da na HRT-u moraju pratiti dešavanja sa protesta, a ne na RTS-u.

Prema procjenama organizatora na beogradskim ulicama u protestnoj šetnji bilo je više od 30.000 osoba koje su protestvovale protiv aktuelne vlasti u Srbiji na čelu sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem. Događaj koji je pokrenuo proteste "Stop krvavim košuljama" bio je fizički napad na lidera opozicione Levice Srbije Borka Stefanovića i još jednog predstavnika te stranke u Kruševcu 23. novembra.

U Beogradu je bio novinar HRT-a Dragan Nikolić koji se uživo javio za vrijeme trajanja protesta, a njegovo izvještavanje možete pogledati u nastavku.

sHa kaje barbara :izet:
General War

#41071 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

Maraschino wrote:
General War wrote: Aha, hajmo sad brzo o ubacenim elementima :lol:
Da se ne poznajemo dugo ovdje na forumu sada bih ti rekao nesto ali cu se suzdrzati. :D

Pored svih dokaza i ti to negiras?
Ne negiram, vec sto promjeniste tok diskusije u treptaj oka :lol:
Haj ne pravi se mutav...da te ne znam odgovrio bi ti. :D
Last edited by General War on 23/12/2018 17:31, edited 1 time in total.
Matzan

#41072 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Matzan »

General War wrote:
Matzan wrote:

Nije ba iskren ni ovaj post sto postaviste a kamo li drugo sta...sta znaci politcicki "ISKRENO", kakva je mjera za iskrenost, moze li se to izvagati? :roll:
Jbt, od politicara trazis iskrenost...ne od samo Vucica vec od politicara...gdje vi zivite?

Ja u BiH. Za tebe nisam siguran.
GandalfSivi

#41073 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by GandalfSivi »

Ovo fakat neki paralelni svijetovi. Ako hoce da se pokloni Srebrenici, neka prevali preko usta ono sto kompletan svijet je vec usvojio, a to je da se u Srebrenici desio genocid. U skupstini im se Seselj i ona njegova izivljavaju, Vucic svaki drugi dan prica o Bosni, njegovi minjoni pozivaju na prekrsjanje granica (sto samo moze voditi novoj Srebrenici), a ovdje apogoleti pricaju kako se ono poklonilo.

Jeste, ali u nekoj stvari.

Bosna ima dosta iskrenoh prijatelja i u Srbiji i medju Srbima generalno, ali niti Vucic niti ovakvi poletarci na forumima to nisu...
General War

#41074 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

Matzan wrote: Ja u BiH. Za tebe nisam siguran.
U BiH i ja...znaci zemljaci :D
LBVIEW

#41075 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

GandalfSivi wrote:Ovo fakat neki paralelni svijetovi. Ako hoce da se pokloni Srebrenici, neka prevali preko usta ono sto kompletan svijet je vec usvojio, a to je da se u Srebrenici desio genocid. U skupstini im se Seselj i ona njegova izivljavaju, Vucic svaki drugi dan prica o Bosni, njegovi minjoni pozivaju na prekrsjanje granica (sto samo moze voditi novoj Srebrenici), a ovdje apogoleti pricaju kako se ono poklonilo.

Jeste, ali u nekoj stvari.

Bosna ima dosta iskrenoh prijatelja i u Srbiji i medju Srbima generalno, ali niti Vucic niti ovakvi poletarci na forumima to nisu...
To je to. :thumbup:
Post Reply