UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#41051 Re: UEFA Champions League
Vrijeme je da Bavarija potjera onog indijanca sa klupe.
- Logovan
#41052 Re: UEFA Champions League
Kylian Mbappe is the first player in #UCL history to score in 10 successive home starts.
Goals CL:
Drogba - 44
Mbappe - 44
Goals CL:
Drogba - 44
Mbappe - 44
- auspuhc
#41053 Re: UEFA Champions League
Mislim da su dobre prilike da Mbappe zaigra u Arsenalu iduce sezone. Trojac Martineli-Mbappe-Saka bi bio najbolji jos od MSN tria iz Barcelone, a iza njih dvije svjetske klase Odegard i Rice. Jos bi marketinski bio pun pogodak. Najaca liga na svijetu i direktni dueli protiv Haalanda.
Uz to i podsjecanje na Henrya. Previse logike ima da se ne ostvari.
- vaučer
#41054 Re: UEFA Champions League
Ostavi se ljepila.
Snifanje nije zdravo.
Snifanje nije zdravo.
- MarlboroGold
#41055 Re: UEFA Champions League
Čak i ako postoji minimalna šansa za tako nešto neka hvala... ne trebaju nam tako toksične dive od igrača bez obzira što je riječ o igračini.
I odvadi malo sa tim trollanjem svega ti.
I odvadi malo sa tim trollanjem svega ti.
- auspuhc
#41056 Re: UEFA Champions League
Cujemo se na ljeto momci.
-
Osmi Socrates
#41057 Re: UEFA Champions League
Mbappe sigurno neće čekati do ljeta da donese odluku, tako da ćete se "čuti" i prije.
Navodno, "zadnji" problem sa Realom je da nisu nedvojbeno pristali da ga puste na Olimpijadu. PSG je već pristao što se toga tiče. Onda novinari počnu ispredati priče, jer Henry je selektor francuske olimpijske reprezentacije. Tako da je danas došlo do toga da Henry ima utjecaj na Mbappea i da ga nagovara da ide u Arsenal.
Navodno, "zadnji" problem sa Realom je da nisu nedvojbeno pristali da ga puste na Olimpijadu. PSG je već pristao što se toga tiče. Onda novinari počnu ispredati priče, jer Henry je selektor francuske olimpijske reprezentacije. Tako da je danas došlo do toga da Henry ima utjecaj na Mbappea i da ga nagovara da ide u Arsenal.
-
Osmi Socrates
#41058 Re: UEFA Champions League
Sad se u sagu uključio i Rafa Nadal i ponudio Realu pomoć da im osigura Mbappeov potpis.
Što se Mbappea tiče, učestvovanje na Olimpijadi je non-negotiable. Ako se klub ne saglasi sa tim, to je deal breaker.
Što se Mbappea tiče, učestvovanje na Olimpijadi je non-negotiable. Ako se klub ne saglasi sa tim, to je deal breaker.
- darius_maximus
#41059 Re: UEFA Champions League
Ovo bi više trebalo ići u "Popularne stvari koje ne kontam", ali ja nikako ne razumijem hype oko Mbappea.
Frajer je dobar igrač, ali ima toliko toksičnog baggagea da ne razumijem zašto bi iko gradio svoju, kako bi se danas reklo, franšizu oko njega.
Zajebat će te gdje god stigne, donijet će razdor u svlačionicu i koštat će te Boga oca, a sutra se može povrijediti i nikada više ne zaigrati.
Zašto?
Frajer je dobar igrač, ali ima toliko toksičnog baggagea da ne razumijem zašto bi iko gradio svoju, kako bi se danas reklo, franšizu oko njega.
Zajebat će te gdje god stigne, donijet će razdor u svlačionicu i koštat će te Boga oca, a sutra se može povrijediti i nikada više ne zaigrati.
Zašto?
- B6Redhell
#41060 Re: UEFA Champions League
U realu su bili i veci. Pa su bili prizemljeni veoma lahko.
Tako ce biti i sa ovim tipom. Ako izabere real..
Tako ce biti i sa ovim tipom. Ako izabere real..
- JohnnyS
#41061 Re: UEFA Champions League
Neka ga u Arsenalu 
- darius_maximus
#41062 Re: UEFA Champions League
Mbappe je državni projekat.
Teško da je iko veći došao u Real u skorije vrijeme.
Ni Ronaldo nije bio toliko "veliki" igrač kada je dolazio u Real.
Igrači kao originalni Ronaldo i Zidane su bili gospoda i majstori, ovaj je sam za sebe franšiza.
Teško da je iko veći došao u Real u skorije vrijeme.
Ni Ronaldo nije bio toliko "veliki" igrač kada je dolazio u Real.
Igrači kao originalni Ronaldo i Zidane su bili gospoda i majstori, ovaj je sam za sebe franšiza.
- B6Redhell
#41063 Re: UEFA Champions League
Sta kaze trolas. Arsenal
Maximus on samo moze biti drzavni projekat emanuelu macronu, francuskoj prčadiji i nasseru
U ostalim vecim klubovima bi bio igrac i broj kao i ostali.
Last edited by B6Redhell on 15/02/2024 16:24, edited 1 time in total.
- JohnnyS
#41064 Re: UEFA Champions League
Jel ono Guti rekao: Ronaldo je došao u Real i sa sobom donio LP i Zlatnu loptu. Što Mbappe donosi?
Rekao sam sto puta, prije dvije godine bih bio presretan da je potpisao, sad je to tako postalo isforsirano da je sasvim sigurno da bi epski propala ta epizoda, bez obzira što je on ponajbolji igrač na svijetu
Rekao sam sto puta, prije dvije godine bih bio presretan da je potpisao, sad je to tako postalo isforsirano da je sasvim sigurno da bi epski propala ta epizoda, bez obzira što je on ponajbolji igrač na svijetu
- BHF_Manijak
#41065 Re: UEFA Champions League
Ma ide u Real, ovo je namjesnki pustena prica da se oko nje lijepe, naslovi kreiraju i slicno. Jednostavno svijetu treba neko ime nakon Messia i Ronalda, a ko je bolji za to od blesavog Francuza?
Ne znam sto se simpatizeri ekipa bune, te ne bih ga ja, te ovo, te ono. Ja bih ga vrlo rado u Liverpoolu gledao. Prevaga igrac, ona koji ti donosi onih minimalnih potrebnih par % za nesto vise.
Ne znam sto se simpatizeri ekipa bune, te ne bih ga ja, te ovo, te ono. Ja bih ga vrlo rado u Liverpoolu gledao. Prevaga igrac, ona koji ti donosi onih minimalnih potrebnih par % za nesto vise.
- JohnnyS
#41066 Re: UEFA Champions League
Jer Real ima na istoj poziciji drugog najboljeg na svijetu na toj poziciji (a kad mu je dan onda i najboljeg) Koji je projekt kluba, koji je uklopljen, koji ima kemiju sa suigračima.
- Fossil
- darius_maximus
#41068 Re: UEFA Champions League
Džaba se tještite, jer je on veći brend nego što je fudbaler.
Nema šanse da bi on bio "kao i ostali", od plate do tretmana.
Vi ste s njim sada kao kada curi kažeš nakon drugog sastanka da bi joj sutra prepisao kuću, a ona te voda za nos dok ne vidi hoće li iskočiti još bolja prilika.
- darius_maximus
#41069 Re: UEFA Champions League
Messi i Ronaldo, osim što su obojica vrhunski igrači su bili i suparnici ogroman dio karijere.BHF_Manijak wrote: ↑15/02/2024 16:24 Ma ide u Real, ovo je namjesnki pustena prica da se oko nje lijepe, naslovi kreiraju i slicno. Jednostavno svijetu treba neko ime nakon Messia i Ronalda, a ko je bolji za to od blesavog Francuza?
Ta konkurencija je dodala barem 50% na odlične individualne karijere, jer su jedan drugog gurali naprijed.
To Mbappe jedino može kada bi prešao u United, da se takmiči s Haalandom u Cityu i da stvore taj neki rivalitet koji bi potpirivali sami klubovi.
Šta će vam on u Liverpoolu?
Ima jedno sto boljih igrača koji bi bolje legli haman svakoj ekipi od Mbappea.
- MarlboroGold
#41070 Re: UEFA Champions League
Još im ode i Klopp koji bi ga i mogao obuzdati ako bi počeo praviti neka sranja. U PSG-u mu niko nije mogao stati u kraj od trenera, ali tu su vlasnici krivi jer su mu to dopustili sa retardiranim ugovorima i klauzulama.
- AmiĐa_Idriz
#41071 Re: UEFA Champions League
Mbappeu više treba Real nego Realu Mbappe.
-
Sid the sloth
#41072 Re: UEFA Champions League
Ako je iko bio toksican u trenutku kad je dolazio u Real to je Cristiano i na kraju ispade jedan od najboljih transfera ikad. Tako ce biti i sa Mbappeom, treba samo gledati sta drugi u Realu rade i raditi isto i nema fule. Nije on juznoamerikanac ko James, Ronaldinho i Neymar pa da ga partijanje unisti.darius_maximus wrote: ↑15/02/2024 15:46 Ovo bi više trebalo ići u "Popularne stvari koje ne kontam", ali ja nikako ne razumijem hype oko Mbappea.
Zašto?
- JohnnyS
#41073 Re: UEFA Champions League
I ovo je odlična konstatacija, za nadati se da će je upotrijebiti u pregovorima
-
Osmi Socrates
#41074 Re: UEFA Champions League
To ko kome više treba se vidi iz ponašanja obje strane sve ove godine a ne iz našeg nagađanja.
Bez obzira da li bi Mbappe ikad to priznao, njemu je klupski fudbal manje važan od reprezentativnog. Sasvim drugi igrač na terenu i van terena kad je u pitanju klub i kad je u pitanju reprezentacija.
Bez obzira da li bi Mbappe ikad to priznao, njemu je klupski fudbal manje važan od reprezentativnog. Sasvim drugi igrač na terenu i van terena kad je u pitanju klub i kad je u pitanju reprezentacija.
-
LSD
#41075 Re: UEFA Champions League
Sve je to mozda tacno, ali te svoje bubice moze prosipati u PSG-u.darius_maximus wrote: ↑15/02/2024 15:46 Ovo bi više trebalo ići u "Popularne stvari koje ne kontam", ali ja nikako ne razumijem hype oko Mbappea.
Zašto?
Real je ipak nesto drugo i vece od Naserove prcije, bez obzira sto ih ne volim nimalo. Ako krene praviti cirkus i glumiti budalu tamo ce mu odmah oca, majku i sve redom
Mada ne znam kako ce Vinicius odreagovati kad dođe veca faca. Hoce li se skloniti u stranu i usutiti ili ce cirkuzati. Bukvalno iste pozicije igraju.