Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
-Ne shvatam fascinaciju automobilom.Sta se ja imam vozat u tudjem autu oko naselja ?! Sta se uopste imam vozat sa nepoznatom osobom ?! I koja fckn korist od vozanja oko vlastitog naselja ?!
-Dobar je "pilates na lopti"
-Ne podnosim trbuhe
Queen_of_hearts wrote:-Ne shvatam fascinaciju automobilom.Sta se ja imam vozat u tudjem autu oko naselja ?! Sta se uopste imam vozat sa nepoznatom osobom ?! I koja fckn korist od vozanja oko vlastitog naselja ?!
-Ne podnosim trbuhe
za glasanje
iskreno...do te mjere mi se ne svidjaju ni predsjednicki kandidati...ni stranke..da cu mozda cak i poslusat koji savjet sa strane..ili po prvi put ne glasati uopce
Queen_of_hearts wrote:-Ne shvatam fascinaciju automobilom.Sta se ja imam vozat u tudjem autu oko naselja ?! Sta se uopste imam vozat sa nepoznatom osobom ?! I koja fckn korist od vozanja oko vlastitog naselja ?!
-Ne podnosim trbuhe
-Ne podnosim trbuhe
-Ne podnosim trbuhe
Inače volite li neko vrijeme šutjeti i razmišljati recimo o tome kako je život prolazan , ili kako je smrt neizbježna ili sl.?
Okružujete li se sumornim mislima često?
Ono što želim pitati također je koliko često Vam se dešava MOOD CHANGE da od ultra - pozitivnog razmišljanja zapadnete u
mega - depresivne epizode ili obrnuto?
Kako se nosite sa takvim promjenama? Ili jesu li relativno česte?
Inače volite li neko vrijeme šutjeti i razmišljati recimo o tome kako je život prolazan , ili kako je smrt neizbježna ili sl.?
Okružujete li se sumornim mislima često?
Ono što želim pitati također je koliko često Vam se dešava MOOD CHANGE da od ultra - pozitivnog razmišljanja zapadnete u
mega - depresivne epizode ili obrnuto?
Kako se nosite sa takvim promjenama? Ili jesu li relativno česte?
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Volim samocu.. Razmisljam i o tome kako je sve prolazno, nekad mi munjevito prolazi vrijeme..
Smrcu se nes' ne bavim ...
Sumorne misli.. Paaa.. Napadnu i one Doduse, ne tako cesto
Nagle promjene raspolozenja.. Moraju biti necim, jako bitnim, potaknute da bi se desile. Ali, vrlo rijetko.
Cesto sam sama tako da i ne razmisljam puno o tome jer sam se navikla. Depresivnih epizoda nema samo se nekad ruzno osjecam pa utjehu pronalazim u poslu, tako da i ne razmisljam o tome.
amiliana wrote:Cesto sam sama tako da i ne razmisljam puno o tome jer sam se navikla. Depresivnih epizoda nema samo se nekad ruzno osjecam pa utjehu pronalazim u poslu, tako da i ne razmisljam o tome.