Dešavanja u Srbiji

zrakomlat

#41026 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zrakomlat »

pici wrote:
HRABRA SRBIJA
Opozicija u Srbiji ne odustaje: Hiljade građana na još jednom protestu protiv vlasti

Image

.....................
naravno. sHa ocekivat od prdCenika koji izjavi ovo...
.................
po miliJoniti put, Jopet ce vas bombardovat
Image
Image
zrakomlat

#41027 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zrakomlat »

Matzan wrote:
insomnia78 wrote:Haj ba boli te kurac. Cim te banuju ti napravis novi. Ahmed04, turis kakog ‘odzu na Havatar i bog da te vidi

Može i @Deda Mraz
Može i Deda Ratko.

Ljub vas deda Ratko, može kao potpis proć'
Maraschino

#41028 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

I sta kazu, isprovocirali ga. :-)

Ako ne znas kakva je narav kod covjeka samo ga malo cacni i sva gadost iz njega izadje.
zrakomlat

#41029 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zrakomlat »

Ja bih zamolio visokog predstavnika foruma da poziv za banovanje odbije kao neosnovan. Neka ga :D
zavrzlama

#41030 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Nekad su se pravile kvalitetnije maske..ove danasnje zacas spadnu :D

Nego,kako vrijeme odmice sve vise postaje jasno da od podjele BIH nema nista ,da je Kosovo zavrsena stvar,da se CG nece vratit u kandze strbije,normalno sa reflektuje i na forumske"Ko nas bre zavadi"..zato maske i padaju :D
General War

#41031 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

Maraschino wrote:I sta kazu, isprovocirali ga. :-)

Ako ne znas kakva je narav kod covjeka samo ga malo cacni i sva gadost iz njega izadje.
Jasta ste ga malo cacnuli...prije bi bilo obrusavanje. :D
General War

#41032 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

zavrzlama wrote:Nekad su se pravile kvalitetnije maske..ove danasnje zacas spadnu :D

Nego,kako vrijeme odmice sve vise postaje jasno da od podjele BIH nema nista ,da je Kosovo zavrsena stvar,da se CG nece vratit u kandze strbije,normalno sa reflektuje i na forumske"Ko nas bre zavadi"..zato maske i padaju :D
Jah, sa foruma vreba najveca opasnost, "njih dvojica ja i babo sami" :D
Matzan

#41033 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Matzan »

zrakomlat wrote:
Matzan wrote:
insomnia78 wrote:Haj ba boli te kurac. Cim te banuju ti napravis novi. Ahmed04, turis kakog ‘odzu na Havatar i bog da te vidi

Može i @Deda Mraz
Može i Deda Ratko.

Ljub vas deda Ratko, može kao potpis proć'

Mislim da je nešto slično u jednom drugom nicku na forumu.
Doduše, na engleskom je pa se kao ne vidi. :wink:
smijesni_ste

#41034 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by smijesni_ste »

General War wrote:
Maraschino wrote:I sta kazu, isprovocirali ga. :-)

Jasta ste ga malo cacnuli...prije bi bilo obrusavanje. :D
Upravo tako...i onda patetični izljevi o ljudskom karakteru na kraju :roll: :run:
GandalfSivi

#41035 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by GandalfSivi »

Zajebite ba tu pricu, decko je od pocetka navlacio pricu na svoju vodu, sve uz dobru volju, ne shvatajuci da stvari koje njega mediji uce da su normalne nama nisu (nismo svi isti niti cemo ikada biti, samo da pocnemo od toga, pa sve ostalo).

Bila je ovdje nekada djevojka pod nadimkom @Pesak, ja garantujem da nigdje nije bila vise dobrodosla nego na ovaj forum, jer je djevojka normalno razmisljala kao i mnogi iz Srbije, a omladinac je samo na kraju pokazao sta stvarno misli. Ne moze se malo ne biti u pravu, na mnogim fundamentalnim stvarima je grijesio i koliko god on mislio da je progresivan, realno nije htio da bude.

Nije ovo prizivanje na novi rat, daleko od toga, ali zajebi pricu da li je nazivanje Hrvata i Bosnjaka ustasama i balijama rasizam, nacionalizam ili ksenofobija. Nazovimo ga fasizam i nastavimo dalje, isto kao sto cu ja prvi prozvati slicnu pojavu (ako do nje dodje) kod Bosnjaka...
Matzan

#41036 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Matzan »

Ništa, jedino da čovjek osnuje srpski-klix forum.
zavrzlama

#41037 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

General War wrote:
zavrzlama wrote:Nekad su se pravile kvalitetnije maske..ove danasnje zacas spadnu :D

Vidi nesto...Ja sam milion puta napisao na ovom forumu da ce BIH normalnom drzavom napraviti srbi..naveo sam i razloge zasto tako mislim...

Ali ne srbi poput eroticara...njegov put nije put istine,POSTENOG i istinskog pomirenja,nego on smatra bosnjake nedovoljno inteligentne, pa ce nasjest na njegovu pricu,kako su albanci zli a srbi zrtve njihove torture na Kosovu,uz sve to gura bosnjacima i BIH prst u oko izjavom"Niti sam za nezavisnost manjeg entiteta ,niti za nezavisnost kosova" cime hinjski stavlja dvije ne spojive stvari u isti kos...

Sa takvim se srbima ne pravi pomirenje...pomjirenje se pravi sa srbima koji podrzavaju Jovanovica,Canka,Pesicku,Biserko,Kandicku i mnoge druge..

BIH ne trebaju srbi koji kritikuju dodika i vucica zbog neobavljenog posla,nego radi posla koji je nemoralan,necasan i fasisticki..
smijesni_ste

#41038 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by smijesni_ste »

Znači jedna od zamjerki je što je slao samo srpskoj djeci paketiće? :D

Šalju li Bošnjaci pomoć familjama ubijenih i ranjenih Izraelaca (nije da im je potrebna doduše) kao što se skuplja za Palestince?

O pomoći Kurdima i ugnjetavanim kršćanima drugom prilikom :zzzz:
Maraschino

#41039 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Young Erotica wrote: Najebaćemo vam se majke kad tad, zapamti smradu lazljivi.

Young Erotica out, peace.
:-)
smijesni_ste

#41040 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by smijesni_ste »

GandalfSivi wrote:
Nije ovo prizivanje na novi rat, daleko od toga, ali zajebi pricu da li je nazivanje Hrvata i Bosnjaka ustasama i balijama rasizam, nacionalizam ili ksenofobija. Nazovimo ga fasizam i nastavimo dalje, isto kao sto cu ja prvi prozvati slicnu pojavu (ako do nje dodje) kod Bosnjaka...
Tačno, isto kao što su epiteti "djikan" ili "genocidaš" fašistički, a koji su ustaljeni na forumu već duže vrijeme
General War

#41041 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

zavrzlama wrote:
General War wrote:

Vidi nesto...Ja sam milion puta napisao na ovom forumu da ce BIH normalnom drzavom napraviti srbi..naveo sam i razloge zasto tako mislim...

Ali ne srbi poput eroticara...njegov put nije put istine,POSTENOG i istinskog pomirenja,nego on smatra bosnjake nedovoljno inteligentne, pa ce nasjest na njegovu pricu,kako su albanci zli a srbi zrtve njihove torture na Kosovu,uz sve to gura bosnjacima i BIH prst u oko izjavom"Niti sam za nezavisnost manjeg entiteta ,niti za nezavisnost kosova" cime hinjski stavlja dvije ne spojive stvari u isti kos...

Sa takvim se srbima ne pravi pomirenje...pomjirenje se pravi sa srbima koji podrzavaju Jovanovica,Canka,Pesicku,Biserko,Kandicku i mnoge druge..

BIH ne trebaju srbi koji kritikuju dodika i vucica zbog neobavljenog posla,nego radi posla koji je nemoralan,necasan i fasisticki..
Erotika je iz Srbije... halo, ne mozes ti njemu objasniti kroz sta se sve prolazilo ovdje i tvoj sentiment, ali ti ni pet ni sest nego mu uvali preoravanja grobalja u Bosni sto je rekao da nemaju izbjeglice problema u srbiji i nesto na stadionima...znaci nigdje veze, a ovi drugi onda preuzese...jasno sam te upozorio da prekines sa imputacijama, kad stvarno nema za tim potrebe.
Mogao je biti i Ceda i Biserko...na forumu se to ne moze prepoznati, ali (po meni) vise ste ga radikalizovali nego sto ste mu ista probali objasniti...posebno zadnjih dana.
To sto ti ne mozes spojiti, ne znaci da drugi nece, jer je to njima isto...kao i haznadaru bosnjaci ma gdje bili npr. na ovom forumu...sta me boli ba za kosovo to je njihov problem, vidis da je i kosovarima isto RS i BiH...ne odvajaju...a ti bi svako slovo svaki zarez secirao do DNK ako je neko iz srbije...
Ommadawn

#41042 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ommadawn »

Maraschino wrote:
Young Erotica wrote: Najebaćemo vam se majke kad tad, zapamti smradu lazljivi.

Young Erotica out, peace.
:-)
Nema dalje, sve je rečeno.
General War

#41043 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

e pa nemoj lagit, da je to iz cista mira
Od vase novine mozes i po cijeli mjesec takve vjesti postovati , sto i tamo - u tim linkovima kao takve nema nista strasno za razliku od samih Srba koji ubijaju medju sebe u Mitrovici . Nista strasno ne pise , djaba si se trudio a pokazivas se kao "humanitarac" , to nije lijepo od tvoje strane .
Sta imas reci kad jedna poznata srbkinja izvjestava ovako :
http://www.info-ks.net/vijesti/regija/9 ... va-i-tacka[/quote]
Najebaćemo vam se majke kad tad, zapamti smradu lazljivi.

Young Erotica out, peace.[/quote][/quote][/quote]
zavrzlama

#41044 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Erotika je iz Srbije... halo, ne mozes ti njemu objasniti kroz sta se sve prolazilo ovdje i tvoj sentiment, ali ti ni pet ni sest nego mu uvali preoravanja grobalja u Bosni sto je rekao da nemaju izbjeglice problema u srbiji i nesto na stadionima...znaci nigdje veze, a ovi drugi onda preuzese...jasno sam te upozorio da prekines sa imputacijama, kad stvarno nema za tim potrebe.
Mogao je biti i Ceda i Biserko...na forumu se to ne moze prepoznati, ali (po meni) vise ste ga radikalizovali nego sto ste mu ista probali objasniti...posebno zadnjih dana.
To sto ti ne mozes spojiti, ne znaci da drugi nece, jer je to njima isto...kao i haznadaru bosnjaci ma gdje bili npr. na ovom forumu...sta me boli ba za kosovo to je njihov problem, vidis da je i kosovarima isto RS i BiH...ne odvajaju...a ti bi svako slovo svaki zarez secirao do DNK ako je neko iz srbije...
[/quote]

problem i jest sto mu se mora objasnjavat,ono sto zna a hinjski odvlaci paznju na druge stvari.. :wink:

Ono kroz sta je BIH prosla zna sav civilizovani svijet, vec predstavio milionima snimaka,filmova,pisanih dokumenata i Haskih presuda...i sad ti advokat nekom jadniku koji zna upalit kompjuter i registrovat se na forum,a jadnik nezna sta je bilo u BIH pa mu zavrzlama mora objasnjavat. :-)

Slucaj @young erotica vise govori o tebi nego njemu..pametni su vec skontali.....uzdravlje :bih:
LBVIEW

#41045 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

zavrzlama wrote: problem i jest sto mu se mora objasnjavat,ono sto zna a hinjski odvlaci paznju na druge stvari.. :wink:

Ono kroz sta je BIH prosla zna sav civilizovani svijet, vec predstavio milionima snimaka,filmova,pisanih dokumenata i Haskih presuda...i sad ti advokat nekom jadniku koji zna upalit kompjuter i registrovat se na forum,a jadnik nezna sta je bilo u BIH pa mu zavrzlama mora objasnjavat. :-)

Slucaj @young erotica vise govori o tebi nego njemu..pametni su vec skontali.....uzdravlje :bih:
Pa vidis, trebalo bi svakog Srbijanca uciti sta i kako je bilo u BiH 90-tih 23 godine nakon rata :-) , da bi neki bili zadovoljni. Lafo to ne zna, a zna da "hrvat, siptar, balija nisu moja bratija" nije rasizam, vec samo ksenofobija.
Last edited by LBVIEW on 23/12/2018 16:42, edited 1 time in total.
General War

#41046 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

zavrzlama wrote: problem i jest sto mu se mora objasnjavat,ono sto zna a hinjski odvlaci paznju na druge stvari.. :wink:

Tvoj modus operandi sam i prije erotice skontao, ja pravim razliku od neprijatelja i potencionalnog neprijatelja, ovako tvoji postovi su samo eho onih koje toboze otkrivas...uzdravlje isto :thumbup:
Matzan

#41047 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Matzan »

Image
LBVIEW

#41048 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

General War wrote:e pa nemoj lagit, da je to iz cista mira
Od vase novine mozes i po cijeli mjesec takve vjesti postovati , sto i tamo - u tim linkovima kao takve nema nista strasno za razliku od samih Srba koji ubijaju medju sebe u Mitrovici . Nista strasno ne pise , djaba si se trudio a pokazivas se kao "humanitarac" , to nije lijepo od tvoje strane .
Sta imas reci kad jedna poznata srbkinja izvjestava ovako :
http://www.info-ks.net/vijesti/regija/9 ... va-i-tacka
Cekaj, jesi li ti samo zaboravan, ili se pravis nevjest - tip je, otkako se registrirao, zagovarao povratak Srbije na Kosovo silom, sad je samo bio direktan.
A tako misli, budi siguran, i o BiH, to odmalena filuju o serpskim grobovima i zemljama.
Last edited by LBVIEW on 23/12/2018 16:48, edited 1 time in total.
славянин

#41049 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by славянин »

LBVIEW wrote: Pa vidis, trebalo bi svakog Srbijanca uciti sta i kako je bilo u BiH 90-tih 23 godine nakon rata :-) , da bi neki bili zadovoljni. Lafo to ne zna, a zna da "hrvat, siptar, balija nisu moja bratija" nije rasizam, vec samo ksenofobija.
Rekao ti je da terminoloski nije isto rasizam i ksenofobija .. to ti je i naglasio sto i nije.Nisam znao da su Albanci,Hrvati,Bosnjaci i Srbi rasa...
славянин

#41050 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by славянин »

LBVIEW wrote: Cekaj, jesi li ti samo zaboravan, ili se pravis nevjest - tip je, otkako se registrirao, zagovarao povratak Srbije na Kosovo silom, sad je samo bio direktan.
A tako misli, budi siguran, i o BiH, to odmalena filuju o serpskim grobovima i zemljama.
Bil ti zagovarao gasenje RSa silom da je moguce ?
Post Reply