Narod i Pravda (Konakovic)

Prpa.ba

#41026 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Prpa.ba »

:lol:
Styling

#41027 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Casual's wrote: 17/02/2026 22:03
kamberovica polje wrote: 17/02/2026 18:24
svesuper25 wrote: 17/02/2026 11:14 NIP i Dino mudro sute o svemu.Nema presica Dine,cudo jedno.Kao da nisu dio vlasti.
Ministar vanjskih poslova se treba baviti infrastrukturom jednog kantona?
Ne, nego Hayat televizijom i ramazanskim programom. :mrgreen:
Kad su interesi drzave u pitanju, onda da.
svesuper25

#41028 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by svesuper25 »

Styling wrote: 18/02/2026 09:55

Nadam se da te u trojci dobro placaju.Pravi si im advokat.Valja sve tri stranke branit.A sta ces kad se raspadne trojka ?
Koju ces od te tri branit :?
A_A_AKCIJA

#41029 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

Styling wrote: 18/02/2026 09:55

Svaki put treba ponavljati.

Hayatom se trebalo baviti jer:

Su se prodali srbijanskoj firmi i sva prava prodaju preko Srbije
Jer su preko te firme, od državne firme htjeli da iznude 25 miliona maraka
Jer postoje dokazi da Hayat i Avdo Avdić surađuju sa srpskom obavještajnom agencijom BIA, i da sa njima ruše trenutnu vlast u državi.
video

#41030 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by video »

@A_A_AKCIJA
Novi kolaps EMIS sistema za upis u vrtiće: Odgovornost je na ministrici Hota-Muminović

https://rap.ort.ba/novi-kolaps-emis-sis ... -muminovic

U prijevodu - upisana pojedina djeca mimo EMIS sistema
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#41031 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by konektovan »

Ova Hota je zlo...
Jucer u skolu dosla potpisana odluka, da od 6 odjeljenja 4 mogu ici u skolu skijanja, a da ostala dva ne mogu..jer nema sredstava, previse odjeljenja?! :lol:
U skoli kazu da se to i prije desavalo (ja iskreno ne znam da jeste) i idu djeca po redoslljedu...tj. od prvog do cetvrtog odjeljenja..
E pa, neka mi neko objasni, da ovo nije komedija...?! :-)
A_A_AKCIJA

#41032 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

konektovan wrote: 18/02/2026 11:01 Ova Hota je zlo...
Jucer u skolu dosla potpisana odluka, da od 6 odjeljenja 4 mogu ici u skolu skijanja, a da ostala dva ne mogu..jer nema sredstava, previse odjeljenja?! :lol:
U skoli kazu da se to i prije desavalo (ja iskreno ne znam da jeste) i idu djeca po redoslljedu...tj. od prvog do cetvrtog odjeljenja..
Ako je istina, to je neviđena glupost.

Pa ima načina da se riješi bez razdvajanja djece
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#41033 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by konektovan »

A_A_AKCIJA wrote: 18/02/2026 11:09

Naravno da je istina, to nam je potvrdjeno sinoc na roditeljskom. Generalno, kakve sve dopise salje ministrica i ministatstvo skolama, je cirkus monthy python. :-)
A_A_AKCIJA

#41034 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

konektovan wrote: 18/02/2026 11:35
A_A_AKCIJA wrote: 18/02/2026 11:09

Naravno da je istina, to nam je potvrdjeno sinoc na roditeljskom. Generalno, kakve sve dopise salje ministrica i ministatstvo skolama, je cirkus monthy python. :-)
Evo i ovo smo riješili.

Kako sam i pretpostavljao, lažna informacija.

Neko je slagao da je došao dopis.
Direktorica škole potvrdila da Ministarstvo nije poslalo dopis ovakvog kretenskog sadržaja.

I nimalo me ne iznenađuje, jer sam jutros gledao laži koje se po zadatku šire roditeljskim Viber grupama na račun NiPa.

Ljudi, provjerite tri puta, ako zvuči kao nevjerojatno, vjerovatno jeste
muha_sa

#41035 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by muha_sa »

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#41036 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JoseMujica »

Konakovićev fan se autom zaletio u demonstrante, Dino istragu Tužilaštva nazvao "prljavom"
jel ima i jedan sarajevski diler, a da nije "blizak" NiP-u :?
drug_profi

#41037 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

Dileri su uvijek povezani sa vlasti.
Inače ne bi ovo bio raj na zemlji za njih.
HelaS

#41038 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by HelaS »

JoseMujica wrote: 20/02/2026 13:01
Konakovićev fan se autom zaletio u demonstrante, Dino istragu Tužilaštva nazvao "prljavom"
Najveće zapljene narkotika u BiH:

1. Operacija "Staza" (2022) - Preko 400 kg marihuane
Ovo se smatra jednom od najvećih akcija usmjerenih na organizovani kriminal. Zaplijenjeno je oko 400 kg marihuane (skanka). Akcija je sprovedena primarno na području Trebinja, Foče i drugih gradova, a meta je bila grupa koja je krijumčarila drogu iz Crne Gore u BiH i dalje ka EU.

Politički kontekst (2022):
Državni nivo (Vijeće ministara BiH): Predsjedavajući je bio Zoran Tegeltija (SNSD). Ministar sigurnosti bio je Selmo Cikotić (SDA).
Federacija BiH: Premijer Fadil Novalić (SDA), ministar unutrašnjih poslova Aljoša Čampara.
Republika Srpska: Premijer Radovan Višković (SNSD), ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač.

2. Zapljena kod Zenice (2023) - 52 kg kokaina
Jedna od najvećih pojedinačnih zapljena visoke čistoće u novijoj istoriji. Pronađeno je 52 kilograma kokaina u paketima skrivenim među kutijama banana koje su stigle iz Južne Amerike. Droga je pronađena u jednom skladištu u okolini Zenice.

Politički kontekst (2023):
Državni nivo: Predsjedavajuća Vijeća ministara Borjana Krišto (HDZ). Ministar sigurnosti Nenad Nešić (DNS).
Federacija BiH: Premijer Nermin Nikšić (SDP), ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak.
Republika Srpska: Premijer Radovan Višković, ministar unutrašnjih poslova Siniša Karan.

3. Doboj (2022) - 73 kg kokaina
Slično slučaju u Zenici, droga je stigla u pošiljci šećera/namirnica. Pripadnici MUP-a RS su u Doboju zaplijenili 73 kilograma kokaina koji je u BiH stigao iz Kolumbije preko luka u Evropi.

Politički kontekst: Vlast je bila ista kao u primjeru Operacije "Staza" (Tegeltija na nivou BiH, Višković u RS).

4. Akcija "Tebra" (2019) - 500 kg skanka
Šta i gdje: U saradnji sa agencijama iz regiona, zaplijenjeno je oko 500 kilograma marihuane (skanka). Dio zapljene se desio na širem području Čapljine i u pograničnim pojasevima.

Politički kontekst (2019):
Državni nivo: Prelazni period između Vijeća ministara Denisa Zvizdića (SDA) i Zorana Tegeltije. Ministar sigurnosti je bio Dragan Mektić (SDS).
Entiteti: Novalić (FBiH) i Višković (RS).
tramvajtrojka

#41039 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by tramvajtrojka »

Blizak nipu lik se slikao sa dinom na skupu SDA :lol: :lol: :mrgreen:
JoseMujica

#41040 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JoseMujica »

tramvajtrojka wrote: 21/02/2026 19:31
Blizak nipu lik se slikao sa dinom na skupu SDA :lol: :lol: :mrgreen:
što se mene tiče između NiP-a i SDA nema razlike

ti se tješi da ima
JoseMujica

#41041 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JoseMujica »

HelaS wrote: 21/02/2026 19:27
Najveće zapljene narkotika u BiH:

1. Operacija "Staza" (2022) - Preko 400 kg marihuane
Ovo se smatra jednom od najvećih akcija usmjerenih na organizovani kriminal. Zaplijenjeno je oko 400 kg marihuane (skanka). Akcija je sprovedena primarno na području Trebinja, Foče i drugih gradova, a meta je bila grupa koja je krijumčarila drogu iz Crne Gore u BiH i dalje ka EU.

Politički kontekst (2022):
Državni nivo (Vijeće ministara BiH): Predsjedavajući je bio Zoran Tegeltija (SNSD). Ministar sigurnosti bio je Selmo Cikotić (SDA).
Federacija BiH: Premijer Fadil Novalić (SDA), ministar unutrašnjih poslova Aljoša Čampara.
Republika Srpska: Premijer Radovan Višković (SNSD), ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač.

2. Zapljena kod Zenice (2023) - 52 kg kokaina
Jedna od najvećih pojedinačnih zapljena visoke čistoće u novijoj istoriji. Pronađeno je 52 kilograma kokaina u paketima skrivenim među kutijama banana koje su stigle iz Južne Amerike. Droga je pronađena u jednom skladištu u okolini Zenice.

Politički kontekst (2023):
Državni nivo: Predsjedavajuća Vijeća ministara Borjana Krišto (HDZ). Ministar sigurnosti Nenad Nešić (DNS).
Federacija BiH: Premijer Nermin Nikšić (SDP), ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak.
Republika Srpska: Premijer Radovan Višković, ministar unutrašnjih poslova Siniša Karan.

3. Doboj (2022) - 73 kg kokaina
Slično slučaju u Zenici, droga je stigla u pošiljci šećera/namirnica. Pripadnici MUP-a RS su u Doboju zaplijenili 73 kilograma kokaina koji je u BiH stigao iz Kolumbije preko luka u Evropi.

Politički kontekst: Vlast je bila ista kao u primjeru Operacije "Staza" (Tegeltija na nivou BiH, Višković u RS).

4. Akcija "Tebra" (2019) - 500 kg skanka
Šta i gdje: U saradnji sa agencijama iz regiona, zaplijenjeno je oko 500 kilograma marihuane (skanka). Dio zapljene se desio na širem području Čapljine i u pograničnim pojasevima.

Politički kontekst (2019):
Državni nivo: Prelazni period između Vijeća ministara Denisa Zvizdića (SDA) i Zorana Tegeltije. Ministar sigurnosti je bio Dragan Mektić (SDS).
Entiteti: Novalić (FBiH) i Višković (RS).
i Vučić se bori protiv konkurencije :lol:
orbita12

#41042 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by orbita12 »

Dino bi trebao Avazu zahvalnicu poslati jer mu besplatno rade kampanju hahah , bukvalno ovi sa Avaza nikad skontati da time nanose šteti samo sebi nikako Dini , samo pogledati komentare ispod njihovih članaka sve je jasno hah
anex
Nindža revizor
Grijem se na: čumur
Vozim: Scott i Kuga
Horoskop: imam

#41043 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by anex »

JoseMujica wrote: 21/02/2026 19:49
sumirprimus wrote: 21/02/2026 19:43 Djeci Mujo kuco stara sta je reci? Godisnji,ban.daza?
ma banuju me crveni termiti dok rečenicu napišem...ista gofna ko i zeleni :roll:

panika ih fata usljed mogućeg skidanja sa proraĆuna, pa ne trpe kritike...čak ni drugarske :lol:

sumir 2 sedmice za spam
Mujica trajno, nakupilo se svega.
muha_sa

#41044 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by muha_sa »

drug_profi

#41045 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

Reklo bi se neki bitni ljudi. :mrgreen:
muha_sa

#41046 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by muha_sa »

Elmedin Dino Konakovic
Kabiri potpiše Memorandum o saradnji sa kompanijom koja prodaje ukapljeni plin i kaže da će do kraja 2026. godine kupiti i uvesti velike količine kroz Južnu interkonekciju.
Kabiri nema pravo uvoza tako da je to nemoguće, a Južna interkonekcija do kraja 2026. godine ne može biti izgradjena.
Te cijevi kroz koje treba da prodje plin ne postoje i neće postojati do kraja 2026. godine.
Ne treba baš velika analiza da ovu vijest stavimo u isti folder sa onom kad je sarajevski poduzetnik prodao Vijećnicu strancu.
Povoljno.
Vijest je zanimljiva medijima, to razumijem, al’ opet ne razumijem ove političare narikače koji se svoje sjene plaše i samo kukaju.
Danas 17 stranica lošeg kvaliteta tanak Avaz to na naslovnici ima.
Dežurne narikače i Šćepo opet u akciji.
I opet naravno kriva Trojka.
I Dino 😀

Ispravak krivog navoda Dino :D nikakv poduzetnik nije tušno Vijecnicu vec stari prevarant Hajro Hastor :lol:
Kasnije tu legendu prislonili da je Damir Lisac prodo :D
muha_sa

#41047 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by muha_sa »

muha_sa

#41048 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by muha_sa »

Elmedin Dino Konakovic

Evo dva dana mi pažnju i statuse posvećuju čelni ljudi Pinka, a “saradnik” Fahro ih naravno uredno prenosi 😁
Ključnu stvar ne komentarišu niti su na nju odgovorili.
Zašto su izvještavali da smo na Markalama sami sebe ubijali?
Zašto u njihovom programu ne kažu da je u Srebrenici počinjen genocid, zašto ga negiraju?
Zašto su predvodili prljavu kampanju protiv usvajanja Rezolucije u UN-u?
Pink je od 2013. godine od BH Telecoma naplatio preko 30 miliona KM ‼️ za emitovanje svojih kanala.
Tih istih kanala na kojim je gazio naš ponos, pljuvao po našim svetinjama, izvrtao i negirao istine.
Kanala žutila, kanala skandala, kanala raznih farmi i sličnih događaja.
Da, za to su ga “patriote” plaćale cca 3 miliona KM godišnje ‼️‼️
Kaže Mitrović da bi došao da mi objasni “matematički sunovrat” ove odluke, ako bi mu garantovali sigurnost.
O sigurnosti u Sarajevu najbolje je govorio pokojni Đorđe Balašević, Mitrović koji kaže da voli i poznaje Sarajevo očigledno ne govori istinu, on Sarajevo ne poznaje.
A možda zbog toga što je ranije nalijetao na beskičmenjake i lažne, korumpirane “patriote” on ne shvata da naš ponos nema cijenu.
Bolesno je plaćati godišnje milione da naša djeca o nama u našim kućama slušaju notorne laži i neistine o stradanju našeg naroda.
A avion?
Taj avion je svakako kupio parama BH Telecoma, a mogao je za te pare kupiti još jedan ili čak dva.
Parama koje su mu dali oni koji su uništili državnu avio kompaniju i zbog toga mi po svoje ljude ne možemo poslati svoj avion, nemamo ga.
U konceptu beskičmenjaka i korumpiranih “patriota” avione ne treba da ima država nego razni Žeksi i Ščepe.
I nema u našem odnosu naravno ništa na nacionalnoj osnovi, nismo mi dali ni Mitrovićevim pajdašima Bošnjacima da iz BH Telecoma u sumnjivu offshore kompaniju izvuku 25 miliona KM.
Laži o nekom Šolaku, talovima i ugrađivanjima možda sa Fahrom da negdje razmijeni Žeks?
Zeljko Mitrovic upali kamere i zovi me da ti objasnim da izbacivanje šunda i kiča ne može imati negativne ekonomske efekte.
I da ti pojasnim zašto ponos nema cijenu.
I da ti kažem šta se desilo u Srebrenici.
I da ti kažem kako smo vas u UN-u pobijedili.
muha_sa

#41049 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by muha_sa »

muha_sa

#41050 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by muha_sa »

Post Reply