Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- no_sekirli
#41026 Re: Liverpool FC
Gini bez obzira kako ga mi vidimo, je lik koji veoma tesko gubi loptu, i u duelu i u pas igri. Na stranu sto kod nas igra vise defanzivno, a u repki ofenzivno, blize golu, ali neka netko navede 3 lopte koje je prosuo, a doveli su do gola protivnika.
Slazem se da je Ox trebao igrati od pocetka, i to umjesto Adema, koji ipak za divno cudo je odigrao solidnu tekmu veceras.
Raduje me sto imamo ipak sirinu, i sto i igraci sa klupe nekada odrade preokret.
Previse je utakmica, svaki igrac treba hvatati svoj dio slave. I za sada tako i ide, zbog toga smo favoriti u svim takmicenjima koje igramo.
Slazem se da je Ox trebao igrati od pocetka, i to umjesto Adema, koji ipak za divno cudo je odigrao solidnu tekmu veceras.
Raduje me sto imamo ipak sirinu, i sto i igraci sa klupe nekada odrade preokret.
Previse je utakmica, svaki igrac treba hvatati svoj dio slave. I za sada tako i ide, zbog toga smo favoriti u svim takmicenjima koje igramo.
- AmiĐa_Idriz
#41027 Re: Liverpool FC
I bolje što nije, kockanje sa žutim nije trebalo.todd_smith wrote:Mene je vise iznenadilo sto nije Fab poceo. On ima tu lootu iz daljine, taj zadnji pas koji niko osim trenta nema u ekipi
- Ajant
#41028 Re: Liverpool FC
Meni se Guendouzi čini kao idealan igrač za Kloppov sistem, nadam se da će nekako naći put do Liverpoola.BHF_Manijak wrote:Pa shvatam ja to, nisam idiot, ne ocekujem da dovede nekoga tipa Iniesta ili Xavi, jer se apsolutno ne uklapaju u taj sistem koji Klopp igra, medjutim ima li za taj sistem iko bolji od Lallane ili Ginija ili su oni san snova i jedini igraci za Kloppov sistem?zomri wrote:Ma dobri su svi za ovaj sistem koji igramo. Imaš dva beka koji idu gore dole i još da imaš lepršavce u vezi? Ne ide.
Ma joj ne da mi se više ponavljati na tu temu.
ps. evo pepa da pojasni šta je igra liverpoola što mnogi možda ne vide https://telesport.telegram.hr/na-prvu/p ... bez-lopte/
zar je toliko teško shvatiti da je u ovom liverpoolu pressing najveći i najbolji playmaker kojeg možemo imati?
- MyTao
#41029 Re: Liverpool FC
Od sad pa do kraja sezone sve glasove dajem Maneu, Trentu i Fabinhu.
- BHF_Manijak
#41030 Re: Liverpool FC
Jebo glasove drug, navrati ti nama onako cesce i javi se!MyTao wrote:Od sad pa do kraja sezone sve glasove dajem Maneu, Trentu i Fabinhu.
Gdje je Origi zaigrao kad je usao? Opet na krilu ili se sad sjetio da ga u spic gurne? I interesuje me da li ga je ikad iko od novinara tamo pitao sto ga uvijek na krilo gura, iako se ubio za 9-ku!
Nije mi fakat jasno kako od one djece, koja su fakat talentovana, ne moze sansu dobiti. Jones mali, Brewster ili Elliot. Bar na frku trku nesto da naprave, djecu su eksplozivna, imaju vic u igri. Eno sta Chelsea radi sa svojom djecom, mali Abraham je bombonica, ali ne mozes ga dovesti.
- AmiĐa_Idriz
#41031 Re: Liverpool FC
Jebeni forum 
Lallana will be offered a new deal by Liverpool but could be set for a move away in January if clubs step up their interest when the transfer window re-opens. [@JPercyTelegraph]
- AmiĐa_Idriz
#41032 Re: Liverpool FC
Liverpool practice the improbable in training.
I guess that increases the possibility of late comebacks like the one on Saturday.
- BHF_Manijak
#41034 Re: Liverpool FC
E cuj sa Lallanom da produze... Bas su imbecili stare mi.
Ne d'o Bog pojacat kadar.
Ne prizeljkujem majke mi niciju povredu, ali bas bi bilo interesantno vidjeti ofanzivni dio bez jednog ili cak dvojice od ovog trojca na jedno mjesec i po-dva. Pa to bi raspad epskih razmjera bio...
Hajd ovako se zakrpe utakmicu-dvije s Origijem, pa kontaju moze, to je to.
Ne d'o Bog pojacat kadar.
Ne prizeljkujem majke mi niciju povredu, ali bas bi bilo interesantno vidjeti ofanzivni dio bez jednog ili cak dvojice od ovog trojca na jedno mjesec i po-dva. Pa to bi raspad epskih razmjera bio...
Hajd ovako se zakrpe utakmicu-dvije s Origijem, pa kontaju moze, to je to.
-
todd_smith
#41035 Re: Liverpool FC
Pa Barcu su razapeli bez trojice 
- AmiĐa_Idriz
#41036 Re: Liverpool FC
- U momentu kad je Origi ušao nije se znalo ni ko pije ni ko plaća, svi su se trpali gdje su stigli mada je čini mi se Origi bio nešto bliže golu, dok Bobby recimo gotovo nikako nije bio u 16.BHF_Manijak wrote:
Gdje je Origi zaigrao kad je usao? Opet na krilu ili se sad sjetio da ga u spic gurne? I interesuje me da li ga je ikad iko od novinara tamo pitao sto ga uvijek na krilo gura, iako se ubio za 9-ku!
Nije mi fakat jasno kako od one djece, koja su fakat talentovana, ne moze sansu dobiti. Jones mali, Brewster ili Elliot. Bar na frku trku nesto da naprave, djecu su eksplozivna, imaju vic u igri. Eno sta Chelsea radi sa svojom djecom, mali Abraham je bombonica, ali ne mozes ga dovesti.![]()
- Neće se žuriti sa mlađarijom očito. Što možda i nije loše, treba to malo tempirati.
Što se tiče sutrašnje utakmice, Milner i Fabinho se vraćaju u startnih 11 a Hendo odmara. Znači protiv Citya izvjesno Fabinho - Henderson - Gini.
- Gandalf
#41037 Re: Liverpool FC
zar je moguće da bi neko kupio Adema
nadam se njegovom skorom odlasku, best wishes 
- Edin H.
#41038 Re: Liverpool FC
U to ime da ponovimo gradivoAmiĐa_Idriz wrote:
Što se tiče sutrašnje utakmice, Milner i Fabinho se vraćaju u startnih 11 a Hendo odmara. Znači protiv Citya izvjesno Fabinho - Henderson - Gini.
Last edited by Edin H. on 04/11/2019 21:34, edited 2 times in total.
- BHF_Manijak
#41039 Re: Liverpool FC
Ox ga pusi ocito, iako je u solidnoj suterskoj bar formi... Nidje veze. Kad su ti sabijeni u 16m nekad i pomaze sut van 16.AmiĐa_Idriz wrote:- U momentu kad je Origi ušao nije se znalo ni ko pije ni ko plaća, svi su se trpali gdje su stigli mada je čini mi se Origi bio nešto bliže golu, dok Bobby recimo gotovo nikako nije bio u 16.BHF_Manijak wrote:
Nije mi fakat jasno kako od one djece, koja su fakat talentovana, ne moze sansu dobiti. Jones mali, Brewster ili Elliot. Bar na frku trku nesto da naprave, djecu su eksplozivna, imaju vic u igri. Eno sta Chelsea radi sa svojom djecom, mali Abraham je bombonica, ali ne mozes ga dovesti.![]()
- Neće se žuriti sa mlađarijom očito. Što možda i nije loše, treba to malo tempirati.
@Todde, rekoh mjesec-mjesec i po. Zamisli da im fale k'o sto je Cityu De Bruyne, pa Fernandinho, pa ovaj, pa onaj...
- AmiĐa_Idriz
#41040 Re: Liverpool FC
Nije Ox još 100% spreman, sam je neki dan izjavio da još prolazi neke tretmane pred svaki trening i utakmicu.
- HarunKovac
#41041 Re: Liverpool FC
Valj'o bi s klupe, al nece sigurno uci protiv citya ako ne budemo gubiliAmiĐa_Idriz wrote:Nije Ox još 100% spreman, sam je neki dan izjavio da još prolazi neke tretmane pred svaki trening i utakmicu.
- drug_profi
#41042 Re: Liverpool FC
Pod tim uslovima, nek ne ulazi onda.... 
- AmiĐa_Idriz
#41044 Re: Liverpool FC
Kaže Doyle da treba očekivati Elliotta i Jonesa u protokolu večeras.
- zomri
#41045 Re: Liverpool FC
Uf kakav bekhend Kloppa Pepu na pressici

Klopp on Guardiola' comments
“I couldn’t really believe it to be honest & then I saw it. I am not sure if Pep spoke in that moment about Sadio or the team - both is not too nice. I am not too sure if I want to put oil on the fire. And I promise not to mention tactical fouls..."
-
todd_smith
#41046 Re: Liverpool FC
Pep je hinja kad je nervozan
cak i onaj potez sa loptom i trenerom Southamptona
a da njemu neko to uradi, placipicka bi odmah postao
cak i onaj potez sa loptom i trenerom Southamptona
a da njemu neko to uradi, placipicka bi odmah postao
- zomri
#41047 Re: Liverpool FC
Ma realno ne može niko sa Kloppom u sali za press konferencije. Kad Mourinho nije mogao, ne znam šta drugi pokušavaju 
- AmiĐa_Idriz
#41048 Re: Liverpool FC
Dobra mu je i ona "I'm not in Man City mood"zomri wrote:Uf kakav bekhend Kloppa Pepu na pressici![]()
![]()
![]()
“I couldn’t really believe it to be honest & then I saw it. I am not sure if Pep spoke in that moment about Sadio or the team - both is not too nice. I am not too sure if I want to put oil on the fire. And I promise not to mention tactical fouls..."![]()
![]()
- zomri
#41049 Re: Liverpool FC
AmiĐa_Idriz wrote:Dobra mu je i ona "I'm not in Man City mood"zomri wrote:Uf kakav bekhend Kloppa Pepu na pressici![]()
![]()
![]()
“I couldn’t really believe it to be honest & then I saw it. I am not sure if Pep spoke in that moment about Sadio or the team - both is not too nice. I am not too sure if I want to put oil on the fire. And I promise not to mention tactical fouls..."![]()
![]()
ma ja, genk prvo pa sve ostalo. pep hinjski prebacuje pritisak na mane-a i liverpool ali neće mu proći.