Hakiz wrote:
Moraju se i starima dokazivati.
Ako budu kao kompanije koje pogodnosti daju novim korisnicima da bi ih privukli, a stare korisnike smatraju već ulovljenim i njih ignorišu pri davanju pogodnosti, stari korisnici će otići konkurenciji. A kada novi korisnici vide da stari odlaze i još čuju razloge odlaska, onda...
Vjerovatno je da imaš pravo.
Ali mislim da kategorije stari i novi, ne mogu biti kriterij...Samo se mogu dijeliti na provjerene pravovjerne... i neprovjerene "pravovjerne" Navodnicke sam stavio baš zato jer su neprovjereni....
Činjenica da su ovi iz druge skupine uvijek rizična kategorija... jer mogu biti pouzdani kao vrbov direk.
Ukoliko im se daju prevelika ovlaštenja bez prethodne provjere i dokazivanja, mogu napraviti veliku štetu.
Ranije sam već govorio... nema na liste i u stranačko rukovodstvo bez min. dvije godine stažiranja u stranci na poslovima aktivizma.
Ali ne na šupljiranju, jer na jeziku niko nikada nije dobio žulj. Priznajem samo rane dobijene u direktnoj bezrezervnoj borbi, prsa u prsa, bez rezervnog položaja.
Ja sam član 11 godina i ne mislim da bi mi iko trebao vjerovati na bjanko.
Ni ja nikome ne vjerujem bez provjere.
Činjenica je da ima i određeni broj takvih. Malo bi da se pojebu, al da im ne uđe.
Činjenica je i da NS nema konkurenciju u koju možeš preci bez gaženja principa i dostojanstva.
A da sve ostale imaju.
Kao i da je NS, kao najbrže rastuča stranka, mnogima poželjna turistička destinacija za ostvarenje svojih neispunjenih snova i želja.