S kim, mozda sa "jebat cemo vam mater kad - tad", "oni(ubaci po potrebi nesrpski narod na cijem forumu trenutno ne pisem) su narod bez historije, kulturnohistorijskih spomenika..." ?славянин wrote:Mislim nazalost da zapravo i postaje tako ... i ja sam dijelio misljenje da je moguce doci do nekog “konsenzusa” primirenja i tako .. ali sve sluto na to da nema od toga nista.General War wrote:Sto je simpaticno kad se skupe ko kanarinci pocnu da cvrkucu dok ne isprovociraju...vidio sam ja to jos jucer.![]()
Samo tako, razbjezali se po svijetu, pa sa distance kenjaj o pravovjernosti...![]()
Cestitam, ubjedili ste jos jednog u ono sto nije mislio da je bas tako
Evo od sebe cu poci , napisem nesto sto nije niz dlako nekim nacionalistickim idejama kod Bosnjaka - vec me regularno zovu cetnik i vlah
Dešavanja u Srbiji
- LBVIEW
#41001 Re: Dešavanja u Srbiji
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#41002 Re: Dešavanja u Srbiji

ovo su oni sto pale, pljackaju, siluju a u skupstinskim klupama su sveci i mitropoliti... naravno na Ćelu drzave nacisticki podstrekac ubijanja, pljacki i silovanja, aKa piĆkousti... Jopet ce vas bombardovat, ruska guberija za veke vekova... odo donjet ikonu s tavana
- mO k3
#41003 Re: Dešavanja u Srbiji
znam ja nas , jebo ti nas ...славянин wrote:Ovo je meni najkraci i najbolji opis nasih naroda![]()
- General War
#41004 Re: Dešavanja u Srbiji
Sve isto drustvo i nacin komunikacije, jedno je oprecno misljenje (zivimo u drugim sredinama i drugacije izlozeni medijima), a drugo je izdrkjavanje po neistomisljenicima.славянин wrote:Mislim nazalost da zapravo i postaje tako ... i ja sam dijelio misljenje da je moguce doci do nekog “konsenzusa” primirenja i tako .. ali sve sluto na to da nema od toga nista.General War wrote:Sto je simpaticno kad se skupe ko kanarinci pocnu da cvrkucu dok ne isprovociraju...vidio sam ja to jos jucer.![]()
Samo tako, razbjezali se po svijetu, pa sa distance kenjaj o pravovjernosti...![]()
Evo od sebe cu poci , napisem nesto sto nije niz dlako nekim nacionalistickim idejama kod Bosnjaka - vec me regularno zovu cetnik i vlah
- pici
#41005 Re: Dešavanja u Srbiji
славянин wrote:Ovo je meni najkraci i najbolji opis nasih naroda![]()
kratko i jebitaČno
- insomnia78
#41006 Re: Dešavanja u Srbiji
Jes. Svi smo isti. Ko nas bre zavadiGeneral War wrote:Sve isto drustvo i nacin komunikacije, jedno je oprecno misljenje (zivimo u drugim sredinama i drugacije izlozeni medijima), a drugo je izdrkjavanje po neistomisljenicima.славянин wrote:Mislim nazalost da zapravo i postaje tako ... i ja sam dijelio misljenje da je moguce doci do nekog “konsenzusa” primirenja i tako .. ali sve sluto na to da nema od toga nista.General War wrote:Sto je simpaticno kad se skupe ko kanarinci pocnu da cvrkucu dok ne isprovociraju...vidio sam ja to jos jucer.![]()
- славянин
#41007 Re: Dešavanja u Srbiji
Opet se treca udarna francuska brigada javlja vidim 
- pici
#41008 Re: Dešavanja u Srbiji
jel ponjeo prdCenik zastavu na referisanje piČkoustom...
- General War
#41009 Re: Dešavanja u Srbiji
Ne, @erotika je benigniji od tebeinsomnia78 wrote: Jes. Svi smo isti. Ko nas bre zavadi
- mO k3
-
4L0n3
#41011 Re: Dešavanja u Srbiji
Jah sto mozete srat ljudi moji, ovo je nevidjeno.. elem ontopic:
vidim danas da su srbijanci organizovali kvalitetan protest, svaka im cast ne bi ni nama nista falilo da se i nas iskupi jedno 40ak hiljada, al meni je lakse srat po forumu nego izac na ulicu pajel budimo realni
vidim danas da su srbijanci organizovali kvalitetan protest, svaka im cast ne bi ni nama nista falilo da se i nas iskupi jedno 40ak hiljada, al meni je lakse srat po forumu nego izac na ulicu pajel budimo realni
- General War
#41012 Re: Dešavanja u Srbiji
Nema aviona sa kruznom linijom, sad bi se oni skupili4L0n3 wrote:Jah sto mozete srat ljudi moji, ovo je nevidjeno.. elem ontopic:
- славянин
#41013 Re: Dešavanja u Srbiji
Samo nek se ne puca , nargile i hljeba4L0n3 wrote:Jah sto mozete srat ljudi moji, ovo je nevidjeno.. elem ontopic:
-
4L0n3
#41014 Re: Dešavanja u Srbiji
General War wrote: Nema aviona sa kruznom linijom, sad bi se oni skupili

-
4L0n3
#41015 Re: Dešavanja u Srbiji
pa ne moze biti problem sto ce nam omladina hljeb zaradjivat u njemackoj ako ce braniti suverenost drzave po forumima poslije posla pajelславянин wrote: Samo nek se ne puca , nargile i hljebaveci problem Kosovo i njihova svadja sa Srbijom nego sto ce nam sada se pokupiti pola omladine i put pod noge ..
- General War
#41016 Re: Dešavanja u Srbiji
4L0n3 wrote:General War wrote: Nema aviona sa kruznom linijom, sad bi se oni skupili
- General War
#41017 Re: Dešavanja u Srbiji
Koliko su na forumu, da bog da da i na poslu brane "jedinu nam".4L0n3 wrote:pa ne moze biti problem sto ce nam omladina hljeb zaradjivat u njemackoj ako ce braniti suverenost drzave po forumima poslije posla pajelславянин wrote: Samo nek se ne puca , nargile i hljebaveci problem Kosovo i njihova svadja sa Srbijom nego sto ce nam sada se pokupiti pola omladine i put pod noge ..
- LBVIEW
#41018 Re: Dešavanja u Srbiji
Sad je samo bio nedvosmislen, inace je istu spiku o " naplacivanju racuna Albancima" guslao od samog pocetka. I da ja kontam kako meni misli drugacije, de bolan.General War wrote:Ja, neko ga ubacio da ovdje da bude pod moraLBVIEW wrote:Ubijedjen je taj jos od vrtica, samo se dobro maskirao.General War wrote:Sto je simpaticno kad se skupe ko kanarinci pocnu da cvrkucu dok ne isprovociraju...vidio sam ja to jos jucer.![]()
Sto nikog drugog ne isprovociraju da zaurla "jebat cemo vam majku kad - tad"? Mani suplje.![]()
Mogao je jednostavno na "svoj forum" kao i vi sto ovdje pravite pa se nazivajte; ti meni vojvodo a ja tebi serdare.
Jedno je razgovor, drugo podjebavanje, a trece provociranje dok ne prekipi, a to se bas desilo sa @erotikom.
- Ommadawn
#41019 Re: Dešavanja u Srbiji
Niko ga nije provocirao, svi smo samo iznosili svoje mišljenje a to što se on sam zapleo u svoju mrežu je njegov problem.
Mogu i ja otići na srbijanski ili hrvatski forum i bistriti politiku o BiH ali moram računati na to da će se naći par budala koji će mi prišivati etikete poput balije, Turčina, vehabije, ustaše, partizana, handžarca, naivnog Bošnje i slično. Na meni je da li ću se identifikovati sa tim etiketama ili pustiti budale da melju po svom.
On spremio 250 paketića za djecu Kosova da nam dokaže da je human. Sve je okej da ti paketići nisu namjenjeni samo za srpsku djecu.
Spremi 250 paketića za djecu bilo koje nacije i tad bi mu svako rekao - aferim momčino!
Al’ kurac... Nek se Šiptari izjedu od muke dok se srpska deca naslađuju poklonima. Ejs...
Mogu i ja otići na srbijanski ili hrvatski forum i bistriti politiku o BiH ali moram računati na to da će se naći par budala koji će mi prišivati etikete poput balije, Turčina, vehabije, ustaše, partizana, handžarca, naivnog Bošnje i slično. Na meni je da li ću se identifikovati sa tim etiketama ili pustiti budale da melju po svom.
On spremio 250 paketića za djecu Kosova da nam dokaže da je human. Sve je okej da ti paketići nisu namjenjeni samo za srpsku djecu.
Spremi 250 paketića za djecu bilo koje nacije i tad bi mu svako rekao - aferim momčino!
Al’ kurac... Nek se Šiptari izjedu od muke dok se srpska deca naslađuju poklonima. Ejs...
- Matzan
#41020 Re: Dešavanja u Srbiji
4L0n3 wrote:Jah sto mozete srat ljudi moji, ovo je nevidjeno.. elem ontopic:
Što bi protestovali?
Tek završili izbori, još uvijek se formira demokratski izabrana vlast, nove snage dolaze...
Uglavnom, promjene se dešavaju.
Za razliku od Srbije gdje je zapelo još u 90-ima. Najblaže rečeno.
- Matzan
#41021 Re: Dešavanja u Srbiji
Poenta je bila nešto drugo.Ommadawn wrote:Niko ga nije provocirao, svi smo samo iznosili svoje mišljenje a to što se on sam zapleo u svoju mrežu je njegov problem.
Jadni Srbi, ugroženi na svakom pedlju kugle zemaljske, ne znate vi u kakvim uslovima ta deca žive isl.
- славянин
#41022 Re: Dešavanja u Srbiji
Ovim da te odmah otpisem za bilo kakav pokusaj diskusijeMatzan wrote:4L0n3 wrote:Jah sto mozete srat ljudi moji, ovo je nevidjeno.. elem ontopic:
Što bi protestovali?
Tek završili izbori, još uvijek se formira demokratski izabrana vlast, nove snage dolaze...
Za razliku od Srbije gdje je zapelo još u 90-ima. Najblaže rečeno.
Sto se tice paketica i pomoci - dali su znaci nacionalisti,fasisti svi oni koji su slali pomoc za jetime ili djecu Bosnjake/Muslimane ?? Dali je fasizam onda merhamet i tako ???
- Helikopter
#41023 Re: Dešavanja u Srbiji
Prvo, kosovske vlasti su besplatno dali i daju Srbima sve proizvode, koji su im potrebni na sjeveru Kosova, nakon uvodjenja sankcija od 100%.Ommadawn wrote:Niko ga nije provocirao, svi smo samo iznosili svoje mišljenje a to što se on sam zapleo u svoju mrežu je njegov problem.
Drugo, Srbija nije davala nikakvu humanitarnu pomoc Srbima na sjeveru Kosova, nego je debelo zaradjivala na tim istim Srbima, prodavajuci im njihove razno-razne proizvode iz Srbije, sto na bjelo sto na crno. Dobar dio mafijasa Srba iz Srbije i Kosova se dobro obogatio na tim istim Srbima, i zato im je sada frka, kako su im sankcije zajebale tako unosan posao.
- Matzan
#41024 Re: Dešavanja u Srbiji
славянин wrote:Ovim da te odmah otpisem za bilo kakav pokusaj diskusijeMatzan wrote:4L0n3 wrote:Jah sto mozete srat ljudi moji, ovo je nevidjeno.. elem ontopic:
Što bi protestovali?
Za razliku od Srbije gdje je zapelo još u 90-ima. Najblaže rečeno.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto se tice paketica i pomoci - dali su znaci nacionalisti,fasisti svi oni koji su slali pomoc za jetime ili djecu Bosnjake/Muslimane ?? Dali je fasizam onda merhamet i tako ???
Neozbiljan si za bilo kakvu normalnu diskusiju.
Niko nije kritikovao njegov potez, naprotiv, većina (pa i moja malenkost) mu je čestitala na toj ljudskoj gesti.
Ali kukanje i jadikovanje nad zlom sudbinom srpske djece na Kosovu je nešto što se gusla od Gazimestana '89 pa naovamo. A lijepo je rekao naš pametni narod: "Ko kuka, iskuka!"
- славянин
#41025 Re: Dešavanja u Srbiji
Uticaj masmedija je itekako prisutan , recimo status srba na kosovo je slican onom kao Bosnjaka u RS-u.Srbija je sama tome kriva ali licne geste humanosti ne treba pripisivati propagandi i nacionalizmu.Mislim da Young nije pokazao stavove fasista cetnickih korijena ali djaba covjeku skacete na glavu.Doduse kao sto rekoh.. o cemu ja pricam pa i mene cetnikom nazivaju.Matzan wrote:
Neozbiljan si za bilo kakvu normalnu diskusiju.
Niko nije kritikovao njegov potez, naprotiv, većina (pa i moja malenkost) mu je čestitala na toj ljudskoj gesti.
Ali kukanje i jadikovanje nad zlom sudbinom srpske djece na Kosovu je nešto što se gusla od Gazimestana '89 pa naovamo. A lijepo je rekao naš pametni narod: "Ko kuka, iskuka!"