Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I ove smo pregazili, ali znak za uzbunu je taj sto nam je obrana postala slaba tacka. Slabo se prate igraci do kraja, olako se vjeruje u offside zamke. Iz prekida smo totalno bezopasni.
Pozitivno je to sto nema predaje do zadnje sekunde i sto svi igraci mogu igrati cini mi se 3 sata na maximali.
Zabrinjava me malo nestanak Firmina u zadnje vrijeme. Hrabro od Kloppa sto je Salaha izveo bas kad je trebalo, do sada to nije bio cest slucaj.
Idemo dalje, jos malo i titula
Ps. komplet vezni red je odron, Henderson, Lalana, Keita nemaju šta tražiti u ovoj ekipi, ni na klupi, vezni red čim prije osvježiti sa bar jednim ofanzivnim veznim i većom minutažom za Jonesa, stvarno ne razumijem kakve Klopp to partije očekuje od Lalane i comp.
no_sekirli wrote:Izvini Amidza, ali ne mogu se s tobom sloziti.
Frajer mi izgleda tako prepadnut na terenu, isto da ja izidjem na Anfield.
Pa pošteno, ne bi valjalo ni da se svi slažemo u svemu
Meni je dovoljno bilo vidjeti koliko je lopta dobila okomitiju kretnju ulaskom njega i Oxa, nije se samo tražilo rješenje preko Trenta i Andya bjesomučnim silovanjem lopte. Naravno da Naby treba još u 1000 stvari napredovati, ali već sada može biti itekako koristan. Drago mi je da je bez ozbiljnije povrede prošao protiv Arsenala.
Protiv Citya, da se mene pita, poslao bih Ox - Fab - Gini vezu.
Ma smijesno je vise potencirati koliko su pojedini igraci nedorasli igranju za klub koji ima sampionske ambicije.
Lallane ja za ovakve Ville, Norwicha i slicnih otpadaka. Wijnaldum za malo jace ekipe, tipa Wolves, Crystal Palace itd...
Henderson da nije mrtvi Englez ne da ne bi trake nikad vidio na ruci, nego ni Anfielda.
Sve su to poluigraci, koje ovaj iz nekog sado-mazo razloga gura evo godinama, umjesto da se pojaca!
Kad vidjeh Lallanu u prvoj, zlo mi bi. Kiks u najavi, ali eto na kraju se uz nafaku izvukose. Taj frajer na izlaznim vratima kluba evo 2 godine, ali iz nekog razloga jos je tu i to dobije sansu od prve minute. Strasno.
I koji qrac Ox nije poceo danas, kada se dohvizao koliko toliko. Neko ko ti sa distance moze ugroziti odbranu postavljenu u 2 bloka. Nijednog jebenog sutera u ekipi nemas osim njega. Al' jok, silus sa mrtvim Hendersonom i Wijnaldumom dok ne poginu!
Wijnaldum jeste beskoristan, bar meni u ovakvim utakmicama gdje se napada bunker. Mada, u malo jačim, žešćim utakmicama gdje se očekuje da i protivnik napadne je itekako koristan i valja ga imati na terenu.
AmiĐa_Idriz wrote:Wijnaldum jeste beskoristan, bar meni u ovakvim utakmicama gdje se napada bunker. Mada, u malo jačim, žešćim utakmicama gdje se očekuje da i protivnik napadne je itekako koristan i valja ga imati na terenu.
To je Amidja backup igrac, dakle kojeg ne planiras koristiti u 40+ utakmica u sezoni. Da je Gini klupiran i da "nekad valja" sve bi OK bilo, ali ti na njemu i slicnim gradis igru, to je vec problem. Ne moze ti takav igrac biti nosilac veznog reda, jednostavno nije taj kalibar. Nijedan od njih u vezi. Fabinho naginje ka top klasi, ostali ni sjena!
Nije Klopp nikad ni furao neke klasne, potkovane veznjake. Bitno je da znaju kako trčati. Ni ne čudi što je relativno lako pustio Coutinha (da se njega pitalo prodalo bi ga se odma onog ljeta).
Sto se Ginija tice, cesto je odron, ali izvadio nas je protiv
Shefielda, i svi zaboravimo da je Barsi dva uvalio, dakle kad je najvise trebalo. Al dobro, i Klopp preserava, on i Lallana prirodno igrali ofanzivnog veznog, on ih na sesticu stavi
A Salah ima cesto pad forme, ali opet na kraju sezone ima najvise golova i asistencija, i sad ce tako bit
Nekako sam vjerovao da nece izgubiti i taj gol u 87. minuti me uopste nije iznenadio. Jesam viknuo, jesam se obradovao, ali ne i iznenadio. Znao sam da ce doci.
A onda sam vidio lica jednih i drugih i shvatio sam da je pitanje drugog samo stvar vremena. Samo da ga bude dovoljno. I bilo je.
Ovo je sampionska ekipa, kao i proslogodisnja. Ono sto su uradili u prethodnoj kampanji i ovo sto rade sad je vrijedno naslova.
Slabašno prvo poluvrijeme ali puno bolji nastavak i apsolutno zaslužena pobjeda.
Nisam registrirao gol Ville, jesu bili u zaleđu ili?
Odlična utakmica Trenta danas, bez sumnje najbolji naš igrač na terenu.
Sad se spremiti za City, bit će puno bolje s Fabinhom u vezi i atmosferom na Anfieldu.
Gol Ville cist ko suza. Strijelac nije bio u ofsajdu.
Gol Firmina koji je ponisten, niej bio iz ofsajda, ali jebo ti engleske sudije i njihovo tumacenje VARa
zar je toliko teško shvatiti da je u ovom liverpoolu pressing najveći i najbolji playmaker kojeg možemo imati?
Pa shvatam ja to, nisam idiot, ne ocekujem da dovede nekoga tipa Iniesta ili Xavi, jer se apsolutno ne uklapaju u taj sistem koji Klopp igra, medjutim ima li za taj sistem iko bolji od Lallane ili Ginija ili su oni san snova i jedini igraci za Kloppov sistem?
zar je toliko teško shvatiti da je u ovom liverpoolu pressing najveći i najbolji playmaker kojeg možemo imati?
Pa shvatam ja to, nisam idiot, ne ocekujem da dovede nekoga tipa Iniesta ili Xavi, jer se apsolutno ne uklapaju u taj sistem koji Klopp igra, medjutim ima li za taj sistem iko bolji od Lallane ili Ginija ili su oni san snova i jedini igraci za Kloppov sistem?
I mene to ljuti, ne očekujem a i ne želim povratak Kutinja ili igrača tog tipa ali zar su Kloppu jedini veznjaci na svijetu koji se uklapaju u sistem Lalana i Henderson, Milnera da ni ne spominjem jer on je za ovu dvojicu Seedorf i Kaka u jednom
AmiĐa_Idriz wrote:Wijnaldum jeste beskoristan, bar meni u ovakvim utakmicama gdje se napada bunker. Mada, u malo jačim, žešćim utakmicama gdje se očekuje da i protivnik napadne je itekako koristan i valja ga imati na terenu.
To je Amidja backup igrac, dakle kojeg ne planiras koristiti u 40+ utakmica u sezoni. Da je Gini klupiran i da "nekad valja" sve bi OK bilo, ali ti na njemu i slicnim gradis igru, to je vec problem. Ne moze ti takav igrac biti nosilac veznog reda, jednostavno nije taj kalibar. Nijedan od njih u vezi. Fabinho naginje ka top klasi, ostali ni sjena!