Rodžer o Pattonu
Isti režiser je režirao i Papillon, a on dere. Dakle:
Pink Movies 09.00.

The Boss i dokumenatarac o njemu. Ispričan vlastitim riječima.
HRT2 23.30.

Film na TV-u
Moderator: _BataZiv_0809

Njegovi i Workingman's death i Megacities su fenomenalni...johnnykola wrote:Baš sam jučer bacio oko.markioni wrote:da li neko ima preporuku za pogledat sta na ovom pravo ljudski festivalu?
http://pravoljudski.org/2017/wp-content ... am_web.pdf
Među top tri dokumentarca koja sam u životu pogledao je:
Muzika u filmu je (i dodatno naglašava svu fantastično prikazanu agonijužena) fenomenalna.
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... D2B03D04D3
A film, nevjerojatno nešto. Segment filma u Faridpuru u Bangladešu je...
Jednostavno, moraš pogledati.
Film je prikazan u okviru programa New Currents na 18. SFF-u
2012. godine. Iz kataloga:
E sad, taj film nije na programu PLJ-a, nažalost.
Ali zato jeste:
Veći prikaz:
https://i.imgur.com/n6V2ar6.png
Radi se o filmu na kojem je radio režiser Whore's Glory.
Umro je 2014. godine. Montažerka koja je radila s njim
dovršila je film. Mogao bi valjati jer Glory je nešto nevjerojatno.
Film će se prikazati sutra (četvrtak):
Sklop je negdje u Radićevoj, možeš ih naći na Fejsu.
Ako odeš, javi kakav je film.
Hvala; ovo gledam večeras...johnnykola wrote:
The Boss i dokumenatarac o njemu. Ispričan vlastitim riječima.
HRT2 23.30.
Film na TV-u

I mislio sam da jesu, evo ti potvrđuješ. Moram ih pogledati onda. Nema na čemu vizavi Šefa.King_Eric wrote:
Njegovi i Workingman's death i Megacities su fenomenalni...
PlayItCoolowski wrote:Gledao sam ovaj...
Meni se svidio jer nosi dosta jaku poruku. Svi ljudi su isti. Sistem ih pravi drugacijima. A ni mi nismo svjesni koliko smo zavisni i kotrolirani od sistema... Kada vidimo covjek u uniformi policajca, doktora... Ni mi nismo isti. Odmah budimo predrasude, strahove... Postavljamo se drugacije. A zaboravljamo da bez svih uniformi, odijela i oznaka, svi smo mi isti... (malo za topic Filozofija)

Nurudin wrote:Jel' se meni čini ili je ovo bila godina baš loših filmova...ništa za izdvojiti
Ijope trojmatik ekspiriencis ili me zafrkavaš. Blejd raner i domaći Čovek-žaba.nema me tamo wrote:haha ko papagaj, a nisam ni skonto samo kucam ko zombi..
Blejd, žaba?
Pa ti ne gledaš novo ništa
Protabiriću još malo taj spisak ali iz par naslova vidim da govoriš o holivudskim akcijskim filmovima u kojima se ispali 365 metakanema me tamo wrote:Nurudin wrote:Jel' se meni čini ili je ovo bila godina baš loših filmova...ništa za izdvojiti
Get Out
Shot Caller
Logan
Baby Driver
Okja
Dunkirk
John wick 2
Wind river
Ingrid goes west
Kingsman 2
Eto na prvu što valja
Ima ih jos
Kakava Parada, Žaba je filmčina:nema me tamo wrote:A mislio sam da govoris za njega samo da provjerim u kinu si gledao dvicu?
A vjeruj krenuo sam Blejda gledat i to prvi put nedavno stalno sam ga preskakao i ugasim cini mi se nakon pola sata nisam mogao..
U međuvremenu je izletio drugi dio i evo skinuo ga opet na kompjuter prvi dio i cim izleti dobar snimak za drugi gledam oba u komadu.
Od domacih sam sve pogledao što valja ima li išta dobro da su snimili u zadnjih eto 10 godina?
Jedino se u onu paradu dalo para ovo sve ostalo sitniš neki od produkcija.
samo pitam te gledas li novo redovan si na temi i to ja baš ono kontam da ti gledaš sve živo sto ima.

gledali-ste-film-preporucite-ga-drugima ... #p14042289nema me tamo wrote:Samo glumacka postava Žabe strašna jel ovo nema online jos?
Bio samo na SFF?