Nisam bolje ni ocekivao od tebeKinaski wrote:Provalio si me priznajem. Et odoh sad na kafu, al ne kao one jade da pijem jednu ja cu ih odmah sebi 10 narucit. A platicu cvajom i reci cu konobaru da je uredu. Hehe kako cu da se izgotivim sad. Onda poslije toga Barloti malo da lomimo kukove uz prelijepe arije koje dolaze emitiraju preglasni zvucnici direktno iz janinih glasnih zica. Kakav ce to lom da bude ijaaaoHell.is.here wrote:Kineski misli obrnutom psihologijom nesto postici
![]()
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Hell.is.here
#4101 Re: Vasa najgora date iskustva :P
-
Hell.is.here
#4102 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kakav god pozeliskiki-miki wrote:I kakav će to virtuelni dejt da nam bude?
-
Hell.is.here
#4103 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nema cascenje veze sa pickom ili lafcinom....Kinaski wrote:Otiso da zove turu cijeloj kafani, da ne bude sutra pukla prica ja pickaHell.is.here wrote:Jel to kinaski otisao do kladionice ??
Ali uzalud je tebi govoriti... hajd idi u barloti ...
- Kinaski
#4104 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa svi mi kojima ne moze biti dobro dok ne zovnemo turu cijeloj kafani izlazimo u barloti i u jez naravno.
Ovo gore boldirano je za psihijatrije a vas dvojica kako hocete.
- Kinaski
#4105 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ali izaziva navalu endrofina i serotina, i nikako mi bolan ne moze biti dobro dok ne zovnem turu. Hoce mi nesto bit ako to ne uradim. Nek se zna u selu ko ima a ko nema.Hell.is.here wrote:Nema cascenje veze sa pickom ili lafcinom....Kinaski wrote:Otiso da zove turu cijeloj kafani, da ne bude sutra pukla prica ja pickaHell.is.here wrote:Jel to kinaski otisao do kladionice ??
-
Hell.is.here
#4106 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ha opet nisi skontao citavu raspravu ... hoces da ti slovkam ? Pa mozda ces skontati ??Kinaski wrote:Pa svi mi kojima ne moze biti dobro dok ne zovnemo turu cijeloj kafani izlazimo u barloti i u jez naravno.
A k o n e k o n e m a p a r a , o n d a s e n e m o j k u r c i t i , b o lj e u n e k i m l u k s u z n i m s t v a r i m a (i p h o n e , b j e s n o a u t o i sl. "Sl. Znaci slicno") s e b i u s k r a t i t i , k u p i t i n e s t o s t o m o z e s o d r z a v a t i , t a k o d a n e b u d e d a j n a s p i m i p e t a k a ( 5 KM ) u r e z e r v a r . I d a m o z e s p r i u s t i t i s e b i n e k a d f i n i z l a z a k , n i j e p o e n t a d a m o r a s c a s t i t i ..... skontao???
-
Hell.is.here
#4107 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sto si ti jeftina , virtualni dejt i tebi dubrovnik pao na pamet?? A sta mislis u paris na kafu ??kiki-miki wrote:Mogli smo malo do Dubrovnika na kafu
- Kinaski
#4108 Re: Vasa najgora date iskustva :P
respo, ne moralisi sad bgt. Ovo isto si ti pisao prije par stranice, sad kad sam poceo sarkasticno gluposti pisat (sto je na nivou vas dvojice) poceo si pricat kako tebe ne zanima novac i koliko ima ko.uskrsno_respo wrote:vidim kod tebe u selu je vazno
kod nas u gradu normalnu raju boli neka stvar koliko ko ima provodi se bez nepotrebnih opterecenja
a vidim i kad dodjete u grad vazno vam je pa gledate da budete kao hadzije neke
A malo prije na onoj temi govoris da je majka koja je izgubila sina u srebrenickom genocidu profitirala od toga jer sad ima penziju. Ne mozes biti toliki licimjer i vidim sve ti se svelo na materijalne stvari , posmatras covjeka kroz to koliko ima para u dzepu, koliko pica popije za jednu noc, koliko goriva ima u auto. Mlad si momak, al vidjet ces da svako ima svojih pet minuta. Ne brini doci ces i ti u tu situaciju da pijes jedno pice cijelu noc.
Svako dobro
-
Hell.is.here
#4109 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kinaski wrote:ali izaziva navalu endrofina i serotina, i nikako mi bolan ne moze biti dobro dok ne zovnem turu. Hoce mi nesto bit ako to ne uradim. Nek se zna u selu ko ima a ko nema.Hell.is.here wrote:Nema cascenje veze sa pickom ili lafcinom....Kinaski wrote: Otiso da zove turu cijeloj kafani, da ne bude sutra pukla prica ja picka
A znaci nisam pogrijesio
- Kinaski
#4110 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Neki ljudi daju platu/penziju na lijekove, neki su zaveljeni u kredit jer su se zavalili kao ziranti etc. Nemoj suditi o covjeku na osnovu toga. I sta znas odakle njemu taj auto/telefon mozda mu je neko poklonio i slicno. Živi bolan svoj život i pusti druge da živeHell.is.here wrote:Ha opet nisi skontao citavu raspravu ... hoces da ti slovkam ? Pa mozda ces skontati ??Kinaski wrote:Pa svi mi kojima ne moze biti dobro dok ne zovnemo turu cijeloj kafani izlazimo u barloti i u jez naravno.
A k o n e k o n e m a p a r a , o n d a s e n e m o j k u r c i t i , b o lj e u n e k i m l u k s u z n i m s t v a r i m a (i p h o n e , b j e s n o a u t o i sl. "Sl. Znaci slicno") s e b i u s k r a t i t i , k u p i t i n e s t o s t o m o z e s o d r z a v a t i , t a k o d a n e b u d e d a j n a s p i m i p e t a k a ( 5 KM ) u r e z e r v a r . I d a m o z e s p r i u s t i t i s e b i n e k a d f i n i z l a z a k , n i j e p o e n t a d a m o r a s c a s t i t i ..... skontao???
-
Hell.is.here
#4111 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kao sto sam vec napisao cast izuzetcima ... ali kad vidim voza bjesno auto , a nema cenera u dzepu... ali on je full oprema , tel. Auto svee ... o tome citavo vrijeme pricamo... niko nije spomeno za vrijedne ljude koji rintace a jbga u sa su male plate i ne mogu izaci kraj sa krajem...Kinaski wrote:Neki ljudi daju platu/penziju na lijekove, neki su zaveljeni u kredit jer su se zavalili kao ziranti etc. Nemoj suditi o covjeku na osnovu toga. I sta znas odakle njemu taj auto/telefon mozda mu je neko poklonio i slicno. Živi bolan svoj život i pusti druge da živeHell.is.here wrote:Ha opet nisi skontao citavu raspravu ... hoces da ti slovkam ? Pa mozda ces skontati ??Kinaski wrote:Pa svi mi kojima ne moze biti dobro dok ne zovnemo turu cijeloj kafani izlazimo u barloti i u jez naravno.
- Kinaski
#4112 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sta znas mozda mu kasni plata, mozda je ulozio pare u neke nekretnine. Desi se .nema pa sta Boze moj. Ali koja si ti persona, sto ulazis ljudima u novcanik. Zabadas nos gdje mu nije mjesto. Ja ipak mislim da si ti ljubomoran na tog lika sa tim autom.
S obzirom da danasnje djevojke ne zanima izgled muskarca, vec materijalne stvari ( karikiram, djevojke izvinite) prije ce djevojka pasti na to auto nego na tu tvoju gajbu piva poslije koje ces realno izgledati kao debil
Vjerovatno ti je takav lik pokupio djevojku pa si ti ljubomoran sad na njega i ovdje na forumu lijecis svoje frustracije
S obzirom da danasnje djevojke ne zanima izgled muskarca, vec materijalne stvari ( karikiram, djevojke izvinite) prije ce djevojka pasti na to auto nego na tu tvoju gajbu piva poslije koje ces realno izgledati kao debil
Vjerovatno ti je takav lik pokupio djevojku pa si ti ljubomoran sad na njega i ovdje na forumu lijecis svoje frustracije
-
Hell.is.here
#4113 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Opet ne kontas... evo ti ovako ... znam lika voza audi a5, samsung galaxy s3 ili s 4 , radi u drzavnoj firmi,kad god dodjem u sa , zovnem ga hajmo kafu/pivu piti on nikad nema cigara, para , nema jbenog kredita na telefonu , uvijek proziva da ga nazoves ...... pa koji ce ti klinac onda takvo auto , mobitel... o takvim ljudima mi pricamo , a iskreno me zaboli ima li ko ili nema , i hvala bogu pa ne izlazim sa takvim djevojkama, a kad tako pricas , mogu i ja kupiti bas bijesno auto, haman sta hocu .. a koji ce mi klinac kad ne znam da li cu ga moci odrzavati , a i vala vise volim lutati po svijetu nego ferrari vozitiKinaski wrote:Sta znas mozda mu kasni plata, mozda je ulozio pare u neke nekretnine. Desi se .nema pa sta Boze moj. Ali koja si ti persona, sto ulazis ljudima u novcanik. Zabadas nos gdje mu nije mjesto. Ja ipak mislim da si ti ljubomoran na tog lika sa tim autom.
S obzirom da danasnje djevojke ne zanima izgled muskarca, vec materijalne stvari ( karikiram, djevojke izvinite) prije ce djevojka pasti na to auto nego na tu tvoju gajbu piva poslije koje ces realno izgledati kao debil![]()
-
Hell.is.here
#4114 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Cim dodjem u sa , pijemo kafu/pivu nestouskrsno_respo wrote:hell sve se suzdrzavam da te pozovem na kafu
- Kinaski
#4115 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Mene uopste ne zanimaju te emisije koje blate majku koja je pogubila sinove, drzava najmanje sto moze da uradi jeste da joj obezbjedi solidnu penziju, jer takva zena nije sposobna za rad. Njeni su sinovi dali zivot za ovu drzavu i stvarno nema smisla da tako pricas, ako zenu ne poznajes licno. Sit sam tih emisija gdje sebi dizu rejting bombasticnim lazima/polulazima .
Zar stvarno mislis da postoji ijedna majka, kojoj bi novac mogao zamjeniti sinove i da bi joj bilo drago zbog toga ??
I dizanje spomenika agresorima koji su pobili pola drzave, e tu si me bas iznervirao. Tu sam ti najvise zamjerio
Zar stvarno mislis da postoji ijedna majka, kojoj bi novac mogao zamjeniti sinove i da bi joj bilo drago zbog toga ??
I dizanje spomenika agresorima koji su pobili pola drzave, e tu si me bas iznervirao. Tu sam ti najvise zamjerio
- Kinaski
#4116 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa to ti je prijatelj to je druga stvar, njega poznajes. Ovdje si pricao o ljudima opcenito koje ne poznajes. To je druga stvar uvijek ima cicija u drustvu i drustvenih parazita .Hell.is.here wrote:Opet ne kontas... evo ti ovako ... znam lika voza audi a5, samsung galaxy s3 ili s 4 , radi u drzavnoj firmi,kad god dodjem u sa , zovnem ga hajmo kafu/pivu piti on nikad nema cigara, para , nema jbenog kredita na telefonu , uvijek proziva da ga nazoves ...... pa koji ce ti klinac onda takvo auto , mobitel... o takvim ljudima mi pricamo , a iskreno me zaboli ima li ko ili nema , i hvala bogu pa ne izlazim sa takvim djevojkama, a kad tako pricas , mogu i ja kupiti bas bijesno auto, haman sta hocu .. a koji ce mi klinac kad ne znam da li cu ga moci odrzavati , a i vala vise volim lutati po svijetu nego ferrari vozitiKinaski wrote:Sta znas mozda mu kasni plata, mozda je ulozio pare u neke nekretnine. Desi se .nema pa sta Boze moj. Ali koja si ti persona, sto ulazis ljudima u novcanik. Zabadas nos gdje mu nije mjesto. Ja ipak mislim da si ti ljubomoran na tog lika sa tim autom.
S obzirom da danasnje djevojke ne zanima izgled muskarca, vec materijalne stvari ( karikiram, djevojke izvinite) prije ce djevojka pasti na to auto nego na tu tvoju gajbu piva poslije koje ces realno izgledati kao debil![]()
-
Hell.is.here
#4117 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Tooo ... uh ti si dobar nokija se nosauskrsno_respo wrote:uspjeli smo momci navukli smo je da nam plati kafukiki-miki wrote:Razumijem vas obojicu![]()
Važno je održati vanjski izgleda da održiš rejting među djevojkama i rajom.A ovamo nemaš šta jesti.
Glumci na sve strane.
p.s.mogu li vama trojici ja platiti kafu
sad mozemo izbaciti nokije 3310 na sto
- BadCopy
#4118 Re: Vasa najgora date iskustva :P

jebem ti tita
-
Hell.is.here
#4119 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja sam ti ne znam ni sam koliko puta rekao... mnogi takvi su paraziti , sto smo ti 10000x respo i ja spomenuli , spoljasni izgled , ma nema sere pare, a ustvari nema za kifle ... nemoj opet pogresno shvatiti , nema to veze sto on nema , nego brate mojne se kurciti... to je ne shvatljivo , lako je kupiti sve , auto, mob, gardarobu , sta ja znam vec , ali ako nemas para , majke ti nemoj ici sa autom i sipati za petaka, ili izadje vani pije jbenu kafu ili pice nebitno 5h.... ja sam ti dao primjer lika kojeg znam i on mi nije prijatelj , nego neko koga samo znam ...Kinaski wrote:Pa to ti je prijatelj to je druga stvar, njega poznajes. Ovdje si pricao o ljudima opcenito koje ne poznajes. To je druga stvar uvijek ima cicija u drustvu i drustvenih parazita .Hell.is.here wrote:Opet ne kontas... evo ti ovako ... znam lika voza audi a5, samsung galaxy s3 ili s 4 , radi u drzavnoj firmi,kad god dodjem u sa , zovnem ga hajmo kafu/pivu piti on nikad nema cigara, para , nema jbenog kredita na telefonu , uvijek proziva da ga nazoves ...... pa koji ce ti klinac onda takvo auto , mobitel... o takvim ljudima mi pricamo , a iskreno me zaboli ima li ko ili nema , i hvala bogu pa ne izlazim sa takvim djevojkama, a kad tako pricas , mogu i ja kupiti bas bijesno auto, haman sta hocu .. a koji ce mi klinac kad ne znam da li cu ga moci odrzavati , a i vala vise volim lutati po svijetu nego ferrari vozitiKinaski wrote:Sta znas mozda mu kasni plata, mozda je ulozio pare u neke nekretnine. Desi se .nema pa sta Boze moj. Ali koja si ti persona, sto ulazis ljudima u novcanik. Zabadas nos gdje mu nije mjesto. Ja ipak mislim da si ti ljubomoran na tog lika sa tim autom.
- Kinaski
#4120 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Hajd postavi link ziv bio, izgleda da sam nesto propustiouskrsno_respo wrote:ma nije u pitanju zanimaju li te ili ne jednostavno vidisKinaski wrote:Mene uopste ne zanimaju te emisije koje blate majku koja je pogubila sinove, drzava najmanje sto moze da uradi jeste da joj obezbjedi solidnu penziju, jer takva zena nije sposobna za rad. Njeni su sinovi dali zivot za ovu drzavu i stvarno nema smisla da tako pricas, ako zenu ne poznajes licno. Sit sam tih emisija gdje sebi dizu rejting bombasticnim lazima/polulazima .
ne zanima ni mene jelena karleusa i slicne pa svaki dan cujem da tresti ili iz nekog auta ili nekog objekta
nije problem solidna penzija nego je problem pljacka od strane stranaka a ona im je vjerovatno pijun ili sta vec pa se i ona okoristila od toga
mnogo vise nego sto su ostale majke srebrenice dobile a mnogo manje nego politicari koji njom manipulisu
za njene sinove nista i ne govorim oni su mrtvi dali zivot za drzavu i to je to
al upravo sve ostalo je problem od tih koji namecu svoja pravila od banalnih stvari do krupnih politickih a sve je to vezano tako da ona profitira a ostale majke pate umjesto da sve imaju solidne penzije na osnovu toga sto su im djeca dala zivot za drzavu
al to je vec druga prica i o tome mozemo do sutra
a vjerujem li da ima majki kojima je vazniji novac od sinova? vjerujem a i znam licno
- Butmiran
#4121 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sviju vam o čemu ovo vi? 
- BadCopy
#4122 Re: Vasa najgora date iskustva :P
i ja sam se skroz pogubio,dosli su do zrtava rata.Kako? Nemam pojmaButmiran wrote:Sviju vam o čemu ovo vi?
-
Hell.is.here
#4123 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Skrecete sa teme
kao da vec nismo skrenuli
ne bih da komentarisem o drzavi i penzijama roditeljima kojima su djeca poginula ... zbog slicnih stvari sam otisao iz bosne ... nego vratimo se na temu 
- motorna_pila
#4124 Re: Vasa najgora date iskustva :P
O Srebrenici, Podrinju, "dosljama" i "rodjenim" Sarajlijama, o parama, zenama, itd. itd. Standardno..Butmiran wrote:Sviju vam o čemu ovo vi?
Zakljucana CRNA HRONIKA pa se ovdje prenijelo.. Napali Respu pa ga evo branimo. Neki ga brane, a neki ga napadaju.
Last edited by motorna_pila on 15/03/2014 17:50, edited 3 times in total.
- Kinaski
#4125 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sta vise nisi za tricu ? Pardon cetvorku ?kiki-miki wrote:Pa pakao kad ćemo na taj dejt?