Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#4101 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

It_is_a_Leclerc wrote:
Tomahawk11 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Da sam ja Emir Spahić, a na svu sreću, daleko sam bolje odgojen od rečenog, ja bih se zabrinuo da me brane tipovi poput Luckylake čija se "ljubav" prema reprezentaciji ogleda u podršci onom govedu analfabetskom od Safeta Sušića zbog čega smo trenutno zadnja klupa drugog razreda evropskog fudbala. Mislim, kad te takvi ljudi "brane" od nas koji smo na vrijeme prepoznali Safeta i njegovu "genijalnost", sve ti bude jasno.

A to što neki igrači izražavaju podršku batinašu i nasilniku je samo odraz njihovog poimanja realnosti. Svugdje u svijetu, takve bi ljude osudili, i pustili ih da se suočavaju i nose s posljedicama svojih nedjela.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/nogome ... /150403110 citaj malo, kolega, nije zgoreg. Najlakse je pljucnuti, no, treba imati i argumente za to. Mene su tako u skoli ucili, argumentovana rasprava, a ne mlacenje prazme slame.
Niko nije podrzao cin napada na zastitara. Podrzali su sportistu i kolegu Emira Spahica da prezvazidje situaciju. To sto si ti navalio ko mutav, ne mora znaciti da je tako.
Evo pitanje, da se Emir drogira, sta bi ti prije uradio, pustio ga niz vodu (kao u ovoj situaciji) ili se trudio da mu pomognes?
Članak od 3.4. si objavio.

Evo nešto malo svježije
http://www.klix.ba/sport/nogomet/zmajev ... /150409027

Narkomanija je bolest. Krkanluk nije.
Pazi, ja sam objavio zadnje stanje nase reprezentacije kad je u pitanju evropska rang lista.
Ti si objavio svjetsku rang listu, a pises o tome koji smo razred evropskog fudbala. Mislim da je 20. pozicija na UEFA listi daleko od zadnje klupe drugog razreda.
I jedno i drugo je problem. Na zapadu te salju psihijatru ako ispoljavas bijes, pretjerane reakcije, fizicku silu. Gleda se da se pomogne.
missko

#4102 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by missko »

Oglasio se i Catic podrska Spahi.
Al ga napadaju svabe jbt idite u Bosnu pa se podrzajite i tako te fore kao dal bi ga podrzavali i da je zastitar bosanac bio a ne svabo uglavnom negativne svabe skroz
skafiskafsnjak

#4103 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by skafiskafsnjak »

missko wrote:Oglasio se i Catic podrska Spahi.
Al ga napadaju svabe jbt idite u Bosnu pa se podrzajite i tako te fore kao dal bi ga podrzavali i da je zastitar bosanac bio a ne svabo uvlavnom negativne svabe skroz
Pa sta ocekujete ? da stanu na njegovu stranu ?

Ne sjecam se nesto da je neko prvi udario njega ili pajde njegove?

Sve ok, nas je , ali vala ako je zasro, da mi je brat rodjedni, ne mogu na njegovu stranu
majstor10

#4104 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by majstor10 »

super clanak su napisali momci iz bhdragonsa

http://bhdragons.com/support-for-emir-s ... nian-hero/

fina podrska za legendu nasu
biscanka2

#4105 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by biscanka2 »

majstor10 wrote:super clanak su napisali momci iz bhdragonsa

http://bhdragons.com/support-for-emir-spahic-forever-a-bosnian-hero/

fina podrska za legendu nasu
:roll: Pa sine kad bi ti nama bar ukratko preveo sta ovi na engleskom pisu pa da se i mi koji neznamo engleski obradujemo.
Ja tosa od engleskog :cry: a vjerujem ima nas jos. :D :-D
skafiskafsnjak

#4106 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by skafiskafsnjak »

Realno, da realnije ne moze biti

http://radiosarajevo.ba/novost/185859/k ... a-spahica-

Iskreno, ne mogu da vjerujem da ga neko moze podrzati. PA bola, da je 100% upravu i da su ga uvrijedili tu ili nesto ... nema bola opravdanja za ovo . Glumi nekog siledziju, on udara nesto ...

Naviko da se qrci u reprezentaciji pa hoce i tamo ... uostalom, covjek se zvanicno izvinio - sto znaci da je priznao da je pogrijesio. Sam je priznao, a vi ko fol neke patriote , pravdate.. pa vise stete je nanio reprezentaciji ovim nego sto je pomogao.
ultima_palabra

#4107 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Pa ko podržava nasilje? Ne vidim da su selektor i saigrači izjavili "nek' ga je štociro". Emir je najdugovječniji kapiten reprezentacije, drugi po broju nastupa u njoj, i normalno je da treba ohrabriti u teškom periodu. Pravi "smetljari" se prepoznaju po tome što koriste takve trenutke da vode svoje lične ratove sa Spahićem.

A i glorificiranje Njemačke i Evrope mi ide na kurac... klinac bi ga oni otpustili da mu nije 35 i da se se nije teže povrijedio. Što Bayern nije otpustio Riberyja ili se odrekao kriminalca Hoenessa?
Tito_i_Partija

#4108 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

ultima_palabra wrote: A i glorificiranje Njemačke i Evrope mi ide na kurac... klinac bi ga oni otpustili da mu nije 35 i da se se nije teže povrijedio. Što Bayern nije otpustio Riberyja ili se odrekao kriminalca Hoenessa?
Zato sto nije nimalo isto kad radis nesto u privatnoj sferi kod kuce, i kad lupas uposlenike kluba u klubu. Mislis da bi se Guzen odrek'o Spahica da je, recimo, prebio zenu kod kuce k'o Cisse? Yeah, right.
Point.

#4109 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

Vise je postalo pateticno ovo ljubljenje dupeta "civiliziranoj Njemackoj". Toj istoj Njemackoj gdje je ok karati maloljetnice, tajiti ogromnu lovu od poreza, prebijati svoju zenu, gadjati navijace ko onaj Guerrero.

Sve ok, slozili smo se da ovo ponasanje ne dolikuje ni jednom fudbaleru, pogrijesio je shit happens, Spaha je priznao ko covjek svoju pogresku i izvinio se. Sta hocete od njega vise? Da izvrsi harakiri ispred njemackog parlamenta?

Ovo pljuvanje i nakon sto je cojek priznao da je pogrijesio, samo pokazuje kakav smo narod i da smo spremni popljuvati svoje tako brzo i gaziti nekog ko je na zemlji.
phillie

#4110 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by phillie »

Kao sto neko rece, uradio je sta je uradio i sad snosi posljedice. Tu nema nikakvog pljuvanja. Nelogisnost situacije u kojoj se Spaha nasao je prica za sebe.
Last edited by phillie on 14/04/2015 15:28, edited 1 time in total.
Tito_i_Partija

#4111 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

Image
luckylaka

#4112 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by luckylaka »

It_is_a_Leclerc wrote:Da sam ja Emir Spahić, a na svu sreću, daleko sam bolje odgojen od rečenog, ja bih se zabrinuo da me brane tipovi poput Luckylake čija se "ljubav" prema reprezentaciji ogleda u podršci onom govedu analfabetskom od Safeta Sušića zbog čega smo trenutno zadnja klupa drugog razreda evropskog fudbala. Mislim, kad te takvi ljudi "brane" od nas koji smo na vrijeme prepoznali Safeta i njegovu "genijalnost", sve ti bude jasno.

A to što neki igrači izražavaju podršku batinašu i nasilniku je samo odraz njihovog poimanja realnosti. Svugdje u svijetu, takve bi ljude osudili, i pustili ih da se suočavaju i nose s posljedicama svojih nedjela.
Da malo vise citas (a ocito da osim klixa sve ostalo ti je strano)nasao bi da je kralju Emiru izmedju ostalih podrsku dali Mesha,Seo,Boci,Sunja,Djuric,Hadzija i jos i jos sigurno fino odgojeni ljudi.Ali ko su oni,Njihovo se ne uvazava ,Drugo,,Govedo analfabetsko,,kako ti kazes inace tip bez imalo obraza je najsuspjesniji BiH selektor do sada(daj boze da ga Mesha pretekne)tako sto nas da te podsjetim ako ne znas(a pisao i klix o tome)po prvi put odveo na S.P..Trece.U europi smo 20- sto je za Bih reprezentaciju veliki uspjeh.Na kraju kada ovakvi ljudi kao ti i slicni napadaju kralja Emira,cara Dzeku,saha Seu...najuspjesnijeg Saju onda to ne uzimajte za ozbiljno jer je neozbiljno.
skafiskafsnjak

#4113 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by skafiskafsnjak »

ultima_palabra wrote:Pa ko podržava nasilje? Ne vidim da su selektor i saigrači izjavili "nek' ga je štociro". Emir je najdugovječniji kapiten reprezentacije, drugi po broju nastupa u njoj, i normalno je da treba ohrabriti u teškom periodu. Pravi "smetljari" se prepoznaju po tome što koriste takve trenutke da vode svoje lične ratove sa Spahićem.

A i glorificiranje Njemačke i Evrope mi ide na kurac... klinac bi ga oni otpustili da mu nije 35 i da se se nije teže povrijedio. Što Bayern nije otpustio Riberyja ili se odrekao kriminalca Hoenessa?
Pa mnogi idu u tom pravcu, da cak i pravdaju i pljuju ove iz Bayera...

Treba biti realan i reci da je zaebo situaciju. Ono ne prilici nikome, a kamoli njemu... Pri tome mislim to sto si rekao: kapiten, javna licnost itd itd.
mO k3

#4114 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Point. wrote:Vise je postalo pateticno ovo ljubljenje dupeta "civiliziranoj Njemackoj". Toj istoj Njemackoj gdje je ok karati maloljetnice, tajiti ogromnu lovu od poreza, prebijati svoju zenu, gadjati navijace ko onaj Guerrero.

Sve ok, slozili smo se da ovo ponasanje ne dolikuje ni jednom fudbaleru, pogrijesio je shit happens, Spaha je priznao ko covjek svoju pogresku i izvinio se. Sta hocete od njega vise? Da izvrsi harakiri ispred njemackog parlamenta?

Ovo pljuvanje i nakon sto je cojek priznao da je pogrijesio, samo pokazuje kakav smo narod i da smo spremni popljuvati svoje tako brzo i gaziti nekog ko je na zemlji.
Mogu ti reci da si postao naporan i bogu i narodu .... kako bi bilo da mi svi ohladimo se malo i ne uzimamo covjwek vise usta
insomnia78

#4115 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

missko wrote:Oglasio se i Catic podrska Spahi.
Al ga napadaju svabe jbt idite u Bosnu pa se podrzajite i tako te fore kao dal bi ga podrzavali i da je zastitar bosanac bio a ne svabo uglavnom negativne svabe skroz
I dobri mumin narucilac ubistva?
Ako, ako
:lol:
palermo

#4116 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

U najboljem maniru pljuvačkih testova kojima su naši mediji bili preplavljeni tamo nakon Egipta i odmah nakon svjetskog prvenstva......nakon čitanja ovog tekstiča, nekako se osjećam ljigavo......jbm ti naše novinarstvo
Fudo387

#4117 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Fudo387 »

palermo wrote:
U najboljem maniru pljuvačkih testova kojima su naši mediji bili preplavljeni tamo nakon Egipta i odmah nakon svjetskog prvenstva......nakon čitanja ovog tekstiča, nekako se osjećam ljigavo......jbm ti naše novinarstvo
Hvala na upozorenju da ne citam bezveze jos jedno sranje u nizu.
phillie

#4118 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by phillie »

Pa ljudi moji, normalno je da ce mu pruziti podrsku, to su njegovi saigraci iz reprezentacije. Ali isto tako, nece niko reci, nek ga je stosirao, i ja bih isto uradio.
"Snimci su pokazali da je Emir učestvovao u tuči i vjerujem da je svjestan da se jedan profesionalac ne smije ponašati na onaj način. Napravio je veliku grešku, ali šta je tu je", riječi su Misimovića, koji je potom dodao:

"Uvjeren sam da neće imati problema pri pronalasku novog angažmana. Njegove kvalitete nisu upitne i već kruže priče da ga žele Bešiktaš i Galatasaray. Pričao mi je ranije da nema lijepo iskustvo iz Turske, tako da sumnjam da će se odlučiti za odlazak u jedan od pomenuta dva kluba", zaključio je Misimović
madner

#4119 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by madner »

ultima_palabra wrote:Pa ko podržava nasilje? Ne vidim da su selektor i saigrači izjavili "nek' ga je štociro". Emir je najdugovječniji kapiten reprezentacije, drugi po broju nastupa u njoj, i normalno je da treba ohrabriti u teškom periodu. Pravi "smetljari" se prepoznaju po tome što koriste takve trenutke da vode svoje lične ratove sa Spahićem.

Jah koje poredjenje.
Honess je napravio Bayern a prokockao je svoje pare, ne klupske.

Da se nije zamjerio ljudima svojim popovanjem, ne bi ni vidio zatvora, jedini slucaj koji je zavrsio u istom nakon priznanja.
mO k3

#4120 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

madner wrote:

Jah koje poredjenje.
Honess je napravio Bayern a prokockao je svoje pare, ne klupske.

Da se nije zamjerio ljudima svojim popovanjem, ne bi ni vidio zatvora, jedini slucaj koji je zavrsio u istom nakon priznanja.
hoeness nije prokockao nicije pare , nego je utajio porez :mrgreen:
Partijaner

#4121 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Partijaner »

Nije tacno. :)
mO k3

#4122 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Der Steuerprozess gegen Uli Hoeneß beginnt mit einem Paukenschlag. Der FCB-Präsident gibt zu, über 18 Millionen Euro Steuern hinterzogen zu haben. Dennoch zweifelt der Richter seine Ehrlichkeit an.
haj nije tacno :mrgreen:
relativno84

#4123 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by relativno84 »

mO k3 wrote:
Der Steuerprozess gegen Uli Hoeneß beginnt mit einem Paukenschlag. Der FCB-Präsident gibt zu, über 18 Millionen Euro Steuern hinterzogen zu haben. Dennoch zweifelt der Richter seine Ehrlichkeit an.
Laz :oops: nije on to sakrio nego zaboravio da ima :D
phillie

#4124 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by phillie »

Jel svoj porez utajio ili od kluba :D
mO k3

#4125 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

relativno84 wrote:
mO k3 wrote:
Laz :oops: nije on to sakrio nego zaboravio da ima :D
o da izvini :mrgreen: mada je ovo stari podatak ... negdje necu da trazim kazu da je oko 28 miliona utajio ... znaci da je 100 miliona zaradio

@Phille na berzi zaradio /ubio
Post Reply