SDA-All about

Post Reply
BZS40

#4101 Re: SDA-All about

Post by BZS40 »

Chmoljo wrote:to je ima otkako je pala vlada?
:-D , pozdravio te g haver Budimlic...
novi.dan.nova.nafaka

#4102 Re: SDA-All about

Post by novi.dan.nova.nafaka »

Innovation wrote:Chmoljo, hoces li malo vode? :mrgreen:
Ja fakat ne kontam šta je čovjeku smiješno. Nisam Bakirov advokat niti to imam namjeru biti. I mene živo interesuju ti jasni dokazi protiv njega. Kao što neki mogu ponavljati floskule, tipa pola grada Bakirovo, hajde da još jednom ponovimo:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4103 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

@nafaka - neki drugi put... pošto je ovaj klon zamijećen, moje dužnosti na forumu su preče :)

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “zabranjeno kloniranje”
» BZS40

@BZS40, biće ti pobrisan i onaj drugi nick ne ispoštuješ li ban do kraja :)

:run:
Shahab

#4104 Re: SDA-All about

Post by Shahab »

Image

Mladi intelektualci i aktivisti SDA, koji ste najzaslužniji za ovu veliku pobjedu SDA, pitajte se da li ste se borili da bi ova BAGRA nastavila da pljačka i harači našu domovinu...da manipuliše tenderima...da zapošljava svoju rodbinu po telekomima i općinama i drugim javnim ustanovama. Sada su vas zaboravili i više im niste bitni..sada režu tortu koju ste vi zaradili..i planiraju pljačku i lagodan život za slijedeće četiri godine...
brezan

#4105 Re: SDA-All about

Post by brezan »

Shahabe, priznaj da ti smeta zelena boja.
cunga lunga

#4106 Re: SDA-All about

Post by cunga lunga »

:thumbup:

Bravo za Bakira...
Doktor29

#4107 Re: SDA-All about

Post by Doktor29 »

Shahab wrote:Image

Mladi intelektualci i aktivisti SDA, koji ste najzaslužniji za ovu veliku pobjedu SDA, pitajte se da li ste se borili da bi ova BAGRA nastavila da pljačka i harači našu domovinu...da manipuliše tenderima...da zapošljava svoju rodbinu po telekomima i općinama i drugim javnim ustanovama. Sada su vas zaboravili i više im niste bitni..sada režu tortu koju ste vi zaradili..i planiraju pljačku i lagodan život za slijedeće četiri godine...
Koliko je god tvoja politicka opcija dobila nacelnika na ovih izborima, pomnozis to sa 3 ili 4 i dobit ces rezultat SDA, ugodno i sretno naredno cetverogodisnje kmecanje, bit ce uzitak pratiti to. :thumbup: :bih:
novi.dan.nova.nafaka

#4108 Re: SDA-All about

cunga lunga wrote::thumbup:
Bravo za Bakira...
Da se razumijemo, da stvarno neko iznese očite i nedvosmislene dokaze protiv Bakira u smislu onoga što Radončić govori, ja bih ako ništa drugo Bogu dragom dovio nakon svakog namaza da ga skloni sa naše grbače. Ovim neću reći ni da je Bakir nešto aman-zaman: po meni je vjerovatno samo prosječan bošnjački političar, možda da dobije 3- na skali od 1-5. Ja lično mislim da su on i Tihi prije nesposobni, tj. nedorasli svojim funkcijama nego što su kriminalni. Ali da je istina to što Fahro piše - to bih zaista volio da vidim, crno na bijelo. Bez mahalskih naglabanja...
Klavikula

#4109 Re: SDA-All about

Post by Klavikula »

postoje ljudi koji vjeruju da Aljo i Bakir nisu nista ukrali :lol: :lol: :lol: :lol:
Shahab

#4110 Re: SDA-All about

Post by Shahab »

Glasao sam za SDA ali isključivo zbog ljudi koji su bili na listi i koji su zadovoljili moralne i obrazovne kriterije..o tome se upravo i radi. O dva paralelna svijeta koja egzistiraju u SDA..mladih nekompromitovanih inteklektualaca na lokalnom nivou i kriminaliziranog i nesposobnog vrha i aparatčika pout tebe sa druge strane koje narod mrzi i zbog kojih SDA stalno gubi opće izbore...Tkavi se gade i narodu i prijateljima Bosne poput Erdogana....
novi.dan.nova.nafaka

#4111 Re: SDA-All about

Klavikula wrote:postoje ljudi koji vjeruju da Aljo i Bakir nisu nista ukrali
Ako tvoj poslodavac veli da je drugačije, to mora da je istina. Nego, nađite koju vilu i dokažite ad je čovjekovo, možda se i obogatite. Ne radite za sitne pare piskarajući gluposti po forumu, za dnevnicu-dvije... ;-)
btw - još samo da od Bakira iskamčite da se on za izjavu datu kod Mate sudski obaveže, ono da potpiše to šta je rekao. Tad se bacite u lov na nešto krupno, nemojte kupiti mrvice koje gazdi ispadaju iz poganih usta... :D
Last edited by novi.dan.nova.nafaka on 14/10/2012 00:03, edited 1 time in total.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#4112 Re: SDA-All about

Post by prljavi Hare »

Vi što branite SDA,potpuno ste u pravu.Toliko su glasova dobili na lokalnim izborima da je svaka priča suvišna.
Da sam ja kakav iz SDA fOmelije,nastavio bih pljačku Bošnjaka i BiH,samo deset puta bahatije,arogantnije
i bezobraznije.

Tražili ste,gledajte! :dance:
brezan

#4113 Re: SDA-All about

Post by brezan »

Klavikula wrote:postoje ljudi koji vjeruju da Aljo i Bakir nisu nista ukrali :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemam razloga da vjerujem ni ovo ni ono. Jednostavno nemam stav. Pojavili se neki dokaz da je neko nesto ukrao onda mozemo o tome pricati. Ne mozes nikoga optuziti na osnovu spekulacija i bez dokaza. Reci za nekoga da je kradljivac je krupna optuzba a za krupnu optuzbu trebas imati krupan dokaz.
Man of steel

#4114 Re: SDA-All about

Post by Man of steel »

Klavikula wrote:postoje ljudi koji vjeruju da Aljo i Bakir nisu nista ukrali :lol: :lol: :lol: :lol:
Jesi ti onaj kojem je paravojna jedinica pod komandom Bakira Izetbegovića koji je izdavao naređenja iz sefa Narodne banke opljačkala kuću?

:lol:
novi.dan.nova.nafaka

#4115 Re: SDA-All about

brezan wrote:
Nemam razloga da vjerujem ni ovo ni ono. Jednostavno nemam stav. Pojavili se neki dokaz da je neko nesto ukrao onda mozemo o tome pricati. Ne mozes nikoga optuziti na osnovu spekulacija i bez dokaza. Reci za nekoga da je kradljivac je krupna optuzba a za krupnu optuzbu trebas imati krupan dokaz.
Fadilu Mandalu i mandalčićima ne trebaju dokazi... :oops:
Klavikula

#4116 Re: SDA-All about

Post by Klavikula »

novi.dan.nova.nafaka wrote:
Klavikula wrote:postoje ljudi koji vjeruju da Aljo i Bakir nisu nista ukrali
Ako tvoj poslodavac veli da je drugačije, to mora da je istina. Nego, nađite koju vilu i dokažite ad je čovjekovo, možda se i obogatite. Ne radite za sitne pare piskarajući gluposti po forumu, za dnevnicu-dvije... ;-)
ja slusam svog poslodavca i vjerujem mu.

bilo je puno izjava i dokaza priznatih ljudi o lopovlucima vodje i sina mu, koji istina odmah nakon toga kod stovatelja lika i djela porodice Izetbegovic izgube kredibilitet.
Last edited by Klavikula on 14/10/2012 00:08, edited 1 time in total.
Doktor29

#4117 Re: SDA-All about

Post by Doktor29 »

Postoje ljudi koji jos uvjek vjeruju svemu onome sto pise Avaz :-)
Man of steel

#4118 Re: SDA-All about

Post by Man of steel »

prljavi Hare wrote:Vi što branite SDA,potpuno ste u pravu.Toliko su glasova dobili na lokalnim izborima da je svaka priča suvišna.
Da sam ja kakav iz SDA fOmelije,nastavio bih pljačku Bošnjaka i BiH,samo deset puta bahatije,arogantnije
i bezobraznije.

Mi što branim SDA tim činom u stvari činimo protuuslugu toj stranci.

Dobro je Bakir u ovom gore videu rekao, pustite nek laju a narod će već prepoznati.

To se na ovim izborima pokazalo savršeno tačnim!

A narod mrzi bahatost, bezobrazluk i arogantnost, zbog toga uostalom i glasa za SDA!
Klavikula

#4119 Re: SDA-All about

Post by Klavikula »

Doktor29 wrote:
sta je to avaz pisao, nisam u toku?
Klavikula

#4120 Re: SDA-All about

Post by Klavikula »

izgleda da ovdje ljudi ne svataju da ima onih kojima je mrska SDA, kao i SBB i SDP.
Doktor29

#4121 Re: SDA-All about

Post by Doktor29 »

Klavikula wrote:
Doktor29 wrote:
sta je to avaz pisao, nisam u toku?
Kako nisi, nema razlike izmedju tvog pisanja i svakodnevne Avazovstine ;-)
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#4122 Re: SDA-All about

Post by prljavi Hare »

Man of steel wrote:
prljavi Hare wrote:Vi što branite SDA,potpuno ste u pravu.Toliko su glasova dobili na lokalnim izborima da je svaka priča suvišna.
i bezobraznije.

Dobro je Bakir u ovom gore videu rekao, pustite nek laju a narod će već prepoznati.

A narod mrzi bahatost, bezobrazluk i arogantnost, zbog toga uostalom i glasa za SDA!
:lol: :lol: :lol:
Ma samo ih derite,šta se kome treba šta pravdati!Bakir je sve u pravu,svaka mu je zlatna!
Klavikula

#4123 Re: SDA-All about

Post by Klavikula »

Doktor29 wrote:
Klavikula wrote:
Kako nisi, nema razlike izmedju tvog pisanja i svakodnevne Avazovstine ;-)
zanimljivo, ako sam uspio skontati, ti kazes da avaz sve sto napise slaze.

prljavi Hare wrote: :lol: :lol: :lol:
Ma samo ih derite,šta se kome treba šta pravdati!Bakir je sve u pravu,svaka mu je zlatna!
[/quote]
ko zlatna kasika :D
Last edited by Klavikula on 14/10/2012 00:23, edited 1 time in total.
basicm

#4124 Re: SDA-All about

Post by basicm »

Postoje i vrste ljudi kojima je blacenje lika i djela rahmetli Alije sredstvo za ispoljavanje mrznje prema Bosnjacima i svemu bosnjackom.
madner

#4125 Re: SDA-All about

Post by madner »

Man of steel wrote:
i bezobraznije.

Rece clan Predsjednistva sa najmanje glasova. Prepoznat i omiljen u narodu.
Post Reply