Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Muhamed Đakmić wrote:
Plasirali se 2010, kao jedna od boljih evropskih reprezentacija. Završili u grupi ispred Francuza, pocijepali Rumuniju čak 5-0, nisam siguran kući ili u gostima. Onda hladan tuš na samom prvenstvu, izgubili prvu od Gane, onda uzeli Švabe u drugoj, i u meču u kojem su bili favoriti zijane protiv Australije, i ostanu bez prolaza.
Radomir Antić sastavio jako dobru ekipu, ali ga je koštao mentalitet tima.
Dosli su kao najbolja repka 2006 jer su samo primili 1 gol ali to je bio mjesec nakon raspada i pukli totalno u grupnoj fazi.
Muhamed Đakmić wrote:
Plasirali se 2010, kao jedna od boljih evropskih reprezentacija. Završili u grupi ispred Francuza, pocijepali Rumuniju čak 5-0, nisam siguran kući ili u gostima. Onda hladan tuš na samom prvenstvu, izgubili prvu od Gane, onda uzeli Švabe u drugoj, i u meču u kojem su bili favoriti zijane protiv Australije, i ostanu bez prolaza.
Radomir Antić sastavio jako dobru ekipu, ali ga je koštao mentalitet tima.
Dosli su kao najbolja repka 2006 jer su samo primili 1 gol ali to je bio mjesec nakon raspada i pukli totalno u grupnoj fazi.
Napad:Podolski (Arsenal) Klose (Lazio) Mario Gomez ( Fiorentina)
Vala ako ne poderu sve, pocecu da sumnjam u onu poznatu izreku
Tu mi se cini da je Podolskom pozicija nesigurna, znam da ga Njemci vole, al ako bude vise sjedio vec igrao u Arsenalu kao sto je krenulo...
A BVB ce 100% izmislit jos neko cudo od djeteta do pocetka SP
Ma biće iznenađenja u afričkom baražu sigurno.
Nadalje, Panama neće proći pored Meksika 99%, ali eto.
I po meni, prije će Grci ili Šveđani na prvenstvo nego Ukrajinci, ali eto.
mistek wrote:Ma biće iznenađenja u afričkom baražu sigurno.
Zašto tolika sigurnost u Meksiko kad im je Panama u zadnjoj utakmici hladno uvalila tri gola.
Meksiko je zadnjih mjeseci postao kanta za nabijanje. Nema ko ih nije pobijedio.
Zašto tolika sigurnost u Meksiko kad im je Panama u zadnjoj utakmici hladno uvalila tri gola.
Meksiko je zadnjih mjeseci postao kanta za nabijanje. Nema ko ih nije pobijedio.
Meksiko je promjenio selektora pozitivni šok za drugove mehikance.
Napad:Podolski (Arsenal) Klose (Lazio) Mario Gomez ( Fiorentina)
Vala ako ne poderu sve, pocecu da sumnjam u onu poznatu izreku
Tu mi se cini da je Podolskom pozicija nesigurna, znam da ga Njemci vole, al ako bude vise sjedio vec igrao u Arsenalu kao sto je krenulo...
A BVB ce 100% izmislit jos neko cudo od djeteta do pocetka SP
Pored Brazila,Bosne i Belgije prvi favoriti za osvajanje
Meksiko je promjenio selektora pozitivni šok za drugove mehikance.
Jašta radi. Pa ih je EsADe u prvoj utakmici novog selektora razvalio 2:0, bilo bi i 3:0 da nije Dempsey u zadnjoj minuti promašio penal.
Reprezentacija Zelenortskih ostrva diskvalifikovana je iz baraža za Svjetsko prvenstvo jer je koristila neregistrovanog fudbalera u utakmici sa Tunisom.
A kako je neizmišljeno ime? Cape Verde? Kap Verd? Kako li?
Na svim južnoslavenskim jezicima zemlja se zove Zelenortski Otoci/Republika, osim makedonskog i bugarskog gdje se zove Republika Zeleni Rt.
mistek wrote:A kako je neizmišljeno ime? Cape Verde? Kap Verd? Kako li?
Na svim južnoslavenskim jezicima zemlja se zove Zelenortski Otoci/Republika, osim makedonskog i bugarskog gdje se zove Republika Zeleni Rt.