FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- GandalfSivi
#4101 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ne mogu sal da nadjem, panika!!! Dobro vam jutro braco Pitari...
-
ibizza
#4102 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sarajevo će imati veliku podšrku večeras u Podgorici, a očekuje se da će bordo momke bodriti preko 2.000 navijača. 
-
bordo_boy
#4103 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ja bih prije rekao da Baho ovdje diže tenzije i zaoštrava atmosferu pred utakmicu. Jer NIKO ništa nije rekao u zadnjih 10 dana vezano za bilo kakve nerede, niti je bilo nekih provokacija i sl...drugtito2011 wrote:senci-071 wrote:drugtito2011 wrote:Jutros sam slusao Bahui kaze da se dole sprema pakao. Ne navijanje, nego priprema za incidente. Policija je na svakom cosku i svi strahuju. Zeta nema navijaca, ali ima neku grupu divljaka koji sam traze belaj. Cak su i navijaci buducnosti isli u policiju, kako bi pokusali sprijeciti nasilje. Baho je molio da se nasi navijaci cuvaju bilo kakvim provokacija, jer se samo ceka iskra da sve plane. Osim toga, divljaci (nije bitno odakle su i ko su), naravno ne mog bez Srebrenice, i to ce biti jedna od provokacija.
Inace jucer je temperatura bila 47C, a jutros u 9 oko 40C.
Tako je govorio drug Baho,
Na kojoj radio stanici si slusao Bahu,daj nam napisi.Ja znam dosta raje koja dole zivi i koji ce ici na tekmu u Podgoricu, i o ovome pojma nemaju.Ne tvrde da nece pojedinci provocirati cetnickim zastavama,Srebrenicom,i dizanjem tri prsta,ali o ovom sto ti pises je previse.
Javio sa Baho jutros uzivo na Kantonalnoj televiziji, oko 9:30.
- Obuca9
#4104 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pustite Bahu, krme debelo, pravi sam sebi promociju, da bi se kao pričalo o njemu. Sad se kao opet zainteresovao za Sarajevo, a navijao protiv Sarajeva, jer je "njegov" igrač sjedio na klupi.
- Zavatoni
#4105 Re: FK Sarajevo - Europa League
Samo mirno večeras i bez panike...siguran sam da će odigrat naši i bolje nego protiv Levskog na Koševu...
Imat' će sjajnu podršku Hordi, kojima želim puno razloga za euforiju na stadionu...i miran povratak...
Vjerujem u našu pobjedu večeras i 3+ na golove...a znam da će naši večerašnji junaci biti Said, Dejo i Hadžija.
Imat' će sjajnu podršku Hordi, kojima želim puno razloga za euforiju na stadionu...i miran povratak...
Vjerujem u našu pobjedu večeras i 3+ na golove...a znam da će naši večerašnji junaci biti Said, Dejo i Hadžija.
- emigrazione
#4106 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ko je ''njegov'', da nije DiattaObuca9 wrote:Pustite Bahu, krme debelo, pravi sam sebi promociju, da bi se kao pričalo o njemu. Sad se kao opet zainteresovao za Sarajevo, a navijao protiv Sarajeva, jer je "njegov" igrač sjedio na klupi.
- Atlant
#4107 Re: FK Sarajevo - Europa League
koliko znam bio je onaj dzakovac.emigrazione wrote:Ko je ''njegov'', da nije DiattaObuca9 wrote:Pustite Bahu, krme debelo, pravi sam sebi promociju, da bi se kao pričalo o njemu. Sad se kao opet zainteresovao za Sarajevo, a navijao protiv Sarajeva, jer je "njegov" igrač sjedio na klupi.
- karanana
#4108 Re: FK Sarajevo - Europa League
koji je baho faktor i ciji je on glasnogovornik da moli i apeluje nesto?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4109 Re: FK Sarajevo - Europa League
Prenose utakmicu i odmah nesto pametuju. Bolje mu je nek prenosi utakmicu kako treba, a za sigurnosne faktore ce se pobrinuti policija. I ja sumnjam da je bas toliko zategnuto kako je on predstavio, dobro je ako zolje ne budu sijevale 
- lerdi
#4111 Re: FK Sarajevo - Europa League
Jedan vačapje. Moketov haveramortizer wrote:Jeko baho?![]()
- drndalo
#4112 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ukoliko se ispostavi nakon utakmice da je slagao "da valja" mozda bi mu tu "zeljenu" atmosferu sa ulica Titograda (ja ne znam nego "po starom"Obuca9 wrote:Pustite Bahu, krme debelo, pravi sam sebi promociju, da bi se kao pričalo o njemu. Sad se kao opet zainteresovao za Sarajevo, a navijao protiv Sarajeva, jer je "njegov" igrač sjedio na klupi.
- johnny_blazze
#4113 Re: FK Sarajevo - Europa League
AJMOOOOOOOOO
- lerdi
#4114 Re: FK Sarajevo - Europa League
drndalo wrote:Ukoliko se ispostavi nakon utakmice da je slagao "da valja" mozda bi mu tu "zeljenu" atmosferu sa ulica Titograda (ja ne znam nego "po starom"Obuca9 wrote:Pustite Bahu, krme debelo, pravi sam sebi promociju, da bi se kao pričalo o njemu. Sad se kao opet zainteresovao za Sarajevo, a navijao protiv Sarajeva, jer je "njegov" igrač sjedio na klupi.) trebalo prirediti u kafani jedno vece ?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4115 Re: FK Sarajevo - Europa League
Vala bas. Nije uopste bitan. Pored danasnje situacije, razvezla se prica o tamo nekom....voditeljulerdi wrote:Jedan vačapje. Moketov haveramortizer wrote:Jeko baho?![]()
Tema je: FK Sarajevo - Europa League njega ko j....
- amortizer
#4116 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ako je Koketov, onda zna Ziku garant!lerdi wrote:Jedan vačapje. Moketov haveramortizer wrote:Jeko baho?![]()
- SmokingMan
#4117 Re: FK Sarajevo - Europa League
Hvala za info više,ovaj zadnji Tre Penne je kritičanmistek wrote:Od kako se igraju LŠ i Europa liga po ovom sistemu:z1xter wrote:Nemora značiti da sam upravu (ovo se odnosilo na čitavu regiju),to je samo mišljenje,ali 90 tekmi smo igrali sa ekipama iz gore navedenih država,uostalom i Dinamo Zagreb je igrao sa Šerifom iz Tiraspola,kao i ljoŽe prošle godine,slabo ko nam dolazi iz zapadne ovrope u ovu regiju,izuzev onog protivnika Lištice,od kojih su ispali,te Stoke City kada je gostovao u Splitu.Pitarrr82 wrote:Da je ona Juvaskala ili kako se zove prosla Zetu bas bi bila ekipa iz regiona, ne znam prave li te "regionalne" grupe...
FC Lusanne (SUI) - Borac BL
Helsingborg IF (SWE) - Sarajevo
Orebro FC (SWE) - Sarajevo
Hibernians (MAL) - Sarajevo
Aalborg BK (DEN) - Slavija
Sturm Graz SK (AUT) - Široki
Austria Vienna (AUT) - Široki
St. Patrick's (IRL) - Široki
Odense (DEN) - Zrinjski
Tre Penne (SMA) - Zrinjski
Pored ovih, van država koje si nabrojao igrali su naši predstavnici sa Kazahstancima, najčešće sa Izraelcima, a u sezonama prije 2009. i sa Genkom, opet Aalborgom, portugalskom Bragom itd.
Regionalna podjela postoji, ali u ovoj fazi takmičenja ne. Ekipe će prije izvlačenja (sutra ujutro ako Bog da) biti podjeljene u 6-7 grupa sa po 5-6 nosioca i nenosioca, ali skroz nevezano za regije.
- Obuca9
#4118 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nije više tu, bio je Aladin Džakovac.emigrazione wrote:Ko je ''njegov'', da nije DiattaObuca9 wrote:Pustite Bahu, krme debelo, pravi sam sebi promociju, da bi se kao pričalo o njemu. Sad se kao opet zainteresovao za Sarajevo, a navijao protiv Sarajeva, jer je "njegov" igrač sjedio na klupi.
- tataćusak
#4119 Re: FK Sarajevo - Europa League
UUUU pa dje sad lik. Zar je bio u nasObuca9 wrote:Nije više tu, bio je Aladin Džakovac.emigrazione wrote:Ko je ''njegov'', da nije DiattaObuca9 wrote:Pustite Bahu, krme debelo, pravi sam sebi promociju, da bi se kao pričalo o njemu. Sad se kao opet zainteresovao za Sarajevo, a navijao protiv Sarajeva, jer je "njegov" igrač sjedio na klupi.
-
PeppermintSA
- fakat
#4121 Re: FK Sarajevo - Europa League
drndalo wrote:I ovo je moguce, kad je moguce da se neki zale na bacanje banana na teren, ili druge slicne stvari, ALI tu treba neko iz Fudbalskog/Nogometnog Saveza da stisne *upak napise konkretnu zalbu na Fasizam/Nacizam/Govor mrznje, i posalje EUFA-i... I da to konkretno zatalasa sa svim posljedicama i pritiscima koji ce da usljede, ali ne znam imal' tamo ko sa takvim obrazom...borcanin wrote:i onda fino od uefe trazit ....
Last edited by fakat on 09/08/2012 16:05, edited 1 time in total.
- GandalfSivi
#4122 Re: FK Sarajevo - Europa League
Eto su postavili grafite sa imenima ratnih zlocinaca kod ulaza na nasu tribinu...
-
IlijaLadin
#4123 Re: FK Sarajevo - Europa League
vjerujem da će pokušati belaj napraviti prosrpske huliganske grupe.
samo hladno, gospodski, a oni nek buču. do pobjede
samo hladno, gospodski, a oni nek buču. do pobjede
- Atlant
#4124 Re: FK Sarajevo - Europa League
?GandalfSivi wrote:Eto su postavili grafite sa imenima ratnih zlocinaca kod ulaza na nasu tribinu...
- GandalfSivi