i ja se ovo pitam. nekako smo i dalje uljuljkani u priču kako ćemo ih uzeti. OK, uzećemo. Ali kako? Niti možemo na iznenađenje, niti su oni više u lošoj situaciji, imaju se itekako za šta da bore, pred svojom su publikom, sve živo.Stari wrote:Ono neku noc u petak sam se povukao i suzdrzao pisanja komentara taman onako kako to i imam obicaj raditi …. Bio sam dobro pripit, bio nadrkan losim danom na poslu kojem je uslijedila losa nac ispred kompjuterskog ekrana …pa rekoh , batali se corava posla … nikad niko nista pametno nije napisao u takvim uvjetima …
Odjavio sam se i otisao na jedno , malo duze …malo dublje … trijeznjenje i mahmurluk koji uvijek sljeduje. Nije bilo nimalo sexy vjerujte mi.
Ovi mladji momci sto su puno brzi od mene u rukovanju internetom ce vec (ako ikog to uopste sad zanima ) naci arhivske podatke koji ce me demantovati ako grijesim …i Nemojte me zaboga smatrati sad opet nekakvom zalosnom sovom, pticom zloslutnicom … defetistom (ili kako se to vec zove) samo zbog toga sto spominjem i tu mogucnost (koliko je ona realna je nesto u sta ne zelim ulaziti …za sad)
Ali sta se desava ako nam Slovaci daju po guzici jos jednom sutra? (dakle cisto u svrhu znanstvene egzaktnosti - kao puka hipoteticka horor-fantazija )
Jesmo li onda se… neuzubilahi … razduzili sa ovim ciklusom kvalifikacija? … I od najbolje garniture igraca koje smo ikad imali - odjednom poceli ozbiljno ugrozavati dostignuce Sliskovicevih izabranika iz kvalifikacija za EP 2008 …? Ako jesmo – e svaka nam cast … da nas nema valjalo bi nas uvijek i nanovo izmisljati. Ne mislim na igrace , niti na rukovodtsvo (ta i najboljima se desi da promase kvalifikacije) … nego sebi (i nama)… mislim eto pogledajte sami ….
Od zvijezda , od jebacha nad jebachima od stanja Nirvane ….. pa do septicke jame …. Sve za 3-4 dana.
YBM-liga sada lijepo. Idem se jos malo otrijezniti.
Bojim se reprize utakmice u Rumuniji kad smo s tricom izgubili. Pravo se bojim toga.