Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lavic wrote:Razumijem ja sve ljubitelje Talijana, ali se samo zanosite i lazete kvaltetom,performansama, prodajnim rezultatima.... realno ne mogu se porediti sa konkurencijom.
Istina naprave ekstra auto s vremena na vrijeme ali je to nedovoljno.... za ozbiljne rezultate.
A zamisle tek jedan PSA, tamo 2020. i neke EBIT kao Alfa-Maserati kombinirano. A oni su male bebe za Jeep i Ram.
lavic wrote:Razumijem ja sve ljubitelje Talijana, ali se samo zanosite i lazete kvaltetom,performansama, prodajnim rezultatima.... realno ne mogu se porediti sa konkurencijom.
Istina naprave ekstra auto s vremena na vrijeme ali je to nedovoljno.... za ozbiljne rezultate.
pa kome je FIAT konkurencija? BMW-u, Audiju?
po modelima koje proizvode, konkurencija su samo određenim markama i ne guraju se gdje ne treba, jer su skontali da od tog nema hajra...i imaju sasvim solidne prodajne rezultate...
Koliko znam, nema većih mana, osim nekih sitnica...mada ja ne bi vjerovao u ovu kilometražu, iako izgleda očuvano na prvu...pala im je generalno cijena skroz, tako da te ne čudi ova...
johntra wrote:Koliko znam, nema većih mana, osim nekih sitnica...mada ja ne bi vjerovao u ovu kilometražu, iako izgleda očuvano na prvu...pala im je generalno cijena skroz, tako da te ne čudi ova...
Bravo je dugo drzao poprilicno visoku cijenu, u zadnje vrijeme ima ih dosta sa cijenom slicnoj ovoj.
johntra wrote:Koliko znam, nema većih mana, osim nekih sitnica...mada ja ne bi vjerovao u ovu kilometražu, iako izgleda očuvano na prvu...pala im je generalno cijena skroz, tako da te ne čudi ova...
Bravo je dugo drzao poprilicno visoku cijenu, u zadnje vrijeme ima ih dosta sa cijenom slicnoj ovoj.