Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
za_sada_bez_dobrog_nicka

#4101 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by za_sada_bez_dobrog_nicka »

pastirck wrote:Nek padne SDA i treba da padne, zbog milion razloga i jos milion nerazloga koji ce postati razlozi
ako ponovo pobjede. Ali, koalicija SDP-SBB je nesto sto ce ovu zemlju vratiti unazad i ako je SDA
bila nizbrdica ova koalicija ce biti provalija. Lijepo je imati ideale kao sto ih ti imas i tuzno je
gledati kad ti ideale neko unisti i izda kao sto ce se tebi desiti moj dragi crveni.
Sjetih se onog vica o Perestrojka mašinama za veš. E one ruskinje na rijeci su SDP, a Kozaci koji vitlaju sabljama i jure kroz stepu su kadar našeg FahrA...

Ali htjeli, ne htjeli, kad Kozaci dođu na vlast svi ćemo mi morati kupiti Perestrojka mašine iz Deltinih proizvodnih pogona...
denis.istok

#4102 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by denis.istok »

Za tacno 7 dana ovdje ce se voditi jedna totalno drugacija rasprava....i tu u vidu "malo je falilo" da pobjedimo.

Otvorite malo sire svoje oci pa ce vam biti jasno ko ce pokupiti vecinu glasova, posebno ruralnog stanovnistva, nije BIH samo kanton Sarajevo i nisu glasaci samo na forumu i facebooku, a sto je danas glavni argument-pa samo jedno vece selo nosi kao facebook

Bakir i Haris su jedini ozbiljni kandidati za predsjednika

SDP_SDA_SBIH ce odnijeti preko 70% mandata (ne glasova, dosta onih manjih nece preci 5% pa ce to ici na kompenzacije)

SBB-ako bude i 10% biti ce veliko iznenjadjenje..

Ove manje po 1-2 zastupnika i to je to.
ja2

#4103 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ja2 »

E vidis varas se. SBB BiH ce najmanje glasova da dobije u pravo u Sarajevu koji je leglo SDP-ovaca. Po ruralnim mjestima cemo da dobijemo apsolutnu vecinu glasova. Svojim ocima vidjeh!

Ljudi su jednostavno izgubili povjerenje u dosadasnju vlast, i jedini logican izbor je Fahro za Bosnjacko stanovnistvo.
Adriatic

#4104 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Adriatic »

Bože, hoće li iko shvatiti da i Fahro spada u "dosadašnju vlast"?
ultima_palabra

#4105 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ultima_palabra »

Tamo gdje ga ljudi ne znaju, teško će pridobiti birače.
Tamo gdje ga znaju, većinom ga ne podnose.
Eh sad, njegova je strategija da preko Avaza stvori sliku da ima ogromnu podršku i da pobjeđuje... pošto ljudi imaju neki poriv da podrže pobjednika. Mislim da to nije dovoljno.

Vidjećemo šta će biti u petak na džumama... mada i hodže slabo bendaju Cerića :-D Dosta ih je po raznim strankama i raznim talovima da bi bili jedinstveni.
za_sada_bez_dobrog_nicka

#4106 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Dosta je Vallahi i komesara - druga Cerića. :run:
mirash

#4107 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by mirash »

ja2 wrote:E vidis varas se. SBB BiH ce najmanje glasova da dobije u pravo u Sarajevu koji je leglo SDP-ovaca. Po ruralnim mjestima cemo da dobijemo apsolutnu vecinu glasova. Svojim ocima vidjeh!

Ljudi su jednostavno izgubili povjerenje u dosadasnju vlast, i jedini logican izbor je Fahro za Bosnjacko stanovnistvo.

dobicete tuki za hou.
theTruePath

#4108 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by theTruePath »

E vidis varas se. SBB BiH ce najmanje glasova da dobije u pravo u Sarajevu koji je leglo SDP-ovaca

imas masu sandzaklja u sarajevu,oni ce da glasaju za SBB,i varas se da je sarajevo leglo sdp-ovaca,zadnji put kada sam gledao sarajevo je prilicno podjeljeno.Leglo SDP-a je bila i ostala tuzla :D
zulfo

#4109 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zulfo »

izvor "san"
27-09-2010
U kakvim su vezama Turković i Radončić

Policijske istražitelje iz nekoliko država nasmijala je izjava Fahrudina Radončića, vlasnika „Avaza", da ne poznaje Zijada Turkovića koji je uhapšen prošle sedmice u Sarajevu i koji se tereti da je vođa zločinačke grupe, saznaje „San" iz svojih izvora.

Postoji mogućnost da već narednih dana budu objelodanjeni novi detalji do kojih su istražitelji došli prikupljajući podatke o djelovanju Turkovićeve grupe i vezama s mafijaškim klanovima u regionu.

Bosanska veza

Navodno, i sama Šejla Jugo - Turković, supruga Zijada Turkovića, nekim svojim izjavama demantirala je Radončića. Ona je bila dugogodišnji novinar u Radončićevoj novini i glavna zvijezda njegove televizije zadužena za razgovore sa najpoznatijim političarima u BiH. Nekim svojim izjavama nakon hapšenja supruga stavila je do znanja da je do u detalje upućena u sve i da barata brojnim podacima i imenima osoba umiješanih u mafijaške poslove.

Radončić sada panično pokušava da opere ruke od svega i kako je krenuo počet će da tvrdi da ne poznaje ni Šejlu Jugo - Turković - kažu naši izvori.

Sarajevski advokat Izet Baždarević podnio je protiv nje prijavu jer ga je verbalno napala u holu Suda BiH s tvrdnjom da je nagovorio Hajrudina Memovića da optuži njenog supruga. Baždarević, inače, zastupa, Memovića.

Prema informacijama koje dolaze iz policija drugih država, Turković je bio bosanska veza Crnogorca Darka Šarića iz Pljevalja koji je označen kao glavni narko-bos u regionu. Protiv njega je raspisana crvena Interpolova potjernica, a optužen je za šverc 2,7 tona kokaina iz Južne Amerike.

svaki komentar je suvišan ali ipak možda budemo zemlja heroina.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#4110 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by pici »

Image

slobo mi te volimo,slobo mi te volimo.......pardom........faHro mi te volimo,faHro mi te volimo

:mrgreen:
mirash

#4111 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by mirash »

pici wrote:Image

slobo mi te volimo,slobo mi te volimo.......pardom........faHro mi te volimo,faHro mi te volimo

ima tu istine pici. bosnjacka elita i bosnjaci imaju sve simptome koje su imali srbi krajem osadesetih i pocetkom devedesetih. ukljucujuci i pojave vozdova, mesija i laznih proroka.
Bitte_Halt_ja_ja

#4112 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Bitte_Halt_ja_ja »

bez pardona, molim. Mozemo ga slobodno Slobodan zvati.
ssmmiilleeyy

#4113 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ssmmiilleeyy »

:lol: :thumbup:
theTruePath

#4114 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by theTruePath »

mirash wrote:

ima tu istine pici. bosnjacka elita i bosnjaci imaju sve simptome koje su imali srbi krajem osadesetih i pocetkom devedesetih. ukljucujuci i pojave vozdova, mesija i laznih proroka.
provala godine
mirash

#4115 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by mirash »

theTruePath wrote:
mirash wrote:

provala godine
to sto ti ne vidis paralele ne znaci da one ne postoje, nego znaci da si corav.
popajic

#4116 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by popajic »

Adriatic wrote:Bože, hoće li iko shvatiti da i Fahro spada u "dosadašnju vlast"?
Nece !!! Pade mi na pamet obrazlozenje jednog komsije zasto ce glasati za FahrA.Kaze ,jako mu se dopala Fahrina izjava da se prosto stidi svog bogatstva(nadasve posteno stecenog :? ),kad vidi u kakvoj bijedi narod zivi.Covjeka odusevio Fahrin "merhametluk" :-) :-) :-)
heckler

#4117 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by heckler »

mirash wrote:

Eh jos da imaju genocidnu namjeru...
mirash

#4118 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by mirash »

heckler wrote:
mirash wrote:

Eh jos da imaju genocidnu namjeru...

gdje ima sile i vojske nadje se i genocidnih namjera. srecom toga kod nas nema.

evo ti jedno test pitanje. postavi ga sebi i sam sebi odgovori. ne moras ovde.
bil ti jebo mater i dodiku i onim njegovim genocidasima? bi li im zgazio i zapalio genocidno tvorevinu, manji bh entitet, bi li bacio atomsku bombu na beograd i tel aviv?
za_sada_bez_dobrog_nicka

#4119 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

uh, padoh sa stolice :D
ja2

#4120 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ja2 »

Mirash...mislim da nije niko lud da baca atomsku bombu na Beogradm, jer je isi jako blizu pa bi nas radijacija ubila :D

Nego vama izgleda vokri sto Fahro ima ovolko pristalica i sto ce da nam bude nas Predsjednik i donese bolju buducnost!!!!!!!!!!!!!
mirash

#4121 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by mirash »

ja2 wrote:Mirash...mislim da nije niko lud da baca atomsku bombu na Beogradm, jer je isi jako blizu pa bi nas radijacija ubila :D

Nego vama izgleda vokri sto Fahro ima ovolko pristalica i sto ce da nam bude nas Predsjednik i donese bolju buducnost!!!!!!!!!!!!!

ako mislis da mi je vokri sto zivim u drzavi u kojoj ima budala koji ce dati svoj glas opskurnom tipu kakav je vas faro onda si u pravu. i ne samo da mi je vokri, nego se uzasavam mogucnosti da "vam on bude vas predsjednik", jebem vas u recenicke konstrukcije.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#4122 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by A1fa »

mirash wrote:
ja2 wrote:Mirash...mislim da nije niko lud da baca atomsku bombu na Beogradm, jer je isi jako blizu pa bi nas radijacija ubila :D

ako mislis da mi je vokri sto zivim u drzavi u kojoj ima budala koji ce dati svoj glas opskurnom tipu kakav je vas faro onda si u pravu. i ne samo da mi je vokri, nego se uzasavam mogucnosti da "vam on bude vas predsjednik", jebem vas u recenicke konstrukcije.
Da, mnogo nam je bolja opcija onog bradonje kome odgovor na svako pitanje pocinje sa ,,znate, moj rahmetli babo...'' :D a o onom lopovu koji pazljivo bira mjesta gdje ce se pojaviti kako ne bi morao da odgovara na neugodna pitanja da i ne govorimo ;)

Al donekle si u pravu, nakon sinosnje emisije sjetih se jednog kafanskog mudraluka kojeg sam davno cuo kad se raspravljalo kako treba ovu drzavu urediti. :D Rece jedan stariji ciko ,,e moj sine, ako hoces od ove Bosne da sta bude, latine daj u politiku, Vlahe u policiju i vojsku, a balijama samo daj krampu i lopatu'' ;)
mirash

#4123 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by mirash »

A1fa wrote:
mirash wrote:

Da, mnogo nam je bolja opcija onog bradonje kome odgovor na svako pitanje pocinje sa ,,znate, moj rahmetli babo...'' :D a o onom lopovu koji pazljivo bira mjesta gdje ce se pojaviti kako ne bi morao da odgovara na neugodna pitanja da i ne govorimo ;)

Al donekle si u pravu, nakon sinosnje emisije sjetih se jednog kafanskog mudraluka kojeg sam davno cuo kad se raspravljalo kako treba ovu drzavu urediti. :D Rece jedan stariji ciko ,,e moj sine, ako hoces od ove Bosne da sta bude, latine daj u politiku, Vlahe u policiju i vojsku, a balijama samo daj krampu i lopatu'' ;)
haj ne seri tita ti.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#4124 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by A1fa »

mirash wrote:haj ne seri tita ti.
Znam da vam se gubi tlo po pod nogama, ali malo dostojanstva vam nebi skodilo ;) Pokusajte se drzati kao onaj kapetan na Titaniku, ustanite i dostojanstveno slusajte muziku dok vam brod tone :D
mirash

#4125 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by mirash »

A1fa wrote:
mirash wrote:haj ne seri tita ti.
Znam da vam se gubi tlo po pod nogama, ali malo dostojanstva vam nebi skodilo ;) Pokusajte se drzati kao onaj kapetan na Titaniku, ustanite i dostojanstveno slusajte muziku dok vam brod tone :D

ti stalno nesto generaliziujes. ko mi?
Post Reply