kazu: ``Odijelo cini covjeka``
Nije ni cudo kada nas drugi vide u onim Legea dresovima, da nemaju respekta pred nama.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
skenderija04 wrote:Adidas je predstavio drugi dres Skotske. Ne bih volio nesto slicno pa mar bio i Adidas

skenderija04 wrote:Adidas je predstavio drugi dres Skotske. Ne bih volio nesto slicno pa mar bio i Adidas
Sto, bas su furka. Zamisli, ovaj dres + levi's + starke + suncane, sve to i sa rajom na kafici u Ferhadiji. SminkaRomanista 101% wrote:skenderija04 wrote:Adidas je predstavio drugi dres Skotske. Ne bih volio nesto slicno pa mar bio i Adidas
gledam i ne vjerujemsve mislim neka zajebancija
ide uz adidaskeWarashii wrote:A ovaj bas ne ide uz starke![]()
svaka cast ako imas stomak za ovaj dresluckylaka wrote:Nema dalje![]()
![]()
Haha na to sam odmah pomislio. Ja ga sigurno ne bih kupio.groove wrote:svaka cast ako imas stomak za ovaj dresluckylaka wrote:Nema dalje![]()
![]()
Meni onaj legein stoji savrseno,kakav bolan ovajgroove wrote:svaka cast ako imas stomak za ovaj dresluckylaka wrote:Nema dalje![]()
![]()
To je to....Jazzy.ba wrote:skenderija04 wrote:Adidas je predstavio drugi dres Skotske. Ne bih volio nesto slicno pa mar bio i Adidas
Ma dobro kupio bi i ja sve i jedan nebitna je marka ali mi treba 4 broja veca nego PjanicuMustang1 wrote:Zato ja bi![]()
Zato se ti i bunis kad pocnu ono,,ko ne skace mrzi Bosnu,,denimb wrote:Jao da mi je ovo, predobar dres.
Sta kukate odmah, valjda prave i malo sire modele, za navijace...a i pivski stomak na navijacu nije sramota, nego dika
A to je to znaci, gravitacija ne djeluje na bojler najboljeluckylaka wrote:Zato se ti i bunis kad pocnu ono,,ko ne skace mrzi Bosnu,,denimb wrote:Jao da mi je ovo, predobar dres.
Sta kukate odmah, valjda prave i malo sire modele, za navijace...a i pivski stomak na navijacu nije sramota, nego dikaNi meni ne odgovara ,jedva naguro na 120
Nije u pitanju imamo li mi stomak, nego nase zene. Valja nas gledat' u ovom.groove wrote:svaka cast ako imas stomak za ovaj dresluckylaka wrote:Nema dalje![]()
![]()
Ove boje su isključivo za njih, izguglajte malo, ima neke veze sa prošlosti njihove reprezentacije.SmokingMan wrote:To je to....Jazzy.ba wrote:skenderija04 wrote:Adidas je predstavio drugi dres Skotske. Ne bih volio nesto slicno pa mar bio i Adidas
Onda su ti Škoti pravo tetkasti. Te suknjice nosaju, pa im ovakve boje nešto predstavljaju...Amir_sabanovic wrote: Ove boje su isključivo za njih, izguglajte malo, ima neke veze sa prošlosti njihove reprezentacije.
Guardian Sport
Our fashion writer on the new Scotland kit...
"To untrained eyes this kit might make the Scotland team resemble an 80s boyband, or possibly S Club 7 in their earliest outings. But to those wearing their fashion goggles, this looks like a delightful, if admittedly unexpected, homage to Marc Jacobs menswear. The hotpink piping around the neckline is especially daring (fashion-speak for bizarre and therefore amazing) and the gap between the pink and first yellow stripe is just at nipple height, amping up the camp element to the look. I fully expect the edgiest male fashion bloggers to be wearing it at Paris fashion week"