elSaik wrote:Sram ih bilo, dati čovjeku crveni a samo je jebao majku sudiji u par navrata. ccccc... i još onaj trener, istjerati ga samo zato što fizički napada pomoćnog... ccccc...
da se iskljucuju igraci zbog psovki, ne bi bio ni jedan na terenu
kakva li bi tek za regoju primjerena kazna bila?
necu da ulazim u ove neke price, koje mozda i nisu za ovoga foruma (da se nasladjuju neki sa strane) znam samo da Zeljo nema ni jednog sportskog prijatelja niti je igdje dobrodosao. ako nam to odgovara - ok. ne moze se reci da nismo i sami tome doprinjeli.
evo pitanja
25 min. imamo 2 igraca vise u polju i ne zabijamo gol. nismo cak ni dominirali terenom. zasto?
jer smo jadni do bola
u 92 min nasi igraci cuvaju vrijeme i valjaju se...meni se plakalo
zasto amar forsira 2 zadnja vezna (culum + muharemovic, culum +selimovic) i kako onda ocekivati da kreiramo neke sanse, ili cak vidimo ljepotu od igre?
nema igraca? a ko je kriv za to?
za 50.000 koliko je dato Culumu, puno bi bolje bio da su te para date za ostanak Pelaka, jedinog igraca koji je, uz sve svoje mane, imao zadnji pas tj. znao igrati lopte
ovako imamo nezamjenjivog hadalja Bekrica, koji ni na treningu ne moze dati loptu
ali nema veze, bitno je da on gradi autoritet na Coci, od kojeg i kljusina Popovic ima vecu platu
sto se tice posjete, ona se vec prepolovila. od suplje se ne zivi, daj rezultate pa ces opet imat 10.000 na utakmici. (tako razmisljaju mnogi, ne ja)