Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ibizza

#4101 Re: FK Sarajevo

Post by ibizza »

Baltazar_khan wrote:Ovaj Blekić ima cipele lopovske :skoljka: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ultima_palabra

#4102 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

Blekić je u talu s Radončićem, i zato o njemu svašta pišu San, Dani i još par medija.
Bio je na listi SDP-a, znači i sa te strane se ogradio :-D
Priča se da je raja ko čovjek, eh sad da bi kod nas uspio u biznisu moraš biti svašta nešto :roll:
srjvo voli pravo ;-)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#4103 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Image

Vidi sto su se grupisali ovi lijevo :D

Blekic u prvom redu,iza njega dvojica stranackih kolega Hadzic i Becirovic,a onda u drugom safu Muco i Dzeka... :D :-)
To i jeste frakcija koja je progurala Blekica.

Po meni je bitno da su se ovi dosadasnji sklonili,barem u najvecoj mjeri ,a ovi sto dolaze imaju love,to je evidentno (e sad' prljavi poslovi il' ne,to je druga prica),i pitanje je dal' ce znati utrositi i svoj uticaj i novac koji odluce da uloze onako kako treba.

Blekic,Hadzic,Becirevic,Dzeko...pa djeluje mi kao ekipa za uspjesne "pregovore",ako zatreba,i sa pojedincima iz saveza i slicno,a moguca je i koncesija Koseva (barem se nesto suska o tome,a tu je Becirevic najbitniji)

Dosta ljudi ovdje ima koje ne bih zelio vidjeti u mome Sarajevu,ali neki su se kompromisi jednostavno morali istrpiti. Meni je jako bitna cinjenica da su dvojica nasih ljudi usli u strukture kluba,i sada cekam njihove utiske i neki vid izvjestaja. A i nadam se da ce ovi novi RADITI ,a ne kao ovi do sada nije se znalo ko je za sta zaduzen ,a ni ko je sta odradio ,niti cija su bila sta ovjastenja..opsta konfuzija.

Sve u svemu,nema sanse da je gore od ovoga sto je bilo do sada,a sada dal' je dovoljno dobro..to cemo tek da vidimo.
The 51st State

#4104 Re: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

pratite zjc na fksinfo kad otkljucate topik, dobicete kompletnu informaciju.

inace, ovo je kako bih rekao u maksimum u realnom trenutku, ima par naznaka za optimizam ali da vidimo prvo djela.
Fordas

#4105 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

The 51st State wrote:pratite zjc na fksinfo kad otkljucate topik, dobicete kompletnu informaciju.

inace, ovo je kako bih rekao u maksimum u realnom trenutku, ima par naznaka za optimizam ali da vidimo prvo djela.
Upravo tako, slazem se, izvucen je izgleda maksimum a gledajuci sposobnost okupljenih nekako mi se cini da smo jos i dobro prosli. popaj se opet vratio i to me zabrinjava ali sta je tu je. Ograniciti mu kratanje maksimalno, dati mu maksimalno do 5 igraca da se brine o njima i kapak :wink:

I cestitke lavovima na osvojenoj tituli, nisam ni sumnjao 8-) samo me zanima gdje iskopase 2.000 gledalaca na potpuno praznom bilinom ja, opterecenih ljudi i lazova majko moja :lol: :lol: :lol:
Last edited by Fordas on 22/06/2010 00:40, edited 2 times in total.
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#4106 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

Majstori:
Image
ibizza

#4107 Re: FK Sarajevo

Post by ibizza »

The 51st State wrote:pratite zjc na fksinfo kad otkljucate topik, dobicete kompletnu informaciju.

evo sve do sad cekao zjc,al nigdje ga...izgleda tek sutra ocekviati njegov izvjestaj.
The 51st State

#4108 Re: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

bermiin wrote:

evo sve do sad cekao zjc,al nigdje ga...izgleda tek sutra ocekviati njegov izvjestaj.
nece izostati, a i topik jos nije otkljucan :)
Obuca9

#4109 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Ma kakav ZJC zacugo se negdje, slavi novi UO :D
lerdi

#4110 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

hz__semir wrote:Ma kakav ZJC zacugo se negdje, slavi novi UO :D
Ma jašta. Jebo nas. F5 mi propao, a on cugeri :D
The 51st State

#4111 Re: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

ti bi nekad i glup mogo biti :D .
ibizza

#4112 Re: FK Sarajevo

Post by ibizza »

lerdi wrote:
Ma jašta. Jebo nas. F5 mi propao, a on cugeri :D
zasluzio je :thumbup:
Obuca9

#4113 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

The 51st State wrote:
ti bi nekad i glup mogo biti :D .
Evo sad cu se napraviti glup, pa cu reci da ne kontam ovaj tvoj post :D
Topla voda

#4114 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

ultima_palabra wrote:Blekić je u talu s Radončićem, i zato o njemu svašta pišu San, Dani i još par medija.
Priča se da je raja ko čovjek, eh sad da bi kod nas uspio u biznisu moraš biti svašta nešto :roll:
srjvo voli pravo ;-)
koji si ti neki pozitiva lik,malo ih je takvih :)

nas je generalni problem sto trazimo konacna rjesenja,a takvih nema...
daj sta se moze ufatiti za trenutnu radost,daj mi mucu i blekica i dzeku i crnog dzavola,ko alija kad je u ratu reko :D ako nam ne skinu embargo,trazicemo pomoc od svakog ko je pozeli dati...
e mi smo u takvoj situaciji
znam,nije dobro
al je fenomenalno kako je bilo,a to ce se vidjeti kad kesh udje u klub i krenu pojacanja

sve je to privremeno,al u ovoj drzavi je sve tako..pa prilagodimo se i uzmimo sta mozemo :)
ultima_palabra

#4115 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

Topla voda wrote:
ultima_palabra wrote:Blekić je u talu s Radončićem, i zato o njemu svašta pišu San, Dani i još par medija.
srjvo voli pravo ;-)
koji si ti neki pozitiva lik,malo ih je takvih :)

nas je generalni problem sto trazimo konacna rjesenja,a takvih nema...
daj sta se moze ufatiti za trenutnu radost,daj mi mucu i blekica i dzeku i crnog dzavola,ko alija kad je u ratu reko :D ako nam ne skinu embargo,trazicemo pomoc od svakog ko je pozeli dati...
e mi smo u takvoj situaciji
znam,nije dobro
al je fenomenalno kako je bilo,a to ce se vidjeti kad kesh udje u klub i krenu pojacanja

sve je to privremeno,al u ovoj drzavi je sve tako..pa prilagodimo se i uzmimo sta mozemo :)
Ma kakav ja i pozitiva, bližnji mi govore kako sve crno vidim :-D

Gledaj, mislim da ne možete očekivati neki priliv keša i bogzna kakva pojačanja...brokeri su u banani već dvije godine, a i ko bi ulagao svoje pare u nešto što nije njegovo :roll: Blekić uglavnom radi sa crnogorskim kapitalom, a ne vjerujem da su oni zainteresovani za FKS.

Ono što možete očekivati je poboljšanje atmosfere oko kluba, nema šanse da vas savez onako kara kao prošle sezone, a i načelnici će biti nagodniji da malo budžetskog novca skrenu u klub sad kad su tu ljudi kojima vjeruju ;-)

Jah, i do vas je ako ćete dopustiti da Popaj opet glumi provincijskog Mamića na vašu štetu 8-) Eto tako, nemojte šta zahaturit :-D
Obuca9

#4116 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

ćiro wrote:Uprava je doživjela samo blage kozmetičke izmjene. Dakle, sve po starom, svjetlo na kraju tunela je daleko makar 4 godine, koliki je mandat ove "nove" uprave.
Totalno sam razočaran u BP.
A šta si ti očekivao, da BP ubaci 11 svojih ljudi? Šta misliš da je to tek tako posao, dođeš i ubaciš se? Ti Boga mi ko da od juce pratis Sarajevo, pa ne znas kakvu su stoku i pogan imali na drugoj strani.
aerosa

#4117 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

Izgleda da smo ipak na kraju uspjeli iz dvice u keca okrenuti situaciju :)
Kako je krenulo sve naopako, juče nisam imao ni 15% nade da će sve na hair i na dobro izaći, kad sinoć srećom sve se okrenu :D
u ovoj konstalaciji snaga ovo je trenutno maksimum, a uz 5 predtavnika BP u skuštini, teško da ćemo ikad više upasti u ovakva sranja gdje smo bili do sad.... :D
Dialer

#4118 Re: FK Sarajevo

Post by Dialer »

ćiro wrote:Uprava je doživjela samo blage kozmetičke izmjene. Dakle, sve po starom, svjetlo na kraju tunela je daleko makar 4 godine, koliki je mandat ove "nove" uprave.
Ma da,da... Takav smo mi narod,Obama da je doso mi bi mu manu nasli,ako nista,sto ima malo razdvojene zube. Pljujete a nisu ni poceli radit. Koga si ti htjeo? Sta hoces? Ne kontam,bezveze neka prese*avanja.
aerosa

#4119 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

ćiro wrote:
hz__semir wrote:
A šta si ti očekivao, da BP ubaci 11 svojih ljudi? Šta misliš da je to tek tako posao, dođeš i ubaciš se? Ti Boga mi ko da od juce pratis Sarajevo, pa ne znas kakvu su stoku i pogan imali na drugoj strani.
Misliš da će nešto postići time što su ubacili 2-3 svoja čovjeka, a ostavili 8-9 ublehaša i lopova?
Upravo što znam kakvu su stoku i pogan imali na suprotnoj strani, a sada su na istoj strani (u istom upravnom odboru s njima) sam i razočaran. S takvim ljudima ne može se uraditi ništa kvalitetno uraditi, a kompromis je u ovom slučaju poraz BP pred Mućom, Baljkom, Bašićem i sl.
p.s. Niko sretniji od mene ako se ispostavi da griješim.
Ćiro, 2 + još 3 naša predstavnika što je dogovoreno nakon skupštine....

Na sve to Baljak i co i nakon što su progurali Blekića su ispušili foru jer su izgubili većinu i sad se mogu kandidovati samo za predsjednika kućnog savjeta....
Obuca9

#4120 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

ćiro wrote:
Dialer wrote:
Ma da,da... Takav smo mi narod,Obama da je doso mi bi mu manu nasli,ako nista,sto ima malo razdvojene zube. Pljujete a nisu ni poceli radit. Koga si ti htjeo? Sta hoces? Ne kontam,bezveze neka prese*avanja.
Očekivao sam promjene, a one se nisu desile. Bašića, Dučića, Hujića, Talovića, Baljka, Alihodžića i sl. sigurno da nisam htio, a oni i dalje ostaju glavni u klubu.
Dučić je prvi kontra Baljka i Alihodžića i budi siguran da su oni, skupa sa Smrdanom u klubu dok se ne raspiše konkurs, a onda lete napolje. Hujić i Talović su jednostavno dio kompromisa, nije se moglo svih 11 ljudi promjeniti.

Shvati da BP nisu bili u situaciji da mogu uci sa 11 svojih ljudi, jednostavno oni su mogli ubaciti svoja 2-3 covjeka, a za ostale su morali lobirati, dakle ima ovdje jos par ljudi iz BP-a koji su sakriveni iza nekih drugih imena. Princip star hiljadama godina, poznatiji kao "Trojanski konj" ;)
aerosa

#4121 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

hz__semir wrote:
ćiro wrote:
Dialer wrote:
Očekivao sam promjene, a one se nisu desile. Bašića, Dučića, Hujića, Talovića, Baljka, Alihodžića i sl. sigurno da nisam htio, a oni i dalje ostaju glavni u klubu.
Dučić je prvi kontra Baljka i Alihodžića i budi siguran da su oni, skupa sa Smrdanom u klubu dok se ne raspiše konkurs, a onda lete napolje. Hujić i Talović su jednostavno dio kompromisa, nije se moglo svih 11 ljudi promjeniti.

Shvati da BP nisu bili u situaciji da mogu uci sa 11 svojih ljudi, jednostavno oni su mogli ubaciti svoja 2-3 covjeka, a za ostale su morali lobirati, dakle ima ovdje jos par ljudi iz BP-a koji su sakriveni iza nekih drugih imena. Princip star hiljadama godina, poznatiji kao "Trojanski konj" ;)
E moj sema, džaba ti to njemu objašnjavaš....lik vidi ono što hoće da vidi a ne onako kako jeste....
Sve u svemu juče je napravljen ogroman korak prema normalnijem klubu a akbgd tu se neće stati.... :)
odsutraopetultra

#4122 Re: FK Sarajevo

Post by odsutraopetultra »

ćiro wrote:
Dialer wrote:

Promjene su se desile vjeruj mi i to kakve,do juce nisi imao nista sada imas svoj glas u UO i skupstini.Sto se tice Baljka i Alihodzica uskoro ce od strane UO po zakonu biti objavljen konkurs za ta mjesta,oni se mogu prijaviti ali znaju da nece proci i da se mogu pakovati,ljude za ta mjesta BP ima i sto je najvaznije ima vecinu u UO koja donosi te odluke.Nemoj biti naivan i misliti da imamo 2,3 covjeka,sto sema rece ne mora mu na celu pisati da je BP da bi bio nas.Sam Zijad Blekic je clan udruzenja BP i jos par ljudi medju ovim imenima su na nasoj strani tako da 100 % su se napravile velike promjene sto ce se i vidjeti uskoro .
0038733

#4123 Re: FK Sarajevo

Post by 0038733 »

Bitno je da je velika većina navijača zadovoljna, tj. da su i BP i UNFKS pa makar koliko toliko uspjeli u svojoj misiji! Nastavlja se borba i dalje...za jedno čvrsto i stabilno Sarajevo!!! 8-)
Fordas

#4124 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

ćiro wrote: Misliš da će nešto postići time što su ubacili 2-3 svoja čovjeka, a ostavili 8-9 ublehaša i lopova?
Upravo što znam kakvu su stoku i pogan imali na suprotnoj strani, a sada su na istoj strani (u istom upravnom odboru s njima) sam i razočaran. S takvim ljudima ne može se uraditi ništa kvalitetno uraditi, a kompromis je u ovom slučaju poraz BP pred Mućom, Baljkom, Bašićem i sl.
p.s. Niko sretniji od mene ako se ispostavi da griješim.
Majstore, ovo je kiks samo takav. Pa nije bila skupstina BP-a da oni sami ubacuju i izbacuju!? Razmisli malo! Ovo sto su uspjeli uraditi po meni je odlicno. Do jucer su upravu od 11 ljudi cinili samo suman i onaj celavi pavijan sto se 2x godisnje pojavi na televiziji. Ovako pored svih tih novih imena, koja meni i ne znace toliko, imamo barem dvojicu NORMALNIH ljudi koji ce sigurno dati svoj maksimum i nece dozvoliti da uprava prakticno ne funkcionira i ne postoji 3 godine! Hoce li uspijeti provuci svoj plan, sumnjam, ali eto, pomak je znacajan vjeruj mi. Budi siguran da njih dvojica nisu tu pozicije radi, oni su tu ispred svih nas i radice svom snagom ja u to ne sumnjam
Obuca9

#4125 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

ZJC online, svi na fksinfo :D :D
Locked