Sram vas bilo sviju koji nemate osjećaja prema nedužnim ljudima, moglo je tako poginuti 10 ljudi da je bio dan, shavizajte se malo za vas je normalno da neko vozi 215km/h pa vi ste gori od njega, FUJ
SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- Lanne
#4101 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Onaj ko je prevršio svaku mjeru je onaj koji je napravio te mrtve kosti, stvaite se na mjesto porodice koja je izgubila svog milog zbog nečije obijesti. Kakva vlada ba to je davno isfurnao nego treba nafatati ove trkače pa ih pustiti pred betonski zid da se potakmiče ko će jače udariti
Sram vas bilo sviju koji nemate osjećaja prema nedužnim ljudima, moglo je tako poginuti 10 ljudi da je bio dan, shavizajte se malo za vas je normalno da neko vozi 215km/h pa vi ste gori od njega, FUJ
- ultima_palabra
#4102 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ne kontam zašto je cura glupa...vjerovatno nije znala da sjeda u auto sa ubicom 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4103 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
zadnje upozorenje, ili ćete prekinuti raspravu o tome ili je ban!!! pa onda idi pred upravu vodovoda kad nećeš pred Vladu...Lanne wrote:Onaj ko je prevršio svaku mjeru je onaj koji je napravio te mrtve kosti, stvaite se na mjesto porodice koja je izgubila svog milog zbog nečije obijesti. Kakva vlada ba to je davno isfurnao nego treba nafatati ove trkače pa ih pustiti pred betonski zid da se potakmiče ko će jače udariti![]()
- Lanne
#4104 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
samo ti banuj, i sam otiđi pred upravu Vodovoda a svi koji podržavate ubicu spremite se lijepo pa mu odajte počast SRAM VAS BILO
- smak
#4105 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
a kakva je to danas bila tuca na dzenazi u vlakovu?
- O'zone
- Globalni moderator
#4106 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Evo ti iz prve rukesmak wrote:a kakva je to danas bila tuca na dzenazi u vlakovu?
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =1&t=78848
Pomahnitalo sve
- smak
#4107 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
blizi se kraj ovog nenormalnog svijeta... svaki dan sve ludji i bolesniji narod...O'zone wrote:Evo ti iz prve rukesmak wrote:a kakva je to danas bila tuca na dzenazi u vlakovu?
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =1&t=78848
Pomahnitalo sve
- O'zone
- Globalni moderator
#4108 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ovo je večeras bilo na vijestima nesreća u Semizovcu.
Jedna osoba poginula u prometnoj nesreći na magistralnoj cesti M-18
Sarajevo, 29.07.2010 -
Jedna osoba poginula je u prometnoj nesreći na magistralnoj cesti M-18 Srednje - Semizovac. Sudarila su se vozila golf 2 kojim je upravljao D.H. i mercedes kojim je upravljao M.S. Poginuo je suvozač iz golfa P.K, dok su vozači oba vozila ozlijeđeni. Glasnogovornica Kliničkog centra u Sarajevu Biljana Jandrić kazala je za da je D.H. zadobio teške ozljede, te da ima frakturu kompletne lijeve noge, dok M.H. ima kontuzije i pušten je kući.
- Chmoljo
#4109 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
30. Jul. 2010. 00:20 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma”
» Lanne
30 dana

» Lanne
30 dana
-
callmethebreeeze
#4110 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ova tuca u vlakovu, ovo je nevjerovatno, zaista.

- Chmoljo
#4111 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
mene ovo ništa ne čudi, al fakatcallmethebreeeze wrote:ova tuca u vlakovu, ovo je nevjerovatno, zaista.
![]()
![]()
-
callmethebreeeze
#4112 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ma znam i ja, ali dzenaza je u pitanju.Chmoljo wrote:mene ovo ništa ne čudi, al fakatcallmethebreeeze wrote:ova tuca u vlakovu, ovo je nevjerovatno, zaista.
![]()
![]()
jednostavno mi je lako zamisliti te mentalne sklopove, jer ih viđam svaki dan...
- Chmoljo
#4113 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
i opet me ne čudi vjetriću. mene začudi kada se ispoštuje neka norma ponašanja koju ne zahtijeva okolina nego bude dobrovoljni čin pojedinca...callmethebreeeze wrote:
ma znam i ja, ali dzenaza je u pitanju.
ne bi me čudilo da su povadili kosti i tukli se njima. ovde je odavno pravilo da ako nešto ne ide u tvoju guzicu i za tvoju guzicu onda to nije ni bitno. štagod da je...
- metar_drva
#4114 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ti si fakat previše ograničena da bi shvatila da ja ni jednom riječju nisam branio momka koji je vozio auto i koji je poginuo. meni nije drago što je poginuo, jbg, ne radujem se ničijoj smrti. šta tebe raduje i žalosti, sjedi sama sa sobom, pa rasčisti, a dotad vozdra.Lanne wrote:
Njeni roditelji da su bili zabrinuti zvali bi je prije 3h i na kraju krajeva ne bi joj dozvolili da u ta doba bude na ulici sa njim, jer vejrujem da joj i ne znaju da je bila sa tim frajerom.
I kad već kažeš 2 izgubljena života i 4 uništena - ko ih je napravio takvim jedan nafurani kreten, debil i imbecil.
Da je u pitanju neko tvoj, da neki manijak iz obijesti ubije ili napravi invalidom nekog tvog bližnjeg pitala bih te o osudi i osjećaju.
I svi vi koji branite ovog mamlaza ste gori nego on i bili bi u stanju isto tako nešto uraditi.
I hvala Bogu da je bilo kasno zamisli da je bio dan kada tu ima puno pješaka
-
simpozijum delirijum
#4115 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
vidjeh fotografije u clanku Sarajevo-X .com o nesreci u kojoj poginuse mladic i cura u Audiju A8 na Malti?
pa jebote ko da je autobomba pukla
tip je vozio preko 200 Km/h kroz centar grada
u USA bi ga izresetali iz mitraljeza bez upozorenja za takav postupak jer jedino ludjak to moze raditi koji zeli ubiti sebe ili druge ljude usred grada
R.I.P nesretnoj ludoj mladosti i da se ovo desilo u najvecoj prometnoj guzvi pobio bi masu raje
u sta se Sarajevo pretvori
pa jebote ko da je autobomba pukla
tip je vozio preko 200 Km/h kroz centar grada
u USA bi ga izresetali iz mitraljeza bez upozorenja za takav postupak jer jedino ludjak to moze raditi koji zeli ubiti sebe ili druge ljude usred grada
R.I.P nesretnoj ludoj mladosti i da se ovo desilo u najvecoj prometnoj guzvi pobio bi masu raje
u sta se Sarajevo pretvori
- luckylaka
#4116 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ovo ti je slucaj iz USA.Ustvari dogadjaj mog jarana.Iduci iz druge smjene da bi prije mene stigao na pivo vozio je (ustvari policija ga je ,,upucala,, na 105 onih americkim milja(ogranicenje je 65.Kad sam prolazio pored njega vec je bilo 5-6 policijski auta a na njemu su lezala dvojica-trojica stokilasa.E sad poslije po njegovoj prici za prekoracenje 59 preko odmah su ga odveli psihologu ili psihijatru ne znam vec da utvrde je li normalan.Posto je normalan ide u zatvor a ujutro odmah kod sudije za prekrsaj koji kaze,sest mjeseci zatvora,dozivotna zabrana voznje bilo kakvim vozilom i novcana kazna(ne znam koliko).Zatvor je odlezao sada je bez vozacke(pokusava je vratiti preko advokata koji su mu do sada izvukli preko $50.000 i jos nema vozacku)a bez vozacke se ovdje moze jebat.Samo po zakonu i dzepu.
- Bluemore
#4117 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
luckylaka- poucna prica... taj nije dobio drugu (ili trecu, 4...) priliku, ..... i jos uvijek je ziv kao i par neduznih....willson wrote:Lucky sta je ocekivao da mu se desi sa 59 milja ili 95 kilometara po satu prekoracenja brzine
Last edited by Bluemore on 30/07/2010 09:05, edited 1 time in total.
- Obuca9
#4118 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pa ovaj je majmun vozio 163 km/h više od ograničenja (50 km/h je ograničenje kod Maršalke, a on je vozio 213 km/h), pa bi prošao nekažnjeno samo da je znao usporiti na vrijeme.willson wrote:Lucky sta je ocekivao da mu se desi sa 59 milja ili 95 kilometara po satu prekoracenja brzine
-
Omerovim_Koracima
#4119 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Joj Laneta jes nabrijan
Tragedija bash Bogam,al ono dobio je sto je trazio i to je tako.
Za tucu na Dzenazi,nemam rijeci fakat
Tragedija bash Bogam,al ono dobio je sto je trazio i to je tako.
Za tucu na Dzenazi,nemam rijeci fakat
-
No_oNe__
#4120 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Mislim da su oboje dovoljno pa cak i previse platili za pocinjeno
on sto je vozio tako kako je vozio
a ona "bludnica" sto je ostala - ooo tako dugo vani!
pomislite na njihove roditelje koji su isto tako "platili" svoj "dug"
sto odgojise njega da vozi tako ludo i dokazuje pred curama
i sto njoj ne prebise obje noge da "bludnica" ne hoda po ulici u 03 nocu!
mi izgleda lako zaboravimo na onu "o mrtvima samo najbolje" pa neke svoje frustracije sto mozda i sami nemamo takvo auto ili sto i sami bi voljeli izlaziti do 03 ujutro ... iskaljujemo na necijim hladnim tijelima!
cccccc
ne daj Boze dragi nikome da dozivi takvo nesto
mi izgleda lako zaboravimo na onu "o mrtvima samo najbolje" pa neke svoje frustracije sto mozda i sami nemamo takvo auto ili sto i sami bi voljeli izlaziti do 03 ujutro ... iskaljujemo na necijim hladnim tijelima!
cccccc
- ultima_palabra
#4121 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
To dvoje baš i nije za poređenjeNo_oNe__ wrote:Mislim da su oboje dovoljno pa cak i previse platili za pocinjeno
cccccc
- karanana
#4122 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
zna li neko detalje i razloge tuce na dzenazi?
jesu dvije razlicite dzenaze ili ista dzenaza?
-
No_oNe__
#4123 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ironija - ultima palabra - ironija
u zemlji u kojoj odes nekome da odas posljednju pocast i mozes smognuti snage da se pobijes sa nekim drugim ...
ironija je zasigurno dozvoljena
u zemlji u kojoj odes nekome da odas posljednju pocast i mozes smognuti snage da se pobijes sa nekim drugim ...
- ultima_palabra
#4124 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ko da sam čuo negdje za tu ironijuNo_oNe__ wrote:ironija - ultima palabra - ironija
Htio sam reći da razumijem raju koja ne pokazuje neko saosjećanje za tog momka...mada je glupo radovati se bilo čijoj smrti
Na kraju je ipak bilo "sam pao, sam se ubio" i ne treba u isti koš stavljati djevojku koju je taj isti ubio...
- vozač
#4125 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
valjda je ovaj jedan noć prije pao na kladionici, a ovaj drugi ga podjebavo na dženazi, doduše popio je dvije bezalkoholne prije nego što su otklanjali, to može, reko reis,karanana wrote:zna li neko detalje i razloge tuce na dzenazi?
a možda i da se ljudi malo isprazne prije "mubarek dana"
i onda me neko pita "šta to ti glumiš, nikad te u džamiji" fuuuuuuuuuuj
neki dan gledam mladu, pokrila se, a na suknji izrezi sa obje strane, pukli bataci, samo se okreću za njom
sinoć opet nindja kornjaca nekakva, u fordu, em je zamotana sa svih strana, em nosi naočale i jos priča na mobitel dok vozi, da bog sačuva