Uploaded with ImageShack.us

i jedna gospodska

Moderator: anex

Heheh uvijek stavi glavu na jastuk. Ja sam je pokrila, nisam je jos naucila da to sama uradi.KatarinaKosaca wrote:![]()
Slika je
![]()
![]()
Ona i glavu na jastuk stavila i pokrila se
Nejaca-maca wrote:Ne voli se maziti?![]()

Karen wrote:Da i ovdje pokažem svoju Snjeguljicu i šest patuljaka![]()
Cura jeKaren wrote:Pravi šampion! Ili Šampionka
Pisala sam jednom ovdje o tome. Kad sam vidjela šta jedu njih 7 i majka i kako žive, rekla sam idemo kući sa njom. Muž je htio da ostane još da plati tom čovjeku, ja nisam imala povjerenja. I onda.... nespavanje , dežure... ali dobro je hvala Bogu. Ipak, tornjak je velika rasa, nije kao tvoji, može ići i prije 8 tjedana, iako je ovo kod mene bilo prerano zaista. Jedino je dobro što je bila toliko mala da nije cvilila za njima čak ni prvu noć kao što obično bude.Karen wrote:Tako rano? Ja svoje malce ne dam prije 8. tjedna. Tko god uzgaja kaže da je bitno da budu toliko sa mamom, a da onda obavezno furaju u nove domove, tada su najbolji za prilagođavanje novom ambijentu.
Karen wrote:To su već posebne okolnosti, to razumijem. Joj da mi je izgnjaviti malo
Moja ljubav su veliki psi, a imam malog sasvim slučajnim odabirom (kvadratura stana)KatarinaKosaca wrote:Karen wrote:To su već posebne okolnosti, to razumijem. Joj da mi je izgnjaviti maloIma 45 kg..
Mislim da nije bitna velicina stana u odabiru velicine psa. Ja imam retrivera i zivim u manjem stanu. No, zivjela sam prije s roditeljima u stanu, a njihov je duplo veci, i cesto idem tamo. U oba stana se ponasa isto, lezi, spava, jede, ima svoj cosak itd.Karen wrote: Moja ljubav su veliki psi, a imam malog sasvim slučajnim odabirom (kvadratura stana)

aaaaa pa ovaj je ISTI moj Okijaca-maca wrote:Kad ne gledam, ode u sobu i uleti mi u krevet![]()
...