mirsek wrote:Bloo wrote:Btw ona parada djece sa raznim potrebama i njihovih heteroseksualnih roditelja koji ocito imaju neku genetsku falinku jer ne mogu da proizvedu zdravo mladunce je degutantna. Veoma neprirodno. Prirodno bi bilo pustiti ih da umru. Ne.mogu se brinuti o sebi niti hraniti. A tek razmozavati dalje...
Treba ih drzati izmedu 4 zida da se normalni ljudi sa normalnom djecom ne snebivaju i ibrete.
Sta.ako moje normalno prirodno dijete pita sta je s njima?
Samo 4 zida!
Edit: ali ne u 4 zida sa pripadnicima LGBTQAI+ populacije da ne fasuju pederitis.
Edit 2: samohrane majke i ocevi ti salju srednji prst kao odgovor na prirodno okruzenje

Uh, al se teze natezu. Ti roditelji nisu mogli da biraju kakvo ce im se dijete roditi.
Sad cemo hajpati da je vrhunac civilizacije dobrovoljno dati LGBT-u da odgaja malo dijete u svom naopakom okruzenju.
Naopako = neprirodno, drustveno i socioloski nestandardno. A zasto, da LGBT roditelj ne bi pao u depresiju jer mu se ne moze ispuniti muzicka zelja.
Bezobrazno i samozivo, kao bolesnik koji iskoristava svoje stanje da dobije beneficije koje niko nema.
Teze se natežu?
Au contraire my little friend, au contraire. Ovo što zagovaram je dapače veoma prirodno.
Potomak koji nije sposoban da sam preživi je osuđen na smrt. To je prirodno.
Zasto da ja kao poreski obveznik moram da trpim da ce se tim roditeljima koji su skrbnici to racunati u radni staz?
Mrš, bre.
Budimo prirodni.
Pustimo nesposobne jedinke tj mladunčad da umru.
Ako pak imamo više takvih mladunčadi od istih jedinki, onda definitivno i te jedinke sterilisati.
Da, bezobrazno i samoživo da roditelji djece sa posebnim potrebama uživaju veće beneficije od roditelja sa djecom koja nemaju posebne potrebe.
Budimo prirodni i društveno standardni kao u npr. Sparti

Sve jedinke koje nisu sposobne za samostalan život i da doprinose zajednici - smrt! Jer to je prirodno i u određenim razdobljima naše civilizacije je bilo i društveno prihvatljivo.