Bili su zestoki kada se kamen temeljac Ferhadiji postavljao 2001llull wrote:Ja dobijem cir samo kad vidim ovaj znak BN TV, jebem ja revoluciju i demokratiju koju oni sa svojim filmom Noz i Bojom na Kosovu donesu ...
Kako ba marisanje, imam osjecaj da kad bi doslo do toga, da bi se razletili u roku od 2 min, nakon prvih razbijenih glava pendrecima...to vi ocekivali neku marisanu i razbijanje
Pusti ti srba i revolucija ...
Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
- mO k3
#4101 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
- Kikibombona
#4102 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Zato sto su se tada skupili monstrumi i klosari.mO k3 wrote:Bili su zestoki kada se kamen temeljac Ferhadiji postavljao 2001llull wrote:Ja dobijem cir samo kad vidim ovaj znak BN TV, jebem ja revoluciju i demokratiju koju oni sa svojim filmom Noz i Bojom na Kosovu donesu ...
Kako ba marisanje, imam osjecaj da kad bi doslo do toga, da bi se razletili u roku od 2 min, nakon prvih razbijenih glava pendrecima...to vi ocekivali neku marisanu i razbijanje
Sada su se skupili roditelji, zene i djeca, normalni ljudi.
Ljudi okupljeni oko Davora nece napraviti nijedan incident. Ko se tome nada, neka prestane pratiti. Uzalud se frustrira.
Last edited by Kikibombona on 30/12/2018 19:09, edited 1 time in total.
-
nepoznati988
#4103 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ljubazno od tebe sto si mi skrenuo paznju na gornje. Nikad ti ovo necu zaboraviti.Point. wrote:[
Kažem ti, ta tvoja glupa priča da svakog neistomišljenika nazivas Srbinom ne pije vode. Ušao si kao padobranac na temu i etiketiraš ljude. Smaraš.
No koga sam tacno nazvao srbinom?
-
llull
#4104 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Zato sto su se tada skupili monstrumi i klosari.Bili su zestoki kada se kamen temeljac Ferhadiji postavljao 2001
Ljudi okupljeni oko Davora nece napraviti nijedan incident. Ko se tome nada, neka prestane pratiti. Uzalud se frustrira.[/quote][/quote]
Kolega iz Slobodne Evrope mi je rekao da je ladno srpska specijala samo 2 x intervelisala od Dejtona na ovamo, tukli tada tu stoku sto je napadala Ferhadiju i prije par dana malo gurali ove na trgu.
-
llull
#4105 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Zato sto su se tada skupili monstrumi i klosari.Bili su zestoki kada se kamen temeljac Ferhadiji postavljao 2001
Ljudi okupljeni oko Davora nece napraviti nijedan incident. Ko se tome nada, neka prestane pratiti. Uzalud se frustrira.[/quote]
Kolega iz Slobodne Evrope mi je rekao da je ladno srpska specijala samo 2 x intervelisala od Dejtona na ovamo, tukli tada tu stoku sto je napadala Ferhadiju i prije par dana malo gurali ove na trgu.
- Point.
#4106 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Peru Djetlića.nepoznati988 wrote:Ljubazno od tebe sto si mi skrenuo paznju na gornje. Nikad ti ovo necu zaboraviti.Point. wrote:[
Kažem ti, ta tvoja glupa priča da svakog neistomišljenika nazivas Srbinom ne pije vode. Ušao si kao padobranac na temu i etiketiraš ljude. Smaraš.
-
nepoznati988
#4107 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Poselamit ćeš ga.Point. wrote:Peru Djetlića.nepoznati988 wrote:Ljubazno od tebe sto si mi skrenuo paznju na gornje. Nikad ti ovo necu zaboraviti.Point. wrote:[
- vjesticanametli
#4108 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Eselamuallejkum
rece pero i viknu pravdaaa
- mO k3
#4109 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Na rtrs ni riječ o prosvjedima večeras ...
- Point.
#4110 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Svakako.nepoznati988 wrote: Poselamit ćeš ga.
- muha_sa
#4111 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
jutros maksuz pogledah na TVBG jutarnji dnevnik--ni jedne jedine rijeci o sinocnjim protestima u BegešumO k3 wrote:Na rtrs ni riječ o prosvjedima večeras ...
glavna vijest Kosovo i uklanjanje granice sa Albanijom
- rajv0sa
#4112 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
llull wrote:
Skandirali policiji ustaše, ustaše.
- mO k3
#4113 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Dribling mozga .....muha_sa wrote:jutros maksuz pogledah na TVBG jutarnji dnevnik--ni jedne jedine rijeci o sinocnjim protestima u BegešumO k3 wrote:Na rtrs ni riječ o prosvjedima večeras ...
glavna vijest Kosovo i uklanjanje granice sa Albanijom
pa zar su zaboravili da živimo u 21 vijeku gdje skor svako ima internet
- JThomas
#4114 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
ljudi dragi u rs je najmanja penzija 183 marke. 183. i na jednog zaposlenog dođe 1,5 penzioner. 80% para direktno drži onaj ko drži vlast, a indirektno i ostalih 20%. ovo je čudo što ima i ovo, i ovoliko.
-
radostan dan
#4115 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
mO k3 wrote:Na rtrs ni riječ o prosvjedima večeras ...
https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=321616
Last edited by radostan dan on 30/12/2018 20:52, edited 1 time in total.
- mO k3
#4116 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
19:42radostan dan wrote:mO k3 wrote:Na rtrs ni riječ o prosvjedima večeras ...
https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=321616
-
radostan dan
#4117 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
ma ja...mO k3 wrote:19:42radostan dan wrote:
https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=321616tada sam vec iskljucio
nemoj ti šta pogrešno shvatit...
srce mi puno, u toku šetnja -pravda za dženana- po sarajevu, al forumu bitniji david,
a na dženanovoj temi ni jedan post....
to zbog davida, jel de?
znači, ima nade za ovo društvo.
- Maharadza
#4118 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Očito nema dovoljno žena, djece i staraca na skupu za krvoločne šumske 'eroje.llull wrote:Ja dobijem cir samo kad vidim ovaj znak BN TV, jebem ja revoluciju i demokratiju koju oni sa svojim filmom Noz i Bojom na Kosovu donesu ...
- karanana
#4119 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
ma vi samo za dragicevica navijate ne bi li kakvu frku tamo stvorio i ne bi li se oni medjusobno pobili.
a to sto je dragicevic chvaka, sto nema uopste nikakvih dokaza ni realnosti u onome sto on tvrdi, sto je od 1991. dragovoljac koji je dosao iz italije da brani narod (a znamo da su te pridoslice najgore i najkrvolocnije sa svih strana) i sto skida pantole da mu policija vidi rane koje je primio za izgradnju drzave....to je nebitno...samo nek jebe dodiku mater, a niste svjesni da je za bih dodik, kakav god da je, najbolja opcija iz tog tamo korpusa. da li to nesto govori o dodiku ili alternativama, to je manje bitno.
a to sto je dragicevic chvaka, sto nema uopste nikakvih dokaza ni realnosti u onome sto on tvrdi, sto je od 1991. dragovoljac koji je dosao iz italije da brani narod (a znamo da su te pridoslice najgore i najkrvolocnije sa svih strana) i sto skida pantole da mu policija vidi rane koje je primio za izgradnju drzave....to je nebitno...samo nek jebe dodiku mater, a niste svjesni da je za bih dodik, kakav god da je, najbolja opcija iz tog tamo korpusa. da li to nesto govori o dodiku ili alternativama, to je manje bitno.
- oldtajmer
#4120 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
ja hareta supka,a ona serifovicka odgodi koncert 
-
radostan dan
#4121 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
radikali su sad najveće demokrate, nisi u toku....
-
DonieBrasco
#4122 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Zasto svi vi shvatite da od ovih protesta za ova dva momka nema nista, u smislu da ce se nesto pomjeriti sa mrtve tacke, da ce sad tuzilastvo i sudovi poceti da rade a kao nisu do juce nista radili. Zasto bi oni sutra poceli da istrazuju ova dva slucaja na nacin kako treba kad nisu jucer i mjesece unazad, isti su ljudi u policiji, isti inspektori, isti forzenzicar, jos gore isto tuzilastvo, sudstvo, šefovi ...itd. Ako svo ovo vrijeme stite nekoga a ocigledno stite jer nema zdravog razuma i logike da ovo traje ovako dugo, sto bi stura prodali tog nekog od kojeg ocigledno i sami strepe jer ako taj neko padne padaju i oni.
Ovo je kriminalna drzava, ubistvo ova dva momak je igla u sjenu sta se događa a ne zna se u javnosti, ja se bojim da se mnogo teze stvari spremaju, bas sto je neko rekao da ce biti krvi do koljena samo da ovi ostvare svoje ciljeve.
Na kraju krajeva sve i da ocevi ovih momaka pricaju gluposti, da preuvelicavaju ovo sve, da se radi o klasicnim ubistvima ili nesrecama, kako je moguce da ovo traje mjesecima i da je takva paznja usmjerena prema tome a opet onaj ko treba da se bavi tim stvarima ne radi aposlutno nista u vezi istih.
Ovo je kriminalna drzava, ubistvo ova dva momak je igla u sjenu sta se događa a ne zna se u javnosti, ja se bojim da se mnogo teze stvari spremaju, bas sto je neko rekao da ce biti krvi do koljena samo da ovi ostvare svoje ciljeve.
Na kraju krajeva sve i da ocevi ovih momaka pricaju gluposti, da preuvelicavaju ovo sve, da se radi o klasicnim ubistvima ili nesrecama, kako je moguce da ovo traje mjesecima i da je takva paznja usmjerena prema tome a opet onaj ko treba da se bavi tim stvarima ne radi aposlutno nista u vezi istih.
Last edited by DonieBrasco on 30/12/2018 21:21, edited 1 time in total.
- General War
#4123 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
karanana wrote:ma vi samo za dragicevica navijate ne bi li kakvu frku tamo stvorio i ne bi li se oni medjusobno pobili.
Davor Dragičević obratio se večeras građanima na proestima u Banjoj Luci na Trgu Krajine. On se osvrnuo i na slučaj ubijenog Dženana Memića i njegovog oca Muriza koji, kao i on, traži pravdu sa svog ubijenog sina. “Zločinci i ubice nemaju ni vjeru ni naciju. Ja sam Davor Dragičević srbin, pravoslavac. David Dragičević je srbin, pravoslavac. Davida su ubili srbi. Da li su kršteni ili nisu pitati ćemo crkvu kada ih privedemo licu pravde. Dženana Memića su ubili muslimani. . Ja sam bio u vojsci RS, a Muriz u Vojsci FBiH. I šta ćemo sad? Jesam ga ja hranio 21 godinu da ga silujete, masakrirate, u govna stavite. Ne stanete li uz ovo, sve će vas pobiti. Ne idem odavde. Svako po svojoj savjesti i obavezama koliko može da dođe i ostane. Nova godina, Božić… Gdje sam ja? Gdje je moj David? Strunuo na Novom groblju. Tri velika skupa. Ukupno 60.000 ljudi. Mir i dostojanstvo. Šta smo dobili od toga? Da nas tuku kao 25. decembra. EU, fino vam je Lukač čestitao Božić. Sad mu dajte Nobelovu nagradu za mir. Dragičević je prokomentarisao i posjetu Milana Tegeltije Okružnom tužilaštvu u Banjoj Luci. – Dodik izgubljen u lažima poziva Tegeltiju, svog slugu, koji je predsjednik VSVT, da mu riješi slučaj. Da prenesu u Tužilaštvo BiH, tu ce kontrolisati i odvući u beskraj. Insistiraću da moj advokat Ifet Feraget bude na sastanku Tegeltije sa ambasadorima kako ih ne bi lagao – poručio je Davor Dragičević. – Pozivam sve građane da odmah stanu u odbranu samih sebe i svoje djece prema onima koji će prvi izazvati incidente. Nemam ni snage ni volje da se kome pravdam za ovih 280 dana. Znam ko su mi prijatelji, znam ko su ovi u plavim uniformama i ko im komanduje. J**eš ti državu koju si stvorio i koja ti da kovčeg i ovo ti uradi od djeteta. Bolje je časno živjeti nego živjeti kao smrad i hijena cijeli zivot – rezolutan je Dragičević | Preuzeto sa: https://tuzlanski.ba/infoteka/dragicevi ... -cemo-sad/
- mO k3
#4124 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
rusimo manji entitetradostan dan wrote:ma ja...mO k3 wrote:19:42radostan dan wrote:
https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=321616tada sam vec iskljucio
nemoj ti šta pogrešno shvatit...
srce mi puno, u toku šetnja -pravda za dženana- po sarajevu, al forumu bitniji david,
a na dženanovoj temi ni jedan post....
to zbog davida, jel de?
znači, ima nade za ovo društvo.
- CPT
#4125 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
da drzava je u qurtzu (koju je on stvorio) je lose jer mu je njemu dala kovceg...General War wrote:karanana wrote:ma vi samo za dragicevica navijate ne bi li kakvu frku tamo stvorio i ne bi li se oni medjusobno pobili.
a to sto je dragicevic chvaka, sto nema uopste nikakvih dokaza ni realnosti u onome sto on tvrdi, sto je od 1991. dragovoljac koji je dosao iz italije da brani narod (a znamo da su te pridoslice najgore i najkrvolocnije sa svih strana) i sto skida pantole da mu policija vidi rane koje je primio za izgradnju drzave....to je nebitno...samo nek jebe dodiku mater, a niste svjesni da je za bih dodik, kakav god da je, najbolja opcija iz tog tamo korpusa. da li to nesto govori o dodiku ili alternativama, to je manje bitno.Davor Dragičević obratio se večeras građanima na proestima u Banjoj Luci na Trgu Krajine. On se osvrnuo i na slučaj ubijenog Dženana Memića i njegovog oca Muriza koji, kao i on, traži pravdu sa svog ubijenog sina. “Zločinci i ubice nemaju ni vjeru ni naciju. Ja sam Davor Dragičević srbin, pravoslavac. David Dragičević je srbin, pravoslavac. Davida su ubili srbi. Da li su kršteni ili nisu pitati ćemo crkvu kada ih privedemo licu pravde. Dženana Memića su ubili muslimani. . Ja sam bio u vojsci RS, a Muriz u Vojsci FBiH. I šta ćemo sad? Jesam ga ja hranio 21 godinu da ga silujete, masakrirate, u govna stavite. Ne stanete li uz ovo, sve će vas pobiti. Ne idem odavde. Svako po svojoj savjesti i obavezama koliko može da dođe i ostane. Nova godina, Božić… Gdje sam ja? Gdje je moj David? Strunuo na Novom groblju. Tri velika skupa. Ukupno 60.000 ljudi. Mir i dostojanstvo. Šta smo dobili od toga? Da nas tuku kao 25. decembra. EU, fino vam je Lukač čestitao Božić. Sad mu dajte Nobelovu nagradu za mir. Dragičević je prokomentarisao i posjetu Milana Tegeltije Okružnom tužilaštvu u Banjoj Luci. – Dodik izgubljen u lažima poziva Tegeltiju, svog slugu, koji je predsjednik VSVT, da mu riješi slučaj. Da prenesu u Tužilaštvo BiH, tu ce kontrolisati i odvući u beskraj. Insistiraću da moj advokat Ifet Feraget bude na sastanku Tegeltije sa ambasadorima kako ih ne bi lagao – poručio je Davor Dragičević. – Pozivam sve građane da odmah stanu u odbranu samih sebe i svoje djece prema onima koji će prvi izazvati incidente. Nemam ni snage ni volje da se kome pravdam za ovih 280 dana. Znam ko su mi prijatelji, znam ko su ovi u plavim uniformama i ko im komanduje. J**eš ti državu koju si stvorio i koja ti da kovčeg i ovo ti uradi od djeteta. Bolje je časno živjeti nego živjeti kao smrad i hijena cijeli zivot – rezolutan je Dragičević | Preuzeto sa: https://tuzlanski.ba/infoteka/dragicevi ... -cemo-sad/