Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post Reply
Novak20

#4101 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Novak20 »

Alfons Kauders wrote:
Novak20 wrote:
Alfons Kauders wrote:U Sarajevu ukupno ima 100 i kusur dzamija, eto recimo 105. Treba biti zesce glup pa lagati o ciframa koje je lako provjeriti, ako nista brojanjem na Google maps.

Ustase smatraju da su sve izgradjene nakon rata, odnosno da prije rata u Sarajevu nije bilo dzamija i da ih ne treba biti.
Ko ti je ustaša ? Ernestalic ? Čisto sumnjam.

Kao i u tvoje dobre namjere prema Hrvatima kad iz konteksta nečijeg teksta izvučeš njegov netačan podatak kao opravdanje da ljude nazivaš ustašama. Istine radi, sami ustaše ideološki nisu imali ništa protiv džamija i muslimana. :D
Mozda je i cetnik, nemam pojma, meni je to sve isto. Isti kurac i da je neki SDA-ovac. Ne volim lazove.

Nekom drugom mozete lagati i prodavati muda pod bubrege, meni necete.
U tom slučaju važi i obrnuto.
rizibizi

#4102 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by rizibizi »

Mozda je skupljanje jeftinih politickih poena, mozda je stajanje na loptu i povlacenje rucne ali covjek posteno rekao, svaka mu cast

https://www.klix.ba/vijesti/regija/mila ... /181210088
spreca

#4103 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by spreca »

Novak20 wrote:
Alfons Kauders wrote:U Sarajevu ukupno ima 100 i kusur dzamija, eto recimo 105. Treba biti zesce glup pa lagati o ciframa koje je lako provjeriti, ako nista brojanjem na Google maps.

Ustase smatraju da su sve izgradjene nakon rata, odnosno da prije rata u Sarajevu nije bilo dzamija i da ih ne treba biti.

Kao i u tvoje dobre namjere prema Hrvatima kad iz konteksta nečijeg teksta izvučeš njegov netačan podatak kao opravdanje da ljude nazivaš ustašama. Istine radi, sami ustaše ideološki nisu imali ništa protiv džamija i muslimana. :D
A nositelji evropskih vrEdnosti imaju
SaraFina

#4104 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

Image

Evo vam i Hafisage doktor iz Mostara. Sam o sebi po običaju. Samopromocija. Rastura glupe Muje na klixu :D

Šizofrenija n kub.
Alfons Kauders

#4105 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Alfons Kauders »

Novak20 wrote:
Alfons Kauders wrote:
Novak20 wrote:

Mozda je i cetnik, nemam pojma, meni je to sve isto. Isti kurac i da je neki SDA-ovac. Ne volim lazove.

Nekom drugom mozete lagati i prodavati muda pod bubrege, meni necete.
U tom slučaju važi i obrnuto.
Care, cim nadjes neki tekst o 10,000 ustaskih ili cetnickih terorista u BiH, onda ce vaziti i obrnuto. A do tad necemo relativizirati i izmisljati.

Nije lijepo lagati o drugim. Drzimo se cinjenica i nece biti problema. Kao sto rekoh, kad se prestane lagati i izmisljati, mozemo razgovarati o nekim pametnijim stvarima.

A to sto mnogi u tvom korpusu vise i ne znaju razliku izmedju cinjenica i lazi zaista nije moj problem.
mO k3

#4106 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by mO k3 »

SaraFina wrote:Image

Evo vam i Hafisage doktor iz Mostara. Sam o sebi po običaju. Samopromocija. Rastura glupe Muje na klixu :D

Šizofrenija n kub.
heh dr :) ... :mrgreen: :lol:
SaraFina

#4107 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

mO k3 wrote:
SaraFina wrote:Image

Šizofrenija n kub.
heh dr :) ... :mrgreen: :lol:

Ovo DORH-u treba proslijediti šta majnuni pišu pojedini. HR je u EU a većina njih vani ili u RH pa da vidimo ima li zakon protiv govora mržnje na internetu. I kako fercera kod susjeda.
Novak ovdje kmeči a promovira najogavnija fašistička glasila besplatno..Tipa dnevnik.ba

Da ja zalijepim vijesti.ba banirali bi me na umjerenom HR općilištu. Toliko o kulturi i umjerenosti i susjeda u RH. Fuj
hizo ramidovic

#4108 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by hizo ramidovic »

А што не говорите о 10 000 терориста који су распоређени на граници према Хрватској и чекају погодан тренутак да нападну?
Чутите и о пројекту насељавања 500 000 Арапа из најнижих слојева (овај пројекат је веома детаљно раскринкао Џевад Галијашевић, интернационални експерт за тероризам)?
Е, турци, турци, ко вас не зна...
mO k3

#4109 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by mO k3 »

Slika ti je premalena ne vidi se sta pise
Alfons Kauders

#4110 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Alfons Kauders »

Kao sto rekoh, s ovakvim divljacima je suvisno razgovarati o bilo cemu.

Neka ih na hrvatskom forumu, a nadajmo se da ce i fizicku adresu u sto skorijem roku prebaciti u Hrvatsku.
SaraFina

#4111 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

Klikni na link. Tema je dovoljno poučna.. Vjeruj. Da isčitaš anomalije hr društva. I ljude s dijagnozom.
mO k3

#4112 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by mO k3 »

Alfons Kauders wrote:Kao sto rekoh, s ovakvim divljacima je suvisno razgovarati o bilo cemu.

Neka ih na hrvatskom forumu, a nadajmo se da ce i fizicku adresu u sto skorijem roku prebaciti u Hrvatsku.
Irska , Njemacka :mrgreen:
SaraFina

#4113 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

Alfons Kauders wrote:Kao sto rekoh, s ovakvim divljacima je suvisno razgovarati o bilo cemu.

Poenta je u tome da i jesu u HR osim par poskokovaca. I da te gadarije pišu i Hrvati iz HR, ne samo poskok armija u virtualnim bespućima.
Uz salonsku četničku žgadiju.

Pali su objektivno u podrum od dna. Zajebavati se sa Srebrenicom pored Vukovara je bolest. I x i y genocida.
Last edited by SaraFina on 11/12/2018 09:15, edited 1 time in total.
Alfons Kauders

#4114 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Alfons Kauders »

mO k3 wrote:

Irska , Njemacka :mrgreen:
Gdje god, samo nek se nose.
Alfons Kauders

#4115 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Alfons Kauders »

SaraFina wrote:

Poenta je u tome da i jesu u HR osim par poskokovaca. I da te gadarije pišu i Hrvati iz HR, ne samo poskok armija u virtualnim bespućima.
Ja tu ne vidim problem. Odlicno je da su tamo, a nadajmo se da ce im se pridruziti i ostatak istomisljenika.
BAK-eV

#4116 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by BAK-eV »

cyprus wrote:
A gdje je ti ne vidiš? :)

Rahmetlija (treba li ga imenovat?) je bio pojedinac, a ovi okolo su ti koji nisu svi isti... Ako ćemo precrtavati logiku i poruku sa Ategove sličice, hm...
Rahmetlija na tabutu a ovi poprilicno zivi na oklopnim vozilima.

Tabut=oklopnjak, ziv=mrtav ...

Koja logika :skoljka:
SaraFina

#4117 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

Alfons Kauders wrote:
SaraFina wrote:
Ja tu ne vidim problem. Odlicno je da su tamo, a nadajmo se da ce im se pridruziti i ostatak istomisljenika.

Ako izuzmeš to da BiH ima granicu i da su nam prvi susjedi... problema nema...
SaraFina

#4118 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

I onda se ovdje nadje Novak da lamata o bošnjačkoj politici prema BH Hrvatima.

Pa bože baci ciglu i budi precizan.

Najposjećeniji HR portal je smeće i tamo obitavaju fašisti bez kazne za govor mržnje.
Koji zagovaraju fizičku likvidaciju Bošnjaka i negiraju genocid.

To je očigledno slika prave HR i njene politike. Njenih gradjana presjek.
Alfons Kauders

#4119 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Alfons Kauders »

SaraFina wrote:
Alfons Kauders wrote:
SaraFina wrote:

Ako izuzmeš to da BiH ima granicu i da su nam prvi susjedi... problema nema...
Nakon protekle godine, za mene vise nisu susjedi. Zaboli me za njima, eto im Orban i Putin. Mene vise ne zanimaju ni u jednoj varijanti, ni prijateljskoj, ni poslovnoj, ni turistickoj. Jedva cekam Sengensku granicu izmedju BiH i CRO.
SaraFina

#4120 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

Dodju plakati nad Škabrnjom i Ovčarom i obilježavati godišnjicu Vukovara, a istovremeno daju amnestiju tim istim četnicima za Srebrenicu i Podrinje... Te zločine VRS-a diljem RS nad Bošnjacima.

Bolesno. Totalno bolesno.
Alfons Kauders

#4121 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Alfons Kauders »

Njihova stvar. Medjutim, cisto da ne bude zabune, ta "stvar" ostavlja posljedice i na njih, tj. na percepciju Hrvata u BiH. Moje iskustvo mi govori da su danas popularni kao sredinom novembra 1993. Svakim danom cujem sve vise ljudi kako ih pljuju, kako odbijaju kupovati hrvatsku robu, izbjegavaju hrvatske firme itd.

To sto nisu racunali da ce njihovi politicki postupci imati posljedice u stvarnom zivotu je opet njihova stvar.
mO k3

#4122 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by mO k3 »

Pa vi u Hrvatsku na more trcite ...
duh_sa_sjekirom

#4123 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by duh_sa_sjekirom »

Je li ovaj Erceg neki prerušeni džihadista ili plaćeni lobista:

https://www.klix.ba/vijesti/regija/otkr ... /181211015

E čuj to, Tuđman zločinac

:D
Novak20

#4124 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Novak20 »

SaraFina wrote:I onda se ovdje nadje Novak da lamata o bošnjačkoj politici prema BH Hrvatima.

Pa bože baci ciglu i budi precizan.

Najposjećeniji HR portal je smeće i tamo obitavaju fašisti bez kazne za govor mržnje.
Koji zagovaraju fizičku likvidaciju Bošnjaka i negiraju genocid.

To je očigledno slika prave HR i njene politike. Njenih gradjana presjek.
Zašto mene prozivaš ?

Ne idem po tim portalima kao ti i društvo pa ne znam šta pišu, niti me briga. Više me interesuje s koje strane puše oko mene u mom rodnom mjestu pa sam samo na ovome forumu.

Većina ljudi su generalno normalni insani kojima ispoljavanje mržnje u forumskoj "anonimnosti" nisu pogonsko gorivo. Gledaju svoja posla ili se trude da budu objektivni. Bez obzira na naciju , etniju, religiju.

Što ne bih rekao za tebe i slične tebi.
Alfons Kauders

#4125 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Alfons Kauders »

mO k3 wrote:Pa vi u Hrvatsku na more trcite ...
Ja barem pola godine nisam usao u Konzum, kamoli sta drugo. Nisam jedini, jer isto radi par ljudi iz mog okruzenja, kao i porodica. Neka robu plasiraju braci u RS i Srbiju. U moju kucu vise ne ulazi nista s 385 deklaracijom, a ni kod mojih roditelja i uze rodbine.

Prije samo godinu dana, nije bilo tako.
Post Reply