U tom slučaju važi i obrnuto.Alfons Kauders wrote:Mozda je i cetnik, nemam pojma, meni je to sve isto. Isti kurac i da je neki SDA-ovac. Ne volim lazove.Novak20 wrote:Ko ti je ustaša ? Ernestalic ? Čisto sumnjam.Alfons Kauders wrote:U Sarajevu ukupno ima 100 i kusur dzamija, eto recimo 105. Treba biti zesce glup pa lagati o ciframa koje je lako provjeriti, ako nista brojanjem na Google maps.
Ustase smatraju da su sve izgradjene nakon rata, odnosno da prije rata u Sarajevu nije bilo dzamija i da ih ne treba biti.
Kao i u tvoje dobre namjere prema Hrvatima kad iz konteksta nečijeg teksta izvučeš njegov netačan podatak kao opravdanje da ljude nazivaš ustašama. Istine radi, sami ustaše ideološki nisu imali ništa protiv džamija i muslimana.
Nekom drugom mozete lagati i prodavati muda pod bubrege, meni necete.
Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
-
Novak20
#4101 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
-
rizibizi
#4102 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Mozda je skupljanje jeftinih politickih poena, mozda je stajanje na loptu i povlacenje rucne ali covjek posteno rekao, svaka mu cast
https://www.klix.ba/vijesti/regija/mila ... /181210088
https://www.klix.ba/vijesti/regija/mila ... /181210088
- spreca
#4103 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
A nositelji evropskih vrEdnosti imajuNovak20 wrote:Ko ti je ustaša ? Ernestalic ? Čisto sumnjam.Alfons Kauders wrote:U Sarajevu ukupno ima 100 i kusur dzamija, eto recimo 105. Treba biti zesce glup pa lagati o ciframa koje je lako provjeriti, ako nista brojanjem na Google maps.
Ustase smatraju da su sve izgradjene nakon rata, odnosno da prije rata u Sarajevu nije bilo dzamija i da ih ne treba biti.
Kao i u tvoje dobre namjere prema Hrvatima kad iz konteksta nečijeg teksta izvučeš njegov netačan podatak kao opravdanje da ljude nazivaš ustašama. Istine radi, sami ustaše ideološki nisu imali ništa protiv džamija i muslimana.
- SaraFina
#4104 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Evo vam i Hafisage doktor iz Mostara. Sam o sebi po običaju. Samopromocija. Rastura glupe Muje na klixu
Šizofrenija n kub.
- Alfons Kauders
#4105 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Care, cim nadjes neki tekst o 10,000 ustaskih ili cetnickih terorista u BiH, onda ce vaziti i obrnuto. A do tad necemo relativizirati i izmisljati.Novak20 wrote:U tom slučaju važi i obrnuto.Alfons Kauders wrote:Mozda je i cetnik, nemam pojma, meni je to sve isto. Isti kurac i da je neki SDA-ovac. Ne volim lazove.Novak20 wrote:
Ko ti je ustaša ? Ernestalic ? Čisto sumnjam.
Nekom drugom mozete lagati i prodavati muda pod bubrege, meni necete.
Nije lijepo lagati o drugim. Drzimo se cinjenica i nece biti problema. Kao sto rekoh, kad se prestane lagati i izmisljati, mozemo razgovarati o nekim pametnijim stvarima.
A to sto mnogi u tvom korpusu vise i ne znaju razliku izmedju cinjenica i lazi zaista nije moj problem.
- mO k3
#4106 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
heh drSaraFina wrote:
Evo vam i Hafisage doktor iz Mostara. Sam o sebi po običaju. Samopromocija. Rastura glupe Muje na klixu
Šizofrenija n kub.
- SaraFina
#4107 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
mO k3 wrote:heh drSaraFina wrote:
Šizofrenija n kub....
![]()
Ovo DORH-u treba proslijediti šta majnuni pišu pojedini. HR je u EU a većina njih vani ili u RH pa da vidimo ima li zakon protiv govora mržnje na internetu. I kako fercera kod susjeda.
Novak ovdje kmeči a promovira najogavnija fašistička glasila besplatno..Tipa dnevnik.ba
Da ja zalijepim vijesti.ba banirali bi me na umjerenom HR općilištu. Toliko o kulturi i umjerenosti i susjeda u RH. Fuj
-
hizo ramidovic
#4108 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
А што не говорите о 10 000 терориста који су распоређени на граници према Хрватској и чекају погодан тренутак да нападну?
Чутите и о пројекту насељавања 500 000 Арапа из најнижих слојева (овај пројекат је веома детаљно раскринкао Џевад Галијашевић, интернационални експерт за тероризам)?
Е, турци, турци, ко вас не зна...
Чутите и о пројекту насељавања 500 000 Арапа из најнижих слојева (овај пројекат је веома детаљно раскринкао Џевад Галијашевић, интернационални експерт за тероризам)?
Е, турци, турци, ко вас не зна...
- mO k3
#4109 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Slika ti je premalena ne vidi se sta pise
- Alfons Kauders
#4110 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Kao sto rekoh, s ovakvim divljacima je suvisno razgovarati o bilo cemu.
Neka ih na hrvatskom forumu, a nadajmo se da ce i fizicku adresu u sto skorijem roku prebaciti u Hrvatsku.
Neka ih na hrvatskom forumu, a nadajmo se da ce i fizicku adresu u sto skorijem roku prebaciti u Hrvatsku.
- SaraFina
#4111 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Klikni na link. Tema je dovoljno poučna.. Vjeruj. Da isčitaš anomalije hr društva. I ljude s dijagnozom.
- mO k3
#4112 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Irska , NjemackaAlfons Kauders wrote:Kao sto rekoh, s ovakvim divljacima je suvisno razgovarati o bilo cemu.
- SaraFina
#4113 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Poenta je u tome da i jesu u HR osim par poskokovaca. I da te gadarije pišu i Hrvati iz HR, ne samo poskok armija u virtualnim bespućima.Alfons Kauders wrote:Kao sto rekoh, s ovakvim divljacima je suvisno razgovarati o bilo cemu.
Uz salonsku četničku žgadiju.
Pali su objektivno u podrum od dna. Zajebavati se sa Srebrenicom pored Vukovara je bolest. I x i y genocida.
Last edited by SaraFina on 11/12/2018 09:15, edited 1 time in total.
- Alfons Kauders
#4114 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Gdje god, samo nek se nose.mO k3 wrote:Irska , NjemackaAlfons Kauders wrote:Kao sto rekoh, s ovakvim divljacima je suvisno razgovarati o bilo cemu.
- Alfons Kauders
#4115 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ja tu ne vidim problem. Odlicno je da su tamo, a nadajmo se da ce im se pridruziti i ostatak istomisljenika.SaraFina wrote:Poenta je u tome da i jesu u HR osim par poskokovaca. I da te gadarije pišu i Hrvati iz HR, ne samo poskok armija u virtualnim bespućima.Alfons Kauders wrote:Kao sto rekoh, s ovakvim divljacima je suvisno razgovarati o bilo cemu.
-
BAK-eV
#4116 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Rahmetlija na tabutu a ovi poprilicno zivi na oklopnim vozilima.cyprus wrote:
A gdje je ti ne vidiš?![]()
Rahmetlija (treba li ga imenovat?) je bio pojedinac, a ovi okolo su ti koji nisu svi isti... Ako ćemo precrtavati logiku i poruku sa Ategove sličice, hm...
Tabut=oklopnjak, ziv=mrtav ...
Koja logika
- SaraFina
#4117 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Alfons Kauders wrote:Ja tu ne vidim problem. Odlicno je da su tamo, a nadajmo se da ce im se pridruziti i ostatak istomisljenika.SaraFina wrote:
Poenta je u tome da i jesu u HR osim par poskokovaca. I da te gadarije pišu i Hrvati iz HR, ne samo poskok armija u virtualnim bespućima.
Ako izuzmeš to da BiH ima granicu i da su nam prvi susjedi... problema nema...
- SaraFina
#4118 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
I onda se ovdje nadje Novak da lamata o bošnjačkoj politici prema BH Hrvatima.
Pa bože baci ciglu i budi precizan.
Najposjećeniji HR portal je smeće i tamo obitavaju fašisti bez kazne za govor mržnje.
Koji zagovaraju fizičku likvidaciju Bošnjaka i negiraju genocid.
To je očigledno slika prave HR i njene politike. Njenih gradjana presjek.
Najposjećeniji HR portal je smeće i tamo obitavaju fašisti bez kazne za govor mržnje.
- Alfons Kauders
#4119 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Nakon protekle godine, za mene vise nisu susjedi. Zaboli me za njima, eto im Orban i Putin. Mene vise ne zanimaju ni u jednoj varijanti, ni prijateljskoj, ni poslovnoj, ni turistickoj. Jedva cekam Sengensku granicu izmedju BiH i CRO.SaraFina wrote:Alfons Kauders wrote:Ja tu ne vidim problem. Odlicno je da su tamo, a nadajmo se da ce im se pridruziti i ostatak istomisljenika.SaraFina wrote:
Poenta je u tome da i jesu u HR osim par poskokovaca. I da te gadarije pišu i Hrvati iz HR, ne samo poskok armija u virtualnim bespućima.
Ako izuzmeš to da BiH ima granicu i da su nam prvi susjedi... problema nema...
- SaraFina
#4120 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Dodju plakati nad Škabrnjom i Ovčarom i obilježavati godišnjicu Vukovara, a istovremeno daju amnestiju tim istim četnicima za Srebrenicu i Podrinje... Te zločine VRS-a diljem RS nad Bošnjacima.
Bolesno. Totalno bolesno.
Bolesno. Totalno bolesno.
- Alfons Kauders
#4121 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Njihova stvar. Medjutim, cisto da ne bude zabune, ta "stvar" ostavlja posljedice i na njih, tj. na percepciju Hrvata u BiH. Moje iskustvo mi govori da su danas popularni kao sredinom novembra 1993. Svakim danom cujem sve vise ljudi kako ih pljuju, kako odbijaju kupovati hrvatsku robu, izbjegavaju hrvatske firme itd.
To sto nisu racunali da ce njihovi politicki postupci imati posljedice u stvarnom zivotu je opet njihova stvar.
To sto nisu racunali da ce njihovi politicki postupci imati posljedice u stvarnom zivotu je opet njihova stvar.
- mO k3
#4122 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Pa vi u Hrvatsku na more trcite ...
- duh_sa_sjekirom
#4123 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Je li ovaj Erceg neki prerušeni džihadista ili plaćeni lobista:
https://www.klix.ba/vijesti/regija/otkr ... /181211015
E čuj to, Tuđman zločinac

https://www.klix.ba/vijesti/regija/otkr ... /181211015
E čuj to, Tuđman zločinac
-
Novak20
#4124 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Zašto mene prozivaš ?SaraFina wrote:I onda se ovdje nadje Novak da lamata o bošnjačkoj politici prema BH Hrvatima.
Ne idem po tim portalima kao ti i društvo pa ne znam šta pišu, niti me briga. Više me interesuje s koje strane puše oko mene u mom rodnom mjestu pa sam samo na ovome forumu.
Većina ljudi su generalno normalni insani kojima ispoljavanje mržnje u forumskoj "anonimnosti" nisu pogonsko gorivo. Gledaju svoja posla ili se trude da budu objektivni. Bez obzira na naciju , etniju, religiju.
Što ne bih rekao za tebe i slične tebi.
- Alfons Kauders
#4125 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ja barem pola godine nisam usao u Konzum, kamoli sta drugo. Nisam jedini, jer isto radi par ljudi iz mog okruzenja, kao i porodica. Neka robu plasiraju braci u RS i Srbiju. U moju kucu vise ne ulazi nista s 385 deklaracijom, a ni kod mojih roditelja i uze rodbine.mO k3 wrote:Pa vi u Hrvatsku na more trcite ...
Prije samo godinu dana, nije bilo tako.