Zahiragić opet jaše

Post Reply
The BEN10

#4101 Re: Zahiragić opet jaše

Post by The BEN10 »

Cherry-Cherry wrote:Priprema im materijal za sjednice i sastanke.
Koji se sastaje koliko često? :roll:
Seyfo

#4102 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Seyfo »

Ubi on toliko evra,ne budite smijesni. Stranka vamo stranka tamo. Svako naslikavanje, izjava, umotvorina. Pa plastelin ce postati patent. A tek kad jedva na bilbord stane. A ti sirotinjo krepaj,ko ti je kriv kad nisi u vakat na pravi put. A tek kad stasa za velikog vodju,ima i Dodo da se zabrine.
Cherry-Cherry

#4103 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Cherry-Cherry »

The BEN10 wrote:
Cherry-Cherry wrote:Priprema im materijal za sjednice i sastanke.
Koji se sastaje koliko često? :roll:
Vjerovatno nekoliko puta mjesečno. :D
Kako god, on se fino uvalio, čita ovo i sigurno crče od smijeha jbg.

Je li ono Darvin rekao, da će preživjeti najprilagodljiviji? E to je to.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#4104 Re: Zahiragić opet jaše

Post by pici »

MensurM wrote:Kakve je to uopšte funkcija "saradnik za poslove upravnog odbora"

Image

polaHo al sigurno se grabi prema vrHu stranke, nosis pive, istresas pepeljare a onda postanes prdCenik
GandalfSivi

#4105 Re: Zahiragić opet jaše

Post by GandalfSivi »

Davno je bio vakat da se ova tema na politiku prebaci...
Cherry-Cherry

#4106 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Cherry-Cherry »

pici wrote:
MensurM wrote:Kakve je to uopšte funkcija "saradnik za poslove upravnog odbora"

Image

polaHo al sigurno se grabi prema vrHu stranke, nosis pive, istresas pepeljare a onda postanes prdCenik
Zaštitno lice Podravke.
noviclan

#4107 Re: Zahiragić opet jaše

Post by noviclan »

addy_sa wrote:
MensurM wrote:HARIS ZAHIRAGIĆ ZAVOD ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA KANTONA SARAJEVO SARAJEVO, OPŠTINA NOVO SARAJEVO, UL. LOŽIONIČKA BR. 2 SARADNIK ZA POSLOVE UPRAVNOG ODBORA VSS 1 887,16 KM
Bolje od svih profesora u srednjim skolama, svaka cast, takav kapacitet sa toplim i prevozom preko 2 milje :thumbup: :thumbup:
Noooorod znoooo
MILADA ZAHIRAGIĆ MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA KANTONA SARAJEVO SARAJEVO, LA BENEVOLENCIJE BR.16 INSPEKTOR ZA ZAŠTITU OD POŽARA VISOKA STRUČNA SPREMA 1 354,50

Inace mother
van Basten

#4108 Re: Zahiragić opet jaše

Post by van Basten »

Bome uvaženi kantonalni poslanik Bajram prozva jučer imenom i prezimenom uhljeba
90minut

#4109 Re: Zahiragić opet jaše

Post by 90minut »

Haris je dobar momak samo što mu se zamjera jer je u vjeri.
broj dva

#4110 Re: Zahiragić opet jaše

Post by broj dva »

90minut wrote:Haris je dobar momak samo što mu se zamjera jer je u vjeri.
Da, to mu se zamjera, iskljucivo to sto je musliman. Ko je vidio biti musliman u Bosni, tobe jarabi..
Last edited by broj dva on 16/05/2019 09:57, edited 1 time in total.
90minut

#4111 Re: Zahiragić opet jaše

Post by 90minut »

broj dva wrote:
Da, to mu se zamjera, iskljucivo to sto je musliman. Ko je vidio biti musliman u Bosni, tobje jarabi..
Nema muslimana u Bosni cini se da si u Oslu to zaboravio skroz.

Od mladih jedno 90 posto minimum nije u vjeri s starijim je ista situacija.
sadie_forever

#4112 Re: Zahiragić opet jaše

Post by sadie_forever »

90minut wrote:
broj dva wrote:
Da, to mu se zamjera, iskljucivo to sto je musliman. Ko je vidio biti musliman u Bosni, tobje jarabi..
Nema muslimana u Bosni cini se da si u Oslu to zaboravio skroz.

Od mladih jedno 90 posto minimum nije u vjeri s starijim je ista situacija.

Nije tacno,bosnjaci su u vjeri isto kao i drugi muslimanski narodi.Prije sam mislila kako smo previse sekularni za islam,a onda sam upoznala ovdje izbjeglice koje drugi dan mjenjaju imena sa muhamed u peter itd...isto tako pola od ovih sirijaca ovdje jede svinjetinu neki cak tvrde da boga nema.nije ni cudo sto je islammski svijet tu gdje jeste,dok smo se drzali vjere bili smo sila sad kako smo klosari koji se ulizuju zapadu postali smo niko i nista
insomnia78

#4113 Re: Zahiragić opet jaše

Post by insomnia78 »

:lol:
90minut

#4114 Re: Zahiragić opet jaše

Post by 90minut »

E moja ti pa mi da smo u vjeri kako treba bili bi zu Banja Luci prije 15 godina.. :D
wewa

#4115 Re: Zahiragić opet jaše

Post by wewa »

Image
mire - ložač

#4116 Re: Zahiragić opet jaše

Post by mire - ložač »

Nisam odavno, ali moram :

1. Vjera je "ono što u duši osjećaš sam u 4 zida i to u mraku" - dakle nije reklama, jer ako jeste onda to radiš da bi imao korist, a to nije vjera !!!
2. Ko je od "zlatnih znački" ili "zlatnih kašika postratnog doba" dobio ovako posao ? NIKADA NIKO!!!
3. Najveći domet ovog "minderski-lojavog- kockastog promašaja" je obilježavanje "PETKA" u JAVNIM visokoškolskim ustanovama !!!
/Jebe se meni koji ti je dan u sedmici ili mjesecu ako je javna ustanova u sekularnoj državi, dakle radnim danom ja radim, pa ti "bujrum"/
4. Jedino gore stvorenje od ovog pokušaja "moždanog onanisanja" je ono profesorsko - akademsko, koje je savijanjem glave i tijela, šutke pustilo da
mu biber na glavu posipa jedna besprizorna ljudska ljuštura - TI PROFESORI SU GORI, jer bi mi taj "ZEJTINAŠ" bježao glavom naprijed !!!

Ne šuti nikome i digni glavu, ovakav te gura pod noge i proziva te izdajnikom "VJERE" zato što krade od tebe i tvog djeteta, a u sebi ponavlja mantru
" za noooroood ćemo lako .... ko mu **be mater"...
90minut

#4117 Re: Zahiragić opet jaše

Post by 90minut »

mire - ložač wrote:Nisam odavno, ali moram :

1. Vjera je "ono što u duši osjećaš sam u 4 zida i to u mraku" - dakle nije reklama, jer ako jeste onda to radiš da bi imao korist, a to nije vjera !!!
2. Ko je od "zlatnih znački" ili "zlatnih kašika postratnog doba" dobio ovako posao ? NIKADA NIKO!!!
3. Najveći domet ovog "minderski-lojavog- kockastog promašaja" je obilježavanje "PETKA" u JAVNIM visokoškolskim ustanovama !!!
/Jebe se meni koji ti je dan u sedmici ili mjesecu ako je javna ustanova u sekularnoj državi, dakle radnim danom ja radim, pa ti "bujrum"/
4. Jedino gore stvorenje od ovog pokušaja "moždanog onanisanja" je ono profesorsko - akademsko, koje je savijanjem glave i tijela, šutke pustilo da
mu biber na glavu posipa jedna besprizorna ljudska ljuštura - TI PROFESORI SU GORI, jer bi mi taj "ZEJTINAŠ" bježao glavom naprijed !!!

Ne šuti nikome i digni glavu, ovakav te gura pod noge i proziva te izdajnikom "VJERE" zato što krade od tebe i tvog djeteta, a u sebi ponavlja mantru
" za noooroood ćemo lako .... ko mu **be mater"...
Ne potencira on u svakom govoru da je vjernik post ti je nigdje veze s realnoscu.

Dobro procitaj sad ovo ne gotivim Harisa sekunde.
Ommadawn

#4118 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Ommadawn »

sadie_forever wrote:

Nije tacno,bosnjaci su u vjeri isto kao i drugi muslimanski narodi.Prije sam mislila kako smo previse sekularni za islam,a onda sam upoznala ovdje izbjeglice koje drugi dan mjenjaju imena sa muhamed u peter itd...isto tako pola od ovih sirijaca ovdje jede svinjetinu neki cak tvrde da boga nema.nije ni cudo sto je islammski svijet tu gdje jeste,dok smo se drzali vjere bili smo sila sad kako smo klosari koji se ulizuju zapadu postali smo niko i nista
Pa sta ti onda radis na Zapadu?
sadie_forever

#4119 Re: Zahiragić opet jaše

Post by sadie_forever »

Ommadawn wrote:
sadie_forever wrote:

pa upravo jer smo niko i nista,ne mozes ti sam biti neko i nesto :D
Ommadawn

#4120 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Ommadawn »

sadie_forever wrote:
Ommadawn wrote:
sadie_forever wrote:

pa upravo jer smo niko i nista,ne mozes ti sam biti neko i nesto :D
A sta je uzrok tome? Jer nismo dovoljno vjernici?
The BEN10

#4121 Re: Zahiragić opet jaše

Post by The BEN10 »

Jel nam ovo Hare ponovo na forumu? :lol: :kiss:
Seyfo

#4122 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Seyfo »

Šta li naš junak kaže za poplave?

Dešavaju se ,po njemu, jer:

a)nismo dovoljno dobri muslimani

b)sistem nije dovoljno učinio da zaštiti narod od poplava;

ili

c) narod je kriv jer nije dovoljno slijedio SDA, pa su koju godinu iza rata bili opozicija i trenutno nisu u Kantonu Sarajevo; eh taj narod je kriv, taj što ih nije dovoljno slijedio. Naravno nOOOOrod znOO je uradio mnogo i nemoguće pa se spriječila apokalipsa da nas nema nijedan s glavom iznad vode, ali treba još, treba više i biće samo ako budu na vlasti vječno;

Pitanje je sad?
AmiĐa_Idriz

#4123 Re: Zahiragić opet jaše

Post by AmiĐa_Idriz »

Seyfo wrote:Šta li naš junak kaže za poplave?

Dešavaju se ,po njemu, jer:

a)nismo dovoljno dobri muslimani

b)sistem nije dovoljno učinio da zaštiti narod od poplava;

ili

c) narod je kriv jer nije dovoljno slijedio SDA, pa su koju godinu iza rata bili opozicija i trenutno nisu u Kantonu Sarajevo; eh taj narod je kriv, taj što ih nije dovoljno slijedio. Naravno nOOOOrod znOO je uradio mnogo i nemoguće pa se spriječila apokalipsa da nas nema nijedan s glavom iznad vode, ali treba još, treba više i biće samo ako budu na vlasti vječno;

Pitanje je sad?
d) Četnici Kojović i Dino.
Ommadawn

#4124 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Ommadawn »

Sve je to nama jer nismo dovoljno vjernici - reče Husein i zafrljaci punu kesu smeća u rijeku.
Seyfo

#4125 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Seyfo »

Vezano za poplave,sjetih se agencijskih vijesti od prije par godina iz Juzne Amerike...obilne kise uzrokovale osim poplava i bujice blata koje su zbrisale hiljade kuca u favelama. Ljude odnese s kucama i ne nadju ih. I kise padaju bez prestanka u Riu danima. Cijela nacija se moli da kise prestanu. Gradonacelnkk Ria poziva narod preko svih javnih glasila da se mole da kisa prestane,a ako se vec mole da se mole intenzivnije. Ako ima neko da se ne moli, on je bahat, zao,zlonamjeran. Koji dan poslije,opet poziv svima da se mole.... vidi li neko paralelu izmedju tvrdnje da imamo poplave jer nismo dovoljno dobri muslimani? Ljudski faktor se zaobilazi svjesno,vlast i niko ko stoji na zemlji nije i ne moze biti kriv.
Post Reply