Kikibombona wrote:Howitzer wrote:Kiki je standardni Turko mrzac, valjda ne može prebolit neke činjenice, pa ga boli toliko da spavat ne može

al takvi mogu samo podudlat Turskoj kao što su ga dudlali stolječima
Turska samo oštro treba sa terorističkim PKK/YPK, dokazani pijuni cionista i amera, odnosno čisti plačenički remetilački faktor na granici sa Turskom a i u samoj ponosnoj Turskoj, a zna se kako sa pijunima, samo žestoko i bez merhameta...
Vidi ga ovdje sto je opasan, silovit, hirovit, beskompromisan, ostar, snazan, arogantan... samo jako junace...!
Toooooo!
Drkaj na tursko izivljavanje nad Kurdima...
A kada Amerikanci nacepe muslimane diljem svijeta, gada ih gaze kao plitak potok...
Kada Kinezi pregaze Ujgure...
Kada Rusi pregaze Cecene i Dagestance...
Kada Izraelci pregaze Palestince...
Kada sija muslimani pregaze selefije...
Onda nas MOCNI Howitzer izgleda ovako:
Al' eto, raduj se malo, napuni dusu! Pa onda idi tamo placi na sva gore pomenuta gazenja... pozivaj se na moral, pravdu, pravo, kurac-palac... dovi Alahu... placi...
hahaha, šta je ba bilo Kiki, jel

šta si se to uznervozio, polako diši malo
Ne moraš ti meni nabrajat ko sve ćepi muslimane, znam ja to vrlo dobro, kao što znam odlično da onanišeš na svaku stavku kao i to da liježeš sa željom da Kurdi razjebu Tursku zajedno sa cionistima, ne možeš da podneseš jaku i močnu Tursku, ne možeš i tačka, boli te pa boli, i bolit će te do kraja tvog patetičnog jadnog života...
...do tad se možeš samo naslađivat tuđim razaranjima i žrtvama, možeš samo želit sve najgore Turcima i ništa više, samo tupiš povazdan tastaturu, umjesto da budeš produktivan i odlepršaš Kurdima u ispomoć, ima oružja, dobavljaju čifuti
I znaj da pored svog ovog ćepljenja koje ti izazova radost i na šta ti se diže, da je određenje drugačije bez obzira na tvoje čifute, kineze, ruse, amere, palce-kurce, i ti tu ne možeš ništa jado jadni