FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
- zli_hordas
#4101 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Pricat ce se par dana i to je to ljudi se ne stide boga se ne boje.
-
Zizi505
#4102 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
A đe je Mašić bio kada je rodicu smjestio u agenciju za predškolsko, osnovno i srednjoškolsko obrazovanje...našo Fadila diratiO'zone wrote:Evo ti i njihVjecitiStudent wrote:Oko ovoga svi će se oglasiti osim SDP-a
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sdp-i-df ... /161128078
Kaže Mašić al pazi sad "da treba premijer podnijeti ostavku" a đe je Mašić bio kad je Netko brata ubacio ceste,puteve ili već koji je kurac sa famoznom izjavom "ako neću brata pa koga ću"
- Matzan
#4103 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
A nema ni alternative. Nažalost.
-
sarajevo999999
#4104 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
FAAADIILLEE morel se djete zaposlit na budžet. Sve po zakonu, naravno.
-
Nepass
#4105 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Fadil ne pisa po sirotonji, fadil svrsava sirotinji po faci, a zadnje kapi sperme iscjedi udaranjem kite po usnama sirotinje, pa onda nabaci kez i ne ide dok sirotinja ne proguta.
Gledam da sto manje politike upratim zbog sopstvenog zdravlju, ali ovo jutros me toliko ispizdilo. Znaci mrtav hladan ja je zaposlio bez konkursa, ima iskustvo, treba nam takav radnik itd itd. Pa majku majcinsku uhh
Gledam da sto manje politike upratim zbog sopstvenog zdravlju, ali ovo jutros me toliko ispizdilo. Znaci mrtav hladan ja je zaposlio bez konkursa, ima iskustvo, treba nam takav radnik itd itd. Pa majku majcinsku uhh
- zli_hordas
#4106 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Ovo je bukake.Nepass wrote:Fadil ne pisa po sirotonji, fadil svrsava sirotinji po faci, a zadnje kapi sperme iscjedi udaranjem kite po usnama sirotinje, pa onda nabaci kez i ne ide dok sirotinja ne proguta.
- Matzan
#4107 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
O'zone wrote:Evo ti i njihVjecitiStudent wrote:Oko ovoga svi će se oglasiti osim SDP-a
Kaže Mašić al pazi sad "da treba premijer podnijeti ostavku" a đe je Mašić bio kad je Netko brata ubacio ceste,puteve ili već koji je kurac sa famoznom izjavom "ako neću brata pa koga ću"
A đe Šef da se oglasi?
-
VjecitiStudent
#4108 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Teško je reći ko je veća bagra, oni ili SDAO'zone wrote:Evo ti i njihVjecitiStudent wrote:Oko ovoga svi će se oglasiti osim SDP-a
-
hizo ramidovic
#4109 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
pasto ivi nezaposli te svoe rodzake kaste taki samo pise te ovdije poforumu adase lati te knjige bilo bivam pametnie
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#4110 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
sve u reduhizo ramidovic wrote:pasto ivi nezaposli te svoe rodzake kaste taki samo pise te ovdije poforumu adase lati te knjige bilo bivam pametnie
Porucila nam je Suzana Stabol sa prstom u zraku da citamo bar pola sata dnevno. Ja sam je vec danas poslusala...
-
kolegione
#4111 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Ko god pobijedi, treba da zaposli svoj kadar, a otpusti SDA kadar i to im upise u knjizicu prekrsaj
Slijedeci put kad padne SDA javno traziti promjenu od cistacice do vrha, koji su dosli preko SDA
Sent from my Pixel using Tapatalk
Slijedeci put kad padne SDA javno traziti promjenu od cistacice do vrha, koji su dosli preko SDA
- KatarinaKosaca
#4112 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
pa SDP je tako iradio.....Ko pobjedi yreba K O N A C N O. uvesti ili poceti uvoditi drustvo pravde i jednakih sansi. Zaposlenje po kompetenciji. Mada je to toliko ogrezlo do srzi «mozaka» pucanstva i toliko prenapuceno «kadrovima» da ce uz najbolju volju biti spor i bolan proceskolegione wrote:Ko god pobijedi, treba da zaposli svoj kadar, a otpusti SDA kadar i to im upise u knjizicu prekrsaj![]()
-
kolegione
#4113 Re: RE: Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Ma nemam ja iluzije vise da ce neko raditi po minimalno normalnim standardima, ali se nadam propasti SDA jer su proporcionalno najodgovorniji.KatarinaKosaca wrote:pa SDP je tako iradio.....Ko pobjedi yreba K O N A C N O. uvesti ili poceti uvoditi drustvo pravde i jednakih sansi. Zaposlenje po kompetenciji. Mada je to toliko ogrezlo do srzi «mozaka» pucanstva i toliko prenapuceno «kadrovima» da ce uz najbolju volju biti spor i bolan proceskolegione wrote:Ko god pobijedi, treba da zaposli svoj kadar, a otpusti SDA kadar i to im upise u knjizicu prekrsaj![]()
- KatarinaKosaca
#4114 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Jesu. Ali prizivanjem sjasi murta da uzjase kurta nikada necemo izaci iz moralnog ponora.
- JThomas
#4115 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
kakve je ovaj forum nekad trolove imao, i ovo je stvarno palo ispod svih kriterija...
-
hizo ramidovic
#4116 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
umenemi rodzo akif zaposlijo osmero rodzaka bliznji idalji isvehin uvalijo usebe ufirmu isve pozakonu aposto zive ublizu idu naposo zaedno ituj ustede asvi dobiju pare zakartu grackog gonjo skoro jos zadvie rodice dahin uvali al nevijerujem dace uspijet jerbo suse tek upisale uvisu skolu
Last edited by hizo ramidovic on 28/11/2016 21:14, edited 1 time in total.
-
almir90
#4117 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Fadil novi Božiji poslanik umjesto Esse.

- KatarinaKosaca
#4118 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Ma hoce...ima Travnik, Vitez, Kiseljak, zacas zavrsehizo ramidovic wrote:umenemi rodzo akif zaposlijo osmero rodzaka bliznji idalji isvehin uvalijo usebe ufirmu isve pozakonu aposto zive ublizu idu naposo zaedno ituj ustede asvi dobiju pare zakartu grackog gonjo skoro jos zadvie rodice dahin uvali al nevijerujem dace uspijet jerbo suse tek upisale uvisu skolu
- strong69
#4119 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Novalic ne prestaje da se blamira. Ne znam da li je iko imao ovoliko glupih poteza i izjava? Sta bi od smanjenja poreza i doprinosa? Sta bi sa rasterecenjem privrede? Sta bi sa stranim investicijama? Kako reformska agenda? Prestao sam da pratim od prve sezone 
- Better Man
#4120 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Ne samo da je zaposlio kćerku, već se ta ista kćerka i supruga mu javljaju kao suosnivači i suvlasnici firme koju on ima zajedno sa ministrom Nerminim Džindićem.
- Rockefeller
#4121 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Fadil Novalic, kreten. On ima posao koji je dobro placen, ostali se saginju za nesto malo hljeba. Cestitam mu.
-
Hakiz
#4122 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Pa šta što je zaposlio kćerku. Ako ne zna da se pobrine za svoju familiju, kako će drugima znati?Better Man wrote:Ne samo da je zaposlio kćerku, već se ta ista kćerka i supruga mu javljaju kao suosnivači i suvlasnici firme koju on ima zajedno sa ministrom Nerminim Džindićem.
Sačekaj, pogriješih! To vrijedi za SDP-ove premijere...
- luckylaka
#4123 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Bas to,svaka mu cast kad misli na svoje dijete,nece valjda na moje.Djecu skloniti sa ulice je prioritet svakog roditelja.P.S.A jel ovo prvi slucaj zaposljavanja nekog od familije u nekoj instituciji ili je Fadil drugi.Hakiz wrote:Pa šta što je zaposlio kćerku. Ako ne zna da se pobrine za svoju familiju, kako će drugima znati?Better Man wrote:Ne samo da je zaposlio kćerku, već se ta ista kćerka i supruga mu javljaju kao suosnivači i suvlasnici firme koju on ima zajedno sa ministrom Nerminim Džindićem.
-
Hakiz
#4124 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Prije Fadila je slično uradio Nermin, doduše nije za dijete nego za brata. A prije Nermina neka neko drugi kaže.luckylaka wrote:Bas to,svaka mu cast kad misli na svoje dijete,nece valjda na moje.Djecu skloniti sa ulice je prioritet svakog roditelja.P.S.A jel ovo prvi slucaj zaposljavanja nekog od familije u nekoj instituciji ili je Fadil drugi.Hakiz wrote:Pa šta što je zaposlio kćerku. Ako ne zna da se pobrine za svoju familiju, kako će drugima znati?Better Man wrote:Ne samo da je zaposlio kćerku, već se ta ista kćerka i supruga mu javljaju kao suosnivači i suvlasnici firme koju on ima zajedno sa ministrom Nerminim Džindićem.
-
howdy
#4125 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
i kao sad je fadilu opravdano da jede govna zato sto je niksic jeo govna u svom mandatu?