Terorizam u Parizu!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
jasko_ba

#4101 Re: Terorizam u Parizu!

Post by jasko_ba »

apsidejzi wrote:Pa nije nategnuto i izmisljeno. Ljudi jesu ubijeni, samo pitanje je ko ih pobi. Ubio ih je neko ko je imao maske na glavi i ko je pobjegao. Kasnije su nam rekli da su u pitanju dva brata koji su naravno sada mrtvi. Mrtvi ne govore. Ja se ne sjecam da nam je neko pokazao tijela te brace. Inspektor koji je radio na tom slucaju je izvrsio samoubistvo. Zena koja im je kao pomagala - nestala.

Ima li i jedan materijalni dokaz da je predstavljen javnosti a da se sa sigurnoscu moze reci da su djelo uradili oni koji se terete. Ja ne kazem da nisu jer se sigurno moze pronaci dovoljno psihopata da to urade ali da imamo materijalni dokaz, nemamo, a to je idealno za manipulaciju.
I koji je jedini logicni zakljucak iz svega toga?
Naravno:
Image
AcaLukas

#4102 Re: Terorizam u Parizu!

Post by AcaLukas »

jasko_ba wrote::lol: :-) Ovi ne odustaju
Image
Image
I onda se cudimo sto srpske verzije ovih budala negiraju genocid i agresiju. Totalne budale.
uglavnomja

#4103 Re: Terorizam u Parizu!

Post by uglavnomja »

kad se povade selektivno cinjenice ...

zena nije pamagala braci, nego trecem liku u granapu.
on nije bio maskiran
on se javio na telefon nekoj tv i rekao da radi sa bracom
on je snmio vidio sa istom pricom koji je neko stvaio na net poslije njegove smrti

a, eto neko ceka da mu policija objasni milimitar istrage i potjere ...
inace pun paris maskiranih ljudi, ap nisu znali koga da traze.

svaki grad na zapadu je pun kamera koje sve snimaju.

blabla

mislim, uzalud :-)
Cybernetic

#4104 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 12:43, edited 1 time in total.
Hajvan

#4105 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Hajvan »

[*]
lajkujMe

#4106 Re: Terorizam u Parizu!

Post by lajkujMe »

http://youtu.be/-_zF7nbEvwY
Ne znam je li ovo postavljeno ali trenutno se valjam od smijeha zajedno s britanskim premierom, a Kim Jong-un upravo govori svojim propagandim strucnjacima da uce od Fox News kako se to radi :lol: :lol: :lol:

znaci ono :run:
astala_vistala

#4107 Re: Terorizam u Parizu!

Post by astala_vistala »

Nekako posle ovih senzacionalistickih desavanja,imam osjecaj da ce se o toj slobodi govora dosta jos pricati i da ce mnogi to da zloupotrijebe vadeci se na čarlija i pricu o slobodama,sve u zivotu ima svoju granicu i svaka sloboda ima svoju granicu inace se zloupotrijebi na najgori moguci nacin,previse su mi ova prica i događaj napumpani,isti dan u Jemenu teroristicki napad,u Africi boko haram gazi sve pred sobom,ovi se uhvatili 10 crtaca i za njih seta milion ljudi..10 crtaca je vrijednije nego stotine i hiljade nevinih na bliskom istoku i africi vjerovatno menalni sklop naviako da ovi ginu svakako pa se tome i ne doprinosi neka paznja,nije teorija zavjere ali ne zelim bazim svoje misljenje na osnovu toga sta mi je servirao BBC ili CNN zelim sam da istrazujem i gradim misljenje,jer propagandi i medijima ne vjerujem nisu drugacije to nije Gebels radio,sami su spalili i zgradu rajha pa su jevrejima palili sve,danas napadaju muslimane i oni su glavni problem,iako se politicare grade gotovo je od 11 septembra 2001 zlo je dobilo novi pravac tzv islamski terorizam naravno izmisljen od strane zapadne kulture i danas je prosjecnom evropljaninu i amerikancu islam sinonim za terorizam i zlo a paradoks je da ta rijec znaci MIR
insomnia78

#4108 Re: Terorizam u Parizu!

Post by insomnia78 »

Pitaj Bilala Bosnica i njegove sticenike jel izmisljen?
Danguba

#4109 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Danguba »

insomnia78 wrote:Pitaj Bilala Bosnica i njegove sticenike jel izmisljen?
...a Bilal je???... koliko ih ima???...i koga predstavljaju???
insomnia78

#4110 Re: Terorizam u Parizu!

Post by insomnia78 »

Danguba wrote:
Monarhiju i kralja Petra
Danguba

#4111 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Danguba »

insomnia78 wrote:
Danguba wrote:
Monarhiju i kralja Petra
ne, ne...on ne predstavlja nikoga izuzev grupicu idiota koje neko zeli povezati sa islamom, islamskim ekstremistima, islamskim terorizmom...i svime onim sto islam ne predstavlja.
rekla-kazala

#4112 Re: Terorizam u Parizu!

Post by rekla-kazala »

Jeste li čuli za ovo:
Musliman iz Malija koji je radio u toj trgovini je sklonio 15 ljudi u hladnjaču trgovine.

"Zurückhaltend und schüchtern gibt Lassana Bathily nach der Geiselnahme in einem jüdischen Supermarkt in Paris ein Interview. Der junge Muslim aus Mali ist Angestellter in dem Supermarkt "Hyper Cacher" und rettete 15 Menschen das Leben. Nun ist er es, der nach all den schlimmen Geschehnissen der vergangenen Tage als Held gefeiert wird.
"Als der Attentäter reinstürmte, habe ich etwa 15 Kunden in den Kühlraum gebracht, das Licht und die Kühlung abgeschaltet und allen gesagt, sie sollen ruhig bleiben", berichtet Lassana Bathily einem französischen Fernsehteam nach der Geiselnahme in dem Pariser Supermarkt."
gnjev

#4113 Re: Terorizam u Parizu!

Post by gnjev »

insomnia78 wrote:Za ove teoreticare zavjere
Onaj zadnji dan krize sa bjeguncima i taocima BFMTV je uspio obaviti kratki telefonski razgovor sa otmicarima koji je objavljen sutradan
Novinar je pozvao na telefon te fabrike i javio mu se Said, pricao je malo o standardnim njihovim stvarima, osveta poslanika, ne ubijamo civile, bla, bla
Nigdje ne spomenu da je neko podmetnuo njegovu licnu
Drugo, imam jedne od pariskih dzamija koji ga poznaje jos od djetinjstva, druzio se s njim, igrali fudbala zajedno i slicno, je u izjavi za medije rekao kako je Said bio nasmijan i dobar momak ali zbunjen, sa krizom identitete, upao u lose drustvo, drustvo onih koji obecavaju dzenet...
Poslije toga kaze, cim sam prvi put vidio snimak odmah sam znao da je on, proznao sam mu glas, hod i siluetu
Tako da je licna karta tu nebitna
Oni su pocinili dosta gresaka, prvi put su pogrjesili adresu i upali u pogresnu zgradu, kad pucaju na policajca jednom od njih spada patika po izlasku iz auta, tako da je to sa licnom sasvim moguce

:lol: :lol:
majku ne bih poznao u onom izdanju
It_is_a_Leclerc

#4114 Re: Terorizam u Parizu!

Post by It_is_a_Leclerc »

Grupica idiota od 11 000 selefija, od kojih je 3500 direktno uvezano u tzv. bužimske i maočanske ćelije, zbog kojih u zgradu Tužilaštvo BIH dolaze i obavještajci iz Italije, Amerike, Austrije i Francuske.

Totalno benigno.
uglavnomja

#4115 Re: Terorizam u Parizu!

Post by uglavnomja »

Danguba wrote:
insomnia78 wrote:
Danguba wrote:
Monarhiju i kralja Petra
ne, ne...on ne predstavlja nikoga izuzev grupicu idiota koje neko zeli povezati sa islamom, islamskim ekstremistima, islamskim terorizmom...i svime onim sto islam ne predstavlja.

a, znaci neko :-)

a sto li :zzzz:
Danguba

#4116 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Danguba »

generalizacija

gdje je ono ''sve dok postoji i jedan posten srbin ne mogu reci da su srbi cetnici''...i sve tako

u svakom zitu ima kukolja a u islamskom bukvalno je to kukolj...i je li treba cijelu vrecu baciti zbog sacice kukolja?
It_is_a_Leclerc

#4117 Re: Terorizam u Parizu!

Post by It_is_a_Leclerc »

Vehabijsko tumačenje islama je militantno. To vam je kao da kažete da svi članovi SRS-a nisu zločinci, što je, na kraju krajeva, istina, ali to ipak ne znači da oni ne podržavaju, ni reletiviziraju zločine i da ih nisu spremni počiniti. Treba ih imati pod strogim obavještajnim nadzorom.

P.S.
Kaže ovo neko da ove ljude nisu ubila ova dvojica braće ?! A šta onda njihova porodica ovo govori ?! Jesu to i njih prevarili ? :roll:
uglavnomja

#4118 Re: Terorizam u Parizu!

Post by uglavnomja »

Danguba wrote:generalizacija

gdje je ono ''sve dok postoji i jedan posten srbin ne mogu reci da su srbi cetnici''...i sve tako

u svakom zitu ima kukolja a u islamskom bukvalno je to kukolj...i je li treba cijelu vrecu baciti zbog sacice kukolja?
ne. nego treba izbaciti kukolj iz vrece.

a to ne moze uraditi niko drugi nego normalna "zrna zita" :-)
Danguba

#4119 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Danguba »

uglavnomja wrote:

pa ima li i jedan musliman u bih koji se ne ogradjuje od ovih idiota??? (osim njihovih pristalica)
...pa kada su vidjeli da im nema mjesta medju ''normalnima'' pocinju se samostalno organizovati po nekim isturenim vjerskim objektima...

e sada, ako si ocekivao i fizicki obracun, mislim da se u ovoj zemlji to ne bi trebalo desiti sve dok postoje legalni organi koji bi trebali da prate njihovo ponasanje i da reaguju u slucaju krsenja zakona.

p.s. opet pokusavamo generalizovati...na jednoj strani milioni a na drugoj 3500. ako to nije poistovjecivanje sacice kretena i idiota sa svim normalnim dzematlijama koji svoje obaveze praktikuju na ''normalan''nacin
5 0 5

#4120 Re: Terorizam u Parizu!

Post by 5 0 5 »

Image
insomnia78

#4121 Re: Terorizam u Parizu!

Post by insomnia78 »

Ovo za srijedu?
insomnia78

#4122 Re: Terorizam u Parizu!

Post by insomnia78 »

Danguba wrote:
uglavnomja wrote:

pa ima li i jedan musliman u bih koji se ne ogradjuje od ovih idiota??? (osim njihovih pristalica)
...pa kada su vidjeli da im nema mjesta medju ''normalnima'' pocinju se samostalno organizovati po nekim isturenim vjerskim objektima...

e sada, ako si ocekivao i fizicki obracun, mislim da se u ovoj zemlji to ne bi trebalo desiti sve dok postoje legalni organi koji bi trebali da prate njihovo ponasanje i da reaguju u slucaju krsenja zakona.

p.s. opet pokusavamo generalizovati...na jednoj strani milioni a na drugoj 3500. ako to nije poistovjecivanje sacice kretena i idiota sa svim normalnim dzematlijama koji svoje obaveze praktikuju na ''normalan''nacin
Pogledaj samo koliko tih "normalnih" na FB pljuju po ovim zrtvama u Francuskoj i velicaju njihovo ubistvo
Edit: kakvi milioni, kol'ko to ima muslimana "prakticara" u BiH?
5 0 5

#4123 Re: Terorizam u Parizu!

Post by 5 0 5 »

insomnia78 wrote:Ovo za srijedu?
da.
strong69

#4124 Re: Terorizam u Parizu!

Post by strong69 »

Tiraz milion primjeraka. Na 8 stranica umjesto na 16. Ovi ce opet da objavljuju a ovi ce da ubijaju. Dokle ce ici ta sloboda izrazavanja?
animals

#4125 Re: Terorizam u Parizu!

Post by animals »

Mora se jednom jasno reci da pripadnici Islama, su postali jako agresivni..
kad neko nacrata karikaturu, izbiju neredi u mnogim muslimanskim zemljama..
ako je to normalno, onda jebes ovaj svijet..krscani ne obracaju na to uopce paznju..
zasto se muslimani tako ponasaju,modza se moze pripisati velikoj neobrazovnosti u
mnogim muslimanskim zemljama, sa narodom koji se jako lako manipulira...
ako je ovo islamofobija sto sam ja napisao a ne istina, onda sam ja u pravu..
Post Reply