Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
5e673463363 wrote:sve go balinski demagog do demagoga plač, kuknjava, prosipanje pameti a na kraju ništa konkretno da se uradi, jadikovanje preko tastature, osjećamo tugu i bol našeg naroda jebo vam pas mater svima odreda, odmah poslije ovih poplava jedan dobar zemljotres da vas zemlja sve odreda zatrpa stoko balinska
tebe je već odnijelo ......hajd fino na ignore
da nije ljudi koji kupe informacije po netu i iste postavljaju ovdje, u federaciji niko ništa ne bi znao
hvala klixu ali i administratorima koji tolerišu pokoji ispad bijesa ovdje - naklon do poda
usput narode - i klixu trebaju jači serveri, čim je ovakva situacija bude haos na vezama i kod njih, a jedino se u ovaj forum možemo pouzdati
Last edited by eluna on 17/05/2014 08:46, edited 1 time in total.
ljudi nemaju nikakvih kapaciteta, rade s poluprofesionalnom opremom (cak i slabijom), nemaju para, ljudi, prostora... i pokriju kanton od 500,000 ljudi kao niko...
Na FTV Barimba, na BHT nekakva serija. Gledamo RTRS, svaka im čast na angažmanu i programu. RTS isto tako, uživo program, izvještaji, profesionalizam 100%.
Ovi sa FTV i BHT treba kolektivno da daju otkaze, bagra uhljebljena i nesposobna.
08:30 - Nastavlja se pad preljeva vode preko brane. Vodostaj jezera Modrac na brani sada iznosi 202.72 metra, odnosno preljev vode preko brane iznosi 2.72 metra. U prosjeku nivo preljeva preko brane se snizi za 4-5cm u roku 60 minuta.
Žepče-ba portal
Javljau nam čitatelji da su u Gornjoj Papratnici ljudi odsječeni, jer su putevi unisteni, te prilaza kućama nema.
muha_sa wrote:da mi je neko reko da cu od 6 gledat RTS jebo bi mu sve, al evo gledam jer ovi idioti kojim redovno pretplatu placam, otac ih jebo, mirno spavaju i boli ih taki za sirotinju.
Gledam pregled progrma na RTRS 07:00 - 17:00 Polpave u Srpskoj, pa onda pauza i do 17:24 - ...... polave
Ne znam, nemam riječi! Ovi naši, osim ovih lokalnih TVova u Tuzli (SLon, RTV7) tačno nisu normalni. Kulminacija svega je sinoćnji ZMBT na Hajatu al nije toliko zabrinjavajuća "emisija" koliko broj ljudi u dvorani.... totalno ludilo, il' možda ja nisam normalan, ne'am pojma .
NAzalost daleko sam i fizicki ne mogu pomoci ali skupljamo poveliku sumu novca da se posalje ljudima kojima je to najpotrebnije. Nasli smo prijatelja u Sarajevu koji ce se licno potruditi da novac stigne bas tamo gdje treba. A sto se nasih Televizija tice, konkretno Hayat TV-a mogu samo reci-Ahmede Svrakicu da te Bogdo ova voda hoce odnijeti. Nikad u zivotu nikome tako nesto nebi pozelio, ali njemu od srca zelim. I ja sam se nadao da ce bar biti bilo kakav program da pratim desavanja na nasim tv stanicama, na posao nisam otisao da pratim stanje , a ono kapak. Pink vazdan pratim. Jos kad vidjeh na netu da se Hayatov cirkus odrzava, prebacim da vidim, kad ono raja dernek, ma ljepota njima. Iste sekunde sam nazvao kompaniju preko koje placam da gledam i pratim nase kanale (do sad sam 10 dolara mjesecno ekstra placao samo za 3 Hayat kanala) i rekao da mi Hayat ukinu. Moje ga oci vise pogledati nece. Uhljupi gladni dusu bi za marku prodali.
U mjestu Šerići kod Zenice, od ranih jutarnjih sati mještani se evakuišu ka obližnjem brdu, javio nam je čitalac portala Radiosarajevo.ba.
Prema njegovim riječima, nekoliko kuća je srušeno, a većina mještana zbog nestanka struje u selu i na obližnjem releju ne može ostvariti komunikaciju s porodicama.
U protekla tri dana niko nije uspio doći do sela, osim helikoptera koji je jučer prevozio stare i bolesne.
Mještani se trenutno evakuišu prema brdu jer im je to jedini izlaz, sa svih strana su odsječeni klizištima.