5 feninga po komadu? Pa radije bih uzeo slicicu i zapalio je nego prodao za 5 feningaADYS wrote:Ako neko ima slicice viska kupujem 1 kom = 5 pf, tek smo ploceli imamo puno za sustici ostale
O Boze
Moderators: Charuga, Tomahawk11
5 feninga po komadu? Pa radije bih uzeo slicicu i zapalio je nego prodao za 5 feningaADYS wrote:Ako neko ima slicice viska kupujem 1 kom = 5 pf, tek smo ploceli imamo puno za sustici ostale
Prodat ću ti ja za jeftinije.ADYS wrote:Ako neko ima slicice viska kupujem 1 kom = 5 pf, tek smo ploceli imamo puno za sustici ostale
Imam ja ali su polijepljene...ADYS wrote:Ako neko ima slicice viska kupujem 1 kom = 5 pf, tek smo ploceli imamo puno za sustici ostale
Da se ovako javno zahvalim na ispoštovanom dogovoru.klopan wrote:imam ti B, može li opet ona stanica u hrasnom u 10do5?
Imam ja oko 170 duplih, ostaloADYS wrote:Ako neko ima slicice viska kupujem 1 kom = 5 pf, tek smo ploceli imamo puno za sustici ostale
Nemaš potrebe da se ljutiš ali jbg, pisali smo već o tome na ovoj temi, evo hajde iskreno reci, jel to fer prema nama koji smo dali po 150-200 KM da popunimo albume jer smo dobijali hejbet duplih da sad neko drugi skupi album i potroši, lupam, 50 KM...ADYS wrote:Molim administraciju da, ako može da obriše, moj post o kupovini, da se pojedini kolekcionari ili prodavači ne bi previše nervirali. A ko ima viška neka iskoristi za potpalu za predstojeće praznike.
Ma ne ljutim se, nije mi bila namjera nikoga podcjenivati niti ispadati pametniji pa ne shvatam reakcije. Ja sam sa svojim dječakom skupljao Brazuku jer mi se činilo puno primjerenije za njegov uzrast od 5 god. To smo skoro završili, pa sam mislio da se pridružimo ostalim i u ovom skupljanju a već sam se prilično istrošio na Brazuku. U skladu sa svojim iskustvom sa Brazukom (a imao sam preko 200 duplih koje sam podijelio) mislio sam da sigurno ima dosta ljudi koji isto tako imaju bruku duplih Panini sličica i kojima je možda "za uhar" uzeti i neku KM. Možda sam pretjerao sa cijenom, al nema veze...shalla wrote:Nemaš potrebe da se ljutiš ali jbg, pisali smo već o tome na ovoj temi, evo hajde iskreno reci, jel to fer prema nama koji smo dali po 150-200 KM da popunimo albume jer smo dobijali hejbet duplih da sad neko drugi skupi album i potroši, lupam, 50 KM...ADYS wrote:Molim administraciju da, ako može da obriše, moj post o kupovini, da se pojedini kolekcionari ili prodavači ne bi previše nervirali. A ko ima viška neka iskoristi za potpalu za predstojeće praznike.
Ja bih više cijenio da si napisao(la) može li mi neko pokloniti duple, ja bih ti prvi rekao evo ti sve moje dvoduple i troduple koje imam, evo dosta forumaša će ti potvrditi da su od mene dobili sličica bez ikakve naknade ili mijenjanja ali sa onim prvim postom samo malo podcjenjuješ naš novac uložen u popunjavanje albuma.
Pozdrav
hvala jednom forumasuvjesticanametli wrote:Ima li iko da mi da slicice za sina on tek poceo skupljati ima nekoliko duplih,a da mi je da malo popuni album!!!![]()
nije online album u pitanju a kad bude duplih dijelim s vama
dankeeeeeeeeeeeeeee
Ako ti je Ilidža na ruku dođi do restorana Brajlović, imam ja nekih 20-ak koje su mi dvoduple, halal ti bile (bez imalo podcjenjivanja)ADYS wrote:Ma ne ljutim se, nije mi bila namjera nikoga podcjenivati niti ispadati pametniji pa ne shvatam reakcije. Ja sam sa svojim dječakom skupljao Brazuku jer mi se činilo puno primjerenije za njegov uzrast od 5 god. To smo skoro završili, pa sam mislio da se pridružimo ostalim i u ovom skupljanju a već sam se prilično istrošio na Brazuku. U skladu sa svojim iskustvom sa Brazukom (a imao sam preko 200 duplih koje sam podijelio) mislio sam da sigurno ima dosta ljudi koji isto tako imaju bruku duplih Panini sličica i kojima je možda "za uhar" uzeti i neku KM. Možda sam pretjerao sa cijenom, al nema veze...shalla wrote:Nemaš potrebe da se ljutiš ali jbg, pisali smo već o tome na ovoj temi, evo hajde iskreno reci, jel to fer prema nama koji smo dali po 150-200 KM da popunimo albume jer smo dobijali hejbet duplih da sad neko drugi skupi album i potroši, lupam, 50 KM...ADYS wrote:Molim administraciju da, ako može da obriše, moj post o kupovini, da se pojedini kolekcionari ili prodavači ne bi previše nervirali. A ko ima viška neka iskoristi za potpalu za predstojeće praznike.
Ja bih više cijenio da si napisao(la) može li mi neko pokloniti duple, ja bih ti prvi rekao evo ti sve moje dvoduple i troduple koje imam, evo dosta forumaša će ti potvrditi da su od mene dobili sličica bez ikakve naknade ili mijenjanja ali sa onim prvim postom samo malo podcjenjuješ naš novac uložen u popunjavanje albuma.
Pozdrav
Pozdrav i tebi
ooo superlijek-za-sve wrote:hvala svima koji su mi pomogli da mi fali jos samo 4 a to su
35,108,337,486![]()
hvala raja
Jahta wrote:Sad je stanje ovako:
Treba mi A i C, a za zamjenu nudim E i 20 običnih slikica.
Može li?
imam 46 a sinu treba neka od ovih sto pocinju sa 5xx najbolje sve ove 508 528x2 541x2 553Ravenn wrote:fale 42 i 46
duple: 48 53 56 72x2 75 77 78 81 82 83 87
114 186x3 191 192 195 196x2 199x2 200x2 208 219x2
220 229 243 244 246 248 250 253 319 329 333 358 385
387 389 407 418 471 479 486 496 508 528x2 541x2 553
580 609 625