Prevaranti na PIK-u
- propalismo
#4101 Re: Одг: Prevaranti na PIK-u
@Black Swan Stvarno ne znam cemu vodi ova tvoja prica o iskustvima na Pik-u i sta pokusavas.Imam osjecaj da spamujes temu.Zatrpao si nas sa pricama o romanima(koga to uopste zanima?).Imas temu Pik All About preseli se malo tamo zivota ti.Smorio si ovde.Probaj sebi cudni covjece uvrtiti u glavu da je ovde tema PREVARE NA PIK-U a ne romani i ponuda i potraznja na Pik-u.Kada god otvorim temu vidim da si ti pisao kako si prodavao neku krsinu a kupci eto bezobrazni pa ti obaraju cijenu.Haj sjasi malo srece ti..
Poslato sa Samsung Galaxy S5 koristeci Tapatalk
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4102 Re: Prevaranti na PIK-u
ne kaže se spamanje nego floodanje
spam je neželjena pošta
vidim da nisi iskusan u forumanju ili si nečiji klon
nije ti ovo više 1999. da se kažnjava svaki post koji nije u skladu s temom
i u realnom vremenu nakon 4 minute priča za kafom skrene u skroz drugom ali korisnom toku
ovo je jedna od tri teme o piku i kao takva je najzanimljivija i imam potrebu da okačim svoje razmišljanje, zezancije i zapažanja
ako te ne zanima moje stavi me na ignore
ne vidim nikakvu štetu
tema je stalno na vrhu... u prvom su postu i zbog mene je stalno aktivna
ponavljam ako imate nekih osobnih probelema s kontrolom u realnom vremenu potražite pomoć ili me stavite na ignor nit ću ja mnogo izgubiti niti ćete vi mnogo dobiti
ćus

spam je neželjena pošta
i u realnom vremenu nakon 4 minute priča za kafom skrene u skroz drugom ali korisnom toku
ovo je jedna od tri teme o piku i kao takva je najzanimljivija i imam potrebu da okačim svoje razmišljanje, zezancije i zapažanja
ne vidim nikakvu štetu
ponavljam ako imate nekih osobnih probelema s kontrolom u realnom vremenu potražite pomoć ili me stavite na ignor nit ću ja mnogo izgubiti niti ćete vi mnogo dobiti
ćus
- propalismo
#4103 Re: Одг: Prevaranti na PIK-u
Klon?Ma nisam nego su mi pokusali ukrasti identitet
Kao u americkim filmovima.Znas ja sam imao neke romane(nije bitno koje)i jedva sam ih prodao 1km 1 kom.Tako da nije to neki biznis da bi mu se trebalo davati toliko paznje.Naravno sada ces ti reci ima romana koji kostaju 15000km.Ma nista zao mi je samo sto je tema otisla off topic zbog tebe.Ako ti je to bio plan uspio si i ako zelis nastavi baljezgati o romanima i nekim krsinama od auta.Sto se mene tice ja cu se truditi da sto manje ucestvujem u ovoj bolesnoj prici....
-
jahhjer
#4104 Re: Prevaranti na PIK-u
Bogme se kaze spamanje.Black swan wrote:ne kaže se spamanje nego floodanje
spam je neželjena pošta
ne vidim nikakvu štetu
ćus![]()
![]()
-
RahatHurmašica
#4105 Re: Одг: Prevaranti na PIK-u
nađu se uvrijeđeni ako im kupac pokuša oboriti cijenu. pa gospodo otvorite radnju u BBI i tamo vam niko neće obarati cijene. da ne spominjem delegate koji polovno zacijene ko novo u radnji.propalismo wrote:Klon?Ma nisam nego su mi pokusali ukrasti identitetKao u americkim filmovima.Znas ja sam imao neke romane(nije bitno koje)i jedva sam ih prodao 1km 1 kom.Tako da nije to neki biznis da bi mu se trebalo davati toliko paznje.Naravno sada ces ti reci ima romana koji kostaju 15000km.Ma nista zao mi je samo sto je tema otisla off topic zbog tebe.Ako ti je to bio plan uspio si i ako zelis nastavi baljezgati o romanima i nekim krsinama od auta.Sto se mene tice ja cu se truditi da sto manje ucestvujem u ovoj bolesnoj prici....
ps. a to sa romanima je posebna priča. zna li iko šta je sa zagorom? napadaju li ga zli indijanci?
- Truba
#4106 Re: Prevaranti na PIK-u
što kažu moderatori
tako će biti
dok se ne oglase imam pravo pisati o piku
smiješnim aukcijama
komičnim ponudama
i simpatičnim neznalicama
tako će biti
smiješnim aukcijama
komičnim ponudama
- propalismo
#4107 Re: Prevaranti na PIK-u
@Black swan

Neda se Zagor Indijancima jos uvijek

Neda se Zagor Indijancima jos uvijek

- Critic_JM
#4108 Re: Prevaranti na PIK-u
Black swan wrote:što kažu moderatori
će biti
smiješnim aukcijama
komičnim ponudama
Pa covjece dragi, nije ti ovo 'all about pik' nego 'prevarantie na PIKu'..
Cijeli si topic sjebao sa tvoj offtopic o autu, cjenkanjem i romanima.
Sto se ponasas kao malo dijete koje nezna kako se treba ponasati na
forumima. Vec ti je nekoliko ljudi reklo da ih smeta tvoj off-topic. Zar
ti to nije dovoljno, nije valjda da ti bukvalno treba moderator to reci?
Stvarno nerazumijem neke ljude..
- DownhillMaster
#4109 Re: Prevaranti na PIK-u
Ja gledaj zagora ko gej se utego
Pa ko ove gluposti još može čitati
- propalismo
#4110 Re: Одг: Prevaranti na PIK-u
Moze ovaj Black swan.Covjek je lud za romanima i raspalim krsinama.Upropasti nam temu hajvan....
-
RahatHurmašica
#4111 Re: Prevaranti na PIK-u
baš je faca, siguran sam da je mlatno onog zlog indijanca. vidi samo kako je zamahnuo onim kamenom.DownhillMaster wrote:Ja gledaj zagora ko gej se utego![]()
sad mi jasna labudova fascinacija.
no, kako se dotični nije ženio, a onaj filipe gonzales mu je bio najbolji prijatelj, tvoja konstatacija bi mogla biti istinita
ps. sad mi je još jasnija labudova fascinacija istim.
- Truba
#4112 Re: Prevaranti na PIK-u
evo opet su bili sa ponudom od 16 stoja
a sve fino piše ne dolazi ispod 1900
dakle za 33 godine života nikad nisam čuo to osim na filmu i to američkom
inače pik muljaže rade i na ovom principu
2-3 lika ili jedan nebitno
zatrpavaju sa 4-5 nikova sa sumnjivim transakcijama
generičkim depersonaliziranim porukama (paša možel zamjena, 1500? 1600? koja je zadnja za keš)
i onda nakon nekoliko dana dolaze na lice mjesta u paru i nude iste sume i teatralne fore prosipaju
dakle za 33 godine života nikad nisam čuo to osim na filmu i to američkom
inače pik muljaže rade i na ovom principu
2-3 lika ili jedan nebitno
zatrpavaju sa 4-5 nikova sa sumnjivim transakcijama
generičkim depersonaliziranim porukama (paša možel zamjena, 1500? 1600? koja je zadnja za keš)
i onda nakon nekoliko dana dolaze na lice mjesta u paru i nude iste sume i teatralne fore prosipaju
- propalismo
#4113 Re: Одг: Prevaranti na PIK-u
@Black swan Opet ti off topic a?Sto si to isfrustriran tako?To sto pises nije za ovu temu.Razguli ba....
-
RahatHurmašica
#4114 Re: Prevaranti na PIK-u
malo popustio sa zagorom al napo davit sa nekakvim truhlim kadetom.
Jedino da mu je nacrtat
Jedino da mu je nacrtat
-
Lopov-eliminator
#4115 Re: Prevaranti na PIK-u
Swan je ubijedjen da bez njega ova tema ne bi vise ni postojala.
Kaze da je zasluzan sto je tema na vrhu, koga zaboli sto je tema na vrhu, kome treba na temu ce prijenaletjet na nju kad bude surfao po Googleu nego Klixu. Ova tema nije vidljiva samo klix forumasima.
Ubijedjen je da je zbog njega tema aktivna, ocito nije svjestan da nije sam na forumu ali dobro, sta ocekivati od osobe koja gleda samo svoju korist pa ne vidi da i drugi postoje. Tema za to vec ima, Pik all about.
Kaze da je zasluzan sto je tema na vrhu, koga zaboli sto je tema na vrhu, kome treba na temu ce prijenaletjet na nju kad bude surfao po Googleu nego Klixu. Ova tema nije vidljiva samo klix forumasima.
Ubijedjen je da je zbog njega tema aktivna, ocito nije svjestan da nije sam na forumu ali dobro, sta ocekivati od osobe koja gleda samo svoju korist pa ne vidi da i drugi postoje. Tema za to vec ima, Pik all about.
-
Lopov-eliminator
#4116 Re: Prevaranti na PIK-u
Za ovog sto je lazirao dojmove ( edu / black_man24 ) Pik mu je skoro odmah nakon mog posta ovaj prvi profil banovao po kratkom postupku i sa oba profila izbrisao medjusobne transakcije. To je bilo toliko brzo da ga ja nisam stigao ni prijavit Piku, tako da ga je il prijavio neko drugi il neko sa Pika citao ovo, uglavnom u ovom slucaju brza reakcija, svaka cast.
- smasma
#4117 Re: Prevaranti na PIK-u
admini sa pika prate ovu temu.Lopov-eliminator wrote:Za ovog sto je lazirao dojmove ( edu / black_man24 ) Pik mu je skoro odmah nakon mog posta ovaj prvi profil banovao po kratkom postupku i sa oba profila izbrisao medjusobne transakcije. To je bilo toliko brzo da ga ja nisam stigao ni prijavit Piku, tako da ga je il prijavio neko drugi il neko sa Pika citao ovo, uglavnom u ovom slucaju brza reakcija, svaka cast.
- gnjev
#4118 Re: Prevaranti na PIK-u
Nek neko radi poso' kako treba
- Truba
#4119 Re: Prevaranti na PIK-u
ajd ako admini pika prate temu imam 2 molbe iako sam već pisao direkt njima rekli su da neće ništa učiniti
prva je da u rubrici literatura, knjige podijele beletristiku na razne žanrove jer je zaista teško prolaziti kroz stotine i stotine knjiga partizanske literature izvučene iz podruma i pogrešno sortirane da bi se našlo nešto što tražim
jednostavnno knjige potonu na dno
druga stvar je prodaja e booksa... vrlo vješto je zastavljena prodaja piratskih CDova možda bi se trebalo stati i tome u kraj
jer je i to neka vrst krađe kao i cd piraterija
prva je da u rubrici literatura, knjige podijele beletristiku na razne žanrove jer je zaista teško prolaziti kroz stotine i stotine knjiga partizanske literature izvučene iz podruma i pogrešno sortirane da bi se našlo nešto što tražim
jednostavnno knjige potonu na dno
druga stvar je prodaja e booksa... vrlo vješto je zastavljena prodaja piratskih CDova možda bi se trebalo stati i tome u kraj
jer je i to neka vrst krađe kao i cd piraterija
- propalismo
#4120 Re: Одг: Prevaranti na PIK-u
@Lopov eliminator Mozes li postaviti link od ovog profila edu jer nisam uspio da ga nadjem?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#4121 Re: Prevaranti na PIK-u
Dosta je bilo, necu nikoga posebno opominjati, ali smatrajte da svi na zadnjih par stranica manje vise imate opomenu, narocito vi koji koji rasprave svodite na licni nivo a druge optuzujete za off
Tema, PIK i sve vezano za PIK. Nista osim toga
Tema, PIK i sve vezano za PIK. Nista osim toga
-
Lopov-eliminator
#4122 Re: Prevaranti na PIK-u
edu http://www.pik.ba/profil/edupropalismo wrote:@Lopov eliminator Mozes li postaviti link od ovog profila edu jer nisam uspio da ga nadjem?
black_man24 http://www.pik.ba/profil/black_man24
- propalismo
#4123 Re: Prevaranti na PIK-u
@Lopov-eliminator Hvala 
- burekodsira
#4124 Re: Prevaranti na PIK-u
dvojica uzivo uhvaceni na djelu
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#4125 Re: Prevaranti na PIK-u
Ne kontma, kako mislis uzivo uhvaceni :S