SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
gidra

#4101 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by gidra »

uglavnomja wrote:
gidra wrote:Ma Memić je bolestan frajer i lud 100 %, pa samo se sjetite onih voćki koje je struĆnjak zasadio uz brzu cestu prema Hrasnici. Mogu misliti koliko ćemo tek za par godina čitati u crnoj hronici kako je nekoga auto udarilo na tom putu jer je krenuo da ubere jabuku, krušku. Da nije žalosno bilo bi smiješno :-) .
.

de ba nemoj zezati :shock:

imas jabuke sa aromom bezolovnog, kruske sa aromom dizela .... i sljive na plin :run:
http://www.avaz.ba/vijesti/sarajevo/sus ... rasi-pruge

:D :lol:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#4102 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Matijevic_Vlado »

sta ima na Ilidzi ? da nije Memic opet zakopo kakve temelje :mrgreen: ?
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#4103 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Matijevic_Vlado »

ja prije sve konto dakaze Nikad nece pobijediti aaaaa...
BadBoy

#4104 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BadBoy »

gidra wrote: Dalje, naprimjer evo sad će zima i za čišćenje glavnih puteva je zadužen Rad i Orman ako se ne varam, a za čišćenje lokalnih ulica je zadužena općina, eh sada poznato je da na Ilidži se ne čiste sve lokalne ulice i kad pitaš Memića što je to tako, on odgovori šta me briga u tim ulicama nisu bili moji glasači :lol:.
Apsolutno ista situacija sa načelnikom u Starom Gradu. To im je izgleda standardni modus operandi, skontaju iz kojih ulica i mjesnih zajednica su dobili glasove, koji nisu glasali za njih i onda se svete ovima koji nisu glasali. Naš je to i rekao u stilu "Boli me neka stvar, nisu glasali za mene, e sad će vidjeti - zapamtit će me".
elma89_

#4105 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by elma89_ »

Ali džaba na Ilidži da postavite Karadžića kao kandidata ispred SDA glatko bi pobijedila, jer je takav mentalni sklop ljudi koji žive, mislim ovih došljaka tj izbjeglica iz istočne Bosne kojih je sada uz Sandžaklije barem 70 % i kojima je i sama SDA dozvolila divlju gradnju po plavnim mjestima kao što su Osijek, Doglodi, Dobroševići ili u vodozaštićenoj zoni u Sokolović Koloniji.
Inace SDA pobjedjuje samo tamo i nigdje vise...how yes no,jaca je u recimo starom gradu ili zenici,eno sad i u novom gradu

tesko prihvatit da nisu samo sandzaklije i podrinjci za sda? :D :kiss:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4106 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Velkoski »

elma89_ wrote:
Ali džaba na Ilidži da postavite Karadžića kao kandidata ispred SDA glatko bi pobijedila, jer je takav mentalni sklop ljudi koji žive, mislim ovih došljaka tj izbjeglica iz istočne Bosne kojih je sada uz Sandžaklije barem 70 % i kojima je i sama SDA dozvolila divlju gradnju po plavnim mjestima kao što su Osijek, Doglodi, Dobroševići ili u vodozaštićenoj zoni u Sokolović Koloniji.
Inace SDA pobjedjuje samo tamo i nigdje vise...how yes no,jaca je u recimo starom gradu ili zenici,eno sad i u novom gradu

tesko prihvatit da nisu samo sandzaklije i podrinjci za sda? :D :kiss:
Za SDA su i smradovi koji žive od njih, dakle oni koji imaju direktnu korist od tih glasova. Sve dok je pola grada na budžetu preko stranaka mi ćemo imati ovakvu situaciju. Ali neka, i ne zaslužujemo bolje.
elma89_

#4107 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by elma89_ »

Ako ti nisi zadovoljan ocito ovi sto glasaju jesu :D imas Tuzlu :-D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#4108 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Velkoski »

Ko je zadovoljan našom državom? Daj nađi mi takvu osobu al' da nije u Švedskoj kao ti ili truepath.
Muhamed Đakmić

#4109 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Muhamed Đakmić »

Reče Elma iz Švedske. Izvini ako nije Švedska, onda jeste Norveška garant :D
elma89_

#4110 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by elma89_ »

Da,dolazim iz Evrope istina je.I ne pricam za sebe,zivo me zaboli sta se dogadja u Bosni.Ali govorim opcenito i ne pametuj ti Muha...bar 70'% forumasa su van Bosne ,ubjedjena sam 100%.To si vidio na drugom forumu i spominjes Sweeeden :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#4111 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Velkoski »

elma89_ wrote:ivo me zaboli sta se dogadja u Bosni
Zaobiđi onda temu i ne polemiši o zadovoljstvu građanstva ovdje jer nemaš pojma o tome.

Za SDA glasaju oni već navedeni i tu je kraj rasprave, sve dok imaju koristi i glasat će, debili.
Muhamed Đakmić

#4112 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Muhamed Đakmić »

elma89_ wrote:Da,dolazim iz Evrope istina je.I ne pricam za sebe,zivo me zaboli sta se dogadja u Bosni.Ali govorim opcenito i ne pametuj ti Muha...bar 70'% forumasa su van Bosne ,ubjedjena sam 100%.To si vidio na drugom forumu i spominjes Sweeeden :D
Ne fali Švedskoj ništa :D
elma89_

#4113 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by elma89_ »

Ako me fino zamolis mozda i zaobidjem :oops: :lol: ja i sda,na pogresnoj adresi je branis
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#4114 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Velkoski »

Elmice, dobro znam da se ti vodiš onom 'bitno je biti Bošnjak, bitno je glasati za SDA'. :oops:
elma89_

#4115 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by elma89_ »

Bosnjak moze biti SDA,SDP,SBIH,SBB,panker,gay,vehabija,jehovin svjedok,mudzahedin
Logovan

#4116 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

elma89_ wrote:Da,dolazim iz Evrope istina je.I ne pricam za sebe,zivo me zaboli sta se dogadja u Bosni.Ali govorim opcenito i ne pametuj ti Muha...bar 70'% forumasa su van Bosne ,ubjedjena sam 100%.To si vidio na drugom forumu i spominjes Sweeeden :D
Vidim kako te živo zaboli za događanja u Bosni. :-)
elma89_

#4117 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by elma89_ »

Logovan wrote:
Vidim kako te živo zaboli za događanja u Bosni. :-)
:thumbup:
zmajadaH

#4118 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zmajadaH »

leet wrote:Elmice, dobro znam da se ti vodiš onom 'bitno je biti Bošnjak, bitno je glasati za SDA'. :oops:
Ma leeet ne raspravljaj s njom.Ugosti dijasporku kad dođe 'vamo ''dole''. Dalje znaš i sam, željezničar, ovo, ono :mrgreen:
uglavnomja

#4119 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

vajld vest :roll:

"U ulici Kamenica u sarajevskoj općini Stari Grad, jutros oko 4, 30 sati nepoznata osoba bacila je bombu na kuću Alena Grbe koji je u petak uhapšen zbog pokušaja ubistva Benjamina Delalića.

U ovoj eksploziji nije bilo povrijeđenih, dok je na kući nastupila materijalna šteta.

Kako nam je potvrđeno u MUP-u još niko nije uhapšen zbog sumnje da je aktivirao ovu eksplozivnu napravu. "
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#4120 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by I am Happy »

Ma dobro to, standardno :D

Garant slucajni prolaznik bacio bombu na nepoznatu kucu i osobu :)
ultima_palabra

#4121 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ultima_palabra »

Pa rodile bombe ove godine, sve se grane povijaju od plodova :mrgreen:
uglavnomja

#4122 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

Yahel wrote:Ma dobro to, standardno :D

:lol: :lol: :lol: :D
agent_zero

#4123 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by agent_zero »

Apropo one diskusije za sramotna dešavanja u lužanima, ja se samo nadam da će jednog dana doći uredba, odluka ili zakon da se svi vjerski objekti koji su nakon rata izgrađeni na nepredviđenim mjestima, gdje nikad nisu bili, iz inata premjeste na za to odgovarajuća mjesta. Bilo džamije, bilo crkve, u oba entiteta. Ovo je grozno šta se radi i nema veze sa vjerom i vjernicima.

A memić je jedan obični kriminalac i teška, zadrta seljačina. To već otprije svi znaju.
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#4124 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by I am Happy »

uglavnomja wrote:
Yahel wrote:Ma dobro to, standardno :D

:lol: :lol: :lol: :D
Ma imaju oni obicaja tako :-D Najgore sto bacaju bombe neduznom narodu... vidis da je taj Alen fin neki momak ...
Vlasnik kuće Alen Grbo uhapšen je prošle sedmice zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi u naselju Hrasno kada je ranjen Benjamin Delalić.
Hajlac

#4125 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Hajlac »

Na Dobrinji intenzivno bazdi na zapaljenu deponiju :bih:

Takodje, moze li mi neko ko ima veze s Aerodromom Sarajevo razbiti sumnje u mutne radnje na zemljistu unutar ograde Aerodroma, na sjeveroistocnom cosku "parcele"?

Da pojasnim, vec duze vremena iskljucivo nocu izmedju 2 i 4 AM bageri i slicne masine prave buku koja se cuje kilometar daleko od Aerodromske ceste. Buka je najslicnija rusenju objekata - skripa, lupanje, tumbanje i 'gasanje' bagera...

Preko dana nekoliko tih masina vidljivo je sa same Aerodromske ceste kod zadnje(u pravcu Kule) kapije za nuzdu.

Pitanje za hiljadu KM : Sta se na zemljistu unutar ograde Aerodroma Sarajevo prekopava i zakopava iskljucivo u gluho doba noci ???
Last edited by Hajlac on 09/09/2013 12:11, edited 1 time in total.
Locked