Premijer Liga BiH 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
samo_ti

#4101 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by samo_ti »

Plavih_11 wrote:Gdje su oni silni Zenicani sto su nedavno pisali po forumu? Nema ih da napisu koju kako im nije svirao cist penal protiv Zrinjskog juce. Valjda to nije interesantno kad je utakmica dobijena a na drugoj strani nije bio ON ... 8-)
Ja ne znam ko je sudio nama jucer, ali je i on kao i ON, karina obicna :-) :D
Kemal Malovčić

#4102 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Kemal Malovčić »

Sarajevo_Grad wrote:Je l' ko vidio kad je Selimović uletio sa dvije noge i sa dva mača Avdukiću na početku prvog poluvremena, a prije toga uputio kamehameha prema Kruniću?
ja nisam vidio, nisam gledo tekmu, al sam čuo da je to bilo baš ono šou
Baltazar_khan

#4103 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Baltazar_khan »

nit se trener borca žalio na neko loše suđenje, nit je sarajevo pobijedilo golom koji nije prešao gol crtu. pobjeda protiv borca je čista kao suza.

sarajevo ove sezone igra bolje nego prethodnih godina, rutinski se izlazi na kraj sa protivnicima koji su nam prije znali praviti velike probleme na hasetu(široki - borac), i uvjeren sam da bi bodovni saldo bio veći u odnosu na drugoplasiranog da je suđenje malo pravednije nego inače. već bi sad osigurali jesenju titulu, ali nema veze mislim da možemo osvojiti tatomitetsku ligu iz razloga što smo divovi!!!
ultima_palabra

#4104 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

Baltazar_khan wrote:nit se trener borca žalio na neko loše suđenje, nit je sarajevo pobijedilo golom koji nije prešao gol crtu. pobjeda protiv borca je čista kao suza.

sarajevo ove sezone igra bolje nego prethodnih godina, rutinski se izlazi na kraj sa protivnicima koji su nam prije znali praviti velike probleme na hasetu(široki - borac), i uvjeren sam da bi bodovni saldo bio veći u odnosu na drugoplasiranog da je suđenje malo pravednije nego inače. već bi sad osigurali jesenju titulu, ali nema veze mislim da možemo osvojiti tatomitetsku ligu iz razloga što smo divovi!!!
Dobar (3) pismeni rad, tema "događaj-doživljaj" :skoljka:

Pogotovo me ovo "tatomitetski" impresionira, pokazuje maštovitost i kreativnost djeteta iznad svoje dobne skupine...
Charuga
Globalni moderator

#4105 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Charuga »

samo_ti wrote:
Plavih_11 wrote:Gdje su oni silni Zenicani sto su nedavno pisali po forumu? Nema ih da napisu koju kako im nije svirao cist penal protiv Zrinjskog juce. Valjda to nije interesantno kad je utakmica dobijena a na drugoj strani nije bio ON ... 8-)
Tu je jedan predstavnik ... :thumbup:

Sto ne napisa koju da vam nije svirao penal? Ili se pisanje cuva samo poslije utakmica sa Željom ... ;-)
Kemal Malovčić

#4106 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Kemal Malovčić »

:lol: :lol: :lol: odlično :mrgreen:
cvrčak_na_hedonizmu

#4107 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

ultima_palabra wrote:
Baltazar_khan wrote:nit se trener borca žalio na neko loše suđenje, nit je sarajevo pobijedilo golom koji nije prešao gol crtu. pobjeda protiv borca je čista kao suza.

Pogotovo me ovo "tatomitetski" impresionira, pokazuje maštovitost i kreativnost djeteta iznad svoje dobne skupine...
Zagrcnuh se :D
LSD

#4108 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

ultima_palabra wrote:

:lol: :lol:
BHF_Manijak

#4109 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by BHF_Manijak »

JTomas, mozes li mi molim te objasniti gdje je to ramozno igranje rukom koje si spominjo u toku utakmice? Sad pregledah jos jednom snimak i ne vidim niti da je Adilovic prije gola rukom primio lop0tu niti da je Bekrica pogodila u ruku! :roll:

Sto se komsija tice opravdano ponisten gol Borcu. Ljudi im uvalili dva i zdravo djaci, ko je kriv ovim levatima sto ne mogu pogoditi iz tri situacije 1 na 1. Ovo godine bandovic vam je sto je prosle bio Adilovic (bar prvi dio sezone), lik cuda cini. Nadam se da ce dozivjeti drugi dio sezone kao i Adi! :mrgreen:
Sto se penala tice mislim d aje postojao, Torlak je pokosio lika bez lopte, jasno se vidjelo na snimku, no mislim da to svakako ne bi uticalo na rezultat jer ovi halometi ne bi materemi ni penala pogodili.
Baltazar_khan

#4110 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Baltazar_khan »

ultima_palabra wrote:

kako se samo upalite kad se dirne u vašu svetinju komitetsku :lol: izvini palabra što bockam po onom što je nekad namiještao utakmice. stvarno sam zaista :oops:
Dionysios

#4111 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Dionysios »

Plavih_11 wrote:
samo_ti wrote:
Tu je jedan predstavnik ... :thumbup:

Sto ne napisa koju da vam nije svirao penal? Ili se pisanje cuva samo poslije utakmica sa Željom ... ;-)

Cekaj, ti si moderator ovdje? Pa provociras vise od bilo koga drugog.
KPNCTNJAH

#4112 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by KPNCTNJAH »

BHF_Manijak wrote:JTomas, mozes li mi molim te objasniti gdje je to ramozno igranje rukom koje si spominjo u toku utakmice? Sad pregledah jos jednom snimak i ne vidim niti da je Adilovic prije gola rukom primio lop0tu niti da je Bekrica pogodila u ruku! :roll:
Kako ces ista vidjeti na onim izvjestajima... zumiraju igraca, ne vidis ni gdje se nalazi, ni ko je oko njega... kao da neko s tribine snima mobitelom...

Edit: ne znam da li pricas o cijelom snimku utakmice ili izvjestaju, ali u svakom slucaju treba zabraniti ovim idiotima koji prave izvjestaje da to rade u buducnosti...
Last edited by KPNCTNJAH on 22/10/2012 00:03, edited 1 time in total.
hljebarnik

#4113 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by hljebarnik »

BHF_Manijak wrote:JTomas, mozes li mi molim te objasniti gdje je to ramozno igranje rukom koje si spominjo u toku utakmice? Sad pregledah jos jednom snimak i ne vidim niti da je Adilovic prije gola rukom primio lop0tu niti da je Bekrica pogodila u ruku! :roll:

Sto se komsija tice opravdano ponisten gol Borcu. Ljudi im uvalili dva i zdravo djaci, ko je kriv ovim levatima sto ne mogu pogoditi iz tri situacije 1 na 1. Ovo godine bandovic vam je sto je prosle bio Adilovic (bar prvi dio sezone), lik cuda cini. Nadam se da ce dozivjeti drugi dio sezone kao i Adi! :mrgreen:
Sto se penala tice mislim d aje postojao, Torlak je pokosio lika bez lopte, jasno se vidjelo na snimku, no mislim da to svakako ne bi uticalo na rezultat jer ovi halometi ne bi materemi ni penala pogodili.

:lol: :lol: :lol: de pogledaj jos jednom sta je Torlak prvo dirnuo prije duela sa igracem Borca.
BHF_Manijak

#4114 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by BHF_Manijak »

KPNCTNJAH wrote:
Kako ces ista vidjeti na onim izvjestajima... zumiraju igraca, ne vidis ni gdje se nalazi, ni ko je oko njega... kao da neko s tribine snima mobitelom...
Tacno, ali u slucaju primanja lopte Adilovica i Bekricevog gola (ista akacija), odzoomano je bilo tako da se fino vidjelo a ne krupni kadar. :mrgreen:

Inace ne znam kakva im je ono furka sa onim zoomom jebli sve svoje nesposobno! Valjda furaju onu furku sto source radi da dobiju na dinamici, da to drugacije izgleda, pa onda na kraju sve useru sto ti rece ko da je mobitelom snimano. Mada mi je ipak vjerovatnija opcija da su totalni amaterizam i nestrucnost i nesposobnost u pitanju, nego neka zelja da izvedu neki fazon! :roll:

@Hljebarnik, lopta je uveliko otisla, pogledaj jos jednom. :shock:

Edit: pardon do mene je, Torlak nosi loptu pa tako i njihovog igraca. Mada mi se nije tako ucinilo u prvi mah na tv-u. :)
Dead Man Walking

#4115 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Dead Man Walking »

S obzirom da je Amar zakazo i nije nastimo X u duelu direktnih konkurenata ocekujem šou program na derbiju. :dance:
jeza u ledja

#4116 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by jeza u ledja »

Stvarno je ovo postalo dosadno. 90% postova se svodi na sudije i komitet.
Arteta

#4117 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Arteta »

jeza u ledja wrote:Stvarno je ovo postalo dosadno. 90% postova se svodi na sudije i komitet.
A 100% postova se odnosi na Zelju i Sarajevo.
JThomas

#4118 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by JThomas »

jamaka je lopta pogodila u ruku ranije u toku akcije. ne vidi se na sažetku.
Obuca9

#4119 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Obuca9 »

Arteta wrote:
jeza u ledja wrote:Stvarno je ovo postalo dosadno. 90% postova se svodi na sudije i komitet.
A 100% postova se odnosi na Zelju i Sarajevo.
A jok eto odnosiće se na Olimpic i Rudar Prijedor.
ultima_palabra

#4120 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

Dead Man Walking wrote:S obzirom da je Amar zakazo i nije nastimo X u duelu direktnih konkurenata ocekujem šou program na derbiju. :dance:
To bi bilo previše očigledno, umjesto toga je naštimao X GOŠK-a i Radnika... može mu se :)
vryzas

#4121 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by vryzas »

http://sportsport.ba/bh_fudbal/na-osam- ... 5000/90273

Ovo je katastrofalan podatak :shock:
Treba hitno smanjiti ligu na 10-12 klubova jer vise od pola lige nema za kifle :|
Ajatolah_

#4122 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Ajatolah_ »

Da su Sarajevo i Čelik bili gosti bile bi još 3-4 hiljade manje... hej tugo. :(
Charuga
Globalni moderator

#4123 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Charuga »

Kaze onaj na radiju juce iz Gabele, s obzirom kakva je posjeta pitanje je hoce li moci pokriti troskove sudija i delegata posto jedan od sudija dolazi sa drugog kraja zemlje. Tugo moja, ko sve igra ovu ligu ...
Arteta

#4124 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Arteta »

Ligu treba smanjiti na 14 klubova,i to samo zato sto je konkurencija za opstanak slaba.
salle_eh1986

#4125 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by salle_eh1986 »

Plavih_11 wrote:Kaze onaj na radiju juce iz Gabele, s obzirom kakva je posjeta pitanje je hoce li moci pokriti troskove sudija i delegata posto jedan od sudija dolazi sa drugog kraja zemlje. Tugo moja, ko sve igra ovu ligu ...
treba proširiti ligu na 30 klubova pa da još 10-ak ovakvih kao gošk vide a im se ne isplati naazor biti premierligaš
Locked