Ja ne znam ko je sudio nama jucer, ali je i on kao i ON, karina obicnaPlavih_11 wrote:Gdje su oni silni Zenicani sto su nedavno pisali po forumu? Nema ih da napisu koju kako im nije svirao cist penal protiv Zrinjskog juce. Valjda to nije interesantno kad je utakmica dobijena a na drugoj strani nije bio ON ...
Premijer Liga BiH 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- samo_ti
#4101 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
- Kemal Malovčić
#4102 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
ja nisam vidio, nisam gledo tekmu, al sam čuo da je to bilo baš ono šouSarajevo_Grad wrote:Je l' ko vidio kad je Selimović uletio sa dvije noge i sa dva mača Avdukiću na početku prvog poluvremena, a prije toga uputio kamehameha prema Kruniću?
- Baltazar_khan
#4103 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
nit se trener borca žalio na neko loše suđenje, nit je sarajevo pobijedilo golom koji nije prešao gol crtu. pobjeda protiv borca je čista kao suza.
sarajevo ove sezone igra bolje nego prethodnih godina, rutinski se izlazi na kraj sa protivnicima koji su nam prije znali praviti velike probleme na hasetu(široki - borac), i uvjeren sam da bi bodovni saldo bio veći u odnosu na drugoplasiranog da je suđenje malo pravednije nego inače. već bi sad osigurali jesenju titulu, ali nema veze mislim da možemo osvojiti tatomitetsku ligu iz razloga što smo divovi!!!
sarajevo ove sezone igra bolje nego prethodnih godina, rutinski se izlazi na kraj sa protivnicima koji su nam prije znali praviti velike probleme na hasetu(široki - borac), i uvjeren sam da bi bodovni saldo bio veći u odnosu na drugoplasiranog da je suđenje malo pravednije nego inače. već bi sad osigurali jesenju titulu, ali nema veze mislim da možemo osvojiti tatomitetsku ligu iz razloga što smo divovi!!!
- ultima_palabra
#4104 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Dobar (3) pismeni rad, tema "događaj-doživljaj"Baltazar_khan wrote:nit se trener borca žalio na neko loše suđenje, nit je sarajevo pobijedilo golom koji nije prešao gol crtu. pobjeda protiv borca je čista kao suza.
Pogotovo me ovo "tatomitetski" impresionira, pokazuje maštovitost i kreativnost djeteta iznad svoje dobne skupine...
- Charuga
- Globalni moderator
#4105 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Tu je jedan predstavnik ...samo_ti wrote:Ja ne znam ko je sudio nama jucer, ali je i on kao i ON, karina obicnaPlavih_11 wrote:Gdje su oni silni Zenicani sto su nedavno pisali po forumu? Nema ih da napisu koju kako im nije svirao cist penal protiv Zrinjskog juce. Valjda to nije interesantno kad je utakmica dobijena a na drugoj strani nije bio ON ...![]()
Sto ne napisa koju da vam nije svirao penal? Ili se pisanje cuva samo poslije utakmica sa Željom ...
- cvrčak_na_hedonizmu
#4107 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Zagrcnuh seultima_palabra wrote:Dobar (3) pismeni rad, tema "događaj-doživljaj"Baltazar_khan wrote:nit se trener borca žalio na neko loše suđenje, nit je sarajevo pobijedilo golom koji nije prešao gol crtu. pobjeda protiv borca je čista kao suza.
sarajevo ove sezone igra bolje nego prethodnih godina, rutinski se izlazi na kraj sa protivnicima koji su nam prije znali praviti velike probleme na hasetu(široki - borac), i uvjeren sam da bi bodovni saldo bio veći u odnosu na drugoplasiranog da je suđenje malo pravednije nego inače. već bi sad osigurali jesenju titulu, ali nema veze mislim da možemo osvojiti tatomitetsku ligu iz razloga što smo divovi!!!![]()
Pogotovo me ovo "tatomitetski" impresionira, pokazuje maštovitost i kreativnost djeteta iznad svoje dobne skupine...
-
LSD
#4108 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
ultima_palabra wrote:Dobar (3) pismeni rad, tema "događaj-doživljaj"Baltazar_khan wrote:nit se trener borca žalio na neko loše suđenje, nit je sarajevo pobijedilo golom koji nije prešao gol crtu. pobjeda protiv borca je čista kao suza.
sarajevo ove sezone igra bolje nego prethodnih godina, rutinski se izlazi na kraj sa protivnicima koji su nam prije znali praviti velike probleme na hasetu(široki - borac), i uvjeren sam da bi bodovni saldo bio veći u odnosu na drugoplasiranog da je suđenje malo pravednije nego inače. već bi sad osigurali jesenju titulu, ali nema veze mislim da možemo osvojiti tatomitetsku ligu iz razloga što smo divovi!!!![]()
- BHF_Manijak
#4109 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
JTomas, mozes li mi molim te objasniti gdje je to ramozno igranje rukom koje si spominjo u toku utakmice? Sad pregledah jos jednom snimak i ne vidim niti da je Adilovic prije gola rukom primio lop0tu niti da je Bekrica pogodila u ruku!
Sto se komsija tice opravdano ponisten gol Borcu. Ljudi im uvalili dva i zdravo djaci, ko je kriv ovim levatima sto ne mogu pogoditi iz tri situacije 1 na 1. Ovo godine bandovic vam je sto je prosle bio Adilovic (bar prvi dio sezone), lik cuda cini. Nadam se da ce dozivjeti drugi dio sezone kao i Adi!
Sto se penala tice mislim d aje postojao, Torlak je pokosio lika bez lopte, jasno se vidjelo na snimku, no mislim da to svakako ne bi uticalo na rezultat jer ovi halometi ne bi materemi ni penala pogodili.
Sto se komsija tice opravdano ponisten gol Borcu. Ljudi im uvalili dva i zdravo djaci, ko je kriv ovim levatima sto ne mogu pogoditi iz tri situacije 1 na 1. Ovo godine bandovic vam je sto je prosle bio Adilovic (bar prvi dio sezone), lik cuda cini. Nadam se da ce dozivjeti drugi dio sezone kao i Adi!
Sto se penala tice mislim d aje postojao, Torlak je pokosio lika bez lopte, jasno se vidjelo na snimku, no mislim da to svakako ne bi uticalo na rezultat jer ovi halometi ne bi materemi ni penala pogodili.
- Baltazar_khan
#4110 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
kako se samo upalite kad se dirne u vašu svetinju komitetskuultima_palabra wrote:Dobar (3) pismeni rad, tema "događaj-doživljaj"Baltazar_khan wrote:nit se trener borca žalio na neko loše suđenje, nit je sarajevo pobijedilo golom koji nije prešao gol crtu. pobjeda protiv borca je čista kao suza.
- Dionysios
#4111 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Plavih_11 wrote:Tu je jedan predstavnik ...samo_ti wrote:Ja ne znam ko je sudio nama jucer, ali je i on kao i ON, karina obicnaPlavih_11 wrote:Gdje su oni silni Zenicani sto su nedavno pisali po forumu? Nema ih da napisu koju kako im nije svirao cist penal protiv Zrinjskog juce. Valjda to nije interesantno kad je utakmica dobijena a na drugoj strani nije bio ON ...![]()
![]()
Sto ne napisa koju da vam nije svirao penal? Ili se pisanje cuva samo poslije utakmica sa Željom ...
Cekaj, ti si moderator ovdje? Pa provociras vise od bilo koga drugog.
- KPNCTNJAH
#4112 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Kako ces ista vidjeti na onim izvjestajima... zumiraju igraca, ne vidis ni gdje se nalazi, ni ko je oko njega... kao da neko s tribine snima mobitelom...BHF_Manijak wrote:JTomas, mozes li mi molim te objasniti gdje je to ramozno igranje rukom koje si spominjo u toku utakmice? Sad pregledah jos jednom snimak i ne vidim niti da je Adilovic prije gola rukom primio lop0tu niti da je Bekrica pogodila u ruku!![]()
Edit: ne znam da li pricas o cijelom snimku utakmice ili izvjestaju, ali u svakom slucaju treba zabraniti ovim idiotima koji prave izvjestaje da to rade u buducnosti...
Last edited by KPNCTNJAH on 22/10/2012 00:03, edited 1 time in total.
-
hljebarnik
#4113 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
BHF_Manijak wrote:JTomas, mozes li mi molim te objasniti gdje je to ramozno igranje rukom koje si spominjo u toku utakmice? Sad pregledah jos jednom snimak i ne vidim niti da je Adilovic prije gola rukom primio lop0tu niti da je Bekrica pogodila u ruku!![]()
Sto se komsija tice opravdano ponisten gol Borcu. Ljudi im uvalili dva i zdravo djaci, ko je kriv ovim levatima sto ne mogu pogoditi iz tri situacije 1 na 1. Ovo godine bandovic vam je sto je prosle bio Adilovic (bar prvi dio sezone), lik cuda cini. Nadam se da ce dozivjeti drugi dio sezone kao i Adi!![]()
- BHF_Manijak
#4114 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Tacno, ali u slucaju primanja lopte Adilovica i Bekricevog gola (ista akacija), odzoomano je bilo tako da se fino vidjelo a ne krupni kadar.KPNCTNJAH wrote:Kako ces ista vidjeti na onim izvjestajima... zumiraju igraca, ne vidis ni gdje se nalazi, ni ko je oko njega... kao da neko s tribine snima mobitelom...BHF_Manijak wrote:JTomas, mozes li mi molim te objasniti gdje je to ramozno igranje rukom koje si spominjo u toku utakmice? Sad pregledah jos jednom snimak i ne vidim niti da je Adilovic prije gola rukom primio lop0tu niti da je Bekrica pogodila u ruku!![]()
Inace ne znam kakva im je ono furka sa onim zoomom jebli sve svoje nesposobno! Valjda furaju onu furku sto source radi da dobiju na dinamici, da to drugacije izgleda, pa onda na kraju sve useru sto ti rece ko da je mobitelom snimano. Mada mi je ipak vjerovatnija opcija da su totalni amaterizam i nestrucnost i nesposobnost u pitanju, nego neka zelja da izvedu neki fazon!
@Hljebarnik, lopta je uveliko otisla, pogledaj jos jednom.
Edit: pardon do mene je, Torlak nosi loptu pa tako i njihovog igraca. Mada mi se nije tako ucinilo u prvi mah na tv-u.
-
Dead Man Walking
#4115 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
S obzirom da je Amar zakazo i nije nastimo X u duelu direktnih konkurenata ocekujem šou program na derbiju. 
- jeza u ledja
#4116 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Stvarno je ovo postalo dosadno. 90% postova se svodi na sudije i komitet.
- Arteta
#4117 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
A 100% postova se odnosi na Zelju i Sarajevo.jeza u ledja wrote:Stvarno je ovo postalo dosadno. 90% postova se svodi na sudije i komitet.
- JThomas
#4118 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
jamaka je lopta pogodila u ruku ranije u toku akcije. ne vidi se na sažetku.
- Obuca9
#4119 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
A jok eto odnosiće se na Olimpic i Rudar Prijedor.Arteta wrote:A 100% postova se odnosi na Zelju i Sarajevo.jeza u ledja wrote:Stvarno je ovo postalo dosadno. 90% postova se svodi na sudije i komitet.
- ultima_palabra
#4120 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
To bi bilo previše očigledno, umjesto toga je naštimao X GOŠK-a i Radnika... može mu seDead Man Walking wrote:S obzirom da je Amar zakazo i nije nastimo X u duelu direktnih konkurenata ocekujem šou program na derbiju.
-
vryzas
#4121 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
http://sportsport.ba/bh_fudbal/na-osam- ... 5000/90273
Ovo je katastrofalan podatak
Treba hitno smanjiti ligu na 10-12 klubova jer vise od pola lige nema za kifle
Ovo je katastrofalan podatak
Treba hitno smanjiti ligu na 10-12 klubova jer vise od pola lige nema za kifle
- Ajatolah_
#4122 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Da su Sarajevo i Čelik bili gosti bile bi još 3-4 hiljade manje... hej tugo. 
- Charuga
- Globalni moderator
#4123 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Kaze onaj na radiju juce iz Gabele, s obzirom kakva je posjeta pitanje je hoce li moci pokriti troskove sudija i delegata posto jedan od sudija dolazi sa drugog kraja zemlje. Tugo moja, ko sve igra ovu ligu ...
- Arteta
#4124 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ligu treba smanjiti na 14 klubova,i to samo zato sto je konkurencija za opstanak slaba.
-
salle_eh1986
#4125 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
treba proširiti ligu na 30 klubova pa da još 10-ak ovakvih kao gošk vide a im se ne isplati naazor biti premierligašPlavih_11 wrote:Kaze onaj na radiju juce iz Gabele, s obzirom kakva je posjeta pitanje je hoce li moci pokriti troskove sudija i delegata posto jedan od sudija dolazi sa drugog kraja zemlje. Tugo moja, ko sve igra ovu ligu ...