ejs daješ ruku .... daj 20 marakaalkalna_baterija wrote:joj što vas amiliana loži, ja ruku dajem da je muško
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- edo_79
#40976 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
- Ramzess Veliki
#40977 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Znači nije do Zekana nego slabo jedeš pa ne možeš voziti duge ture.klixoris wrote:Maj tajp of vumn !amiliana wrote:
Ma nista to sve kaloricnopiletina i povrce zakon
Glavuša, biftek, pivo, bubrezi, brizle, pivo ... riba za salatu.
- amiliana
#40978 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Daj curo ako hoces slobodno ne interesuje mealkalna_baterija wrote:joj što vas amiliana loži, ja ruku dajem da je muško
Last edited by amiliana on 02/09/2014 13:28, edited 1 time in total.
- edo_79
#40979 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
To burageru ... pa da vidiš onda kako se otresa ko toplomjer .... i kako se razbija ko makadam AsconuRamzess Veliki wrote:Znači nije do Zekana nego slabo jedeš pa ne možeš voziti duge ture.klixoris wrote:Maj tajp of vumn !amiliana wrote:
![]()
- amiliana
#40980 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jos samo da te natjeram u teretanuklixoris wrote:Maj tajp of vumn !amiliana wrote:
- klixoris
#40981 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Sve ja to volim al sam ipak na teretana rezimu ishraneRamzess Veliki wrote:Znači nije do Zekana nego slabo jedeš pa ne možeš voziti duge ture.klixoris wrote:Maj tajp of vumn !amiliana wrote:
![]()
Odgovorili smo u isto vrijeme, pogledaj odgovor iznadamiliana wrote:
Jos samo da te natjeram u teretanu
- madner
- edo_79
#40983 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma
te teretana .... meni kad naumpadne ja mahnem janje il tele .... a u slučaju nužde može i bubrežnjak i krmenadla, zadaš malo pljeske i ćavapa ... što Razmješ Velki kaže zaliješ se pivom ... podrigneš da crepovi skaču i ojha ... piči na kraj svijeta 
- edo_79
#40984 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Znaš li pravit hurmašice s orasimasherbett wrote:Kolace znam raditi. Pitu cu svakako nauciti jer JA VOLIM PITU. do tada nek ju jede kod mame.
Ne smeta mi da je motociklist dokle god je odgovoran prema svom i tudjim zivotima i mene povede tu i tamo na moto skupove
ovo za snimanje, odvratno mi je tudje zadiranje u taj stupanj intime, a dopustila bi onome kome bi sto posto vjerovala i samo za nas...eventualno.
- sarajlija80
#40985 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
dosadni ste raja ba vise sa tom pitom kolcaima i ostali kulinarskim delicijama
,djissss krajst

-
GaRGa
#40986 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pitanj za ove sto "ne znaju" i "ne zele" da kuhaju
jel vama majka tako razmislja ?
- klixoris
#40987 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Lukavo ! Lukavoooo !GaRGa wrote:pitanj za ove sto "ne znaju" i "ne zele" da kuhaju
-
Mutivoda
#40988 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
amiliana wrote:Daj curo ako hoces slobodno ne interesuje mealkalna_baterija wrote:joj što vas amiliana loži, ja ruku dajem da je muško
- ultima_palabra
#40989 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Šta god da je pitanje, odgovor je sise i pita... 
- alkalna_baterija
#40990 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
i meni je smiješnoMutivoda wrote:amiliana wrote:Daj curo ako hoces slobodno ne interesuje mealkalna_baterija wrote:joj što vas amiliana loži, ja ruku dajem da je muško
- amiliana
#40991 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne.GaRGa wrote:pitanj za ove sto "ne znaju" i "ne zele" da kuhaju
- amiliana
#40992 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ovo prvo da,ovo drugo neultima_palabra wrote:Šta god da je pitanje, odgovor je sise i pita...
- Secer_033
#40993 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja imam, hajmo reci, jake ocnjake. Nisu mi istureni ali volim sa ocnjacima gristimotorna_pila wrote:Vjerovatno ce opet forumski dezurni operativci da pomisle da sam smrtno - morbidno bolestan sa svojim pitanjima, ali ja tjeram po svome.![]()
Zanima me sljedeca stvar.
Da li nama moze biti privlacno da nam partnera karakterise neki fizicki nedostatak na sopstvenom tijelu?
Kada ovo kazem, prevashodno mislim na neku sitnicu koja nasem partneru nedostaje i da taj nedostatak shvatimo kao dodatak zbog kojeg nam se on-a jos vise dopada...![]()
Da me shvatite, evo krenut cu od sebe.. Mene mnogo privlaci i dopada mi se ako moja partnerica ima blago izbacene zube prema naprijed.. Ocnjake posebno. To mi je tako seksi. Vampirka.![]()
Bas volim dok razmijenjujemo tjelesne tekucine i pljuvacku, taj dio grickati i "glođati" svojim zubima. To je bas lijepo.
Takav nedostatak ja smatram "prednoscu" i milina mi je cak buljiti u tako "blago" izbacene ocnjake..
Imam jebeni osjecaj da bi mi ih rado zabila u vrat, a to je nesto sto jako mnogo pali muskarca. Barem mene. Samo nek se igra grubo.
Takva moja "vampirka" mi je jos mnogo privlacnija ako ima za par centimentara kracu jednu nogu od druge.
Upravo zbog tog vakuma, njena guza ce se jos vise "njihati" i mahati ce kukovima jos zanosnije i seksipilnije nego inace.
A to je svakako veliki plus. Volim takve nadrazaje.![]()
Treci nedostatak koji volim kod djevojke je klempavo uho. Jako volim kada jezikom njezno osvajam dio po dio njenog vrata i kada dodjem do uha, mnogo je pristupacnije grickati i lizati klempavo uho jer ga je lakse obuhvatiti i "uci" u njega i jedna mi je cura koja je imala klempavo uho rekla da nikada nije osjetila Snaznije "trnce" koji su prostrujali njenim tijelom od tog momenta dok sam ja "radio" u njenom uhu.
Od toga ja vucem opsesiju klempavim usima.
Uh, znam da cete reci da nisam normalan, i da treba da se bacim sa mosta, ali mene zanima da li ijedna forumasica ima slicne preferencije, i da ako ih ima , nek ih podijeli sa nama.
Ozbiljan sam.![]()
Ovo nije sala.
Hvala.
Gegam se i ja malo, ne zato sto mi je jedna noga kraca (a mozda i jeste) nego zato sto sam sva na'ka kriva a imam i klempavo uho.
Ja sam na moru jednom vidjela momka koji je imao oziljak na sred prsa. Mislim da mu je to posljedica neke gadne operacije srca a bio je nasmijan i u dobroj formi. Ocito drzi do sebe.
Taj mi je oziljak bas bio privlacan, htjela sam mu prici i zamoliti ga da mi isprica svoju zivotnu pricu al' sam ugledala njegovu curu vjesticu. U 2 popodne ona nasminkana k'o ja za Halloween.
Upoznala sam 2 motorista. Jedan je imao milion oziljaka na desnoj nozi i sepao je a drugi je drzao desnu ruku u dzepu. Rekoh, vidi papka pruza mi lijevu ruku a desna mu dzepu. Kasnije mi isprica pricu da je bio u komi nakon nesrece i da mu je ruka oduzeta, ima dozvolu da vozi auto jednom rukom i tako...
Znam jednog momka iz kvarta koji ne osjeti lijevu stranu svog lica dobro. Namignuti ne moze lijevim okom i kad se smije samo mu se desna strana usta digne. Lik bas simpa.
Malo sam off topic ali me ne smetaju ti 'nedostatci' kod ljudi. Bitno je kako se ponasaju sa istim.
Meni su muskarci sa O-nogama (je l' i mi tako kazemo?) simpaticni.
- edo_79
#40994 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Dali ste i u ''face to face'' diskusijama ovako otvorene na sve teme kao na forumu??
- ultima_palabra
#40995 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
veze s vezom wrote:ultima_palabra wrote:Šta god da je pitanje, odgovor je sise i pita...

Stalna scena iz prosječnog forumaškog braka...
-
Mutivoda
#40996 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Mene svaki njen post nasmije, fala jojalkalna_baterija wrote: i meni je smiješno
- klixoris
#40997 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Mesi mesi, nece da ti skodi !ultima_palabra wrote:veze s vezom wrote:ultima_palabra wrote:Šta god da je pitanje, odgovor je sise i pita...
Stalna scena iz prosječnog forumaškog braka...
- MedenoSrce
#40998 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Averus wrote:Ev' pitanje za žene inspirisano The Fappening-om
Da li biste (ili već jeste) dozvolile voljenom/oj da vas slika ili snima tokom seksa, cyberseksa, masturbiranja, u erotskim pozama i izdanjima itd.
Očigledno su mnoge slavne ličnosti to uradile, pa me zanima stav običnih smrtnica![]()
Bilo bi lijepo i da obrazložite svoj odgovor/stav po ovom pitanju
Prije koju godinu ne bih nikako ali sada kada razmisljam bilo bi mi mozda uzbudljivo da se gledamo okom kamere, bez zapisa.
Bez zapisa iz prostog razloga jer smatram kako je svaki trenutak neponovljiv, emociju koju prozivljavamo tada treba postovati i ne pokusavati je ofucati evociranjem i digitalnom reprodukcijom.
Vjerujem da jesam, koliko covjek moze biti objektivan po pitanju sebe.edo_79 wrote:Dali ste i u ''face to face'' diskusijama ovako otvorene na sve teme kao na forumu??
- Secer_033
#40999 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne volim politiku, ne volim politicare, ne volim ljude kojima je politicka stranka vaznija od porodice. Ne volim nacionaliste.1 x 2 wrote:kako gledate na političke stavove vaših đuvegija?
ide li vam na živce ogavni SDA-ovac.....zatucani SDP-ovac?
volite li više poklonike desnice ili ljevice...?
ili možda pripadnike (lijevog-desnog) centra?
nacionalisti?
ili voliTe likove bez političkih stavova?
ukratko...jel' , dal' se političi politički stavovi a momka mogu uplesti u ljubav?
Nista lijevo, desno, centar. Za mene je to sve isto, djubrad koja krade od naroda koji ionako nema nista, da bi sebi i svojima sve moguce priustili. Dogovaraju se jedni s drugima i posao im se svede na odrzavanje veza sa donatorima, 'ti meni pare, ja tebi zakon'.
Ja bi sve politicare na goli otok poslala. Ne da tucaju kamen, nego da prave one davo obecane zlatne kasike.
Moj izbranik ce misliti isto (ili makar slicno) kao ja. Ako ne, nek se uclani u neku stranku i nadje sebi mladu.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#41000 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Od sada ce banovi ici za pitu, motore, i politiku.
Ako vec sami ne znate gdje su granice
Ako vec sami ne znate gdje su granice