Jako je jednostavno, postavis konkretno pitanje i trazis odgovor, ne das se smesti spinovanjem. Samo pitaj Salika na Iranu, covjek bez plate ostade pola godine...Maraschino wrote:Brzo vi to zavrsiste.GandalfSivi wrote:Tuzan kraj mlade nade...![]()
Ako je on ovakav kakvi su tek SNS odnosno bivsi i sadasnji radikali koji predstavljaju 2/3 stanovnistva Srbije.
Dešavanja u Srbiji
- GandalfSivi
#40976 Re: Dešavanja u Srbiji
- Young Erotica
#40977 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma jok, završio sam sa forumom. Pozdrav tebi za mene si najjači lik na forumu.insomnia78 wrote:Haj ba boli te kurac. Cim te banuju ti napravis novi. Ahmed04, turis kakog ‘odzu na Havatar i bog da te vidi
- Maraschino
#40978 Re: Dešavanja u Srbiji
Izgleda da su ozbiljno shvatili ono pismo od Trampa sto ga je pisao zamjeni pomocnika zamjenika u ime Trumpa.animals wrote:
Pa zato sto Dacic danas kaze da je RS danas veci prioritet Srbiji od Kosova..
Dajte ljudi uozbiljite se i mi imamo strpljenje. Nadjite nacina da se dogovorite sa Albancima a vi znate sta mi ocekujemo inace ''ima da vas nema''.
Nastala prpa jer sada i oni vide da Kosovo klizi u nepovrat pa hajmo na Bosnu. tik-tak-tik-tak
Sta kaze @pici, jopet ce da vas bombarduju tik-tak-tik-tak
- Maraschino
#40979 Re: Dešavanja u Srbiji
i pocni preko sportainsomnia78 wrote:Haj ba boli te kurac. Cim te banuju ti napravis novi. Ahmed04, turis kakog ‘odzu na Havatar i bog da te vidi
- animals
#40980 Re: Dešavanja u Srbiji
Oni ozbiljno misle da pokusaju Kosovo zamjeniti za RS...Maraschino wrote:Izgleda da su ozbiljno shvatili ono pismo od Trampa sto ga je pisao zamjeni pomocnika zamjenika u ime Trumpa.animals wrote:
Pa zato sto Dacic danas kaze da je RS danas veci prioritet Srbiji od Kosova..
Dajte ljudi uozbiljite se i mi imamo strpljenje. Nadjite nacina da se dogovorite sa Albancima a vi znate sta mi ocekujemo inace ''ima da vas nema''.
Nastala prpa jer sada i oni vide da Kosovo klizi u nepovrat pa hajmo na Bosnu. tik-tak-tik-tak
Sta kaze @pici, jopet ce da vas bombarduju tik-tak-tik-tak
od njihovi medija pa do Dacica i Dodika, koji ispitivaju javnost, sa tim provkacijama..
pa najnovijom budalastinom o pravljenju spomen na Jasenovac u RS..
Vucic i njegove patrolne sape nemaju granica..
ugusice se ubrzo u svome blatu..
- Maraschino
#40981 Re: Dešavanja u Srbiji
Sreca nasa pa smo svjedoci srpske politike na ovim prostorima. Gdje god su se umijesali tu ostaje jako malo Srba.animals wrote:
Oni ozbiljno misle da pokusaju Kosovo zamjeniti za RS...
od njihovi medija pa do Dacica i Dodika, koji ispitivaju javnost, sa tim provkacijama..
pa najnovijom budalastinom o pravljenju spomen na Jasenovac u RS..
Vucic i njegove patrolne sape nemaju granica..
ugusice se ubrzo u svome blatu..
Zao mi mase bosanskih Srba koji saucestvuju u svemu tome ali svaka odluka i potez povlaci za sobom odgovornost ali i posljedice.
- insomnia78
#40982 Re: Dešavanja u Srbiji
Young Erotica wrote:Ma jok, završio sam sa forumom. Pozdrav tebi za mene si najjači lik na forumu.insomnia78 wrote:Haj ba boli te kurac. Cim te banuju ti napravis novi. Ahmed04, turis kakog ‘odzu na Havatar i bog da te vidi
- Matzan
#40983 Re: Dešavanja u Srbiji
insomnia78 wrote:Haj ba boli te kurac. Cim te banuju ti napravis novi. Ahmed04, turis kakog ‘odzu na Havatar i bog da te vidi
Može i @Deda Mraz
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#40984 Re: Dešavanja u Srbiji
Moze i @dedin unuk....ljubi deda svog unuka.Matzan wrote:insomnia78 wrote:Haj ba boli te kurac. Cim te banuju ti napravis novi. Ahmed04, turis kakog ‘odzu na Havatar i bog da te vidi
Može i @Deda Mraz
-
zavrzlama
#40985 Re: Dešavanja u Srbiji
Sta reci kakvu posluku poratiPOSLALI NAM JASNU PORUKU Šiptari ozbiljno prete! Sada hoće Sandžak i sve do bugarske granice! Iza svega se krije američki imperijalistički plan!
AUTOR: Novosti/Alo/N.S. DATUM I VREME: 22.12.2018. 22:38
Sagovornici smatraju da ovakve stvari nikako ne predstavljaju slučajnost, već osmišljenu provokaciju
Srbija Balkan komšije okruženje rat kosovo nato eu
Ilustracija: Alo!
Američki vojni časopis „Stars and strajps“ objavio je mapu lažne države Kosovo kojoj su pripojeni Preševo, Medveđa i Bujanovac, ali i Vranje, Novi Pazar, Bosilegrad, sve do bugarske granice!
Ovaj časopis se, inače, kao zvanično glasilo ministarstva odbrane SAD deli u američkim vojnim bazama širom sveta. Sagovornici smatraju da ovakve stvari nikako ne predstavljaju slučajnost, već osmišljenu provokaciju.
Bezbednosni stručnjak Dževad Galijašević ocenjuje da je u pitanju klasična pretnja Srbiji, jer Vašington dobro zna šta se dešava u Prištini.
- ljevoruki
#40986 Re: Dešavanja u Srbiji
U Banjaluci i Listici.insomnia78 wrote:Dje u Bosni? Morel slika?
- ljevoruki
#40987 Re: Dešavanja u Srbiji
Ode li ovaj u vjecna lovista?
Samo brate mnogo nekulturan, psuje k'o kocijas
Samo brate mnogo nekulturan, psuje k'o kocijas
- LBVIEW
#40988 Re: Dešavanja u Srbiji
Ti prijetis cijelom narodu, i nije ti prvi put, a ocekujes neko razumijevanje od drugog naroda, nad kojim je, btw. vojska i policija tvog naroda pocinila genocid, za tvoje stavove?Young Erotica wrote:
http://mondo.rs/a1108106/Info/Srbija/Ko ... -deca.html
https://www.blic.rs/vesti/hronika/incid ... ki/71gz22m
[url]https://www.blic.rs/vesti/hronika/incid ... ic-srpske-
Najebaćemo vam se majke kad tad, zapamti smradu lazljivi.
Young Erotica out, peace.
Da potrajes duze gotovo sam siguran kako bi isto porucivao i Bosnjacima.
Last edited by LBVIEW on 23/12/2018 01:57, edited 1 time in total.
- LBVIEW
#40989 Re: Dešavanja u Srbiji
insomnia78 wrote:Haj ba boli te kurac. Cim te banuju ti napravis novi. Ahmed04, turis kakog ‘odzu na Havatar i bog da te vidi
- muha_sa
#40990 Re: Dešavanja u Srbiji
žalosno da ovako piše a vjerujem i misli jedan pismeni gradski momakLBVIEW wrote:Ti prijetis cijelom narodu, i nije ti prvi put, a ocekujes neko razumijevanje od drugog naroda, nad kojim je, btw. vojska i policija tvog naroda pocinila genocid, za tvoje stavove?Young Erotica wrote:
Young Erotica out, peace.![]()
- Ommadawn
#40991 Re: Dešavanja u Srbiji
Na njegovu žalost.muha_sa wrote:žalosno da ovako piše a vjerujem i misli jedan pismeni gradski momakLBVIEW wrote:Ti prijetis cijelom narodu, i nije ti prvi put, a ocekujes neko razumijevanje od drugog naroda, nad kojim je, btw. vojska i policija tvog naroda pocinila genocid, za tvoje stavove?Young Erotica wrote:
Young Erotica out, peace.![]()
Svojom politikom uništiše ponajviše sebe same. Ali da to šta promijeni, da makar proba - jok.
- славянин
- General War
#40993 Re: Dešavanja u Srbiji
Sto je simpaticno kad se skupe ko kanarinci pocnu da cvrkucu dok ne isprovociraju...vidio sam ja to jos jucer.
Samo tako, razbjezali se po svijetu, pa sa distance kenjaj o pravovjernosti...
Cestitam, ubjedili ste jos jednog u ono sto nije mislio da je bas tako
Samo tako, razbjezali se po svijetu, pa sa distance kenjaj o pravovjernosti...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#40994 Re: Dešavanja u Srbiji
HRABRA SRBIJA
Opozicija u Srbiji ne odustaje: Hiljade građana na još jednom protestu protiv vlasti
Još jedan u nizu građanskih protesta "Stop krvavim košuljama" održan je sinoć u Beogradu, pod sloganom "Pet minuta za pet miliona". Procjenjuje se da je na protestu bilo oko 40.000 građana.
Na skupu ispred Platoa govorili su glumac Branislav Trifunović, novinar portala "Žig info" Milan Jovanović kome je preije deset dana zapaljena kuća, i karikaturista Dušan Petričić, prenosi Blic.
Bane Trifunović je prije govora na Platou zamolio okupljene za minut šutnje za žrtve stravične saobraćajne nesreće u Nišu.
"Ima nas mnogo. Prebrojavaju nas oni koji kupuju diplome. Sve smo više bijesni. I bit će nas sve više", rekao je Trifunović.
Pozvao je građane da moraju izaći iz svih njihovih zgrada.
"Moramo svi biti na ulici i otkazati poslušnost", završio je svoj govor glumac. Trifunović je inače nedavno u intervjuu za Klix.ba kazao da je režim u Beogradu gori čak od onog 1990-tih godina.
Poslije njega govorio je novinar Milan Jovanović.
naravno. sHa ocekivat od prdCenika koji izjavi ovo...
po miliJoniti put, Jopet ce vas bombardovat
- LBVIEW
#40995 Re: Dešavanja u Srbiji
Ubijedjen je taj jos od vrtica, samo se dobro maskirao.General War wrote:Sto je simpaticno kad se skupe ko kanarinci pocnu da cvrkucu dok ne isprovociraju...vidio sam ja to jos jucer.![]()
Samo tako, razbjezali se po svijetu, pa sa distance kenjaj o pravovjernosti...![]()
Sto nikog drugog ne isprovociraju da zaurla "jebat cemo vam majku kad - tad"? Mani suplje.
- славянин
#40996 Re: Dešavanja u Srbiji
Mislim nazalost da zapravo i postaje tako ... i ja sam dijelio misljenje da je moguce doci do nekog “konsenzusa” primirenja i tako .. ali sve sluto na to da nema od toga nista.General War wrote:Sto je simpaticno kad se skupe ko kanarinci pocnu da cvrkucu dok ne isprovociraju...vidio sam ja to jos jucer.![]()
Samo tako, razbjezali se po svijetu, pa sa distance kenjaj o pravovjernosti...![]()
Evo od sebe cu poci , napisem nesto sto nije niz dlako nekim nacionalistickim idejama kod Bosnjaka - vec me regularno zovu cetnik i vlah
- LBVIEW
#40997 Re: Dešavanja u Srbiji
Zar faktor stabilnosti, borce za mir, pravdu itd. u cvetu?pici wrote:HRABRA SRBIJA
Opozicija u Srbiji ne odustaje: Hiljade građana na još jednom protestu protiv vlasti
Još jedan u nizu građanskih protesta "Stop krvavim košuljama" održan je sinoć u Beogradu, pod sloganom "Pet minuta za pet miliona". Procjenjuje se da je na protestu bilo oko 40.000 građana.
Na skupu ispred Platoa govorili su glumac Branislav Trifunović, novinar portala "Žig info" Milan Jovanović kome je preije deset dana zapaljena kuća, i karikaturista Dušan Petričić, prenosi Blic.
Bane Trifunović je prije govora na Platou zamolio okupljene za minut šutnje za žrtve stravične saobraćajne nesreće u Nišu.
"Ima nas mnogo. Prebrojavaju nas oni koji kupuju diplome. Sve smo više bijesni. I bit će nas sve više", rekao je Trifunović.
Pozvao je građane da moraju izaći iz svih njihovih zgrada.
"Moramo svi biti na ulici i otkazati poslušnost", završio je svoj govor glumac. Trifunović je inače nedavno u intervjuu za Klix.ba kazao da je režim u Beogradu gori čak od onog 1990-tih godina.
Poslije njega govorio je novinar Milan Jovanović.
naravno. sHa ocekivat od prdCenika koji izjavi ovo...
po miliJoniti put, Jopet ce vas bombardovat
- mO k3
#40998 Re: Dešavanja u Srbiji
Sta veli onaj seljak
"boljeg nemamo , goreg necemo naci "

"boljeg nemamo , goreg necemo naci "
- General War
#40999 Re: Dešavanja u Srbiji
Ja, neko ga ubacio da ovdje da bude pod moraLBVIEW wrote:Ubijedjen je taj jos od vrtica, samo se dobro maskirao.General War wrote:Sto je simpaticno kad se skupe ko kanarinci pocnu da cvrkucu dok ne isprovociraju...vidio sam ja to jos jucer.![]()
Sto nikog drugog ne isprovociraju da zaurla "jebat cemo vam majku kad - tad"? Mani suplje.
Mogao je jednostavno na "svoj forum" kao i vi sto ovdje pravite pa se nazivajte; ti meni vojvodo a ja tebi serdare.
Jedno je razgovor, drugo podjebavanje, a trece provociranje dok ne prekipi, a to se bas desilo sa @erotikom.
- славянин
#41000 Re: Dešavanja u Srbiji
Ovo je meni najkraci i najbolji opis nasih naroda