Dešavanja u Srbiji

GandalfSivi

#40976 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by GandalfSivi »

Maraschino wrote:
GandalfSivi wrote:Tuzan kraj mlade nade...
Brzo vi to zavrsiste. :D

Ako je on ovakav kakvi su tek SNS odnosno bivsi i sadasnji radikali koji predstavljaju 2/3 stanovnistva Srbije.
Jako je jednostavno, postavis konkretno pitanje i trazis odgovor, ne das se smesti spinovanjem. Samo pitaj Salika na Iranu, covjek bez plate ostade pola godine...
Young Erotica

#40977 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

insomnia78 wrote:Haj ba boli te kurac. Cim te banuju ti napravis novi. Ahmed04, turis kakog ‘odzu na Havatar i bog da te vidi
Ma jok, završio sam sa forumom. Pozdrav tebi za mene si najjači lik na forumu. :thumbup:
Maraschino

#40978 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

animals wrote:
Pa zato sto Dacic danas kaze da je RS danas veci prioritet Srbiji od Kosova..
Izgleda da su ozbiljno shvatili ono pismo od Trampa sto ga je pisao zamjeni pomocnika zamjenika u ime Trumpa.
Dajte ljudi uozbiljite se i mi imamo strpljenje. Nadjite nacina da se dogovorite sa Albancima a vi znate sta mi ocekujemo inace ''ima da vas nema''.

Nastala prpa jer sada i oni vide da Kosovo klizi u nepovrat pa hajmo na Bosnu. tik-tak-tik-tak

Sta kaze @pici, jopet ce da vas bombarduju tik-tak-tik-tak
Maraschino

#40979 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

insomnia78 wrote:Haj ba boli te kurac. Cim te banuju ti napravis novi. Ahmed04, turis kakog ‘odzu na Havatar i bog da te vidi
i pocni preko sporta :D
animals

#40980 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

Maraschino wrote:
animals wrote:
Pa zato sto Dacic danas kaze da je RS danas veci prioritet Srbiji od Kosova..
Izgleda da su ozbiljno shvatili ono pismo od Trampa sto ga je pisao zamjeni pomocnika zamjenika u ime Trumpa.
Dajte ljudi uozbiljite se i mi imamo strpljenje. Nadjite nacina da se dogovorite sa Albancima a vi znate sta mi ocekujemo inace ''ima da vas nema''.

Nastala prpa jer sada i oni vide da Kosovo klizi u nepovrat pa hajmo na Bosnu. tik-tak-tik-tak

Sta kaze @pici, jopet ce da vas bombarduju tik-tak-tik-tak
Oni ozbiljno misle da pokusaju Kosovo zamjeniti za RS...
od njihovi medija pa do Dacica i Dodika, koji ispitivaju javnost, sa tim provkacijama..
pa najnovijom budalastinom o pravljenju spomen na Jasenovac u RS..
Vucic i njegove patrolne sape nemaju granica..
ugusice se ubrzo u svome blatu..
Maraschino

#40981 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

animals wrote:
Oni ozbiljno misle da pokusaju Kosovo zamjeniti za RS...
od njihovi medija pa do Dacica i Dodika, koji ispitivaju javnost, sa tim provkacijama..
pa najnovijom budalastinom o pravljenju spomen na Jasenovac u RS..
Vucic i njegove patrolne sape nemaju granica..
ugusice se ubrzo u svome blatu..
Sreca nasa pa smo svjedoci srpske politike na ovim prostorima. Gdje god su se umijesali tu ostaje jako malo Srba.
Zao mi mase bosanskih Srba koji saucestvuju u svemu tome ali svaka odluka i potez povlaci za sobom odgovornost ali i posljedice.
insomnia78

#40982 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by insomnia78 »

Young Erotica wrote:
Ma jok, završio sam sa forumom. Pozdrav tebi za mene si najjači lik na forumu. :thumbup:
:-D
Matzan

#40983 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Matzan »

Može i @Deda Mraz
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#40984 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Matzan wrote:

Može i @Deda Mraz
Moze i @dedin unuk....ljubi deda svog unuka. :oops: :lol: :D
zavrzlama

#40985 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

POSLALI NAM JASNU PORUKU Šiptari ozbiljno prete! Sada hoće Sandžak i sve do bugarske granice! Iza svega se krije američki imperijalistički plan!
AUTOR: Novosti/Alo/N.S. DATUM I VREME: 22.12.2018. 22:38

Sagovornici smatraju da ovakve stvari nikako ne predstavljaju slučajnost, već osmišljenu provokaciju

Srbija Balkan komšije okruženje rat kosovo nato eu
Ilustracija: Alo!
Američki vojni časopis „Stars and strajps“ objavio je mapu lažne države Kosovo kojoj su pripojeni Preševo, Medveđa i Bujanovac, ali i Vranje, Novi Pazar, Bosilegrad, sve do bugarske granice!

Ovaj časopis se, inače, kao zvanično glasilo ministarstva odbrane SAD deli u američkim vojnim bazama širom sveta. Sagovornici smatraju da ovakve stvari nikako ne predstavljaju slučajnost, već osmišljenu provokaciju.

Bezbednosni stručnjak Dževad Galijašević
ocenjuje da je u pitanju klasična pretnja Srbiji, jer Vašington dobro zna šta se dešava u Prištini.
Sta reci kakvu posluku porati :D
ljevoruki

#40986 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ljevoruki »

insomnia78 wrote:Dje u Bosni? Morel slika?
U Banjaluci i Listici.
ljevoruki

#40987 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ljevoruki »

Ode li ovaj u vjecna lovista? :lol:
Samo brate mnogo nekulturan, psuje k'o kocijas :oops:
LBVIEW

#40988 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

Young Erotica wrote:
http://mondo.rs/a1108106/Info/Srbija/Ko ... -deca.html

https://www.blic.rs/vesti/hronika/incid ... ki/71gz22m

[url]https://www.blic.rs/vesti/hronika/incid ... ic-srpske-
Najebaćemo vam se majke kad tad, zapamti smradu lazljivi.

Young Erotica out, peace.
Ti prijetis cijelom narodu, i nije ti prvi put, a ocekujes neko razumijevanje od drugog naroda, nad kojim je, btw. vojska i policija tvog naroda pocinila genocid, za tvoje stavove? :-)
Da potrajes duze gotovo sam siguran kako bi isto porucivao i Bosnjacima.
Last edited by LBVIEW on 23/12/2018 01:57, edited 1 time in total.
LBVIEW

#40989 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

:lol:
muha_sa

#40990 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

LBVIEW wrote:
Young Erotica wrote:

Ti prijetis cijelom narodu, i nije ti prvi put, a ocekujes neko razumijevanje od drugog naroda, nad kojim je, btw. vojska i policija tvog naroda pocinila genocid, za tvoje stavove? :-)
žalosno da ovako piše a vjerujem i misli jedan pismeni gradski momak :-)
Ommadawn

#40991 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ommadawn »

muha_sa wrote:
LBVIEW wrote:
Young Erotica wrote:

žalosno da ovako piše a vjerujem i misli jedan pismeni gradski momak :-)
Na njegovu žalost.
Svojom politikom uništiše ponajviše sebe same. Ali da to šta promijeni, da makar proba - jok.
славянин

#40992 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by славянин »

Image
General War

#40993 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

Sto je simpaticno kad se skupe ko kanarinci pocnu da cvrkucu dok ne isprovociraju...vidio sam ja to jos jucer. :D
Samo tako, razbjezali se po svijetu, pa sa distance kenjaj o pravovjernosti... :roll:
Cestitam, ubjedili ste jos jednog u ono sto nije mislio da je bas tako :thumbup:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#40994 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

HRABRA SRBIJA
Opozicija u Srbiji ne odustaje: Hiljade građana na još jednom protestu protiv vlasti

Image

Još jedan u nizu građanskih protesta "Stop krvavim košuljama" održan je sinoć u Beogradu, pod sloganom "Pet minuta za pet miliona". Procjenjuje se da je na protestu bilo oko 40.000 građana.
Na skupu ispred Platoa govorili su glumac Branislav Trifunović, novinar portala "Žig info" Milan Jovanović kome je preije deset dana zapaljena kuća, i karikaturista Dušan Petričić, prenosi Blic.

Bane Trifunović je prije govora na Platou zamolio okupljene za minut šutnje za žrtve stravične saobraćajne nesreće u Nišu.

"Ima nas mnogo. Prebrojavaju nas oni koji kupuju diplome. Sve smo više bijesni. I bit će nas sve više", rekao je Trifunović.

Pozvao je građane da moraju izaći iz svih njihovih zgrada.

"Moramo svi biti na ulici i otkazati poslušnost", završio je svoj govor glumac. Trifunović je inače nedavno u intervjuu za Klix.ba kazao da je režim u Beogradu gori čak od onog 1990-tih godina.

Poslije njega govorio je novinar Milan Jovanović.

naravno. sHa ocekivat od prdCenika koji izjavi ovo...

po miliJoniti put, Jopet ce vas bombardovat
LBVIEW

#40995 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

General War wrote:Sto je simpaticno kad se skupe ko kanarinci pocnu da cvrkucu dok ne isprovociraju...vidio sam ja to jos jucer. :D
Samo tako, razbjezali se po svijetu, pa sa distance kenjaj o pravovjernosti... :roll:
Cestitam, ubjedili ste jos jednog u ono sto nije mislio da je bas tako :thumbup:
Ubijedjen je taj jos od vrtica, samo se dobro maskirao.
Sto nikog drugog ne isprovociraju da zaurla "jebat cemo vam majku kad - tad"? Mani suplje. :wink:
славянин

#40996 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by славянин »

General War wrote:Sto je simpaticno kad se skupe ko kanarinci pocnu da cvrkucu dok ne isprovociraju...vidio sam ja to jos jucer. :D
Mislim nazalost da zapravo i postaje tako ... i ja sam dijelio misljenje da je moguce doci do nekog “konsenzusa” primirenja i tako .. ali sve sluto na to da nema od toga nista.

Evo od sebe cu poci , napisem nesto sto nije niz dlako nekim nacionalistickim idejama kod Bosnjaka - vec me regularno zovu cetnik i vlah :lol:
LBVIEW

#40997 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

pici wrote:
HRABRA SRBIJA
Opozicija u Srbiji ne odustaje: Hiljade građana na još jednom protestu protiv vlasti

Image

Još jedan u nizu građanskih protesta "Stop krvavim košuljama" održan je sinoć u Beogradu, pod sloganom "Pet minuta za pet miliona". Procjenjuje se da je na protestu bilo oko 40.000 građana.
Na skupu ispred Platoa govorili su glumac Branislav Trifunović, novinar portala "Žig info" Milan Jovanović kome je preije deset dana zapaljena kuća, i karikaturista Dušan Petričić, prenosi Blic.

Bane Trifunović je prije govora na Platou zamolio okupljene za minut šutnje za žrtve stravične saobraćajne nesreće u Nišu.

"Ima nas mnogo. Prebrojavaju nas oni koji kupuju diplome. Sve smo više bijesni. I bit će nas sve više", rekao je Trifunović.

Pozvao je građane da moraju izaći iz svih njihovih zgrada.

"Moramo svi biti na ulici i otkazati poslušnost", završio je svoj govor glumac. Trifunović je inače nedavno u intervjuu za Klix.ba kazao da je režim u Beogradu gori čak od onog 1990-tih godina.

Poslije njega govorio je novinar Milan Jovanović.

naravno. sHa ocekivat od prdCenika koji izjavi ovo...

po miliJoniti put, Jopet ce vas bombardovat
Zar faktor stabilnosti, borce za mir, pravdu itd. u cvetu? :oops: Dje ce ti dusa, o Pici? :D
mO k3

#40998 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

Sta veli onaj seljak
"boljeg nemamo , goreg necemo naci " :lol: :mrgreen:
General War

#40999 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

LBVIEW wrote:
Ubijedjen je taj jos od vrtica, samo se dobro maskirao.
Sto nikog drugog ne isprovociraju da zaurla "jebat cemo vam majku kad - tad"? Mani suplje. :wink:
Ja, neko ga ubacio da ovdje da bude pod mora :-)
Mogao je jednostavno na "svoj forum" kao i vi sto ovdje pravite pa se nazivajte; ti meni vojvodo a ja tebi serdare.
Jedno je razgovor, drugo podjebavanje, a trece provociranje dok ne prekipi, a to se bas desilo sa @erotikom.
славянин

#41000 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by славянин »

Ovo je meni najkraci i najbolji opis nasih naroda :D
Image
Post Reply