FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

sumirprimus

#40976 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

BHF_Manijak wrote:Enrique zeli obje pobjede, i u Katalniji i u Minhenu? Malo nadmeno?
treba on spremit linex plus,jer se ocigledno vec usro od same pomisli da izlazi pepetu na megdan...
skenderija04

#40977 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Izvinjavam se sto mjenjam temu ali imam pitanje: Kakav ovo boks najavljuju? Mayweather - Pacquiao :D :D :D :D

Vidim pricaju o mecu stoljeca :-) :-) :-) Valja li to pogledati?

Valjda nisam spamovao...puno :D
omar little

#40978 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

skenderija04 wrote:
omar little wrote:e pa jebemu mater! mozel sreca malo nas pogledat ikad, ma daj vise nek se gone svi
Sto? Bas je zanimljiv ovaj tour: prvak Engleske, prvak Francuske, prvak Spanije je pobjedjen 3 puta ove godine a prvak Evrope je izgubio protiv Barcelone ali je bio zadovoljan igrom, bar tako kazu.... Da vidimo prvaka Njemacke.

Svejedno je. Barcelona nije favorit ali ne vjerujem da bas slave u Minhenu. Kome odbrana bude bolja prolazi.
ja sam htjela prvaka njemacke u finalu. za polufinale prvak italije je sasvim okej. moze i prvak europe, zna mu se mjera. nervira me, brate, zato sto se uprkos okolnostima tim galvanizirao i igra se okej i preko juveta se moglo u finale. drugi klubovi s kurcevim ekipama uzimaju titule, provlace se, a barca jedino moze uzet kada ima najbetonskiji tim. mora bit neki dream team ili nema titule. sto malo vile da ne pronosaju i barcu s jeftinim barazom? mah..

edit:

okej, gotova sam sa hujom i rantom, zdrijeb mi cejf jutarnjeg kafenisanja pokvari. :D necu vise. :D
Last edited by omar little on 24/04/2015 14:41, edited 1 time in total.
suncica24

#40979 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

BHF_Manijak wrote:Enrique zeli obje pobjede, i u Katalniji i u Minhenu? Malo nadmeno?
Naravno da zeli.

Nece valjda reci "Nadamo se pobjedi na Camp Nou, a onda u Minhenu cemo se izvlaciti".
Polufinale Lige prvaka je ljudi, hellooooooooo
skenderija04

#40980 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

omar little wrote:
skenderija04 wrote:
omar little wrote:e pa jebemu mater! mozel sreca malo nas pogledat ikad, ma daj vise nek se gone svi
Sto? Bas je zanimljiv ovaj tour: prvak Engleske, prvak Francuske, prvak Spanije je pobjedjen 3 puta ove godine a prvak Evrope je izgubio protiv Barcelone ali je bio zadovoljan igrom, bar tako kazu.... Da vidimo prvaka Njemacke.

Svejedno je. Barcelona nije favorit ali ne vjerujem da bas slave u Minhenu. Kome odbrana bude bolja prolazi.
ja sam htjela prvaka njemacke u finalu. za polufinale prvak italije je sasvim okej. moze i prvak europe, zna mu se mjera. nervira me, brate, zato sto se uprkos okolnostima tim galvanizirao i igra se okej i preko juveta se moglo u finale. drugi klubovi s kurcevim ekipama uzimaju titule, provlace se, a barca jedino moze uzet kada ima najbetonskiji tim. mora bit neki dream team ili nema titule. sto malo vile da ne pronosaju i barcu s jeftinim barazom? mah..

edit:

okej, gotova sam sa hujom i rantom, zdrijeb mi cejf jutarnjeg kafenisanja pokvari. :D necu vise. :D
Pa dobro. Nije Barcelona miljenik srece. Sta je tu je.
ultima_palabra

#40981 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Pa gdje ćeš veće nafake nego da nemaš ozbiljnije povrede u ekipi čitave sezone?
skenderija04

#40982 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Stani, nije to rekao. Rekao je da Barsa ide na pobjedu bilo gdje da igra i da ce tako biti i u ove dvije utakmice.

A da zeli , vjerujem mu. Zelim i ja :D
Partijaner

#40983 Re: FC Barcelona

Post by Partijaner »

skenderija04 wrote:

Ne bih se bas slozio, sanse su podjednake i dao bih prednost Barceloni jer trojac Messi-Sule-Neymar ce zadavat velike probleme odbrani gdje su Dante i Boateng koji su u katastrofalnoj formi i zato bi moglo biti golova na obe strane jer ce se vjerovatno vratiti Bilal,Robben, Schweinsteiger i Martinez.
sumirprimus

#40984 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:Pa gdje ćeš veće nafake nego da nemaš ozbiljnije povrede u ekipi čitave sezone?
pazi ga,sto priziva djavla,iz prikrajka,i kazu nije juve najlaksi protivnik :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#40985 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:Pa gdje ćeš veće nafake nego da nemaš ozbiljnije povrede u ekipi čitave sezone?
To je ono najbitnije. Ako vec ganjas titulu prvaka Evrope, nema tog protivnika kojeg ne mozes pobjediti. Kad te krene sa povredama, koliko god dugu klupu imao, ne valja.
sumirprimus

#40986 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

al treba malo i srece imat...dok se dvojica kolju treci koristi, bilo i ostalo.
skenderija04

#40987 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Partijaner wrote:
skenderija04 wrote:

Ne bih se bas slozio, sanse su podjednake i dao bih prednost Barceloni jer trojac Messi-Sule-Neymar ce zadavat velike probleme odbrani gdje su Dante i Boateng koji su u katastrofalnoj formi i zato bi moglo biti golova na obe strane jer ce se vjerovatno vratiti Bilal,Robben, Schweinsteiger i Martinez.
Slazem se, ali lopta treba da stigne do ove trojice. U tome je i problem koji vidim. Thiago, X.Alonso, Schweinsteiger i eventualno Martinez su ipak garancija da ce Bayern imati kontrolu i loptu. E sad, sta ce biti vidjecemo. Barcelona moze dobiti , naravno, ali nije favorit.
omar little

#40988 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

nisam ih puno gledala ove sezone, kako bayern cuva kornere? morel se sta tu usicarit? :simeone: :D
tutku

#40989 Re: FC Barcelona

Post by tutku »

Meni je bas nesto drago sto je Barca izvukla Bayern, ko hoce biti prvak Evrope mora moci svakog pobijediti - dosta je bolja situacija nego prije 2 sezone kad nas je Bayern pojeo, tad su oni imali momentum kojeg sad sigurno nemaju, ekipe su kvalitetom tu negdje, mislim da ce biti odlicne obje tekme, Enrique ce ovdje pokazat kakav je strateg, nek nam je sretno :D
skenderija04

#40990 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

omar little wrote:nisam ih puno gledala ove sezone, kako bayern cuva kornere? morel se sta tu usicarit? :simeone: :D
Nisam ni ja. Informisem se na temi Bayerna. Ali jebaji ih, promjenjivi su ko vrijeme. :D Kada se pobjedjuje " Bayern, stroj koji melje" Kada odigraju nerjeseno, bogaraju.
Tomahawk11
Globalni moderator

#40991 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

omar little wrote:nisam ih puno gledala ove sezone, kako bayern cuva kornere? morel se sta tu usicarit? :simeone: :D
Moze, u Barci napadaci svi po 1.95, a kod Bayerna i nisu nesto ovi odbrambeni, metar i zelja da porastu :D
Jedino Pikac da igra centarfora....
parappa
Grijem se na: struju
Vozim: Lotus Esprit TurboSE

#40992 Re: FC Barcelona

Post by parappa »

ostaje li LE ako barca dobije CL i ligu i kup kralja?
ODB

#40993 Re: FC Barcelona

Post by ODB »

Ako na kontre budu igrali, kao početkom godine protiv Atletika one dvije tekme ,dobiće Barca svakoga.Pustiti posjed drugome ali ne onoliko kao protiv Valensije prvo pol...ubili ih ljudi :D
sumirprimus

#40994 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

stavit bartru/il matja s pikeom a ispred pojacat s maskom i biskvitom,i s raketom jos jedan jakiN,a takvog nema..injesta je nekakav nesiguran ovu sezonu,xavi penzija..sredina...
suncica24

#40995 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

:lol: :lol: :lol:
ODB

#40996 Re: FC Barcelona

Post by ODB »

Pa zar nisu tako igrali sad protiv Valensije pa su ih demolirali u prvom,mislim tu formaciju ?
sumirprimus

#40997 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

ODB wrote:Pa zar nisu tako igrali sad protiv Valensije pa su ih demolirali u prvom,mislim tu formaciju ?
ma jednom su tako zacepili kad je maska iso sa biskvitom..a dobro si s valensijom je igro majtu sa pikcom?e u pm..onda je kriv xavi nije iblo rakete otpocetka :lol: :lol: i onaj jos jedan sto mi fali :D
byNelle

#40998 Re: FC Barcelona

Post by byNelle »

skenderija04 wrote:
byNelle wrote:Pozdrav kolegama forumasima, i navijacima Barce,

Potreban mi je savjet, vezano za posjetu Barceloni. Planiram sredinom maja putovati, pa bih iskoristio vrijeme da pokusam otici na tekmu. U ovom trenutku sam fleksibilan sa datumima, al bi mi okvirno odgovarala ova utakmica 36. kola sa Sociedadom.

Kakve su sanse za odgađanje/pomjeranje utakmice, zbog LP ili eventualno kupa, ili neceg treceg, te uopste mogucnosti kupovine karte u slobodnoj prodaji? (polufinale LP je 05/06.05. i 12/13.05.)

Pitam unaprijed jer trenutno imam povoljne avio karte?

Hvala svima na odgovorima.
Pozdrav ,

Ti Barsu vec vidis u polufinalu LS. :D

Finale kupa je 25.5, znaci to kolo se ne pomjera (a i zato je jos rano, prvo polufinale, Villareal nije lagan)

Ili subota ili nedjelja. Za karte ces lako, mjesec dana prije na stranici kluba.
Prije skoro tri mjeseca se polufinale cinilo izglednim, finale kupa je tu, a i titula je pred vratima :D

Srecom, utakmica sa Sociedadom nije pomjerena za neki drugi vikend, pa cu uspjeti gledati, ali pretpostavljam da ce karte za bayern (06.05.) pokupovati pretplatnici. :bih:
omar little

#40999 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

Tomahawk11 wrote:
Moze, u Barci napadaci svi po 1.95, a kod Bayerna i nisu nesto ovi odbrambeni, metar i zelja da porastu :D
Jedino Pikac da igra centarfora....
messi dao gol iz kornera ove sezone, svoj ti poso. ima barca 6-7 golova iz kornera sto je za njih k'o 10 za obicni tim. :D i enrike je popravio i igru iz prekida. ti bi se bar toga trebao sjecati. :D :D
skenderija04

#41000 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Dobar si :thumbup: :D :D :D

Za Bayern ce i pretplatnici ostati kratki jer se smanjuje broj mjesta a guzonje dobivaju vise karata. U slobodnoj prodaji tesko. Za Sociedad vec pocni gledati .
Post Reply