Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Milloni wrote:A da prichamo o motorima?
Ili autima zanimljivije od pite
HAJDEMO !!!!
Ja bih rado krug na nekim od ovih MV Agusta F4, Moto Morini Corsaro 1200, BMW K 1600 GTL
Krug motorom pa krug pite.
Pitanje za žene ... što više dosađujete sa tom pitom, nikakve pameti za napraviti je, a toliko dobrih jela pored pite koje ne znate napraviti. Sramota da jedan Vjeko zna više jela od vas ... e - Vjeko ...
Kod mene će ABD biti moj stari motor jer đabe šta god da naprave ne mogu napraviti bolji.
Ma treba mi nesto za duzih tura. Hocu u Portugal, motorom
Sa ovim trenutnim to bas i nije moguce, boli guza vec u Doljanima
A moram i usporiti malo, poceo sam pretjerivati... Zaplatit cu bezze...
Last edited by klixoris on 02/09/2014 13:16, edited 1 time in total.
Ramzess Veliki wrote:
Pitanje za žene ... što više dosađujete sa tom pitom, nikakve pameti za napraviti je, a toliko dobrih jela pored pite koje ne znate napraviti. Sramota da jedan Vjeko zna više jela od vas ... e - Vjeko ...
Kod mene će ABD biti moj stari motor jer đabe šta god da naprave ne mogu napraviti bolji.
Ma treba mi nesto za duzih tura. Hocu u Portugal, motorom
Sa ovim trenutnim to bas i nije moguce, boli guza vec u Doljanima
A moram i usporiti malo, poceo sam pretjerivati... Zaplatit cu bezze...
O tome i govorim. Drug uzeo Fazera, okrenuo par krugova i sad me zapitkuje kad će vidjeti mog na PIK-u. Đabe linija, sjedište na Fazeru k'o da si na balvanu.
Ja bih ti preporučio GSXF 1100 prije nego tog BMW-a.
Gdje ces ljepotu motora kvariti pitom? Vino, sir, masline dosta
E ... ima akcija Heinekena u Merkatoru, 6 piva i hladnjak torbica za 9 KM, torbica je beton za staviti u kofer da imaš hladne pive dok se vozikaš po magistrali.
Pive sam odmah popio da mogu spremiti torbicu.