Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
mO k3

#40951 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Alfons Kauders wrote:
Ridjobrki wrote:Ja mislim da će ovo koliko-toliko ublažiti krizu građevinskih firmi u Sarajevu, zauhar da se proda išta od onih milion neprodatih stanova. Sto hiljada je dobar početak, nadati se da će to samo privući još kupaca sa arapskog poluotoka. :thumbup:
sarajevo po popisu trenutno ima oko 135000 stanova u cetiri gradske opstine, plus 35 u ilidzi...

dakle drogirani arapi iz najnizih slojeva fakticki grade jos pola sarajeva

kako su samo retardirani, kolektivno... :-)
Podmeces laži ;) , kada predcednik kaže 100 iljada onda je tako :D
Ridjobrki

#40952 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

PreCednik barata zastarjelim podacima, Dževad je kiksao sa informacijama na osnovu stariih statistika. Tih 100 000 kupljenih stanova je podatak iz 2002. godine i odnosi se na Sandžaklije. :D :D :D
flexibila

#40953 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by flexibila »

Ridjobrki wrote:Ja mislim da će ovo koliko-toliko ublažiti krizu građevinskih firmi u Sarajevu, zauhar da se proda išta od onih milion neprodatih stanova. Sto hiljada je dobar početak, nadati se da će to samo privući još kupaca sa arapskog poluotoka. :thumbup:
Brko ekonomija ti je jaca strana.
:thumbup: :thumbup:
čaika

#40954 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

prljavi Hare wrote:PRECEDNIK ODGOVORIO AMERIČKOM ŠPEKULANTU I PROTURIVAČU PRIČA! :mrgreen:
Dodik: Ova vlast je najpoštenija :lol: :lol: :lol:

“To radi Hil čija je zemlja prouzrokovala svjetsku ekonomsku krizu, a drugim zemljama u svijetu drži predavanja o ekonomiji :mrgreen: ”, ocijenio je Dodik.

On je dodao da Hilovu priču prihvataju samo oni koji su naivni i koji ne razumiju ukupnu situaciju.

“Ja sam imao iskustva sa Sudom i Tužilaštvom BiH gdje su pokušavali da mi `uvale` krivicu za nešto što nisam uradio. To su radili tako da Tužilaštvo BiH podigne protiv mene prijavu, jer nije Republika Srpska pokrenula priču o zgradi Vlade Republike Srpske nego Tužilaštvo BiH”, rekao je Dodik.

Dodik je naveo da je poznato da je oslobođen optužbi, kao i da je na sudu dobio spor protiv novinarke koja je o njemu pisala klevete.

Dodik je rekao da je ta novinarka osuđena za to i platila je kaznu od 5.000 maraka. “To niko nije primijetio i ne želi da primijeti”, rekao je Dodik.

On je dodao da kada god se progovori o političkoj poziciji Republike Srpske odmah joj se nameće priča o kriminalu i korupciji.

“Odmah se tu nađu takvi kao Hil, a očigledno je da stanje nije tako. Mislim da je trenutna garnitura
na vlasti u Republici Srpskoj najpoštenije što smo imali i to možemo dokazati na više načina, jer se borimo protiv svih devijacija u društvu i ne treba da nam drže predavanja oni koji štampaju dolare, a nemaju zlatno pokriće i koji su `zavalili` mnoge države u svijetu”, rekao je Dodik.
:lol: :lol: :lol:

On je dodao da niko nije primijetio da je Republika Srpska povećala izvoz u odnosu na
prošlu godinu za sedam odsto :mrgreen:
, te da to ne bi bilo moguće bez podrške Vlade Republike
Srpske u toj oblasti.

Guardin je objasnio neke stvari ovome imperijalisti Hilu koji štampa dolare a nema zlatno pokriće. :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guardian se upravo vratio sa sesije oplodnje nerotkinja kad je upao taj dosadni novinar, i normalno da je koristio izraze "uvali", "zavali", "predavanje","devijacija", normalno da je spomenuo i novinarku koja piše klevete pa mora biti oplođena i najpošteniju oplodnju za te pare.

Guardian i njegovi najbliži saradnici znaju da su lažni dolari bez pokrića u zlatu završili prvo u Budimpešti, pa su raspodijeljeni šumskim izdajnicima. I treba tako, Amerikanci su nasanjkali glupake iz SDS, PDP, ČP, Krsmanovićeve partije. Dali su im te bezvrijedne pare, a ovi su izdali domovinu Šumsku za neke papiriće bez pokrića.

Htio bih skrenuti pažnju na izvanredno izlaganje Drage Kalabića, koje je prošlo nezapaženo. Kalabić se manirom vrhunskog šumskog intelektualca osvrnuo na slavljenje Dana ZAVNOBIH, tog proislamističkog praznika, iza kojeg se kriju monstruozne namjere prema Šumnjacima! Onaj koji slavi i priznaje Dan ZAVNOBIH miješa ulje i vodu, baca prašinu u oči, vjerovatno potajno jede svoje fekalije. Nijedan normalan Šumnjak ne može obilježavati taj proislamistički praznik, radi se o poremećenim primjercima koji imaju neodgovorajaći omjer ulja i vode i razne druge devijacije.
РЕПУБЛИКА СРПСКА | 23/11/2013 | 09:14
Калабић: Игнорисање Дејтона крије опасне намјере
Извор: РТРС
Обиљежавање 25. новембра, дана засједања ЗАВНОБиХ, уз истовремено игнорисање 21. новембра, када је потписан Дејтонски споразум, што је одлика бошњачке и происламске политике, у себи крије опасне намјере, нимало позитивне по Републику Српску и српски народ у БиХ, оцијенио је предсједавајући Клуба посланика СНСД у Представничком дому парламента БиХ Драго Калабић. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

- Иста мета, исто одстојање, стара прича, замјена теза. Они који су срушили бившу Југославију, која је почивала на братству и јединству и тој причи, одједном сада из ње ваде оно што њима одговара и на неки начин то мијешају као воду и уље - рекао је Калабић. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Према његовим ријечима, они који су срушили и АВНОЈ и ЗАВНОБиХ сада бацају прашину у очи :lol: :lol: :lol: да им је наводно стало до ЗАВНОБиХ-а, мада "бивша БиХ без Југославије уопште није постојала нити је релевантан фактор". :lol: :lol:
Он сматра да су та настојања у служби савим нове бошњачке и происламске политике која нема никаве везе са тековинама ни ЗАВНОБиХ, ни АВНОЈ-а. :lol: :lol:
- Опасно је то што протагонисти такве политике не желе да славе нити обиљежавају 21. новембар, дан потписивања Дејтонског споразума, када су постављени темељи ове БиХ. Али, уколико би прихватили да тај датум и тај документ уважавају, празнују и проводе, било би шансе за народе на овим просторима - каже Калабић. :lol: :lol: :lol:
- Игнорисање Дејтона у себи крије опасне намјере да се умјесто мировног споразума у БиХ жели нешто сасвим друго. Шта је то друго, остаје нам да нагађамо, али то сигурно није ништа позитивно за Републику Српску и српски народ у БиХ - закључио је Калабић. :lol: :lol: :lol:
ПРОДАНОВИЋ: ОВАКВО ПРАЗНОВАЊЕ - СЛИКА СТВАРНОСТИ
Посланик СНСД у Парламентарној скупштини БиХ Лазар Продановић изјавио је да је обиљежавање 25. новембра само у једном дијелу земље слика стварности БиХ и то није државни празник како се настоји приказати у ФБиХ.
"Чињеница је да је 25. новембар важан датум из антифашистичке борбе у БиХ, али он је имао смисла док је постојала бивша СФРЈ и када се славио и обиљежавао 29. новембар", нагласио је Продановић.
Он је истакао да за људе у Републици Српској сам 25. новембар ништа не значи, те да би било би важно да се у БиХ постигне сагласност о датумима који би се прослављали и били заједнички за све.
Last edited by čaika on 24/11/2013 12:26, edited 1 time in total.
mO k3

#40955 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Dodik, kokosari i ostali lažovi iz snsd :)

Sta mene vise brine sta ce biti sljedece godine u ovo doba , dodik nije na vlasti ,nema vise kome da se sprdamo :shock: :?
Država

#40956 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Država »

ZAVNOBIH je potpuno utkan u same temelje islamske deklaracije. Srećom, Republika Slobodarska ima PreCjednika koji je to prokužio još davno. Zapjenušani muslimani iz FBiH, potpomognuti sa 100.000 arapa, CIA-om, Vatikanom, Turcima, Ustašama, Njemcima, SDS-om, PDP-om, DP-om... jurtišaju na same temelje državnosti RS-a slaveći taj bogohulni praznik-ZAVNOBIH. Ipak, ništa i niko ne može pomoći dušmanima RS-a da ostvare svoj viševijekovni san o uspostavljanju zelene transferzale. Barem ne dok je PreCjenika i njegovih saradnika...

:sax:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#40957 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

čaika wrote:
РЕПУБЛИКА СРПСКА | 23/11/2013 | 09:14
Калабић: Игнорисање Дејтона крије опасне намјере
Извор: РТРС
Обиљежавање 25. новембра, дана засједања ЗАВНОБиХ, уз истовремено игнорисање 21. новембра, када је потписан Дејтонски споразум, што је одлика бошњачке и происламске политике, у себи крије опасне намјере, нимало позитивне по Републику Српску и српски народ у БиХ, оцијенио је предсједавајући Клуба посланика СНСД у Представничком дому парламента БиХ Драго Калабић. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

- Иста мета, исто одстојање, стара прича, замјена теза. Они који су срушили бившу Југославију, која је почивала на братству и јединству и тој причи, одједном сада из ње ваде оно што њима одговара и на неки начин то мијешају као воду и уље - рекао је Калабић. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Према његовим ријечима, они који су срушили и АВНОЈ и ЗАВНОБиХ сада бацају прашину у очи :lol: :lol: :lol: да им је наводно стало до ЗАВНОБиХ-а, мада "бивша БиХ без Југославије уопште није постојала нити је релевантан фактор". :lol: :lol:
Он сматра да су та настојања у служби савим нове бошњачке и происламске политике која нема никаве везе са тековинама ни ЗАВНОБиХ, ни АВНОЈ-а. :lol: :lol:
- Опасно је то што протагонисти такве политике не желе да славе нити обиљежавају 21. новембар, дан потписивања Дејтонског споразума, када су постављени темељи ове БиХ. Али, уколико би прихватили да тај датум и тај документ уважавају, празнују и проводе, било би шансе за народе на овим просторима - каже Калабић. :lol: :lol: :lol:
- Игнорисање Дејтона у себи крије опасне намјере да се умјесто мировног споразума у БиХ жели нешто сасвим друго. Шта је то друго, остаје нам да нагађамо, али то сигурно није ништа позитивно за Републику Српску и српски народ у БиХ - закључио је Калабић. :lol: :lol: :lol:
ПРОДАНОВИЋ: ОВАКВО ПРАЗНОВАЊЕ - СЛИКА СТВАРНОСТИ
Посланик СНСД у Парламентарној скупштини БиХ Лазар Продановић изјавио је да је обиљежавање 25. новембра само у једном дијелу земље слика стварности БиХ и то није државни празник како се настоји приказати у ФБиХ.
"Чињеница је да је 25. новембар важан датум из антифашистичке борбе у БиХ, али он је имао смисла док је постојала бивша СФРЈ и када се славио и обиљежавао 29. новембар", нагласио је Продановић.
Он је истакао да за људе у Републици Српској сам 25. новембар ништа не значи, те да би било би важно да се у БиХ постигне сагласност о датумима који би се прослављали и били заједнички за све.

Kalabić je uz Vasića,Košarca,Slavuja i Majkićku sama kičma preCedničke stranke,veliki intelektualac koji je prozreo
islamiste i njihove praznike usmjerene protiv slobodarske šumske.
Najpoštenije bi bilo da se u duhu dogovora i kompromisa u tzv BiH ne slavi nijedan od ova dva datuma,već da svi
zajednički slave 9.Januar rođendan slobodarske šumske,jer ko bi imalo normalan i racionalan bio protiv takvog
prijedloga. :oops:

P.S.Juče su mi Arapi zvonili šest puta na vrata da pitaju ima li u komšiluku nekretnina za prodaju.Vidim kroz prozor
kako marširaju ulicama u grupama od desetak islamista,jedna drugu smijenjuju.Dosadniji su od Jehovinih svjedoka. :D
mO k3

#40958 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

U zeleno autu i u tosnji po 10 kurana ????
spreca

#40959 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-up ... /131124045
sad ti se vjerovatno trese rs od silnog shtucanja :lol: :lol: :lol:
Država

#40960 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Država »

spreca wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-up ... /131124045
sad ti se vjerovatno trese rs od silnog shtucanja :lol: :lol: :lol:
Valentin Inzko i Peter Sorensen su sigurno mudžahedinski plaćenici. Srećom, PreCjednik ih je provalio... :mrgreen:
sarajvosa

#40961 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sarajvosa »

Postao je više dosadan sa ovim četničkim izjavama.Jeb.o mu dejton mater.
Država

#40962 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Država »

Mojne tako. PreCjednik je posljednji stub odbrane svekolikog srpskog nacionalnog bića koji hrabro prkosi zapjenušanim islamistima koji pod dejstvom još nepoznatih narkotika jurišaju na srpsku nejač...
emil_L

#40963 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by emil_L »

Tiger 033 wrote:home sweet home :lol: ADIO, PAMETI :izet:

"Dodik: Svi znaju da oko 100.000 stanova u Sarajevu kupuju Arapi, a iza svega stoji Bakir Izetbegović" :-) :lol:

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je potvrde za informaciju o doseljavanju Arapa u BiH dobio od najrelevantinijih faktora i obavještajnih službi.
"Svi znaju da u Sarajevu oko 100.000 stanova kupuju Arapi, a tu sam informaciju dobio od relevantnih izvora, koji su mi rekli da iza svega stoji Bakir Izetbegović", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

On kaže da Izetbegović nije reagovao na tu priču, već SDS i opozicija u Srpskoj.

"Opozicija će opet početi da kritikuje vlast i to i jeste njena uloga, ali ova priča je potpuno jasna", rekao je Dodik.

On je istakao da je spreman da i dalje o tome priča, jer je definitivno jasno da je dolazak Arapa u BiH tačna i istinita priča.

"Ovdje se govori o nekim satelitima koji su spremni da napadaju Dodika i to oni iz Republike Srpske, a ne iz Federacije BiH. Mi ćemo uvijek uzvratiti na neistine ma šta se desilo i to je ono u šta sam uvjeren“, rekao je predsjednik Srpske.

:bih:
Ma kakvih 100,000 i Sarajevo... :-)
Prvo ne radi se uopće o Sarajevu ni o Arapima.
Radi se prvenstveno o Turcima koji kupuju (ali fakat se ne zajebavam) stanove i nekretnine po Mostaru, Počitelju, Stocu, Blagaju i vletima zaleđa Neuma...zašto bi naseljavali "islamiste" po Sarajevu ...
spreca

#40964 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

Država wrote:Mojne tako. PreCjednik je posljednji stub odbrane svekolikog srpskog nacionalnog bića koji hrabro prkosi zapjenušanim islamistima koji pod dejstvom još nepoznatih narkotika jurišaju na srpsku nejač...
Pozelje ce turci dodiga .....ali dodiga vise nece biti :lol: :lol: :lol: :lol:
zavrzlama

#40965 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

dodika handri sto ga je USA stavila na ignore,jer i za krkana njegovog kalibra je lako znati da je to kraj politicke moci...

dodik bi sad najvise volio da stab pozuri sa naredbom o otpocinjanju sukoba u BIH,ALI vucicu i nikolicu tajming ne godi :D ,nisu jos ruse upotpunosti uveli u srbiju,tek vare prve cijevi juznog toka :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#40966 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

zavrzlama wrote:dodika handri sto ga je USA stavila na ignore,jer i za krkana njegovog kalibra je lako znati da je to kraj politicke moci...

dodik bi sad najvise volio da stab pozuri sa naredbom o otpocinjanju sukoba u BIH,ALI vucicu i nikolicu tajming ne godi :D ,nisu jos ruse upotpunosti uveli u srbiju,tek vare prve cijevi juznog toka :D

ćekaj dok im remontiraju migove 29 iz prošloga stoljeĆa i instaliraju rakete oko niša e tek će biti veselo kad srBska kuba krene u vraĆanje otetih srbskije zemalja od zapadno muslimanskih zemalja na Ćelu s vatikanom i habsurgovcima...Ustani Slobodane evo ide buna protiv DaHija...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#40967 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

emil_L wrote:

"Dodik: Svi znaju da oko 100.000 stanova u Sarajevu kupuju Arapi, a iza svega stoji Bakir Izetbegović" :-) :lol:

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je potvrde za informaciju o doseljavanju Arapa u BiH dobio od najrelevantinijih faktora i obavještajnih službi.
"Svi znaju da u Sarajevu oko 100.000 stanova kupuju Arapi, a tu sam informaciju dobio od relevantnih izvora, koji su mi rekli da iza svega stoji Bakir Izetbegović", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

On kaže da Izetbegović nije reagovao na tu priču, već SDS i opozicija u Srpskoj.

"Opozicija će opet početi da kritikuje vlast i to i jeste njena uloga, ali ova priča je potpuno jasna", rekao je Dodik.

On je istakao da je spreman da i dalje o tome priča, jer je definitivno jasno da je dolazak Arapa u BiH tačna i istinita priča.

"Ovdje se govori o nekim satelitima koji su spremni da napadaju Dodika i to oni iz Republike Srpske, a ne iz Federacije BiH. Mi ćemo uvijek uzvratiti na neistine ma šta se desilo i to je ono u šta sam uvjeren“, rekao je predsjednik Srpske.

Radi se prvenstveno o Turcima koji kupuju (ali fakat se ne zajebavam) stanove i nekretnine po Mostaru, Počitelju, Stocu, Blagaju i vletima zaleđa Neuma...zašto bi naseljavali "islamiste" po Sarajevu ...

idu dvojica ferhadijom tamo oko vjeČne vatre i poput mene stan je ti odavle (oni meni ono na teČnom srBskom) ja yes ja odavle,jopet oni meni e dje egipat sladoledi...evo ideš pravo samo pazi imaš s desne strane pravoslavnu crkvu a sa lijeve katedralu, u trku to predji i kad dodješ do slobodne prve džamije oma preko puta egipat...inshalla oni meni i odoše...
emil_L

#40968 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by emil_L »

pici wrote:
emil_L wrote:

idu dvojica ferhadijom tamo oko vjeČne vatre i poput mene stan je ti odavle (oni meni ono na teČnom srBskom) ja yes ja odavle,jopet oni meni e dje egipat sladoledi...evo ideš pravo samo pazi imaš s desne strane pravoslavnu crkvu a sa lijeve katedralu, u trku to predji i kad dodješ do slobodne prve džamije oma preko puta egipat...inshalla oni meni i odoše...
eto vidiš da je netko vrlog preCenika pogrešno informisao.. :thumbup: ljudi traže sladoled a nekretnina..jok ba
pemanapemani

#40969 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pemanapemani »

Znači, 100% građana Sarajeva prodaje stan.

Pravo zajeban plan. Treba natjerati 100 hiljada vlasnika stanova da prodaju isti.

Fašistički krkan je nadmašio sam sebe.
biske

#40970 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by biske »

mO k3 wrote:Dodik, kokosari i ostali lažovi iz snsd :)

Sta mene vise brine sta ce biti sljedece godine u ovo doba , dodik nije na vlasti ,nema vise kome da se sprdamo :shock: :?
:lol:

morao sam hladnom vodom ovu prljavštinu od rečenice saprati sa monitora, nisam mogao čekati da se ugrije. :oops:
spreca

#40971 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

samo se vi zajebajite..........a kad vam opali referendum.......onda ce te vi vidjeti koje DodRonhil :lol:
Skijaš

#40972 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Skijaš »

Basvod wrote:Ne znam ja sta ste vi gledali... ova Zeljka pravo namazana. Ni sekunde treme ili nesigurnosti.
Nije bitno šta je ona rekla ili htjela reći, bitan je kontekst. A kontekst je sažet u rečenici "Are the separatist Bosnian Serbs playing with fire." I umjesto da se uoči to otvoreno upozorenje Dodikovom režimu, diskusiju se svelo na to je li kod Željke bilo treme i kakav joj je engleski.
Skijaš

#40973 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Skijaš »

Bucko iz mahale wrote:
Havatar wrote:
Danguba wrote:Image

:shock: :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Предсједник Републике Српске Милорад Додик и предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић разговарали су данас, у Бањој Луци, са делегацијом групе компанија YK са сједиштем у Дубаију, коју је предводио шеф групе Фалех Абдулахади Ал-Кубаиси (Faleh Abdulahadi Al-Kubaisi).

На састанку је разговарано о могућностима инвестирања у Републици Српској, при чему је делегација групе компанија YK изразила интерес за улагање у више привредних области.

Пословна делегација из Дубаија исказала је интерес за инвестирање у област путне и грађевинске инфраструктуре, област пољопривреде, енергетски сектор, те за сарадњу у области трговине и туризма.

Састанку са делегацијом групе компанија YK са сједиштем у Дубаију, присуствовали су: министар саобраћаја и веза Недељко Чубриловић, министарка трговине и туризма Маида Ибришагић-Хрстић, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Стево Мирјанић и министар индустрије, енергетике и рударства Жељко Ковачевић.

http://www.vladars.net/sr-SP-Cyrl/Vlada ... baiju.aspx
Jel ono Lazanski :?:

Izgleda da jeste i nije mi jasno otkud njega u tom sasatavu
On je to i ugovorio. Ode dole, tali srbijansko oružje uz proviziju i usput našao ove levate, kao, srediću vam ja sastanak sa predsjednikom.
mO k3

#40974 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

biske wrote:

morao sam hladnom vodom ovu prljavštinu od rečenice saprati sa monitora, nisam mogao čekati da se ugrije. :oops:
:shock: ne kontam ...
escobar__

#40975 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by escobar__ »

mO k3 wrote:
biske wrote:

:shock: ne kontam ...
Dodikohuljenje. 8-)
Locked