Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
emigrazione

#40951 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Kako je sam Tan reagirao na ozvaničenje ugovora, otkriva nam Kusturica.

- Zaista, on je oduševljen i veoma sretan. Zanimljivo je da je on nama čestitao i to pokazuje kakav je čovjek.

Pogađaju ga kritike koje trpi u Kardifu, iako ih je digao iz pepela. Stoga, ne krije zadovoljstvo što je došao u naš klub, gdje je naišao na potpuno odobravanje i zadovoljstvo. Sve nam je vjerovao na riječ s obzirom na to da nije imao nikakvu garanciju - riječi su Kusturice.
Ovo je izgleda neka ljudina iz Malezije :igrac:
Reglan

#40952 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Pa ima 11 djece i 5 unucadi.Ja bi reko da je jebac. :D
johnny_blazze

#40953 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by johnny_blazze »

There is nothing in Uefa's rule book to prevent owners having a stakeholding in more than one club, providing they do not meet in European competition. eto tako kaze telegraph, znaci nema nikakvih problema sa tim posjedovanjem 2 kluba
BegA_

#40954 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by BegA_ »

"Navijači, uživajte u ovim trenucima, vratite se na Koševo i nagradite ovaj rudarski rad. Pokažimo Tanu da smo mi jedna velika porodica koja funkcionira na bazi ljubavi prema bordo boji", kazao je potpredsjednik FK Sarajevo Edis Kusturica.

Zenico, Zenico... :tooo:
Cossack

#40955 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Također, očekujemo i dolazak igrača koji su nezadovoljni minutažom u naš klub. Još jednom kažem, ništa više neće biti kao što je bilo - istakao je Kusturica.

Još jedna rečenica koja zahtjeva dublju analizu! :)
wickerman

#40956 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by wickerman »

BegA_ wrote:"Navijači, uživajte u ovim trenucima, vratite se na Koševo i nagradite ovaj rudarski rad. Pokažimo Tanu da smo mi jedna velika porodica koja funkcionira na bazi ljubavi prema bordo boji", kazao je potpredsjednik FK Sarajevo Edis Kusturica.

Zenico, Zenico... :tooo:
Prvo igra,pa onda rezultat, a nakon toga dolazak na Kosevu, nemre prekoreda. Naravno, ne treba cekati pola sezone, za pocetak nek pokazu u Zenici ovo dvoje i bice vise raje.
Nuken

#40957 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Nuken »

Vinc Tanović jedan je od nas!!! :D
Butmiran

#40958 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Butmiran »

Aj kakva će invazija biti u Zenicu kunem vam se 8-)
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#40959 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

leškarenje wrote:Pa jebote kakvu ja raju imam da sam tek sad saznao za ovo,cccc...cijeli dan niko da javi :izet:
OVO JE ISTORIJSKI DAN ZA F.K.SARAJEVO :kiss:
molicu lijepo HISTORIJSKI!!!

U ovim svečanim trenutcima bih se prisjetio ljudi koji su sveo ovo započeli a dolaze iz redova HZ.
Koji su nekad davno na prvim sastancima napravili ciljeve, i prve planove akcije kako doći do statuta FKS koji se tada krio ko sveti gral. Ljudima kojima je tada murija upadala u kuce i na poso, po narudzbi baljka i kompanije. Ljudima koji su bili pozivani u MUP na razgovore, samo jer su htjeli maknuti lopove iz kluba. Da HORDE ZLA ljude koji su danas neki na zapadau neki na sjeveru neki sa zenama i djecom negdje drugo... kako je koga zivot odnio ali u srcu i dusi HORDE ZLA!!! I dalje su tu malo manje aktivno ali su tu. Njima ide jedno veliko hvala za sve.

Dalje jedan covjek koji po meni zasluzuje ogromne zasluge, koji mozda direktno nema veze sa Tanom, ali ima sa BP i tim da je poturio svoja ledja kad je najteze bilo a to je Amir Rizvanovic. Covjek koji nas je realno spasio stecaja zajedno sa Dinom i ostalim ljudima iz BP. Mozda je imao gresaka, ne kazem da nije, ali je odradio jaaaaako bitan dio posla koji je predhodio ovom sto imamo danas.
Last edited by F&N on 24/12/2013 17:34, edited 1 time in total.
Butmiran

#40960 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Butmiran »

F&N wrote:
leškarenje wrote:Pa jebote kakvu ja raju imam da sam tek sad saznao za ovo,cccc...cijeli dan niko da javi :izet:

U ovim svečanim trenutcima bih se prisjetio ljudi koji su sveo ovo započeli a dolaze iz redova HZ.
Koji su nekad davno na prvim sastancima napravili ciljeve, i prve planove akcije kako doći do statuta FKS koji se tada krio ko sveti gral. Ljudima kojima je tada murija upadala u kuce i na poso, po narudzbi baljka i kompanije. Ljudima koji su bili pozivani u MUP na razgovore, samo jer su htjeli maknuti lopove iz kluba. Da HORDE ZLA ljude koji su danas neki na zapadau neki na sjeveru neki sa zenama i djecom negdje drugo... kako je koga zivot odnio ali u srcu i dusi HORDE ZLA!!! I dalje su tu malo manje aktivno ali su tu.

Dalje jedan covjek koji po meni zasluzuje ogromne zasluge, koji mozda direktno nema veze sa Tanom, ali ima sa BP i tim da je poturio svoja ledja kad je najteze bilo a to je Amir Rizvanovic. Covjek koji nas je realno spasio stecaja zajedno sa Dinom i ostalim ljudima iz BP. Mozda je imao gresaka, ne kazem da nije, ali je odradio jaaaaako bitan dio posla koji je predhodio ovom sto imamo danas.
To uvećano i boldirano definitivno. :thumbup:
Dammme

#40961 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dammme »

Vidi ti što nas Tan obradova pred ove praznike!

Mašala, Bordo braćo, ovo će mi biti možda i najdraža Nova godina u životu.
Kao što reče @F&N, za sve ovo se treba ukazati dužno poštovanje prvo "momcima sa zapadne strane", a onda i Bordo prijateljima koji će po svemu sudeći ispuniti svoj plan 2010-2014. Naravno gospodinu koji je sve ovo omugućio dati za početak doživotno članstvo u FKS i bujrum, kada mu kur.u bude ćeif neka bira funkciju u klubu (naravno u dogovoru sa Tanom).
Reglan

#40962 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Al ga Feđa zavali s ledja. :izet:
SmokingMan

#40963 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by SmokingMan »

Napokon,sada idemo lagano,korak po korak... 8-)
GandalfSivi

#40964 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

Koliko god lova bila bitna, a jeste, isto toliko je vazna i institucionalna podrska i organizaciono iskustvo koje dobijamo kroz saradnju sa ekipom koja igra u EPL-u. Realno su to neke stvari koje su svjetlosnim godinama daleko od nas i tek sada predstoji pravi posao, a to je sticanje znanja i iskustva, sto po pitanju managementa, sto po pitanju akademije, sto po pitanju vodjenja prvog tima. Realno kada se trazi igrac, pare jesu veliki faktor, ali to je nista u poredjenju sa cinjenicom da mozemo ponuditi precicu do igranja u EPL-u. Da ne spominjem mlade talente koji ce moci da biraju izmedju treniranja u nekom lokalnom klubu, ili pohadjanju akademije gdje ce biti pod lupom skauta. Moje predvidjanje je da cemo biti pravi/profatibilni za nekih cetiri do pet godina, ako se sta ne sjebe u medjuvremenu.

Jos kada bi nas NSBiH pratio po pitanju dizanja kvaliteta lige, ovo bi mogla biti uber pozitivna prica...
ibizza

#40965 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ibizza »

Eto ga :D

A sad ide desetogodisnja dominacija :izet:
Anestezija

#40966 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Anestezija »

Idel se organizovano u Zenicu :D ?
ibizza

#40967 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ibizza »

2 milje minimalno u Zenici :D
todd_smith

#40968 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

arshavin wrote:Image
:D
I Zagrepcani nas bodre :mrgreen:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#40969 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Cekaj malo, Jesi to i ti Todd sada, napokon :D , optimistican?

Jer ako jesi...onda ... NEMA DALJE.
GandalfSivi

#40970 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

-LIBERO- wrote:Cekaj malo, Jesi to i ti Todd sada, napokon :D , optimistican?

Mojne njega optimisticnog, odmah mi šuha nakva...
todd_smith

#40971 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

:lol: :lol: :lol:

Opticka varka brate ne daj da nas loze, suhveli je meni sve ovo!!!

jel` ovo bolje? :mrgreen:
The 51st State

#40972 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

F&N wrote:

Koji su nekad davno na prvim sastancima napravili ciljeve, i prve planove akcije kako doći do statuta FKS koji se tada krio ko sveti gral. Ljudima kojima je tada murija upadala u kuce i na poso, po narudzbi baljka i kompanije. Ljudima koji su bili pozivani u MUP na razgovore, samo jer su htjeli maknuti lopove iz kluba. Da HORDE ZLA ljude koji su danas neki na zapadau neki na sjeveru neki sa zenama i djecom negdje drugo... kako je koga zivot odnio ali u srcu i dusi HORDE ZLA!!! I dalje su tu malo manje aktivno ali su tu. Njima ide jedno veliko hvala za sve.

:thumbup:
Logovan

#40973 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Cim je on optimistican onda to znaci da konacno krecemo naprijed, da konacno idemo na "zelenu granu", itd. :grin::grin:

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
todd_smith

#40974 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

Darth Vader navija za FK Sarajevo. Svaki put kada udje u prostoriju cuje se TAN TAN TANTAN TAN TAN TANTAN.
:lol:
Darh Wader

#40975 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Darh Wader »

Ibraković: "Nećemo se rasipati, ali 'mega pojačanja' nisu isključena". :lol: :lol:
Locked